Met een shemale.

Ik ben een getrouwde vrouw van 29 jaar, mijn man Rolf en ik wonen in Amsterdam in een oud herenhuis en ik ben nog steeds heel gelukkig met mijn man. Het gebeurde de laatste tijd regelmatig dat mijn man mij voorstelde om een keer met een ander het bed in te duiken, dat leek hem opwindend en hij was er van overtuigd dat ik daar ook van zou genieten, nou daar had ik zo mijn twijfels over. Hij zag het al helemaal voor zich, in zijn fantasie zou ik ergens een andere man oppikken en die mee nemen naar ons huis, hij zou dan door een spleet in de houten vloer boven onze slaapkamer alles kunnen volgen en ingrijpen als het uit de hand zou lopen. Ik vond dat werkelijk helemaal niets en was dan ook zeker niet van plan om zijn voyeuristische plannetje uit te laten komen. Bijna wekelijks kwam hij wel met dit of een soortgelijk plan op tafel en steeds weer zei hij dat ik er echt van zou genieten om een keer een andere lul in mijn kut te voelen. Ik vond het echt raar, ik moest met een ander neuken en hij zou dan waarschijnlijk al trekkend aan zijn pik naar ons gluren in de kamer boven ons, nee daar zou ik absoluut niet aan mee gaan werken.

Maar, zeg nooit, nooit, want een paar maanden geleden moest ik naar een afscheidsfeest van een collega, de man ging met pensioen en had een kroeg in de binnenstad afgehuurd om daar zijn feestje te geven. Ik kon het niet maken om daar niet naar toe te gaan, dus die avond had ik tegen Rolf gezegd dat hij zich maar moest vermaken en dat ik waarschijnlijk niet al te laat thuis zou zijn. Daar aangekomen was het best wel gezellig maar de collega’s van mijn leeftijd vertrokken allemaal vrij snel en zo waren er rond 21.00 uur alleen nog de oudere collega’s aanwezig van 50 jaar en ouder. Ik had het wel gezien, ik nam nog even persoonlijk afscheid van de aanwezige mensen en besloot weer richting huis te gaan. Toen ik zo door de straatjes heen liep kwam ik langs een bar waar wel leuke muziek uitkwam en ik besloot om daar nog even wat te drinken, het was toch nog vroeg en ik had Rolf nog niet laten weten dat ik het feestje al had verlaten. In die bar had ik de ontmoeting van mijn leven, waar ik tot dan alleen nog maar over had gedroomd. In de zes jaren dat ik getrouwd was had ik nooit een andere man aangeraakt en ik was dat nog steeds niet van plan ook. Als ik er nu aan terug denk dan heb ik dat eigenlijk nog steeds niet echt gedaan. Het ligt er maar net aan van welke kant je het bekijkt. Al heb ik wel de nacht van mijn leven beleefd, een die ik nooit meer zal kunnen vergeten. In de wat schemerig verlichte bar werd mijn aandacht getrokken door een zeer aantrekkelijke blonde dame, gekleed in een nauwsluitende blauwe mini-jurk. Zij nipte van een glas wijn terwijl zij op een kruk aan de bar zat.

Haar lange benen met witte nylon kousen bungelden van de kruk en met haar voeten steunde ze op de rand van de bar. Haar mooie lichaam was voor een ieder te kijk. Maar er was iets aan haar, misschien het feit dat zij hier en daar wat te veel make-up had opgebracht, wat me deed vermoeden dat er meer aan deze vrouw was dan het oog liet zien. Of was het mijn eigen vrouwelijke intuïtie? Het duurde niet lang eer het haar opviel dat ik me voor haar interesseerde en zij brutaalweg naar mijn tafeltje kwam. Zij stelde zich voor als Gina en ik zei haar mijn naam: Moniek. Alleen al haar aanwezigheid aan mijn tafel gaf me een opgewonden gevoel. Iets wat me nog nooit eerder overkomen was, het was heel aangenaam. Ook had ik intussen de conclusie getrokken dat mijn voorgevoel juist was, ik zat hier naast een extreem knappe shemale. Terwijl we zo in gesprek raakten, werden we ook wat vrijer en openhartiger in onze uitlatingen. Gina zei dat zij zich pas sinds kort in het openbaar vertoonde als een vrouw en eigenlijk nog nooit verder was gegaan dan dat. Ik bekende gefascineerd te zijn door shemales. Samen besloten we te kijken hoe ver onze fantasieën ons die avond zouden brengen. Ik vertelde haar dat ik getrouwd was maar dat mijn man voor een paar dagen op zakenreis was. Mijn uitnodiging om met mij mee te gaan naar ons huis werd door haar dan ook geaccepteerd. Gina moest eerst nog even naar het toilet en dat gaf mij mooi de gelegenheid om snel een berichtje naar Rolf te sturen. ‘Ga maar naar boven schat, misschien dat je wens straks toch in vervulling gaat’ was mijn bericht, Rolf zou ongetwijfeld vol spanning afwachten met wie ik straks thuis zou komen. Het was maar een klein stukje lopen naar ons huis en ik voelde me nerveus en opgewonden tegelijk. Onder het wandelen voelde ik hoe nat mijn kut werd, mijn borsten werden keihard en mijn tepels priemden vooruit. Hoe ver kan en wilde ik gaan met deze knappe wulpse shemale aan mijn zijde? Iedere tik van haar hakken op de straatstenen deed een rilling over mijn rug lopen.

Thuis aangekomen vroeg Gina of ze zich even wat mocht opknappen. Ik liep met haar mee naar de slaapkamer en wees haar de badkamer, ik ging op de rand van het bed zitten en keek even omhoog naar het plafond, wetende dat Rolf door de kieren zat te gluren. Toen ze uit de badkamer terugkwam stokte mijn adem. Haar blauwe jurk had ze uitgetrokken en haar mooie, welgevormde lichaam was nu voor mij te zien. Ze droeg een sexy jarretelgordel met een bijpassende beha en slip. Haar lange benen waren nog gehuld in de glimmende witte nylons. Mijn hart begon sneller te kloppen toen ze naast me op het bed kwam zitten. Ze sloeg haar armen om mijn nek, haar lange nagels raakten daar lichtjes mijn gevoelige huid aan. Ik had eerst nog wat twijfels, maar die smolten nu snel weg. Terwijl onze lippen zich op elkaar sloten voor de eerste kus begon het allemaal ‘goed’ aan te voelen. Haar lange nagels werkten aan mijn kleren. Het duurde niet lang voor ze mijn keiharde tepels had gevonden. Ze streelde die terwijl mijn handen onderzoekend over haar lichaam gleden. Ze had mooie borsten met dikke puntige tepels. Ik had eerder die avond al van haar gehoord dat ze ook hormonen had gebruikt. Toen uiteindelijk onze hete geile tongzoen verbroken werd liet haar actieve mond een spoor van kussen achter op mijn borsten en buik. Ze kwam tot rust bij mijn schaamheuvel. “Lik me, Gina” bracht ik opgewonden uit. “Oh, alsjeblieft schatje, verwen me eens lekker.” Gina liet zich dat geen twee keer zeggen. Haar glimmende lippen openden zich om haar tong er uit te steken, om aan mijn kutje te gaan likken. Ze deed haar werk daar heel goed, want in een mum van tijd voelde ik de sappen al uit me stromen. Ik kronkelde alle kanten op terwijl haar tong in mijn kut aan het ronddartelen was. Ze was werkelijk een expert in het likken, ze deed het heel teder, maar juist ook weer zo opwindend. Iets wat ik al jaren lang miste bij Rolf. En toen zij aan mijn clitoris begon te zuigen en te likken, terwijl ze net een paar vingers in mijn kutje stak, kon ik me niet langer bedwingen. Mijn kut begon te trillen en van puur genot schreeuwde ik het uit van opwinding. Ik klauwde met mijn nagels in haar schouders, terwijl ik alle kanten op lag te schokken. Zelfs toen mijn orgasme voorbij was. Bleef ze me nog heel lief kussen en likken. Pas toen besefte ik wat ik al die jaren gemist had. Opgewonden als ik nog was drukte ik haar op het bed en trok ik haar slip omlaag om haar eikel tussen mijn lippen te zuigen. Heel snel zoog ik elke centimeter van die hete paal op. In mijn opgewonden toestand duurde het niet lang voor ik de volle lading zaad in mijn keel kreeg. Ik dronk elke druppel van de witte crème op en vond het heerlijk. Ik vroeg me af wat Rolf nu dacht, ik met een shemale, dat had hij nooit verwacht.

Maar onze hete verlangens naar elkaar waren nog niet voorbij. Gina kroop op handen en knieën, haar billen stak ze hoog op, op het bed. Haar heerlijke kont uitgelijnd door de sexy jarretelgordel en de nylonkousen, bewoog ze naar alle kanten, smekend om aandacht. Ik schoof onder haar door tot we in 69-positie lagen. Terwijl zij mijn kutje weer begon op te warmen met haar tong en vingers, streelde ik haar lekkere kont. Met de punt van mijn tong likte ik aan de boven mij bengelende harde ballen, waar ik ook lekker aan begon te zuigen. Ik voelde dat mijn sappen weer begonnen te vloeien en was meteen weer zo geil als het maar kon. Zo geil was ik zelfs, dat mijn tong van de ballen door haar bilspleet begon te glijden. En voor het eerst van mijn leven tongde ik een kontgat. Ik hoorde haar kreunen toen ik daar mee bezig was. Maar helemaal kreunen en steunen deed ze, toen ik haar billen van elkaar trok en het puntje van mijn tong diep in haar kont perste. Vaag hoorde ik haar zeggen dat het jammer was dat ik geen pik had, want dan mocht ik haar neuken. Ik schoof wat omlaag om haar pik tussen mijn lippen te nemen. Toen ik er aan likte trok ze mijn benen naar achteren toe. Terwijl die gespreid werden stond mijn kut wijd open voor haar verwennerijen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoot van haar tong, die ik echt overal in mijn kutje voelde. Ze neukte me er zelfs mee, wat een heet en bijzonder gevoel gaf, zo’n gladde natte tong in je kut.

Ondertussen gleden mijn handen over haar billen, terwijl ik soms even met mijn vingertoppen haar kontgaatje beroerde. Als ik dat deed ramde zij van pure opwinding haar tong heel diep in mijn natte kut. Plotseling duwde ik haar van me af en kreunde ik: “Gina, ik wil je in me voelen.” Haar armen schoven onder mijn benen die ze in de richting van mijn schouders optilde. Ze plaatste haar handen naast mijn hoofd en ik voelde hoe haar lul tussen de lippen van mijn natte, hete en geile kut in gleed. Mijn handen streelden over haar bovenlichaam want ik wilde elke vierkante centimeter van haar geile lijf voelen terwijl ze haar pik in me ramde. Ik gilde het uit, mijn handen grepen haar kleine tietjes en ik begon er stevig in te kneden. Gina kreunde: “Knijp er in, trek aan mijn tepels.” Hard begon ik de spenen te bewerken en tussen mijn vingers te rollen. De lul werd steeds sneller en dieper in me gestoten. Opeens begon ze te hijgen en zei ze dat ze zich niet veel langer meer kon beheersen. Dit waardeerde ik bijzonder, want meestal word je gewoon volgespoten zonder een waarschuwing vooraf. En wie weet kan, of mag het niet vanwege het gevaar voor zwangerschap. Of je hebt er gewoon zin in om over je kut, je buik of je tieten gespoten te worden. Rolf pompte het altijd zonder waarschuwing regelrecht mijn kut in.

“Spuit het in me! Spuit me maar vol!” reageerde ik nu, want ik was zo geil, dat ik alles wilde hebben. Het was heerlijk om die harde ballen tegen me aan te voelen kletsen terwijl ik die paal dikker voelde worden. De eikel voelde in mijn kut aan als een harde knots. Ik kwam haar stoten tegemoet door met mijn heupen omhoog te werken en toen kwam voor mij het zaligste moment sinds vele maanden! Ze perste haar lul er helemaal bij me in. Ik had het gevoel open gescheurd te worden terwijl ik die pik voelde spuiten. Alsof er een raket in mijn kut gelanceerd werd, zo krachtig voelde het aan. Gina was nog maar op de helft van haar spuiten toen ook ik klaar begon te komen, ik trok mijn nagels over haar rug en billen. Het was zalig om zo klaar te komen met zijn tweeën. Langzaam voelde ik de lul in mijn kut verslappen. We bleven elkaar na strelen en kussen.

Het was tegen twee uur in de nacht toen Gina weg ging. Toen ik de deur achter haar had afgesloten rende ik de trappen op richting de kamer boven onze slaapkamer. Daar lag Rolf op een oud dekbed op de grond met zijn broek op zijn knieën, hij had zijn half slappe lul nog in zijn hand en er lag een behoorlijke hoeveelheid sperma op het dekbed.  Ik vroeg aan hem of dit ook goed was geweest en hij zei dat hij het ontzettend geil had gevonden, nou dat was voor mij duidelijk te zien. Toen kreeg ik een waanzinnig geil idee en zei ik tegen hem dat ik nog een verrassing voor hem had. Verbaasd keek hij me aan toen ik wijdbeens boven hem ging staan en mijn volgespoten kutje boven zijn mond hield. Ik zei hem dat ik me nu voor hem door een ander had laten neuken en dat hij de rotzooi op moest ruimen, ik liet hem mijn kut schoon likken en dat deed hij maar al te graag. Rolf likte al het sperma van Gina uit mijn kut en dit maakte mij weer ontzettend geil, zo geil dat ik zelfs voor de eerste keer in mijn leven spuitend klaar kwam. Ik vulde zijn mond met een flinke hoeveelheid vocht, waarmee ik gelijk het sperma van Gina uit zijn mond spoelde. Voor Rolf was dit ook iets wat hij nog nooit had beleefd en hij kwam weer spontaan klaar, hij spoot zijn sperma over zijn buik heen.

Dit was echt geweldig geweest voor Rolf, Gina en mij, jammer dat ik haar adres niet heb gevraagd, want dan zou ik het zeker nog een keer over willen doen. Rolf bekende mij later dat hij een trio met Gina ook wel ziet zitten. Nu ga ik nog wel eens die bar binnen om te kijken of Gina daar toevallig zit, maar tot op de dag van vandaag ben ik haar niet meer tegen gekomen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten