Meer dan partnerruil.

Wat beverig en eigenlijk een beetje onzeker belden Linda en Henk aan. Ze waren eerlijk gezegd veel liever teruggegaan, want door de zenuwen hadden ze er helemaal geen zin meer in. Ja, de eerste keer valt het meestal niet mee. Ze hadden er heel wat over gepraat voor ze gereageerd hadden op een advertentie op een van de datingsites die ze regelmatig bezochten. Lijfelijke lust was hun niet vreemd. Op een gegeven avond zaten ze weer beiden lekker hitsig te kijken in een paar sites. Linda, die enorm geilde op de foto’s van de half ingestoken lullen en helemaal wild werd als er maar een bij was waar ze het zaad uit zag spuiten, schoof naar Henk toe.

“Ooooh, jongen, als ik al die lullen zo zie, zou ik er wel twee tegelijk willen hebben. Zo geil ik erop.” Henk, die altijd met aandacht de advertenties bekeek, had er net een voor zich waarin een stel partnerruil zocht. De foto, die ze erbij hadden geplaatst, toonde een verrukkelijk opengesperd kutje waarin een machtige paal stak. Zelf had hij al eens willen vragen of ze geen zin had om eens met een ander stel op de neuktoer te gaan, want ach, verandering van spijs doet eten en een ander kutje op de kop van zijn lul zag hij wel zitten. Hij liet haar dan ook de advertentie zien en vestigde de aandacht op die dikke leuter die zo lekker tussen de schaamlippen stak. “Het lijkt me best leuk om eens contact te zoeken met zo’n stel. Deze lul zou jou best kunnen bevredigen.” Linda schoot verschrikt op. “Nee hoor, mij niet gezien. Die lui die hier staan hebben al zoveel ervaring dat ze ons echt niet leuk zullen vinden. Bovendien vind ik het maar eng om zo bij een ander aan het neuken te slaan, hoewel die lul mij best aanstaat.” Henk hield nog even aan. “Kijk, hier staat er nog een van die lui die het voor de eerste keer willen.” De bijgevoegde foto liet een paar welgevormde mensen zien die uitgestrekt lagen op een bed. Henk wees haar op de machtige pik die recht omhoog stond. Zelf had hij alle aandacht voor het lekkere vrouwtje en was voornemens deze keer door te zetten. Toevallig was het bij hen in de buurt, getuige de plaats die ze vermelden.

Na enig aandringen vond Linda het goed dat hij reageerde en een foto van hen beiden meestuurde. Ondanks de spanning die dit onderwerp had gegeven, waren ze nog niets van hun neuklust kwijtgeraakt. Win stond op zodat hij hoog boven haar uittorende en liet zijn stijve stang heen en weer zwaaien waarbij hij zei: “Maar eerst stop ik deze nog even lekker in je kut om hem leeg te spuiten.” Linda spreidde haar benen en trok haar kut gulzig open terwijl ze zich wat oprichtte om te zien hoe hij zijn gespannen eikel, waaruit reeds de eerste geildruppels te voorschijn kwamen in haar hete opening stak. Toen de hele lengte verdwenen was en zij haar spleet genotvol gevuld voelde, viel ze achterover om hem de volle vrijheid te geven. Ze strekte haar armen boven haar hoofd zodat haar borsten strak omhoog wezen. “Toe, Henk, dieper joh”, zei ze met een hese stem. “Ik wil je lekker diep voelen.” Henk stootte met kracht toe om aan haar diepste verlangens te voldoen. Linda gaf zich nu helemaal over aan de intens verlokkende strelingen van haar intiemste vlees. Haar hoofd rolde heen en weer waarbij haar tong flitsend tussen haar lippen heen en weer schoot. Henk zat met gestrekte armen boven haar en stootte zijn pik met de regelmaat van een heimachine naar binnen. Hij zag wat zijn paal aan emoties in haar losmaakte, wat hemzelf ook naar de hoogste staat van geilheid voerde. Hij was nu slechts gericht op het laten ontbranden van zijn geile bom en toen hij in een hevige kramp zijn zaad in haar schoot, kwam ook zij klaar. Uit het diepst van haar borst welde een luide kreet op toen de orgasme krampen bezit namen van heel haar lichaam. Zij klemde zich met armen en benen aan zijn eveneens schokkende lichaam vast om hem zo diep mogelijk in haar te hebben, terwijl zij beiden intens bevredigd in de nakrampen lagen en rustig bijkwamen.

Al snel kregen ze al antwoord op hun reactie. Bij de mail zat een nog betere foto van het tweetal, waarop Henk meteen wel aan de slag wilde. Wat huiverig keek Linda naar het tweetal, maar Henk was dol enthousiast met dit antwoord. Hij wilde meteen al bellen om een afspraak te maken. Linda kon hem hiervan weerhouden en zei: “Vanavond zullen we in de juiste sfeer er nog eens over denken en dan kun je een afspraak maken of het afbellen.” Die avond zaten ze weer zoals gebruikelijk de diverse advertenties op de datingsites door te kijken. Langzaam aan werd Linda weer zo opgewonden bij de aanblik van al die stijve en spuitende lullen dat ze geregeld de uitgeprinte foto van dat stel pakte en peinzend naar de man en zijn gereedschap keek. Ze kon zich al helemaal voorstellen hoe dat dikke ding langzaam in haar kut zou schuiven en een lekkere straal zaad in haar kut zou spuiten.

En toen Henk, terwijl ze daar wijdbeens op de stoel zat, zijn eikel tussen haar schaamlippen wrong en al doordrukkend haar kut lekker opvulde met een zaligmakende wrijving, greep ze spontaan de telefoon. “Ze zei tegen Henk: “Bel ze maar op.” Henk draaide meteen het nummer. Het duurde even voordat er werd opgenomen en hij hoorde: “Met Marja Vonk.” Henk antwoordde: “Ja, met Henk Dekker. Zeg, ik bel even om te zeggen dat we je mail hebben ontvangen en willen graag een afspraak maken.” “Hartstikke leuk zeg”, zei Marja, en Henk hoorde haar zeggen: “Het zijn die mensen van de advertentie, Dirk, leuk hè?” Ze vroeg of het mogelijk was de andere dag te komen en voegde eraan toe: “Dan hoop ik dat het net zo gezellig is als nu.” Henk zei hierop terecht: “Dat hoop ik ook.” Hij gaf Linda de hoorn terwijl hij geconcentreerd heen en weer begon te schuiven in haar geile warme kut. Linda had zich inmiddels bekend gemaakt en hijgde even toen Henk zo actief haar kut begon te bewerken. Marja merkte dat en zei: “Ik denk dat jullie met hetzelfde bezig zijn als wij, lekker hè?” Linda merkte op dat het vrij lang had geduurd voor ze de telefoon opnamen. Marja antwoordde: “Ja joh, ik kwam net lekker klaar en Dirk zit nu nog met zijn leuter in me om me nog een keertje te laten kreunen.” Ook Linda bekende dat ze stevig vastgenageld was. Toen ze nog verder sprak viel Marja haar plotseling giechelend in de rede: “Ik hoor aan je stem dat je eraan zit te komen. Hou het even op, dan komen we samen.” Zo zaten ze nog even tegen elkaar te hijgen tot Linda het niet meer kon houden en uitriep: “Ooohh, ik kom!” Hierop riep Marja opgewonden uit: “Jaaaah, nu!” En ze kreunden samen hun lustkrampen uit.

Ze begonnen het gesprek nu wat hortend omdat ze nog wat nakrampjes te verwerken hadden. Ze vonden dit samen een leuke kennismaking ter voorbereiding van hun samenzijn. Marja gilde ineens: “Ooooh, daar komt Dirk!” Terwijl Linda hem hoorde grommen, grinnikte Marja: “Hij spuit een hele golf in mijn handen!” Linda trok van de weeromstuit ook Henk’s lul naar buiten en rukte hem stevig af, zodat ook zij met een besproeide buik zat. Ze zei: “Het is zo best leuk hoor, maar toch vind ik het eng omdat ik nog nooit met een andere man geneukt heb.” Ook Marja vond het wel spannend, maar was blij dat ze niet de enige was en zei: “Mijn Dirk is erg lief hoor en kan je kutje heerlijk heet maken. Ik hoop dat jouw Henk net zo is dan zullen we het echt wel gezellig hebben. Eerlijk gezegd kijk ik naar morgen uit.” Intussen bleek dat de mannen weer behoorlijk actief geworden waren en nu hijgde Linda: “Joh, ik ben alweer zover. Ooohw,wat lekker!” Marja luisterde naar de geile zuchten door de telefoon. Toen nam Henk de telefoon weer over en zei: “Zeg, geef mij je man eens, want jij zal net als Linda nu wel behoorlijk tevreden zijn, niet?” Meteen kwam Dirk aan de lijn en zei: “We zullen het best kunnen vinden met elkaar lijkt me. Kom morgen rond acht uur dan zien we wel weer.”

En daar stonden ze dan, bang van hun eigen beslissing en vol vragen wat komen zou en hoe het zou wezen. Dirk, sportief gekleed, deed open. Joviaal begroette hij hen als een paar oude bekenden die hij in lange tijd niet had gezien. Zijn uitbundigheid liet zien dat hij minstens zo gespannen was als zij en in de kamer gekomen wachtte Marja hen op. Bedaard begroette zij hen en als extra steuntje gaf ze Linda een kus. “Ik ben blij dat we elkaar gisteren zo hebben leren kennen. Wees maar niet bang, het zal best gaan.” Marja zorgde nu eerst voor koffie. Toen Dirk opmerkte dat het wel leuk was om nu eens op deze wijze met een ander vrouwtje naar bed te gaan, merkte zij op: “Joh, Dirk, doe nou niet zo lullig en spreek vrijuit over neuken en geil doen, want dat wilde je toch, nietwaar?” Ze ging naast Linda zitten en ineens begonnen ze alle vier te vertellen hoe ze hiertoe gekomen waren. “Ach ja”, zei Marja, “de mannen hadden kennelijk niet meer genoeg aan ons, maar wij zullen er ook wel van genieten, hoor.” Ze greep Linda bij de hand, wees op de mannen en riep uit: “Kijk eens hoe hongerig ze naar ons zitten te kijken. Ze vergeten dat wij het zijn die honger hebben en zij ons de monden moeten vullen.” Linda dacht aan de foto en hoopte dat de werkelijkheid nog beter zou zijn. Want dat ze zin had in Dirk’s lange paal dat stond voor haar vast. Zo praatten ze nog wat en Marja stond op om nog een tweede kopje koffie te halen met een specialiteit, zoals ze zei. Enkele minuten later riep ze Linda die snel naar haar toe ging en in de slaapkamer werd geloodst. Marja merkte hierbij op: “Joh, die kerels durven toch niet te beginnen. Waarom zouden wij langer wachten terwijl ik best zin heb in een beurt.” Linda was het helemaal met haar eens en stelde voor om naakt de koffie te brengen en meteen een fikse vrijpartij met elkaars mannen te beginnen, hoewel ze het nog steeds erg eng vond. Marja zei hierop: “Weet je wat, ik ben in mijn eigen huis en zal me eerst stevig door jouw Henk laten pakken. Dan komen jij en Dirk lekker op dreef, waarna wij kijken hoe jullie aan de gang gaan.” Zo gezegd, zo gedaan.

Giechelend stapten ze uit hun kleren waarna Linda Marja bewonderend bekeek, haar stevige borsten in de handen nam en zei: “Nou, nou, Henk zal best tevreden zijn met jou, zeg.” Hoewel ze nog nooit een andere vrouw had betast, kon ze het niet laten om zacht over Marja’s iets bolle buik te strelen en terloops een vinger tussen de lichtbehaarde schaamlippen in haar spleet te drukken. Marja onderging dit met gesloten ogen, waarop Linda haar vinger nog dieper door liet dringen. Toen ze merkte dat zij drijfnat geilde op haar strelingen, grinnikte ze: “Nou zeg, ga maar gauw, want je bent er hevig aan toe.” Linda trok haar vinger nu tergend drukkend langs haar kittelaar terug. Marja kreunde van lust, omhelsde Linda en wreef haar buik stevig tegen die van Linda. Ze bevoelde ook Linda’s kutspleet en constateerde lachend dat zij minstens zo geil was, waarna ze besloten snel naar de kamer te gaan. Beide mannen, van niets bewust, waren verdiept in een opwindende seksfilm op de computer. Ze merkten pas wat er aan de hand was toen de vrouwen pardoes op hun schoot gingen zitten met een hand in hun kruis. “Nou, heren”, riep Marja, “jullie moesten zonodig en wij zitten nu nat en hongerig te wachten tot er wat komt.” Ze ging voor Henk staan en trok haar kutlippen ver uit elkaar om hem een blik in haar gulzige neukgang te laten werpen. Hij zag hoe het sap reeds langs haar schaamlippen droop.

Nu sprongen ze eindelijk als door een wesp gestoken op en waren ze in de kortste tijd naakt en met stootklare sabel bezig om de voor hun onbekende vrouw te ontdekken. Linda zat met gesloten ogen onderuit op de bank en trok haar knieën op toen Dirk de buitenkant van haar schaamlippen streelde. Ze kreunde zachtjes van genot toen zijn vinger onderzoekend in haar grot rondging. Ook Marja onderwierp zich in de eerste instantie geconcentreerd aan de strelingen van Henk, maar denkend aan hun afspraak en inmiddels uiterst verlangend naar een diepgaande penetratie riep ze Linda en Dirk toe even rustig toe te kijken. Zelf liet ze zich achterover zakken op de rand van de tafel. Ze trok nu haar knieën hoog op en hield ze met beide handen vast waarbij ze Henk ongeduldig toeriep: “Kom joh, steek hem er diep in.” Henk stootte toe. Zijn lul werd gevangen in haar vochtige grot. Aan alle kanten omsloten door vochtig warm vibrerend kutvlees begon Henk zijn stootserie. Elke keer maakte hij een zachte en lustopwekkende landing op haar buik. Zij kwam hem met elke neerwaartse beweging tegemoet om hem zo volledig mogelijk in zich op te nemen. Vrij van alle spanningen en nu alleen nog maar gedreven door het verlangen om elkaar naar een geilend hoogtepunt te brengen, begonnen ze serieus elkaar te bewerken. Marja greep hem tussen haar benen door aan zijn zak om hem nog meer te stimuleren. Wild ramde hij zich tot haar grote genoegen keer op keer naar binnen en plots was voor hem de maat vol. Hij stootte onder het uiten van een bronstige kreet een zware zaadlozing in haar buik. Hoewel schokkend en onregelmatig bleef hij toch in haar doorpompen en onder de zuigende geluiden van dit geile geweld krijste Marja opeens: “Oooh... aahh... jaahhh!” Ze trok zich helemaal samen toen de diep doordringende lustkrampen bezit namen van haar fraaie lijf en schokkend lag ze daar achterover op de tafel al haar geile lust uit te beven.

Het was even stil na dat lustvolle geweld maar Linda doorbrak die stilte door zacht kreunend omlaag te zakken naar de grond. Terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk spreidde riep ze naar Dirk: “Toe, toe, oohh, kom gauw!” In een orgie van kreetjes en snikken voelde ze hoe de wel heel dikke stamper van Dirk in haar doordrong. Haar kutwanden werden onweerstaanbaar uiteen gedreven door zijn machtige pik. De hels hete streling van dit diepe doordringen maakte haar gek, zodat ze haar onderlichaam naar hem ophief om hem toch maar zo goed mogelijk op te nemen. Dirk die voelde hoe zijn lul in de betrekkelijk nauwe kut van Linda als het ware werd opgezogen, begon met verve in haar heen en weer te stoten tot Linda haar hoofd in beide handen nam en uitgilde: “Toe... toe... ik sterf... ooohhaawww!” Als een orkaan barstte het orgasme los door haar lendenen. Toen zij bovendien voelde hoe een hete zaadstroom in haar baarmoeder doordrong, sloeg ze armen en benen strak om hem heen waarna zij onverbrekelijk door zijn zaadpijp aan elkaar geklonken de hete lusten lieten uitvieren in hun na schokkende lijven. Nadat ze op deze manier allemaal tot een diepe bevrediging waren gekomen, vonden ze het voor deze eerste avond wel voldoende en na een drankje trokken Linda en Henk huiswaarts.

Thuisgekomen gingen ze wat stil naar boven, Na zich te hebben uitgekleed, vloog Linda Henk spontaan om de hals en beiden begonnen ze elkaar te verklaren dat de ander toch echt de enige ware was. Dat ze, hoewel ze zich bijzonder vermaakt hadden, toch nog de behoefte hadden aan elkaar waarna ze middels Henk’s stijve lul elkaar nog overtuigend bewezen dat ze bepaald niet op elkaar waren uitgekeken. Het leek wel alsof Linda een nog grotere geilhonger had in haar kut, want ze trok hem met kracht naar binnen. Henk die uitzinnig van bronstige lust in haar heen en weer pompte, ervoer de geil slijmerige streling van haar kut als een opperste zaligheid. Op het moment dat zij in een luide gil haar orgasme onderging, spoot hij met kracht zijn lading zaad in haar vertrouwde intieme spleet en vielen zij nog aan elkaar geklonken in een diepe droomloze slaap.

De volgende dag, Henk was naar zijn werk, werd Linda overmand door de herinnering aan de ronduit hemelse ervaringen van de vorige avond. In afwijking van haar normale behoeften voelde zij een enorme geildrang in zich groeien. Ze zocht naar een oplossing voor haar lustverlangen en bedacht dat ze geen afspraak hadden gemaakt voor de volgende keer. Na lang aarzelen besloot ze Marja op te bellen en schrok blij op toen ze hoorde dat Dirk opnam. Ze hijgde even van verbazing, maar hervond zichzelf en vroeg wanneer ze weer eens bij elkaar zouden komen. Dirk grinnikte en zei: “Je hebt het zeker best naar je zin gehad?” Linda beaamde dat en zei: “Eigenlijk heb ik best weer zin in een beurt van jou!”

Hierop bood Dirk spontaan aan direct te komen. Verschrikt reageerde Linda: “Maar Marja dan?” Hij vertelde dat zij de hele dag werkte en hij pas die avond dienst had. Linda kon toen de hete verleiding niet meer weerstaan en zuchtte: “Oooohh, jongen, kom dan maar gauw. Ik ben zo heet als een vulkaan en wil niets liever dan een stevige geilkwak in mijn gulzige kut.” Dirk beloofde zo snel mogelijk te komen en legde de hoorn op de haak. Linda stond daar nog met de hoorn in haar hand en dacht: mijn hemel, wat is er met me aan de hand? Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Dirk nu snel naar haar toe kwam en dat hij er zeker zoveel zin in had als zij. Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging. Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Dirk binnen. Hij trok zijn jas uit en Linda zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen. In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Dirk bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare staaf naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde. Linda’s handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen. Ze slikte zijn kloppende pik bijna in. Toen hij grommend aangaf dat hij zijn zaad niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield. Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij krampte in elkaar toen zij na de eerste golf sperma haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn lul zoog. Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw.

“Kom joh, nou ik op het bed.” Samen gingen ze naar de slaapkamer. Snel schoten ze uit de kleren en Linda lag als eerste met wijd open getrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim. Hij boog zich voorover en toen ze zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geil natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond. Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding. Nadat Dirk ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitkreunde. Eenmaal tot rust gekomen, zag Linda dat de luststengel van Dirk alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op: “Heb je nu ook nog een beetje pap voor mijn onderste mond?” Hij antwoordde dat hij nog maar zelden zo’n hongerige kut had meegemaakt en zonder omwegen drukte hij zijn paal diep in haar spleet.

Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar kut sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen. Met bijna dierlijke agressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen. Elke neergaande stoot van Dirk werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was. Dirk’s lul bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien. Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Linda rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen. Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan. “Eigenlijk is het helemaal niet eerlijk hè”, zei Linda, “dat we zo samen tekeer gaan?” Dirk opperde dat ze het allebei dan maar moesten vertellen en Linda was het daar volkomen mee eens. “Weet je wat. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Marja gaat om een nieuwe afspraak te maken. Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten.” Zo gezegd, zo gedaan en beiden gingen elk verder hun gang.

Marja kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Dirk aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen. “Zo knul, heb je je nogal vermaakt?” Wat schuldig keek hij haar aan en antwoordde: “Dat kun je wel zeggen, want ik heb Linda gezien. Het is behoorlijk uit de hand gelopen.” Glimlachend zei Marja: “Je bedoelt zeker dat jullie je net als gisteren bijna suf geneukt hebben.” Na zijn bevestiging zei ze: “Joh, dat geeft toch niets. Ik heb er ook nog wel zin in met Henk en misschien komt hij ook nog wel even langs.” “Ja, ja”, zei Dirk, “dat heb ik afgesproken met Linda. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef.” Vertederd streek zij hem door zijn haar, terwijl ze zei: “Gekke jongen, ik weet toch wel dat je alleen van mij bent. Het spelen met sex is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden.” Gerustgesteld keek Dirk haar aan en zei: “Ik ga nu naar mijn werk, enne, neuk maar lekker straks. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen.” Marja gaf hem nog een dikke zoen en beloofde hem er lekker van te dromen. Bij Linda ging het wat anders toen Henk thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder sexleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Henk thuiskwam vond hij een over geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben. Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte: “Ooooohhh, lieverd, neuk me snel! Ik ben zo heet.” Ze rustte niet voor hij haar, terwijl ze achterover geleund tegen het aanrecht stond, tot in haar baarmoeder penetreerde en zijn geile lading sperma in haar grotje stroomde.

Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei: “Zeg, Henk, Dirk is vanmorgen geweest. Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven.” Hij glimlachte tegen haar en zei: “Ik weet het. Dirk heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze sex alleen maar lekkerder beleven. Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag.” Een zucht van verlichting ontsnapte haar. “Je moet na het eten maar even naar Marja gaan. Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je pik nog eens lekker af.” En zo ging Henk een paar uur later naar Marja voor wie lijfelijk genot ook een niet te versmaden lekkernij is. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte. Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen. Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt op de vloer. Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen. “Wat is sex toch lekker hè”, zei ze en ze wreef haar harde borsten tegen hem aan terwijl ze extra stevig zijn ballen kneedde.

Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn pik diep in haar zaadvragende kutje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam. Dat hels hete, heerlijk opgevulde gevoel en de druk op alle gevoelszenuwen in haar kut deden haar wegzakken in een allesoverheersend gevoel van diep genot. Dit werd nog sterker toen hij zich langzaam terugtrok om daarna weer snel in haar drijfnatte kut door te stoten. Hij ging door in een hoog tempo en voelde hoe haar geilslijm uit de poriën van haar kutvlees welde en zo zijn zuiger in een uiterst genotvolle smering opnam in haar hongerige spleet. Haar schaamlippen spanden zich om de wortel van zijn lustbrengende stam om toch maar zoveel mogelijk contact te houden. Elke keer als hij bij haar naar binnen stootte, hijgde ze van intens genot. Haar bekken verwijdde zich alsof ze hem helemaal met zijn zaadgevulde zak en al wilde inslikken. Ze dreven beide van elkaars geile sappen, wat duidelijk plensde in haar genotspoel. Tot Marja met een luide snik haar weerstand liet varen en overweldigend klaarkwam. Ze sloeg als waanzinnig geworden met haar hoofd heen en weer. Terwijl het speeksel uit haar wijd open mond droop, waarbij haar tong ver uitgestoken heen en weer flitste, gilde ze het uit. Toen een allesoverheersende genotskramp zweverig los kwam uit haar achterhoofd en zich, gepaard met hevige schokken, verplaatste langs haar ruggengraat tot een vloedgolf van genotsslagen losbarste in haar lendenen en buik waar Henk eveneens zijn lust voelde ontbranden. Hij werd opgenomen in haar overweldigende lustexplosie. Terwijl zijn zak zich helemaal optrok en ook zijn lendenen geteisterd werden door de orgasmekrampen, spoot zijn zaad heet en dik in golven haar lijf binnen waar het gulzig werd opgezogen door haar vibrerende kutwanden. Haar kutspieren trokken pulserend samen. Terwijl zijn hypergevoelige eikel keer op keer werd uitgemolken, lag hij volkomen weerloos schokkend bovenop haar. Hij voelde hoe hun beider lichamen in de vloed van heet lustgenot als een heerlijk gulgeil organisme functioneerde tot de diepe bevrediging bereikt was en zij elkaar weer begonnen te onderscheiden. Marja kwam het eerst bij haar positieven.

“Phooeee zeg, ik dacht dat ik dood ging van genot.” Henk richtte zich nog duizelig op en trok zijn nu half slappe lul met een zuigend geluid uit haar warme kut. Verbaasd keek zij naar haar spleet toen er een witte golf uit stroomde. Grinnikend vroeg ze: “Je hebt toch niet alles weggegeven, zeg? Linda zal ook nog wel wat willen hebben.” Wat beverig ging hij staan en stelde voor eerst maar een kopje koffie te drinken. Hij keek met ontzag naar haar energieke bewegingen. “Ik zie nu wel dat jij tot het sterke geslacht behoort, want ik voel me kompleet leeg gemolken en suf geneukt.” Speels pakte zij zijn neukgereedschap nog even in beide handen. “Je naait heerlijk, jongen. Ik hoop dit nog heel wat keertjes in mijn lijf te voelen, maar nu laat ik de rest voor je vrouw. Dirk heeft me voor vannacht trouwens ook nog een lekkere beurt beloofd, dus moet ik ook een paar uurtjes bijkomen.” Na een half uurtje was Henk weer voldoende bijgekomen en ging na een hartelijk afscheid naar huis. Hij sprak meteen af dat ze die zaterdag weer een prettig feestje zouden vieren, nu bij hem thuis.

Thuisgekomen vond hij, hoewel het pas half tien was, Linda al in bed. Ze zat rustig een seksboekje te lezen en liet ondertussen haar vingers lustig ronddartelen in haar overnatte spleet. Toen hij binnenkwam, draaide ze zich op haar rug en trok haar vochtig glanzende schaamlippen ver uit elkaar. Zo toonde ze hem de gloeiend rode kittelaar die fel oprees uit de plooi bovenin haar kut. Ze keek hem glimlachend aan en zei: “Kom gauw jongen, ik wil je nog een keer hebben vandaag.” Henk wist niet zo goed of hij in staat was voor de derde keer die avond een hete kut te vullen met zijn lul en of hij zo mogelijk, nog een lading zaad weg kon geven. Nu behoorde hij tot het ras van goedgeile doordouwers. Dus zijn lul was bij de aanblik van Linda alweer stevig op stootsterkte gekomen. Na al die lastige kleren te hebben uitgetrokken, drukte hij zijn paal zonder omwegen in haar sappige geile kut en pompte er lustig op los. Linda zoog hem naar binnen met een lustvolle kreet en drukte haar buik en borsten hongerig tegen hem aan. Ze kirde van geil genoegen en al gauw begon ze onder hem te kronkelen toen de lustkrampen loskwamen. Haar kutspieren spanden zich strak om zijn lustpen en heerlijk krimpend kwamen ze beiden tot een intens bevredigend orgasme. Hierna vielen ze, zonder dat Linda gevraagd had naar zijn ervaringen met Marja, in een diepe slaap.

Marja had, nadat Henk naar huis was gegaan, een heerlijk bad genomen. Loom geworden door het warme water en de intense bevrediging ging ze naar bed en viel vrijwel direct in slaap. Ze droomde van de meest ongelooflijke geile belevenissen met Dirk, soms samen met Henk en een weldadige, genotvolle warmte verspreidde zich door haar lichaam. Ze voelde hoe haar kut op een heerlijke wijze werd open gewrongen en een lange lustpaal onweerstaanbaar haar buik binnendrong, waarna een warme, kloppende eikel zich te ruste legde in de mond van haar naar zaad hongerende baarmoeder. Kreunend tilde ze haar been op om meer ruimte te geven aan de opgewekte hartstochten. Zalig sidderend ervoer zij hoe het lustapparaat zich afwisselend terugtrok en weer binnenkwam, haar overgevoelige kutwanden zaligmakend strelend. Zij was op de grens van waken en dromen, maar wilde dat zinbedwelmende gevoel niet kwijtraken, maar toch. De geilste krachten in haar groeiden onweerstaanbaar en steeds onbeheerster gaf zij zich over. Ze spreidde haar benen nog meer om de penetratie nog indringender te beleven totdat een hand zich knedend om haar borst sloot en haar pijnlijk gespannen tepels samenkneep. Nu realiseerde zij zich dat Dirk het was die zo diep in haar was doorgedrongen en haar de beloofde neukbeurt gaf. Geheel bewust nu van al dat heerlijks wat met haar gebeurde en het genot dat zinbedwelmend door haar heen spoelde, gaf zij zich volledig over. Op het moment dat ze een straal zaad in haar buik voelde stromen, liet ze alle remmen los om uitzinnig kreunend de genotvolle schokgolven los te laten en zo samen met hem, haar prijsstier, in die zo welbekende maar altijd weer overweldigende heerlijke orgasmekrampen te ondergaan. Bevredigd en voldaan lagen ze zo dicht tegen elkaar en vielen ze in slaap. Ze merkten niet eens dat Dirk’s lul slap uit haar spleet viel en zo de weg vrijgaf voor een witte golf geil die uit haar kut langs haar benen liep.

De volgende dagen gaven wat rust en kabbelde hun sexleven op de gebruikelijke wijze voort tot het zaterdag werd. Allemaal hadden zij hooggespannen verwachtingen van die avond. Henk en Dirk wisten niet dat hun vrouwen de vorige dagen meermalen contact hadden gehad en een ronduit uitputtend en voor hen uiterst bevredigend programma hadden bedacht. Hoe wonderlijk het toch kan gaan! De mannen waren de drijvende kracht geweest om via een advertentie en het beantwoorden daarvan tot verruiming van hun sexleven te komen. Zoals eerder was gebleken en nu voor deze avond ook weer, waren het de vrouwen die letterlijk de laatste druppel geil en genot er uit wilden halen, waarbij de mannen overigens niet onwillig zeer nuttige werktuigen waren om dit doel te bereiken. Eindelijk was het dan zover. Linda sprong op om open te doen toen de bel ging. Hartelijk begroette ze hen. Terwijl Dirk’s hand strelend langs haar borsten gleed, had zij zijn stengel al te pakken en wreef hem lekker op. Marja merkte lachend op: “Zo, zo, pas maar op dat je je kruit niet hier in de gang verschiet!” In de kamer gekomen gaven Marja en Henk elkaar een lekker geile begroeting, waarna de vrouwen direct uit hun kleren stapten. Dirk en Henk riepen beiden verbaasd uit: “Nou, nou, we hebben er echt zin in.” Hierop antwoordde Linda: “Kom op, jongens, we zijn hier om te neuken en niet om te klaverjassen. Dus kleed je maar snel uit dan zien wij tenminste ook wat we krijgen.” Al snel waren ze met elkaar aan het stoeien, een kneepje hier en een rukje daar. Marja riep opeens: “Ik zou best twee lullen tegelijk willen hebben.” Hierop speelde Linda, zoals ze al eerder samen hadden afgesproken, meteen in door Dirk, die druk met haar bezig was, naar Marja te duwen. “Goed idee, ik kijk wel toe hoe jullie leeg gezogen worden, dan duurt het bij mij straks lekker lang.” Zo was het trio geboren.

Henk zat al snel met zijn tong diep in de spleet van Marja en likte haar kutingang dat het een lieve lust was. Dirk ontfermde zich over de volle, harde borsten en zoog haar tepels er bijna vanaf. Terwijl Marja waar maar mogelijk was een lul of zak in haar handen nam om stevig in te kneden. Het werd een warboel van geil likkende en knedende lichamen tot ze uitriep: “Jaaah, Henk... nu in mijn kut!” Hij nam meteen een duikpositie in van waaruit hij zijn staaf recht en stijf naar binnen stootte. Met een kreun ontving ze hem in haar omhoog geheven onderlijf , waarna ze de lul van Dirk pakte en tot achter in haar keel liet verdwijnen. Beide mannen waren nu gevangen in haar hongerige lichaamsopeningen. Terwijl Henk in een opzwepend tempo haar neukinstrument bespeelde met zijn strijkstok, blies Marja uit alle macht een supergeile melodie op de keiharde fluit van Dirk. Steeds wilder werden hun bewegingen tot Henk het niet meer kon houden. Met een bronstige kreet beukte hij zijn zaadstaaf naar binnen om zich schokkend leeg te spuiten. Ook Dirk was voldoende opgeblazen om zijn zak te laten knappen. Bijna gelijktijdig met de zaadvloed in haar kut ontving zij een warme lading in haar mond. Zij moest het zaad van Dirk kauwend doorslikken. Het feit dat zij nu twee geilladingen in een keer kreeg geïnjecteerd, deed haar ook losbarsten. Sidderend hing ze daar aan twee zich leegspuitende lullen en geilde haar diepe lusten tot op de bodem van haar ziel uit.

Linda had dit geile neuk en zuiggeweld met stijgende opwinding bekeken en probeerde de vingers van beide handen in haar hete vlees te werken. Marja ging naar haar toe met een mondje van Dirk’s zaad. Duidelijk zichtbaar voor Linda liet ze het eerst op haar uitgestoken tong zien om het daarna diep door haar kut te likken. Linda reageerde hierop als een vuurpijl en schokte omhoog om daarna, overmand door het losbrekende orgasme kreunend terzijde te vallen. Ze waren allen dik tevreden met dit hete begin van de avond. Ze zaten nu rustig bij elkaar met een kopje koffie en spraken over koetjes en kalfjes, tot Marja, die blijkbaar nooit genoeg kreeg van het geilen, met een glinsterende blik in haar ogen Henk’s lul in haar mond nam om hem weer recht omhoog te zuigen. Ze slaagde daar bijzonder goed in en wenkte Linda, die van de weeromstuit Dirk’s lul bewerkte met haar handen. “Zo meid, nou krijg jij een dubbele doorsmeerbeurt en ik zal er ook lekker aan meehelpen.” Linda rolde zich nu lustig om en riep: “Kom jongens, mijn hete lijf wacht op jullie kunsten.” Hierop begonnen beide mannen meteen intensief met haar. Dirk was als eerste al druk bezig om rond te likken in haar kut en had zich zo neergezet dat zijn stijve lul boven haar gezicht heen en weer zwiepte. Begrijpelijkerwijze nam Linda die uitnodigend lekkende paal meteen in de mond. Ze beantwoordde elke lik in haar kut met een zuigstoot op die harde eikel. Henk kon hierdoor niet zo goed bij haar komen. Maar terwijl hij zoveel mogelijk haar borsten onder handen nam, pakte Marja zijn neukgereedschap in haar ene hand en drukte gelijk een natte vinger diep in de anus van Linda. Zij was nog nooit langs die kant benaderd en veerde blij verrast op toen ze ook die genotvolle streling onderging.

Weer was het een gekrioel van geilende lijven en naarmate de spanning steeg, zuchtte Linda luider om een diepe penetratie van haar door hete vlagen geteisterd kutvlees. Dirk besloot hierop aan haar diep gevoelde verlangen te voldoen. Hij stootte in een neerwaartse slag zijn genotsknuppel over de volle lengte in haar kut waar hij een warm vochtig onthaal kreeg. Linda nam op haar beurt, evenals Marja de eerste keer, de nog overblijvende lul tussen haar lippen en zoog uit alle macht het geilpeil in Henk’s ballen omhoog. Ze waren ze gedrieën intensief bezig. Marja, die vond dat ze ook maar weer mee moest doen, ging wijdbeens over Linda staan. Ze trok haar schaamlippen ver uit elkaar en drukte haar roodnatte en nog met zaad bedekte kutvlees op het gezicht van Henk die meteen zijn tong zo diep mogelijk naar binnen stak. Het was me een gesmak en geslurp van jewelste waartussen de neergaande neukslagen van Dirk te horen waren. Hij beukte zo hard omlaag dat hun bezwete buiken kletsend tegen elkaar sloegen. Marja was nu de eerste in de rij der orgasme ontvangers en ze sloot met een luide kreet Henk’s gezicht tot stikkens toe in haar geil natte vlees, waarbij ze onbeheerst schokkend heen en weer wiegde. Linda, die hoorde hoe Marja te keer ging, kwam ook los en gelijktijdig met een enorme zaadlading in haar mond braken de lustgolven los waarin ook Dirk werd opgenomen. Het was nu een in orgasme schokken verenigd lichaam en het geil vloeide weer rijkelijk en werd gulzig opgenomen door Linda. Zwetend en zweverig van de ondergane spanningen gingen ze uit elkaar. Linda keek naar de andere drie en riep toen uit: “Oooohh, wat is sex met elkaar toch lekker!”

Zo besloten ze na een drankje ook deze avond. Nu ze allemaal volkomen verlost waren van valse schaamte en andere remmingen groeide hun vriendschap uit tot een wel zeer bevredigende en genotvolle band. Regelmatig kwamen ze nu op een lustvolle manier bij elkaar. Voor zover mij bekend hebben ze er nog lang niet genoeg van en wordt er stevig en diepgaand op los geneukt!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten