Met een jonge knul

Met een jonge knul.

“He, daar heb je Ronald”, zei ik tegen Carola, mijn vriendin. Ik kreeg geen reactie. Waarschijnlijk lag ze te slapen op haar handdoek. Ronald was een achttienjarige jongen die bij ons in de straat woont en wat geld bijverdiende door portieken schoon te maken en auto’s te wassen. Zo nam hij iedere twee weken onze auto’s onder handen. Als hij daarmee klaar was kwam hij altijd binnen om af te rekenen, wat te drinken en wat te praten over voornamelijk zijn schoolbelevenissen.

Het verbaasde ons hem op het strand te zien want hij had wel eens verteld dat hij geen strandliefhebber was. “He, Ronald ben je verdwaald?”. Hij moest even zoeken waar die opmerking vandaan kwam, maar toen hij ons zag kwam hij glimlachend naar ons toe. “Wat is het warm, zeg” zei hij, mijn vraag al min of meer beantwoordend. “Ik hield het thuis niet meer uit.” We kletsten wat over van alles en nog wat en het viel me op dat Ronald zijn ogen af en toe liet afdwalen naar de, voor Carola’s kleine postuur, zeer grote borsten. Toen ik wat te drinken voor ons drieën ging halen en ik vanaf het strandtentje naar hem keek zag ik dat hij nu alleen nog maar oog had voor Carola’s slanke lichaam. Ik moest inwendig lachen en probeerde me te herinneren of ik op die leeftijd ook al belangstelling had voor het vrouwelijk lichaam en realiseerde me toen dat Ronald daar de leeftijd wel voor had. Toen ik terug kwam en Carola wakker maakte door het koude blikje op haar buik te leggen, volgde Ronald met zijn ogen haar borsten toen ze omhoog schoot. “He, jij hier?” zei ze tegen Ronald, mij meteen daarna kwaad aankijkend. Ze had duidelijk iets minder abrupt gewekt willen worden. Ze liet me weten dat ik haar niet meer in mocht smeren vandaag en begon een gesprek met Ronald.

Toen Carola Ronald vroeg of hij nog leuke meisjes op het strand had gezien zei hij: “Jij bent tot nu toe de eerste” terwijl hij Carola brutaal aankeek. “Nee, ik bedoel iemand van je eigen leeftijd” zei ze terwijl ze wat zand van haar borst veegde. Volgens mij had ze gemerkt dat Ronald nog al wat belangstelling had voor haar van de zonnebrand flink glimmende boezem en dit vermengd met het feit dat Carola altijd geil wordt van het liggen in de zon had tot gevolg dat ze Ronald een beetje begon uit te dagen. “Nee dat vind ik maar niks, die meisjes van mijn leeftijd”. “Hoezo niet dan?” vroeg ze, terwijl ze iets opschoof zodat ze met haar been nu tegen zijn arm aanlag. “Oudere vrouwen hebben veel mooiere lichamen dan die pubertjes” was zijn antwoord. Ik vond zijn brutaliteit wel vermakelijk. Hij zat gewoon met mijn vriendin, die met haar tweeëndertig jaar toch bijna twee keer zo oud was als hij, te flirten. Carola was het nu zat en draaide zich om en ging op haar buik liggen. “Ik ga nog even slapen, maar wil je misschien even mijn benen insmeren? Dat liet Ronald zich geen twee keer zeggen en pakte de zonnebrand. Hij vergat geen plekje van haar benen en nam ook een flink deel van haar kontje mee. Hij hield daartoe haar bikinislipje even opzij en wreef met zijn andere hand de zonnebrand over haar heerlijke billen uit. Ik had drommels goed in de gaten dat hij, toen de bovenkant van haar dijen aan de beurt waren, af en toe met zijn hand tegen haar spleetje aankwam.

Met een “als de voorkant ook moet, roep je maar” liet hij ons weer alleen. Carola en ik lagen daarna nog even te praten en het bleek dat Carola zich niet alleen bewust was van het feit dat Ronald haar tieten zeer aandachtig had bekeken maar dat ze ook behoorlijk geil was geworden. Toen we een paar uurtjes later onze fietsen door de zijdeur onze tuin inreden kwam Ronald ook net de straat in rijden. Hij kwam naar ons toe en vroeg of hij onze auto’s nog moest wassen. Dit was duidelijk een smoes want hij deed dit nooit op zondag maar altijd op vrijdagavond. Ik was benieuwd wat zijn bedoeling was en zei; “Nee, maar je mag wel even wat komen drinken”. We gingen in de tuin zitten met alle drie een koud biertje. Na drie biertjes had Ronald zich duidelijk wat moed ingedronken en zei tegen Carola: “Ik dacht dat ik je voorkant ook in mocht smeren?” Carola, die na de wijntjes op het strand en het bier in de tuin niet alleen lichtelijk aangeschoten maar ook nog steeds geiler werd zei dat dat niet nodig was geweest. “Maar ik ga nu onder de douche, dan mag je me straks met After-Sun insmeren.” Uitgekookt als Ronald was ging hij meteen op de stoel zitten waar Carola uit opstond, zogenaamd om nog wat in de zon te zitten maar waarschijnlijk meer omdat hij vanuit deze stoel het huis in kon kijken. Aangezien ik naast hem zat zag ik net als hij, even later Carola naakt vanuit de slaapkamer over de gang naar de badkamer lopen. “Vind je Carola aantrekkelijk” vroeg ik Ronald. Hij keek me aan en zei; “Ja, jij niet dan?”. Toen hij het huis weer inkeek zag hij Carola, nog steeds naakt, in de keuken staan. Ze vroeg of ik haar even een handdoek van het droogrek wilde geven. Ik pakte de handdoek en realiseerde me dat Ronald nu ook haar, deze ochtend kaal geschoren, poesje had gezien. Terwijl ik haar de handdoek gaf keken we elkaar veelbetekenend aan en ik knipoogde naar haar. Na een minuut of tien zei ik tegen Ronald dat ik ook even ging douchen en zei dat als hij naar binnen ging wel even zijn schoenen uit moest doen.

Ik liep naar de badkamer, trok mijn kleren uit en wilde net onder de douche stappen toen Ronald vanuit de deuropening zei dat hij ook wel even wilde douchen. Carola zei dat hij na mij wel even mocht gaan. Toen ik klaar was en het douchegordijn wegschoof stonden zowel Carola als Ronald naakt in de badkamer. De situatie wond me behoorlijk op en aan de omvang van de lul van Ronald te zien was ik niet de enige. Ondanks dat hij nog niet helemaal stijf was had hij toch al een behoorlijke afmeting. Toen ik me had afgedroogd kwam Carola met de fles After-Sun naar me toe en begon ze mijn rug in te smeren. Toen ze daarmee klaar was gaf ze mij de fles en zei dat ik de rest zelf maar moest doen. Toen ik daarmee begon zakte Carola door haar knieën en begon met haar tong mijn pik te strelen. Toen mijn lul stokstijf omhoog stond nam ze hem in haar mond en begon ze me heerlijk te pijpen. Op het moment dat Ronald de kraan van de douche dichtdraaide trok ik aan haar arm ten teken dat ze op moest houden. Toen ik met een stijve paal de gang opliep hoorde ik Ronald net het douchegordijn opzij schuiven. Ik liep naar de slaapkamer en deed daar mijn boxershort aan. Even later kwamen Carola en Ronald, beiden nog steeds naakt, de slaapkamer inlopen.

Ronald had de fles After-Sun al omgekeerd boven zijn hand en toen er wat van de crème op zijn hand zat begon hij de rug van Carola in te smeren. Hij deed eerst haar hele achterkant en besteedde weer extra aandacht aan haar heerlijke kontje, alleen ditmaal kon hij haar kutje niet aanraken omdat ze haar benen stijf tegen elkaar aanhield. Toen was de voorkant aan de beurt. Eerst deed hij haar schouders en het gedeelte boven haar borsten. Ik was erg benieuwd naar het vervolg en ging in de stoel zitten die naast het bed stond. Ronald spoot weer wat crème in zijn hand, wreef zijn handen tegen elkaar en begon nu haar heerlijke tieten in te smeren. Haar borsten bewogen heen en weer onder zijn handen die nu ook even in haar inmiddels hard geworden tepels knepen. Ronald ging nu achter Carola staan en ging door met het kneden van haar glimmende, grote bollen. Carola maakte van de gelegenheid gebruik door met haar zachte kontje tegen het kruis van Ronald te wrijven. Zijn lul was nu gegroeid tot een maximale omvang. Zijn handen gleden nu omlaag over haar buik, de resten van de After-Sun die nog op zijn handen zaten uitsmerend. Waarschijnlijk bedacht hij dat After-Sun in het spleetje van Carola niet de bedoeling was en wilde hij zijn handen nu schoon maken. Carola draaide zich nu naar me toe, kwam vlak voor me staan en zette haar voeten een stuk uit elkaar om Ronald duidelijk te maken dat hij nu maar eens aan haar kutje moest beginnen.

Nou, dat deed hij ook. Hij zette een vinger op de klit van Carola wat haar ineen deed krimpen van genot. Daarna gleden zijn vingers omlaag tussen haar gladde schaamlippen. Carola bracht haar hand naar achter, omklemde de lul van Ronald en trok hem naast zich. Ronald bracht nu zijn rechterhand aan de voorkant van Carola en stootte een vinger diep in haar natte spleet terwijl hij met zijn linkerhand hard in haar kontje kneep. Door het genot wat dit veroorzaakte bij Carola boog ze voorover zodat ze met haar hoofd dicht bij mijn kruis kwam. “Trek je boxer uit” beval ze me. Nadat ik dit had gedaan ging ze verder met pijpen waar ze in de badkamer was opgehouden. Ronald stond haar intussen met drie vingers te vingeren en met zijn andere hand wreef hij over haar clitoris. Na even liet Carola mijn lul uit haar mond glijden en liet de lul van Ronald los. “Kom laten we op bed gaan liggen” zei ze. Ik ging met mijn rug tegen de muur op het bed zitten, Carola ging op haar knieën links naast me zitten en begon me weer te pijpen. Ik kon nu goed zien dat Ronald van achter haar inmiddels druipende kut met twee handen bewerkte. Zijn stokstijve lul stond wat hulpeloos omhoog maar dat zou niet lang meer zo blijven. Na een tijdje stond ik op en legde Carola op haar rug in het midden van het bed. “Zal ik haar likken of wil jij het doen?” vroeg ik Ronald. Zonder antwoord te geven dook Ronald tussen haar glimmende dijen. Ik stortte me op haar grote, geile prammen en beet in haar stijve tepels. Dit hielden we zo vol tot Carola zei: “Ik wil nu geneukt worden”. Ze ging op haar knieën zitten, ik nam plaats achter haar en bewoog mijn eikel plagerig tussen haar schaamlippen voordat ik toe stootte.

Ronald keek dit even aan, ging toen op het bed liggen en manoeuvreerde zijn lul nu onder het hoofd van Carola. Ik was benieuwd naar haar reactie. Ze nam zijn lul echter niet in haar mond maar begon hem af te trekken. Ik stopte toen met neuken wat haar verschrikt achterom deed kijken en ze vroeg: “Waarom stop je nou?”. “Ik neuk je alleen als je Ronald pijpt.” Ik zag de aarzeling in haar ogen. Een vreemde aan je kut en tieten laten zitten is één maar een vreemde pijpen is toch wat anders. “Joh, kom op, wie A zegt moet ook B zeggen.” Ze maakte even een afweging in haar gedachte maar ze wilde zo graag verder geneukt worden dat ze de glimmende paal van Ronald toch maar in haar mond nam en zo te zien beviel het haar wel want in no time zag ik geen verschil meer tussen de manier waarop ze de achttienjarige pijpte en ze mijn staaf altijd aanpakte. Ondertussen had ik mijn lul uit haar kut gehaald en stopte nu mijn wijsvinger in haar spleet en liet deze even flink rondroeren zodat hij flink nat werd van haar kutsappen. Mijn staaf nam de plaats van mijn vinger weer in en ik smeerde het kutvocht op haar anus. Dit herhaalde ik enkele malen totdat haar kontgaatje ook glom van het vocht. Ik stopte mijn vinger in mijn mond, liet mijn speeksel goed over mijn vinger lopen en zette het topje tegen haar aars. Met mijn andere hand wreef ik over haar klitje. Ik begon wat kracht uit te oefenen op haar kontgaatje en langzaam gleed mijn vinger haar darmen in. Het was daarbinnen ook behoorlijk vochtig dus ik bedacht me dat het weinig of geen pijn kon doen.

Toen mijn vinger helemaal in haar poepgaatje zat begon ik heen en weer te bewegen. Aan het gekreun van Carola te horen vond ze het zelfs lekker. Ronald stond op het punt van klaarkomen want hij maakte Carola duidelijk dat ze even moest stoppen met pijpen. Hij ging even rustig zitten en hij zag dat ik nu mijn vinger in hetzelfde tempo als mijn lul bij Carola naar binnen stootte. Ik vond het nu tijd om van standje te veranderen en ik ging weer tegen de muur zitten en trok Carola op mijn schoot. Ze begeleidde nu mijn lul haar spleet in en wenkte Ronald dat ze hem weer wilde pijpen. Ik had nu een machtig uitzicht: als ik naar beneden keek zag ik de grote tieten van Carola op en neer bewegen en voor me zag ik de lul van Ronald in en uit haar mond glijden. Ik had al vaak gefantaseerd hoe het zou zijn om Carola met de hulp van een andere man te verwennen en nu was het zover. Ronald verstoorde mijn gedachten toen hij vroeg: “Mag ik Carola ook nog even neuken voordat ik klaar kom?” De vraag was duidelijk aan mij gericht en Carola keek me een beetje benauwd aan maar ik antwoordde: “Tuurlijk, ga je gang.” En tegen Carola: “Als je nu op je knieën gaat zitten en mij nog even pijpt, dan kan Ronald je van achter nemen.” Ik zag aan haar blik dat ze het er niet helemaal mee eens was, maar waarschijnlijk zorgde haar geilheid ervoor dat ze toch precies deed wat ik voorstelde.

Ze nam mijn lul weer in haar mond en Ronald knielde achter haat slanke kontje en bracht zijn paal tussen haar benen naar haar kutje. Carola pijpte me verder in het ritme waarmee Ronald haar van achter penetreerde. Wat lag mijn kleine, geile meid te genieten. Ronald kondigde zijn orgasme aan met de vraag: “Mag ik over je tieten spuiten, Carola?” Ze kwam omhoog en bood haar tieten aan voor zijn zaad. Na een paar rukken kwam Ronald onder luid gekreun klaar. Hij verdeelde de niet onverdienstelijke lading sperma eerlijk over de beide ballen en Carola smeerde het uit alsof het After-Sun was. Nu vroeg Carola wat ik wilde. Ik vroeg haar op haar buik te gaan liggen met haar benen wijd. Ik ging op haar bovenbenen zitten en had nu een goed uitzicht op haar natte schaamlippen. Ik stopte een vinger in haar kutje en begon deze zo snel ik kon heen en weer te bewegen. Aan haar reactie merkte ik niet alleen dat ze dit heerlijk vond maar ook dat het nu tijd werd voor haar eerste orgasme. Ik verplaatste mijn vinger van tussen haar lippen naar haar clitoris en begon hier stevig overheen te wrijven. Carola begon nu steeds harder te kreunen en met haar kontje maakte ze ongecontroleerde bewegingen. Ik bracht mijn vinger in mijn mond en stopte hem daarna weer in haar strakke kontgaatje terwijl ik het tempo waarmee ik over haar knopje wreef steeds meer opvoerde. “Oh ja, ik kom, jaaaa, ik kom, oooooooh” liet niets aan duidelijkheid te wensen over. Carola was klaargekomen, ik haalde mijn vingers uit haar spleet en Carola keek me met een gelukzalige glimlach aan. Nu was het mijn beurt zei ze en ze vroeg hoe ik klaar wilde komen. “Ik wil in je mond komen, schatje” fluisterde ik haar toe. Ze ging wederom op haar knieën zitten en begon me te pijpen. Toen ik mijn lul even later uit haar mond trok wist ze precies wat ze moest doen.

Carola hield haar hoofd een beetje schuin naar achter met haar tong half uit haar geopende mond. Ze wist precies wat ik lekker vond. Toen ik na een paar rukken aan mijn lul klaarkwam spoot ik mijn sperma op haar tong zodat een deel in haar mond terechtkwam en een deel langs haar kin liep. Ik spoot ook nog wat op haar wang en daarna sloot ze haar lippen rond mijn staaf en slikte het restant van mijn sperma in. Wat was dit heerlijk. Toen ik was bijgekomen van deze ontlading begaf ik me met mijn tong weer tussen Carola’s schaamlippen om haar naar haar volgende orgasme te brengen. Dit duurde nooit zo lang en ook nu kwam ze na even likken weer luidkeels klaar. Ik wenkte Ronald dat het nu zijn beurt was en Ronald likte Carola nogmaals naar een hoogtepunt. Hierna ging ze weer op haar buik liggen, pakte mijn hand en bracht deze weer naar haar kutje. Ze wilde nog een keer op mijn vingers klaarkomen. Ik ging op haar rug zitten en streelde haar klitje. Ze was nog steeds drijfnat, ik bukte en begon haar heerlijk zachte billen te likken. Ik zette mijn tong aan de bovenkant van haar bilspleet en ging langzaam naar beneden tot ik bij haar anus kwam. Met het puntje van mijn tong penetreerde ik haar terwijl ik twee vingers in haar soppende spleet liet verdwijnen. Ook haar kleinste gaatje smaakte heerlijk. Ik zette mijn handen onder haar heupen, trok haar omhoog zodat ik met mijn tong wat makkelijker bij haar schaamlippen kon komen. Vergezeld van luid gekreun likte ik Carola’s kutje nog eens helemaal uit. Tot slot zette ik mijn lippen op haar klit en zoog net zo lang aan haar knobbeltje tot ze weer klaarkwam. Nu had Carola echt genoeg gehad.

We bleven nog even op bed liggen en toen ging Ronald naar huis. Het is bij deze ene keer gebleven en het is voor ons alle drie een onvergetelijke gebeurtenis geweest.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Wil jij sex - wij ook....