Meer dan verwacht

Meer dan verwacht..

Ik ken mijn vrouw al 22 jaar en nooit had ik in mijn stoutste dromen kunnen dromen wat er onlangs echt gebeurd is !

Ik leerde Alice in 1992 kennen. Inmiddels zijn we nu bijna elf jaar getrouwd, wonen we in een oud huis in een grote stad in het westen van het land. Samen hebben we de sex ontdekt en mijn vrouw is mij altijd trouw geweest, behalve in 1999, toen we in een relatiedip zaten, maar toen heb ik ook buiten de deur gegeten en daar zijn we uiteindelijk ook samen sterker uitgekomen. Qua sex stelt het thuis allemaal niet zo heel veel meer voor, al moet ik zeggen dat ze met haar mooie uitstraling (MILF) mijn (en menig ander) mannenhart nog steeds opgewonden weet te krijgen. Zelf heeft ze dat niet zo door (dat maakt het juist aantrekkelijk !) omdat ze van huis uit niet echt voorlichting en een sexleven meegekregen heeft. De eerste jaren van onze relatie hadden we zeer regelmatig sex, de laatste jaren is het, ook door het drukke leven allemaal wat minder geworden. Als we het nu een keer per week doen is het veel. Aan de andere kant, ze is absoluut niet veeleisend en ik mag en kan redelijk mijn gang gaan met mijn hobby, oude auto’s opknappen. Gelukkig is het niet skydiven want ik heb gigantisch hoogtevrees en daar is het vorige maand nou allemaal mee begonnen, met mijn hoogtevrees.

Afgelopen winter was goed koud en met veel sneeuw. Nu hadden we vorig jaar al een keertje lekkage gehad en na alle sneeuw en bijbehorend smeltwater hadden we er nu opnieuw last van gekregen. We hebben een oud huis met een plat dak en nu was de tijd gekomen om Richard maar eens te gaan bellen. Richard is een goede vriend van en sinds een jaartje of 15 zelfstandig loodgieter/dakdekker, want no way dat ik met mijn hoogtevrees het dak op ga ! Zo kwam het dus dat op een mooie zaterdag in April (de eerste van 2014) Richard al om 09:00 op de stoep stond. De kinderen waren bij opa en oma logeren en Alice lag nog in bed. Zelf ben ik niet zo’n uitslaper en afgelopen nacht waren we dus eindelijk weer eens ‘alleen’ thuis, maar we waren allebei zo doodmoe van de afgelopen week geweest, dat we gisteravond al om 22:30 in bed lagen en als een blok in slaap waren gevallen. Ik was vanmorgen vroeg nog even met mijn harde ochtendlul tegen de billen van Alice aan gekropen, maar na haar “laat me met rust !” kreet was ik eruit gegaan en had ff een rondje op het net gesurft en een bakkie gezet.

Als Richard bovenkomt gaan we direct het dakterras op en zet ik nog een bakkie. Het is nu té mooi weer om binnen op de bank te gaan hangen, maar Ries geeft aan niet al te veel tijd te hebben omdat hij vanmiddag met zijn vrouw Susan naar het 50 jarig huwelijksfeest van zijn schoonouders moet. Na ons bakkie besluit ik dan ook om Ries een handje te gaan helpen met het uit de auto halen van zijn spullen, zodat hij dadelijk direct aan de slag kan. Hij verwacht een goed uurtje werk te hebben, dus met een beetje mazzel is hij hier om 10:30 weer klaar. We gaan een verdieping hoger, zodat Ries via het balkonnetje bij de badkamer het dak op kan. Als ik als eerste boven kom, stapt Alice net onder de douche en hebben Ries en ik een mooi zicht door de glazen bouwstenen wand op een douchende vrouw ! Ries voelt zich een klein beetje ongemakkelijk bij het zien van mijn naakte vrouw, maar dat kan ik hem niet kwalijk nemen. Alice heeft kort blond haar, is 1.70 lang en na de laatste bevalling van ons dochtertje zijn er een paar extra kilootjes blijven hangen (ze zit nu op rond de 60 kilo) en laten die nou net strategisch terecht gekomen zijn, ze heeft nu een mooie cup D boezem en haar billen zijn nu nog lekkerder ! Haar bovenbenen en heupen zijn daarentegen niet veranderd en die zijn mooi in vorm gebleven. Misschien scheelt het dat ze van haar 6e t/m haar 16e vrij fanatiek geturnd heeft en voor er kinderen kwamen was ze altijd al wat aan de magere kant, nu is alles supermooi in verhouding, kortom een echt MILF’je!

Als we op het balkon staan en Ries zonder blikken of blozen op de balustrade klimt om het dak op te gaan draait mijn maag zich om. Ik krijg bij wijze van spreken al hoogtevrees als ik mijn schoenen aantrek, Ries doet het niks. Nou ja, ik ben ergens anders weer goed in, Ries kan bij z’n auto nog geen kapot lampje vervangen, daarvoor belt hij mij weer. Ries ligt nu plat op zijn buik op het dak en ik kan hem net zijn spullen aanreiken zodat hij aan de slag kan. Een beetje doelloos sta ik op het balkon te wachten als ik de kraan van de douche hoor dichtgaan en Alice met haar natte haren en in haar blootje naar me toekomt. Ze is echt mooi en als ik zeg dat Ries en ik haar net even in de douche hebben bewonderd bloost ze een beetje. Ze had niet door dat Ries er al was en dat we langs liepen. Dat dacht ik ook al, want ze is normaal gesproken vrij preuts en zorgt er echt wel voor dat niemand anders dan ik haar bloot krijgt te zien. Ze droogt zich af en schiet in haar hipster en doet een T-shirt maar geen bh aan. Als ze vraagt waar Ries het dak op is gegaan besluit ze ook even te gaan kijken. Tja, als ex turnster heeft ook zij geen last van hoogtevrees ! Ik help haar op de balustrade en als ik Ries roep komt hij naar de rand om haar te helpen. Daar sta ik dan, bijna 42 en niet het dak op durven. Ries heeft vanwege de hitte van de brander en de zon die lekker staat te stralen, zijn T-shirt uitgetrokken en ik moet toegeven, voor een vent van 43 ziet hij er supergoed uit. Alice heeft wel eens laten vallen dat ze Ries een mooie man vond, maar dat was in de tijd dat hij nog vrijgezel was. Ondertussen is hij ook alweer 10 jaar samen met Susan en hebben ze helaas geen kinderen kunnen krijgen. Ik weet zeker dat als dat wel zo was geweest wij een hele leuke, close vriendschap erbij hadden gehad. Nu merk ik om me heen bij vrienden en stelletjes zonder kinderen dat er toch een soort ‘afstand’ is ..

Na een minuut of 5 besluit ik het balkon te verlaten en beneden nog een bakkie te gaan zetten. Als ik op de overloop kom en omhoog kijk, zie ik door het daklicht Ries bezig en zit Alice met haar handen op en aan de bezwete rug van Ries !! Ik sta aan de grond genageld, mijn vrouw, die ik nog nooit op een leugentje of flirt heb kunnen betrappen zit aan een ander mannenlichaam ! Na de eerste verwarring neemt een vreemd soort geilheid bezit van me en ik besluit haar ‘ontrouw’ maar voor me te houden en haar er op een later moment mee te confronteren. Beneden in de keuken gaat mijn fantasie met mij op de loop. Ik fantaseer al jaren over een triootje en dat heb ik jaren geleden gekscherend Alice ook wel eens voorgesteld. Ze zei toen zelf dat zij dat ook wel wilde, maar dan met een extra man erbij, niet met een extra vrouw zoals ik voorstelde. Ik ben daar toen niet meer op teruggekomen en heb het verhaal triootje maar laten rusten. Niet dat ik er veel moeite mee zou hebben dat ik een andere pik in mijn vrouw zou zien verdwijnen, maar meer het idee van twee naakte mannen en één vrouw in één bed.

Na een minuut of 15, maar het kunnen er ook makkelijk 30 geweest zij, hoor ik een schreeuw van het dak met de mededeling dat hij klaar is. “Waarmee ?” schiet er nog door mijn hoofd, maar ik besluit om te doen alsof mijn neus bloed. Als ik weer op het balkon ben pak ik eerst Ries z’n gereedschap aan en daarna help in Alice naar beneden. Als ze van boven komt werp ik heel even een vluchtige blik op haar lichtgroene hipster en tot mijn verbazing is het kruisje drijfnat en als ze eenmaal voor me staat vallen ook haar keiharde tepels me op. Ze merkt dat ik het zie, maar op haar luchtige “er staat best nog wel een fris windje boven” laat ik het verder rusten. Ik pak Ries zijn spullen aan en loop daar gelijk mee door naar beneden. Ries is achter me aangekomen en die besluit om er ook maar gelijk vandoor te gaan. Het is immers al 10:30 en hij had Susan belooft om om 11:00 thuis te zijn en hij moet ook nog zijn gereedschap naar de zaak terugbrengen. Ik spreek met hem af dat ik morgen even bij hem langs ga om de gebruikte materialen met hem af te rekenen. Alice is boven gebleven om zich aan te kleden en misschien wat stoom af te blazen, wie zal het zeggen. Als ze een minuut of 15 later gekleed en wel beneden staat pak ik mijn spullen en besluiten we om boodschappen te gaan doen. Even wat afleiding regelen. We nemen samen nog even het boodschappenlijstje door en ik rep met geen woord met wat ik een uurtje geleden door het daklicht heb gezien. Op weg naar de supermarkt zitten we zwijgend in de auto, beide in gedachten. De boodschappen zelf zijn snel geregeld en eenmaal weer buiten loop ik nog even naar de slijterij om wat lekkers voor vanavond te halen, want ook vanavond zijn de kinderen nog bij opa en oma en hebben we het rijk alleen. Weer terug van de supermarkt help ik met de boodschappen uitladen en opruimen en besluit ik nog even naar mijn klushok te gaan. Ik krijg wat klantjes voor onderdelen en die zouden rond 14:00 bij mijn hok zijn. Ik zeg Alice gedag (die gaat nog even de stad in met een vriendin) en stap op de fiets, met dit mooie weer ga ik niet in dat koekblik zitten, hoezeer ik ook gek ben op autorijden. Als ik bij mijn klushok kom staan de mensen al voor de deur en na de nodige ohh’s en ahh’s over mijn autoverzameling ontstaat er een leuk en boeiend gesprek en kom ik de rest van de dag niet meer aan sleutelen toe. Als ik dan ook om 17:00 de deur van het hok achter me dicht trek dwalen mijn gedachten weer af naar vanmorgen. Eenmaal weer thuis stap ik onder douche en als ik daarmee klaar ben hoor ik de voordeur dichtslaan. Mooi, Alice is ook weer thuis, kunnen we mooi ergens in de stad wat gaan eten !

De volgende dag staan we al vroeg bij Ries en Susan op de stoep na gisteravond een gezellig avond uit te hebben gehad. Eerst ergens wezen eten en daarna nog even een bioscoopje gepakt. Na een derde keer aanbellen doet Ries eindelijk open in zijn boxershort en excuseert zich dat hij zich een beetje verslapen heeft. Susan is na het feest bij haar ouders blijven slapen en dus nog niet thuis. Ze komt later vanmiddag, maar dan zijn wij alweer weg omdat we opa en oma hebben belooft de kinderen vóór 15:00 weer op te halen. Ries gaat ons voor de trap op, op de voet gevolgd door Alice die zo een mooi zicht heeft op zijn billen. Nu maar kijken of ze dadelijk weer een ‘move’ richting Ries gaat maken. Eenmaal boven gooit Ries de deuren van hun balkon open en gaat een bakkie zetten. Als de koffie voor onze neus staat babbelen we wat over koetjes en kalfjes en verontschuldigd Ries zich om even te gaan douchen. Op mijn vraag of ik hem zo nog moet helpen om zijn ruggetje te wassen krijg ik lachend een ontkennend antwoordt, maar hij geeft wel aan dat Alice dat wel mag komen doen, die zich prompt daarop in haar koffie verslikt. Als de hoestbui die daarop volgde over is zeg ik haar dat ze het eigenlijk moet gaan doen, Ries zijn rug wassen. Ik wil wel eens weten hoe hij reageert (en stiekem kijken hoe ver mijn hondstrouwe vrouwtje zou gaan). Ik hoef niet lang aan te dringen, ze gooit haar laatste slok koffie achterover en staat op, waarbij me opvalt dat haar tepels bijna door de stof van haar jurkje prikken, zo hard staan ze, en ze gaat de trap op naar boven. Ik laat ze even hun gang gaan en ga zo wel even kijken, als ik te snel ben zal ze niks uithalen en door de gedachte aan mijn vrouw met een andere man heb ik vannacht toch wel een uurtje door de opwinding wakker gelegen. Ik loop naar de keuken om een tweede bakkie te pakken en hun boven iets meer tijd te gunnen. Als ik na een minuut of 15 besluit om boven maar eens te gaan kijken, bonst mijn hart in mijn keel. Boven op de overloop merk ik dat de douche in ieder geval uitstaat en één deur verder is de slaapkamer en als ik door de half openslaande deur naar binnen gluur slaat mijn hart een slag over.

Alice ligt naakt en een beetje wijdbeens op bed en ik kijk zo tegen haar kale doos aan. Ries hangt boven haar en ze is druk bezig om zijn harde pik af te zuigen. Ik trek me heel even op de gang terug om me helemaal uit te kleden en ik besluit om ze heel rustig te benaderen en me ertussen te mengen. Op handen en knieën (en dus zoveel mogelijk uit het zicht) kruip ik richting het grote bed. Ries merkt me als eerste op en ik gebaar hem gelijk om rustig te blijven en Alice niets te laten merken. Ik kom overeind en op het moment dat Alice zijn lul even uit haar mond haalt duikt ik vol op haar kut ! Ze schrikt zich wezenloos en wil overeind komen, maar Ries drukt haar weer tegen het matras en stopt zijn lul weer in haar mond. Haar kutje staat een beetje open en ik spreid haar benen en begin gretig van haar sappen te likken. Mijn lul is maximaal hard en ik zou zo niets liever doen dan mijn lul in haar stoppen en haar neuken, maar ik besluit dat Ries eerst mag. Na een paar minuten likken en vingeren geeft Alice aan klaar te komen en smeekt om een dikke pik die haar eens stevig neukt ! Ries zijn verbazing is groot als ik aan de kant ga en hem een teken geef dat hij wat mij betreft eerst mag. Alice kijkt verrast mijn kant op, ze had waarschijnlijk niet verwacht dat ik dit allemaal goed zou keuren. Ze spreidt haar benen en als Ries boven haar hangt grijpt ze zijn lul vast, zet die ongeduldig voor haar drijfnatte kut, slaat haar benen om zijn middel en trekt hem dan hard haar doos in.

Even is ze van de wereld, want het is tenslotte een jaar of 15 geleden dat ze een andere pik dan die van mij in haar had. Ries begint ritmisch in haar te stoten en het is een erg opwindend gezicht om te zien. Mijn eigen vrouw die geneukt wordt door een andere man, de deinende borsten, de bezwete lichamen, de pompende pik van Ries. Ik moet me inhouden om mezelf nu niet te willen gaan aftrekken, maar Ries geeft aan dat hij zo al gaat klaarkomen. Ik kan het hem ook niet kwalijk nemen en de aanblik van zijn lul die in de kale kut van Alice zit wordt hem nu te veel en hij komt met veel gekreun klaar en spuit zijn zaad in Alice d’r kut. Even is hij van de wereld en blijft uitgeput een paar tellen in mijn vrouw zitten. Als hij zijn pik uit haar terugtrekt loopt er ook wat sperma uit en dat is voor mij het teken om erin te gaan. Ik heb het in een pornofilm altijd een zeer opwindend en fascinerend gezicht gevonden als er sperma uit een vrouw drupt, maar na het zelf klaarkomen in mijn vrouw is alle lust altijd verdwenen. Nu iemand anders haar volgespoten heeft en mijn lul maximaal hard staat besluit ik mijn kans te grijpen. Ik ga tussen Alice d’r benen zitten, trekt mijn voorhuid naar achter en plaatst mijn ontblote eikel voor haar opening. Met grote ogen kijkt ze me aan en ik voel hoe ik door het zaad van mijn voorganger mijn eigen vrouw penetreer. Ze is drijfnat van zichzelf en het sperma van Ries en ik schuif mijn dikke lul in een lange diepe stoot in haar tot mijn ballen tegen haar billen ketsen. Alice trekt haar benen hoog op waardoor ik nog wat dieper in haar kom en ik voel dat ik tegen haar baarmoeder aan zit.

De gedachte aan het feit dat ik mijn eigen vrouw ligt te neuken die net door een ander is vol gespoten doet me al bijna klaarkomen. Even geniet ik van het moment en de gedachte om dadelijk nog meer zaad in haar te spuiten, maar net op het moment dat ik mijn lul dikker voel worden als teken dat mijn orgasme niet ver weg meer is voel ik twee koele handen op mijn billen. Ik wil omkijken, maar iets houdt me tegen en Alice lijkt niks door te hebben en ligt met haar ogen dicht te genieten. Als die handen vervolgens mijn billen iets uit elkaar duwen en als ik voel hoe er een nat gemaakte vinger tegen mijn sterretje wordt gezet en die vervolgens in een krachtige stoot bij me naar binnen wordt geduwd hou ik het niet meer en spuit grommend mijn zaad in krachtige stoten bij dat van mijn voorganger. Alice voelt het ook en haar ogen worden groter en groter als ze voelt dat ik maar blijf komen. Ik voel ook gelijk hoe het er langs mijn pik weer uitloopt en als ik in een vloeiende beweging mijn pik uit mijn vrouw haal om te zien hoe veel eruit loopt wordt ik bijna aan de kant geduwd door Susan ! Zij was het dus die een vinger in mijn kont schoof en nu duikt ze tussen de benen van Alice en begint het zaad uit mijn vrouw te likken wat Richard en ik in mijn vrouw hebben gespoten. Alice komt verschrikt omhoog en lijkt Susan te willen wegduwen, maar het gevoel is te lekker en ze legt zich erbij neer.

Het is een supergeil gezicht om andere vrouw tussen de benen van mijn vrouw te zien en ik weet van Ries dat Susan in een ver verleden een jaar heeft samengewoond met een vriendin, dus die heeft vast wat lesbische ervaring. Alice laat het over zich heen komen en als Susan een vinger nat maakt, die in Alice schuift, naar buiten trekt met een klodder sperma eraan en vervolgens haar vinger aflikt wordt het mijn vrouw te veel en komt ze voor de tweede keer klaar. Susan likt al het zaad uit Alice d’r kut, houdt dat in haar mond en kruipt dan over Alice heen. Als de gezichten elkaar naderen en beide D-cup borsten elkaar raken en Susan Alice wil gaan zoenen draait mijn vrouw haar hoofd weg. Het pijpen van Ries was nog tot daar aan toe, maar ik weet dat ze absoluut geen sperma wil proeven of slikken, dat heeft ze bij mij namelijk ook nog nooit gedaan. Susan is echter onverbiddelijk en dwingt Alice haar mond open te doen en na de lekkere likbeurt van Susan kan ze eigenlijk ook niet meer weigeren. Ik ben nu dichtbij en kan goed zien hoe Alice aarzelend haar mond opendoet en dat Susan van een centimeter of tien het zaad van Richard en mij in een lange sliert in haar mond laat glijden. In pornofilms had ik zo’n cumswap al de nodige keren gezien, maar nu het hier voor mijn neus gebeurd is het het meest geile wat je je maar kunt bedenken en ook Ries kijkt goedkeurend toe.

De zoen tussen Alice en Susan wordt wilder en wilder en vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe Ries achter de kont van Susan heeft plaatsgenomen en zijn inmiddels weer keiharde pik van achteren zijn vrouw inschuift. Susan kan een kreet niet onderdrukken, vooral ook omdat blijkt dat Ries met zijn pik niet in haar kut, maar in haar kont zit. Alice kijkt uitgeput mijn kant op en geeft aan me te willen kussen. Er zit nog wat sperma op haar lippen en in een tedere zoen kus ik haar en lik haar lippen schoon. Susan is ondertussen van Alice afgekropen en met haar kont omhoog kunnen wij goed zien hoe Richard zijn lul in en uit haar anus glijdt. Alice kruipt wat dichterbij, legt haar handen op Susan d’r billen en trekt ze wat uit elkaar waardoor zij goed kan zien hoe de lul in die anus verdwijnt en Ries nog wat dieper in z’n vrouw kan glijden. Ik bied Susan mijn lul aan en na het terugtrekken van mijn voorhuid en het ontbloten van mijn dikke eikel neemt ze hem gretig in haar mond. Nog geen dertig minuten geleden lag Alice hier op haar rug, hing Richard boven haar, met zijn lul in haar mond en lag ik mijn vrouw te likken. Nu zit Susan op handen en knieën, zit Ries erachter, met zijn pik in haar kont, trekt Alice de billen van Susan uit elkaar, kust ze zelfs en word ik gepijpt door Ries zijn vrouw. Het totaalplaatje is genoeg om mij voor een tweede keer te laten klaarkomen en schokkend spuit ik voor het eerst in mijn leven mijn zaad in de mond van een vrouw. Alice ziet me genieten en op datzelfde moment haalt Ries zijn pik uit Susan d’r kont en spuit zijn lading over de mooie billen van zijn vrouw. Susan heeft mijn zaad nog in haar mond en wat ze net bij Alice deed doet ze nu bij mij. Ze wil dat ik haar zoen en omdat ik van mezelf wel weet hoe mijn zaad smaakt open ik mijn mond en in een lange hete zoen krijg ik mijn eigen sperma weer retour ! Alice begint het sperma van Ries over de billen van Susan uit te smeren en aarzelend likt ze daarna haar vingers af, om vervolgens Ries zijn lul nog even in haar mond te nemen, geboeid kijk ik toe, als ik besef dat Susan als enige van ons vieren nog niet is klaargekomen.

De twee vrouwen liggen nu naast elkaar op bed, Ries is met Alice aan het zoenen (en zal waarschijnlijk nu zijn eigen zaad proeven) en ik besluit tussen de benen van Susan te duiken. Ze heeft een mooi bijgehouden streep schaamhaar staan en de geur en smaak van een natte kut doet mijn lul in no time weer maximaal hard worden. Voorzichtig laat ik mijn tong tussen haar schaamlippen doorglijden en zorg ervoor dat ik af en toe ‘per ongeluk’ haar clitoris aanraak. Het duurt niet lang voor er een reactie komt, want ze begint langzaam met haar heupen te draaien en ik besluit het tempo wat te verhogen. Als ik een vinger nat maak en die rustig en beheerst bij haar naar binnen schuif worden de bewegingen wilder en wilder. Als ik er dan ook nog voor zorg dat mijn duim vol op haar clitoris druk blijft uitoefenen en ik met mijn wijsvinger een ‘kom hier’ beweging maak waardoor ik haar G-spot stimuleer komt Susan spuitend klaar en spuit met haar sappen mijn gezicht onder !

Alice en Richard hebben ademloos mee liggen kijken en ik besluit om mijn harde lul nog even in Susan te stoppen. Voor het eerst in 15 jaar ga ik mijn lul in een andere kut stoppen ! Susan is drijfnat en moeiteloos glijdt mijn dikke pik tussen haar schaamlippen en tot aan mijn ballen haar kut in. Ik kijk haar nu aan, maar ze ligt met haar ogen dicht te genieten. Als ik naast me kijk ligt Alice aan Ries zijn pik te trekken en zit hij met twee vingers in haar kut. Lang ga ik dit weer niet volhouden en als Susan mij verzoekt om mijn zaad niet in haar, maar over haar borsten te spuiten zodat ze het goed kan zien wordt het mij te veel. Gauw haal ik mijn lul uit haar kut en als ik omhoog kom en haar hand om mijn ballen voel wordt het mij teveel en kom ik vandaag voor de derde keer klaar. Ze houdt met haar armen haar borsten bij elkaar als ik mijn zaad op haar borsten en tepels deponeer. Naast me zie ik Ries hetzelfde bij Alice doen en vrijwel tegelijkertijd krijgen Ries en ik het ‘bevel’ van de dames om hun borsten weer schoon te likken. Ries twijfelt, maar als hij ziet hoe ik de borsten van zijn vrouw netjes begin schoon te likken kan hij niet achter blijven. Ik hou alles in mijn mond (Ries trouwens ook) en ik besluit mijn zaad met mijn eigen vrouw te delen. Ik verlaat Susan en kruip naar Alice en in een lange wilde zoen neemt ze mijn sperma van me over en slikt alles netjes door. Naast me doet Ries bij Susan hetzelfde en uitgeput laten we ons daarna naast onze vrouwen op het grote bed vallen.

Susan is de eerste die weer een beetje bij haar positieven is en ze staat op en gebaard Alice mee te komen. Een paar seconden later horen we de douche aan gaan en besluiten we naar beneden te gaan. Een beetje beduusd trek ik mijn boxershort aan en pak de rest van mijn kleding bij elkaar. Als ik achter Ries aanloop en hij bij de badkamer komt gluren we beiden even naar binnen en zien we dat Susan en Alice elkaar lekker staan in te zepen en af te spoelen. Wij gaan naar beneden en Ries gaat een bakkie zetten. In gedachten verzonken heb ik totaal niet door dat Ries de koffie voor m’n neus zet en zwijgend drinken wij onze koffie op, beide nog te veel bezig met wat zich net in de slaapkamer heeft afgespeeld. Ries zet een muziekje op en ik merk dat hij zich een beetje ‘schuldig’ voelt. Hij was tenslotte op de avances van Alice ingegaan, maar net als ik erover wil beginnen komen de dames al de trap af. Fris gedoucht en ook Susan heeft een luchtig ‘s zomers jurkje aan.

Alice komt naast me zitten en ik geeft haar een zoen. Susan begint erover dat het voor haar tijden geleden is dat ze zo’n opwindende sex heeft gehad en geeft ook gelijk aan dat graag nog eens te willen doen. Op mijn voorstel om eens een keertje met z’n viertjes een bungalow te huren wordt instemmend geknikt en met die belofte verlaten we om 14:30 het huis van Richard en Susan om de kinderen op te gaan halen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Zij willen snel neuken.