Met dank aan jullie site.

Wat ik te vertellen heb, heb ik eigenlijk aan deze site te danken. Want ik melde me aan op een datingsite en kwam zo in contact met Bert en Nicole uit Brabant. Zij zochten een man voor trioseks en tijdens ons eerste telefoongesprek was het gelijk al bloedgeil!

Eerst vertelden ze me allebei wat ze lekker vonden. Toen mocht ik luisteren hoe Bert en Nicole met elkaar neukten en natuurlijk rukte ik intussen aan mijn lul. Nicole hield de hoorn in haar hand en vertelde me tot in details wat er allemaal gebeurde. Op een gegeven moment zat ze boven op haar man en had ze zijn lul lekker diep in haar kut. In haar linkerhand hield ze de hoorn en met de rechter wreef ze over haar klit en trok ze aan haar kutlippen. Zo reed ze op en neer. Bert, zo vertelde ze, was met haar tieten bezig en draaide aan haar tepels. Het werd nog veel geiler toen ze de hoorn bij haar kut hield, die ik duidelijk over de lul kon horen schuiven. Dat maakt zo’n speciaal geluid. Ineens was ze haar zelfbeheersing kwijt en ze schreeuwde het uit: “Oh, ik kom klaar! Ik kom klaar!” Ook Bert was duidelijk te horen en ik rukte sneller en kreunend liet ik het sperma vloeien. Daarna maakten we een afspraak voor het komende weekend.

Op weg naar hen vroeg ik me aldoor af hoe zij er eigenlijk uit zouden zien, want ik had nog geen foto’s van hen onder ogen gekregen. En hoe zou het gaan? Nou, ik was echt verrast! Nicole was lang, slank en blond en haar Bert een sportieve kerel met een echt mannelijke uitstraling. We hadden afgesproken dat we ons meteen uit zouden kleden en toen ik de woonkamer binnen stapte trokken we dan ook gelijk alle kleren uit. Meteen viel het me op dat Nicole een mooi kaal geschoren kut had. Bert had een grote en mooi gevormde, dikke lul. We gingen naast elkaar op de bank zitten. Nicole hield van aanpakken en deed een greep tussen onze benen. Ze schoof de voorhuid achter mijn eikel en bewonderde mijn lul. Langzaam masturbeerde ze ons allebei en om beurten kregen we een heerlijke pijpbeurt van haar. Toen schoof ze ineens van de bank af en knielde voor me neer en toen begon het zuigen pas goed! Ze concentreerde zich helemaal op mijn lul en had die van Bert even los gelaten. Maar die bleef ook niet stil zitten, hij stond op en knielde achter haar en zo schoof hij ineens zijn lul in haar kut en stootte met zijn onderlichaam tegen haar uitdagend naar achter gestoken kontje op. Als hij stootte, ging ze met haar mond heel ver over mijn pik heen. Dit was zo geil, dat ik maar al te graag wilde spuiten. Nicole had dat door en hield meteen op. Met haar spitse nagels kneep ze vlak achter de eikel. Hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik niet precies, maar het gevoel dat je krijgt als je op het punt van klaarkomen staat, ebde snel weg.

Bert, die ook nog niet was klaargekomen, stond op en liep met zijn grote stijve lul de kamer uit, om al snel weer terug te komen met een matras die hij bij de salontafel legde. Nicole ging er op haar rug op liggen en deed haar benen uit elkaar en wenkte mij. Ik moest op haar komen liggen. Meteen schoof ik mijn lul diep in haar warme, natte kut die zalig strak aanvoelde. Ze wist haar benen over mijn schouders te krijgen, zodat ze helemaal voor me open lag en ik extra diep kon stoten. Ze moedigde me aan: “Nu moet je me echt de volle laag geven! Neuk me hard! Ik was niet meer te houden. Bert kwam er ook bij, hij knielde naast ons neer en duwde zijn lange stijve lul met zijn vingers omlaag, zodat zijn vrouw zijn eikel kon likken en zuigen. Terwijl ik Nicole steeds harder en feller begon te neuken, was zij dus bezig de lul van haar man te zuigen en ook had ze een hand onder zijn ballen gekregen, zodat ze die kon kneden. Bert ging wat meer rechtop zitten en ik zag hoe hij zijn spieren spande. Hij begon geil te kreunen en hield zijn ogen stijf gesloten. Nicole spuugde zijn lul ineens uit en riep: “Rukken, Bert! Rukken!” Nog nooit zag ik een vent sneller aan zijn lul trekken en al snel kwam daar het sperma. In dikke klodders kwam het uit zijn eikel gespoten en alles belandde midden in het gezicht van Nicole. Zij werd daar echt waanzinnig geil van en ze duwde het zaad met haar vingers haar mond in en veegde het af op haar grote tieten.

Terwijl ze daar intens genietend mee bezig was, kon ik van geilheid haar kut rond mijn pompende stang voelen krampen. Dat was voor mij natuurlijk een extra lekker gevoel. Bert zat ons nu hijgend te bekijken. Ik kon me niet meer beheersen en kondigde het grote moment aan: “Pas op, Nicole, ik ga je vol spuiten!” Nog geen twee seconden later pompte ik haar kut vol. Zij werkte zich bonkend tegen me aan, bleef soms steunend op haar voeten lange tijd met haar lichaam boven het matras hangen en draaide dan met haar bekken om mijn lul overal in haar kut te voelen. Ik bleef langdurig spuiten en dat gaf niet alleen mezelf genot, het dreef Nicole zowat tot waanzin! Aldoor hoorde ik haar hijgend uitroepen: “Ja, ja, nu, spuit... oh, je sperma, lekker, oh!” Allemaal korte woordjes, die ook nog eens aldoor werden herhaald. Ze was volgens mij helemaal van de wereld en wist niet eens wat ze uitkraamde. Ze kwam zo heftig klaar, dat ze lag te schudden en trillen en nog met haar billen lag te draaien toen ik mijn lul al lang en breed terug had getrokken uit haar soppende kut.

We bleven daarna alle drie gezellig naakt zodat we elkaar op ons gemak konden bekijken. Zo dronken we koffie en toen we weer wat op krachten waren gekomen, zei Nicole: “Mannen, dit was geweldig. Twee lullen en vier handen, dat is wel even wat anders. Ik ben dik tevreden met jullie.” Maar toen werd het ineens opvallend stil. Het was zo’n stilte waarbij je je erg opgelaten begint te voelen. Er werd wat gekucht en in de koffie geblazen en geroerd en er hing ineens een vreemde sfeer. Toen klonk de stem van Nicole zachtjes: “Eh, Martin, Bert zou je eigenlijk iets willen vragen.” Ik keek Bert aan. Hij kreeg waarachtig een kleur! Toen zei hij: “Tja, eh... wij hebben toch duidelijk in onze advertentie aangegeven dat ik biseksueel ben?” Ik knikte: “Ja, dat weet ik toch.” Bert raapte al zijn moed bij elkaar en flapte er uit: “Ik wil je graag neuken.” Ik vond dat zoiets moest kunnen, ik had op hun advertentie gereageerd in de wetenschap dat de man biseksueel was. Het was dus duidelijk niet de bedoeling dat we samen alleen de vrouw verwenden, er werd van mij verwacht dat ik ook de man van dienst zou zijn. Anders moet je niet op zo’n advertentie reageren.

Maar eerlijkheid gebiedt me te zeggen, dat ik zelf nog nooit met een man was gegaan. Ik had wel dikwijls met een kerel liggen vrijen en daarbij elkaar afgetrokken en afgezogen. Maar ik was nog nooit in mijn kont geneukt. Bert keek me met een bijna smekende blik aan. Nicole nam het op voor haar man en zei: “Ik ben er ook bij, joh en ik zal er voor zorgen dat het echt lekker is voor jou. Bert zal het heel voorzichtig doen. Ik denk dat het voor jou geiler is als je weet dat ik er graag naar kijk. Ik zie graag twee mannen neuken.” Ik was toch wel heel erg nieuwsgierig naar zoiets en werd er ineens ontzettend geil van. Nu knikte ik vol hitsig enthousiasme. Nicole begon me te strelen. Ze ging me voorbereiden op de lul van haar man en dat was toch wel erg lief van haar. Met veel geduld wist ze me op mijn rug op het matras te krijgen en deed ze mijn benen wijd. Ze gebruikte veel glijmiddel en een vibrator om me voor te bewerken. Mijn kontgat werd dik in het glijmiddel gezet en voorzichtig ging ze met de trillende spits van de vibrator een klein stukje naar binnen. Centimeter na centimeter schoof ze de stevige en trillende vibrator verder mijn kont in. Ik was nog niet geheel ontspannen, maar Nicole scheen te weten wat ze deed en had vooral geen haast.

Ze vond dit zelf gewoon erg geil om te doen en dat zei ze me ook een paar keer. Mijn kont begon aan de indringer te wennen en nu kon ze de staaf al voorzichtig heen en weer bewegen, duwen en draaien. Ik keek opzij naar Bert, die met zijn stijve lul speelde die echt kaarsrecht langs zijn buik stond. Ook deze mooie pik werd door Nicole glad gemaakt en Bert werd er nog geiler van dan hij al was. Toen kwam hij naar me toe en ik lag wijdbeens als een slet en Nicole wist nog snel een dik kussen onder mijn kont te duwen, zodat mijn kontgat wat hoger kwam. Toen voelde ik hoe Bert zijn lul langzaam maar dwingend naar binnen begon te schuiven. Wat een waanzinnig lekker gevoel! Een lul van vlees en bloed is wel even wat anders dan een vibrator, niet te vergelijken! In het begin bewoog hij heel rustig en behoedzaam. Hij steunde al gauw en herhaalde aldoor tegen zijn vrouw, die er vlak bij zat, hoe geil hij het vond. Het deed mij nog wel een beetje pijn, maar toen gebeurde er iets wat ik niet eens had verwacht, mijn eigen lul begon enorm te groeien en Nicole greep hem vast en begon me zachtjes af te trekken. Ze pakte de vibrator, die ze met tissues schoon had gemaakt, zette hem aan en schoof hem dan diep haar kut in. Ik moest de vibrator bij haar in en uit bewegen, terwijl zij zich naar me toe boog en mijn lul aftrok en er aan begon te likken. Ik weet heel zeker dat mijn lul nooit eerder zo strak gespannen had gestaan. Hij was zeker een centimeter langer dan anders en leek me ook dikker. Nu begon Bert werk van het neuken te maken en hij was al gauw echt aan het pompen.

Ik sloeg als een hongerig wijf mijn benen om zijn heupen heen. Dit was echt te gek voor woorden. Terwijl zij wild en dol van geilheid mijn lul afrukte en ik de vibrator in en uit haar kut neukte, voelde ik de lul van Bert steeds dieper in me gestoten worden. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt! Ik voelde een werkelijk zalig orgasme in me opkomen. Het gevoel werd sterker en sterker en ik begon te kreunen en met mijn hoofd te draaien. Bert en Nicole bleven met me bezig. Hun aandacht verslapte geen moment. Ik kon het echt niet meer inhouden. Ik had al lang geen controle meer over mezelf en liet me machteloos afrukken en neuken. Nicole pompte het zaad bij me naar boven en het spuiten leek maar door te blijven gaan en Bert neukte en wrikte tot hij ook een lozing kreeg en zijn sperma diep in mijn darmkanaal spoot. Nu duurde het echt een flinke tijd voor we weer aanspreekbaar waren. We dronken een goed glas wijn met elkaar. Toen wilde Nicole graag naar een pornofilm kijken die ze een tijd geleden hadden gekocht, maar nog niet hadden gezien.

We zaten dicht tegen elkaar aan, nog steeds alle drie spiernaakt. We kregen een stel bloedgeile scènes te zien. Vooral trioseks met twee mannen en een vrouw werd goed getoond en uiteraard was dit voor ons geweldig om te zien. We zaten er bij en keken er naar en begonnen spontaan met ons zelf te spelen. Dat is heel opwindend, als je met drie mensen aan het masturberen bent en je kunt gewoon naar elkaar kijken. Nicole was de meest felle van ons drietjes. Zij gleed aldoor met haar vingers over haar klit en zat wijdbeens aan haar schaamlippen te plukken. Ze kondigde een paar keer een orgasme aan en dan zag je haar vingers natter worden. Bert en ik hadden moeite om nog klaar te komen. Pas toen Nicole zich er mee begon te bemoeien en om sperma smeekte, gingen we geknield rechtop voor haar zitten en lieten we ons afrukken en afzuigen en toen kreeg ze haar beloning in de vorm van een paar nietige spermadruppels. Wel kreeg ze die in haar gezicht en dat vond ze weer zo lekker, dat ze niet van haar kut af kon blijven. Ze was rood tussen haar benen van het masturberen. Bij een kale kut is dat natuurlijk goed te zien. Ze kwam nog een keer klaar en lachte toen: “Nou moet ik stoppen, want mijn kut begint pijn te doen!” Wij waren ook echt te moe om nog een stijve lul te kunnen krijgen en eerlijk gezegd voelde mijn pas geneukte kont toch ook een beetje rauw aan. Maar we waren blij elkaar ontmoet te hebben.

Dat ik hun heb ontmoet heb ik dus te danken aan deze site, waarvoor mijn oprechte dank. We zijn nu van plan om met elkaar op vakantie naar Spanje te gaan en daar zal ik dan wel weer over schrijven, want we huren dan een appartement voor ons drieën. Nicole praat over niets anders en wil dan dagelijks door ons geneukt worden. Ze heeft al een piepkleine bikini gekocht voor op het strand en in het appartement wil ze naakt rond lopen, zodat we haar kunnen pakken wanneer we maar willen. “Ik ben dan helemaal voor jullie, twee weken lang.” zegt ze steeds. “Dan mogen jullie alles met me doen. Als jullie me maar klaar laten komen.” Ik ben dus een huisvriend geworden en heb inmiddels ook met hun familie kennis gemaakt op verjaardagen. Bert en ik hebben dezelfde hobby (computers) dus is het voor iedereen heel gewoon dat ik zijn vriend ben. Niemand vermoedt dat ik iets met Nicole heb, laat staan dat men er aan denkt dat Bert en ik elkaar neuken! Wat dat betreft zijn we goede acteurs. Maar als we bij elkaar zijn, oh wat er dan allemaal gebeurt! Ik mag Nicole nu ook in haar kontje neuken en dan houdt ze zelf de vibrator in haar kut om klaar te kunnen komen. Op vakantie blijven we een keer een hele dag in bed, hebben we afgesproken en dan gaat Nicole haar eerste sandwich meemaken. Daar verlangt ze nu al naar en Bert en ik niet minder. Groeten van ons drietjes,

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb