Met een smoesje naar een ander.

Het was vrijdagavond rond zes uur, ik vroeg haar “wat gaan we eten.” Ze antwoordde “ik heb voor jou biefstuk en voor de jongens hamburgers uit de vriezer gehaald.” “Wat eet jij dan” vroeg ik. “Ik eet toch niet thuis, dat heb ik je verteld ik ga uit eten met mijn ex-collega’s. Evelien komt me zo ophalen en dan gaan we bij de Griek eten.” Ik kon me het niet meer herinneren, ik vertrouwde het niet. Omdat ik wist dat ze de laatste dagen nogal vaak contact met mijn beste vriend had gehad en op de een of andere manier straalde ze en deed ze tegen mij de laatste dagen wat afstandelijk.

Na een half uur liep ik naar boven, ze was al een tijdje bezig met het verkleden. Ik zag haar voor de spiegel staan met alleen haar string aan. “Zo, gaan we feesten vanavond” zei ik. Ze keek me even raar aan, maar zei niets. Ze was zich meer dan normaal aan het opmaken en een string trok ze niet zo vaak meer aan. Ik ging achter haar staan en voelde haar blote buik, mijn hand gleed in haar kleine slipje. Ik voelde een kaal kutje met nog een klein beetje haar aan de bovenkant. Het was ook al lang geleden dat ze zich had geschoren, vreemd dat ze dat nu opeens wel had gedaan. Ze trok mijn hand terug. “Oh, heb je je geschoren” vroeg ik. Ze keek me aan en zei niets, maar werd een beetje rood in het gezicht. Ik draaide me om en liep weg.

Even voor zeven kwam ze naar beneden, ik was net klaar met eten. Ze had een strakke rok aan en een laag uitgesneden blouse. Haar borsten waren voor een kwart te zien. Ze keek me aan en ik zei “ga je nu eten of naar een feestje?” “Nee, het is geen feestje, we gaan uit eten, dat had ik toch verteld.” “Nou, je ziet er in ieder geval lekker uit, je heb er zeker zin” zei ik. Ze zei niets en trok haar laarzen met hoge hakken aan, deze deed ze alleen aan als ik niet naast haar loop. Anders vind ik haar te groot naast mij. Even later ging de bel, ze deed de deur open en Evelien stapte binnen. Ze begroette mij met drie kussen. “En, een feestje vanavond” zei ik. “Nou reken maar” lachte ze. Mijn vrouw was duidelijk nerveus en trok haar jas aan. Evelien zwaaide en liep de deur uit. Mijn vrouw draaide zich naar me toe en gaf me een kus. “Blijf maar niet op me wachten vanavond, ik weet niet hoe laat het wordt. We gaan nog ergens wat drinken in de stad en misschien gaan we nog een afzakkertje halen bij een collega. Die wil nog wat foto’s van zijn vakantie zien.” Ze kreeg weer een rood gezicht, draaide zich om en vertrok zonder verder om te kijken.

Ik vertrouwde het niet, dit klopte niet. Er was wat gaande. Ik startte de computer en zocht naar bijzonderheden in haar mail, maar kon niets vinden. Daarna keek ik in haar verwijderde berichten en daar stond een hele rits berichten tussen haar en mijn beste vriend. Ik werd er beroerd van de smileys, kusjes, hartjes en geile opmerkingen over en weer. In een berichtje stond “oké, tot vrijdagavond.” Mijn hart sloeg over, mijn teleurstelling was groot en mijn wantrouwen nam toe.

Het was nu tien uur en ik besloot om naar het restaurant te gaan. Toen ik daar aan kwam parkeerde ik mijn auto een straatje verderop. Ik liep naar het restaurant en zorgde er voor dat ik niet gezien kon worden. Vanaf de overkant van de straat zag ik door de ramen mijn vrouw inderdaad met haar ex collega’s zitten. Er zaten in ieder geval geen vreemden bij. Ik stak een sigaret op, want dit kon nog wel even duren. Na een half uur stonden ze op, ze waren druk aan het lachen en mijn vrouw had ook de grootste lol. Waarschijnlijk was er al flink wat gedronken. Ik zag dat ze naar buiten kwamen en verschool me achter een boom. Er werd afscheid genomen en mijn vrouw nam afscheid van Jannet, ze liep de andere kant op dan de rest van het groepje.

Hier ging het dus verkeerd, ik voelde me belazerd en kon mijn emoties nog net bedwingen. Toen de collega’s weg waren liep ik rustig achter mijn vrouw aan door een steegje. Die steeg kwam uit op een plein met kroegen. Ik zag haar eerst niet en haastte me, gelukkig zag ik haar net nog net bij een kroegje naar binnen gaan in. Langzaam liep naar die kroeg toe waar ik door de ramen mooi naar binnen kon kijken, het was er niet zo druk. En daar zag ik haar staan en ze was niet alleen. Mijn beste vriend stond naast haar en ze hadden de grootste lol en dronken beiden een glas bier, ik kon wel door de grond zakken. Wat vond ik dit erg, na zoveel jaar belazerde ze me. Ik was woedend en dacht er over na om naar binnen te lopen, maar nee, dat kon ik niet. Ik moest weten wat er tussen hun gaande was en wat er nog meer ging gebeuren. Langzaam tikten de minuten voorbij, ze bleven lachen en drinken en gingen steeds dichter tegen elkaar aan staan. Mijn beste vriend nam plaats op een barkruk en op een gegeven moment drukte hij zijn knie tussen haar benen. Ze glunderde en keek als een verliefd jong meisje. Ik zag dat hij met zijn hand langzaam over haar kont wreef. Hij drukte haar steeds dichter tegen hem aan en ik zag dat ze regelmatig wat in elkaars oor fluisterden. Zo ging dat een tijdje door en er werd flink door gedronken. Ik besloot een foto te maken met mijn telefoon, het is te ver en te donker. Maar toch, als je weet wie het zijn dan herken je ze zeker wel. Opeens werd het hoofd van mijn vrouw vuurrood. Ik werd met de minuut jaloerser en begreep nog steeds niet waar ze precies mee bezig was. Het was inmiddels al half een en ik besloot om haar een sms-je te sturen. “Ik ga naar bed hoor, is het leuk, hoe laat kom je thuis, kus.”

Ik zag dat ze naar haar tas greep en op de telefoon keek, ze klikte er een paar keer op en las waarschijnlijk het bericht. Ik zag een glimlach op haar gezicht verschijnen, zie iets tegen mijn beste vriend en stopte het toestel terug in haar tas. Ze was dus niet van plan om een berichtje terug te sturen. Na een kwartiertje gewacht te hebben besloot ik om haar te bellen. Ik belde haar nummer, zie haar weer in haar tas naar de telefoon grijpen, ze keek wie het was maar drukte me weg. Ik kreeg nu haar voicemail en verbrak de verbinding op. Ze gingen steeds dichter tegen elkaar staan, het werd steeds heftiger. Ik wilde naar binnen gaan en hem op zijn bek slaan. Maar niet alleen hij was verkeerd bezig, nee het kwam ook bij mijn vrouw vandaan. Ik was in de war, ik hou toch van haar. Ik kreeg het koud en wilde eigenlijk naar huis gaan, maar was toch wel benieuwd hoe dit verder zou gaan. Als ik niet zou blijven dan zou ik er nooit achter komen wat hier gaande was. Opeens trok ze haar jas aan, ik zag dat mijn vriend betaalde en hoe ze aanstalten maakten om de kroeg te verlaten. Ik ging me wat meer verschuilen, bang om gezien te worden. Achter elkaar komen ze naar buiten gelopen, ze lachen.

Mijn vrouw draait wat overdreven met haar kont en hij lacht er hartelijk om. Samen lopen ze weg, mijn had haar arm in zijn arm gestoken. Ik werd er misselijk van en zie ze weer de steeg in lopen. Voorzichtig keek ik de steeg in, ze waren halverwege toen mijn vriend plotseling stopte, hij draaide zijn gezicht naar haar en hij begon haar te kussen. Ik werd gek van jaloezie, de tranen sprongen in mijn ogen, mijn benen en maag begonnen te trillen. Ik nam weer een foto. Ze liepen verder, zodra ze uit zicht waren liep ik snel door de steeg. Ik zag ze op het parkeerterrein nog net in zijn auto stappen. Ik bleef wachten maar er gebeurde niets, maar ik kon wel raden wat er gebeurde. Ik liep achter een rij auto’s in het donker door, richting hun auto. Op nog geen 10 meter van de auto bleef ik staan kijken, ze konden mij onmogelijk zien. Ik zag dat ze aan vrijen waren. Toen ze stopten startte hij de auto en reden ze weg. Ik wilde er niet direct achteraan rijden, want ik was bang gezien te worden. Waar zouden ze heen gaan, gingen ze een rustig plekje zoeken, ging hij haar naar huis brengen of zouden ze naar zijn huis gaan. Al snel bleek dat ze naar zijn huis reden. Onderweg zat ik me van alles af te vragen, hoe kon ze dit nu doen, had ze gewoon zin in een avontuurtje? Misschien, maar ik ken haar goed genoeg. Ze weet wat ze wil, maar dat is ook haar zwakke kant. Ze vindt het leuk om aandacht te krijgen. Maar wat moest ik nu, was dit al lang gaande. Of was het gewoon een slippertje, ik wist het niet. Ik voelde nu hoeveel ik om haar gaf. Moest ik ingrijpen?

Toen ik in de buurt van zijn huis kwam, parkeerde ik mijn auto in een doodlopende straat en liep ik richting het huis. Er brandde licht en zijn auto stond op de oprit. Voorzichtig liep ik naar het hek en zocht ik naar een plek waar ik naar binnen kon kijken. Angstig keek ik om me heen of niemand me zag. Bang dat ik zou worden opgepakt als een inbreker of zo. Via de achterkant kwam ik bij een raam waarvan de gordijnen niet helemaal gesloten waren. Op mijn knieën kroop ik richting het raam en door de opening in de gordijnen kon ik zo de woonkamer inkijken zonder dat ze me konden zien. Ik gluurde naar binnen, ze zaten naast elkaar op de bank. De drank stond op tafel en ze zaten te lachen. Even later begonnen ze elkaar weer te kussen, zijn handen gleden over haar borsten. Haar handen waren druk bezig met zijn broek, ze knielde voor hem neer en maakte zijn broek open. Hij tilde zijn kont op en zij trok de broek van zijn billen. Zijn paal stond al omhoog, ze was duidelijk gefascineerd, waarschijnlijk wegens de grote, want klein was die niet. Ze begon als een gek aan zijn lul te zuigen, niet normaal gewoon. Met enige walging stond ik er naar te kijken, ik pakte mijn mobiel en maakte een foto, net op het moment dat ze haar tong over de volle lengte van zijn paal liet glijden. Haar tong bewoog ze van onder weer naar boven en met het puntje van haar tong likte ze de dikke eikel. Hij genoot, vooral toen zijn paal voor de helft in haar mond verdween. Hij drukte op haar achterhoofd, ongelofelijk! Ze slikte hem bijna helemaal in. Ze stikte bijna want ik zag haar proesten. Hij lachte en zij begon ook te lachen terwijl ze haar mond afveegde.

Ze stond op en deed haar rok uit, een slipje had ze niet meer aan. Waar had ze die gelaten, dat had ik even gemist. Zou ze al de hele avond zonder slip rond hebben gelopen? Ze maakte er een show van, ze liet hem haar kale kutje zien, ze was hem gewoon gek aan het maken. Hij stak zijn hand uit en begon aan haar kutje te voelen. Opeens trok ze zijn gezicht naar haar kutje toe, ze deed haar benen wijd en plaatste een voet op de bank. Hij begon te haar te likken en zij genoot ervan duidelijk van. Het was net of ik naar een porno film stond te kijken.

Na een tijdje drukte mijn vrouw hem naar achteren tegen de leuning van de bank en ging ze bovenop hem zitten. Zijn paal verdween soepel in haar kutje en toen die er geheel in zat begon ze hevig op en neer te bewegen. Hij genoot van haar, hij kneep hard in haar tieten en niet veel later liet ze haar hoofd achterover hangen, ze had haar mond wij dopen en ik zag haar kreunen. Ze kwam duidelijk klaar, nu al dacht ik. Ongelofelijk, zo snel had ik haar nog nooit klaar zien komen! Ik kon nog steeds niet begrijpen waarom ze dit deed. Ik maakte weer een foto. Hij maakte haar nu duidelijk dat ze weer moest bewegen. Hij stootte nu ook als een gek omhoog en weer ging haar hoofd naar achteren, ze opende haar mond weer en waarschijnlijk kwam ze weer klaar. Ze boog voorover, duidelijk vermoeid. Ze begonnen elkaar hartstochtelijk te kussen. Ze keken elkaar verliefd aan en hierna stond ze op en ging ze op haar knieën op de bank zitten. Ze duwde haar kontje omhoog en had haar hoofd op de bank liggen. Ik kon haar ronde billen en glimmende natte kutje zien. Hij ging achter haar staan, ik kan nu alleen nog zijn kont zien. Waarschijnlijk nam hij haar nu op zijn hondjes. Toen hij wat meer naar boven ging, zag ik haar kutje. Hij zat met zijn lul diep in haar kontje, hij neukte haar anaal. Dat grote ding naaide haar kleine kontgaatje. Ik kon niet geloven wat ik zag en nam weer een foto. Na een tijdje zag ik zijn billen samen trekken en hoe hij nog een paar keer zijn lul diep in haar kontje drukte, hij was aan het klaar komen in haar kontje en spoot zijn zaad gewoon bij haar naar binnen. Langzaam haalde hij zijn lul uit haar kontgaatje en toen ze van de bank af kwam en ging staan zag ik hoe het zaad uit haar kontje droop. Ik werd er echt ontzettend geil van en voelde mijn pik bijna uit mijn broek barsten.

Hij legde een handdoek op de bank en ze gingen half liggend naast elkaar op de bank uit liggen puffen. Er werd weer gelachen en gedronken en na enkele minuten stonden ze op, pakten hun kleding en liepen de kamer uit. Wat gingen ze doen? Zouden ze gaan douchen of zouden ze boven verder gaan. Ik zag boven het licht aan gaan, maar meer kon ik niet zien. Na 10 minuten had ik het gehad en besloot ik om maar naar huis te gaan. In de auto probeerde ik bij te komen van wat ik had gezien, maar ik was zo geil geworden dat ik klaar moest komen. Ik visualiseerde alles wat ik net had gezien en begon mezelf in de auto af te trekken. Ik zag haar gewoon weer voor me met haar mooie kontje waar het zaad van mijn beste vriend uit sijpelde en al snel spoot ik mijn sperma over mijn blote buik heen. Met mijn zakdoek veegde ik al het sperma van mijn buik en lul en vertrok ik richting huis.

Een paar uur later hoor ik een auto stoppen en even later hoor ik haar voetstappen. Ze is weer thuis, ze hebben waarschijnlijk dus nog wel even liggen neuken. Beneden ging het licht uit en in de badkamer ging het licht aan. Het duurde nog een kleine vijf minuten voordat ze naast me in bed kroop. Ik kon het niet laten om mijn hand even over haar kutje te laten glijden en er voorzichtig een vinger in te steken. Ze is nat, erg net en als ik mijn vinger terug trek en er aan ruik, dan ruik in duidelijk de geur van sperma, het sperma van mijn beste vriend. Best wel geil eigenlijk en van mij mag ze vaker met een smoesje de deur uit gaan.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten