Mag ik het met hem doen?

Wij zijn een gelukkig getrouwd stel van midden 30 en hebben een uitstekend seksleven. Maar toch fantaseerde ik er regelmatig over dat mijn vrouw eens door een ander geneukt zou worden. Misschien wel omdat ik de eerste sekspartner in haar leven was. Ik heb haar tijdens een geile bui wel eens gevraagd of ze niet een keer door een andere man geneukt wilde worden. Ik zei haar, dat ik het wel eens wilde zien als ze met een ander zou neuken. “Nee” zei ze, dat vond ze maar niets. Na lang aandringen van mij zei ze uiteindelijk “alleen als het een leuke vent is.” Ik was gelijk enthousiast en zei “oké, zoek er maar een waar je het mee zou willen doen.”

Een paar weken later was er een feestavond in ons dorp en ik wist dat daar veel mensen op af zouden komen. Ik zei tegen mijn vrouw “kleed je een beetje leuk aan dan moet het vanavond vast wel gaan lukken.” Zo gezegd zo gedaan, die avond gingen wij naar de feesttent waar diverse artiesten op kwamen treden. Ik gaf mijn vrouw een kus en zei “nou succes, ik hoop dat je vanavond een leuke kerel gaat vinden.” Wat later die avond zag ik haar dansen met een gescheiden man uit ons dorp, ze gaf mij een knipoog en danste vrolijk verder. Ik kon zien dat hij mijn vrouwtje soms aan haar kont zat. Ik werd er direct al geil van, in mijn broek begon ook gelijk al wat te groeien.

Tegen het einde van de avond kwam ze bij me en vroeg mij, “mag ik het met hem doen?” Ik zei “natuurlijk mag je het met hem doen, graag zelfs.” Even later kwam ze met de man naar mij toe gelopen en stelde ze hem aan mij voor. “Ik ben Hans, je hebt een leuke vrouw” zei hij. We besloten om de feesttent te verlaten en zo liepen we met z’n drieën naar buiten. Ik zei tegen hem “heb je zin om mee naar ons huis te gaan.” “Nee” zei Hans “we gaan gewoon naar mijn eigen huis.” “Dan ga ik wel met jullie mee en dan neuken we haar samen bij jou huis” reageerde ik. “Dat wil ik eigenlijk niet, ik wil geen trio maar je vrouw wil ik wel even neuken” zei die nu. Mijn vrouw onderbrak onze conversatie en zei opeens “goed, dan ga ik wel met Hans mee, ik kom vannacht wel weer een keer naar huis.”

Ik geef haar nog een kus en ze liepen hand in hand weg richting zijn huis. Thuis aangekomen trok ik me zelf af, met in mijn gedachten, mijn vrouw die nu zeker door een ander geneukt zou gaan worden. Ik kan er s nachts niet van slapen. Tegen de ochtend hoorde ik de deur sluiten, ze kwam naar boven en ik zag haar in de badkamer de kleren uit doen. Ik vroeg haar “was het lekker en hoe vaak heeft hij je geneukt en heeft hij een grote pik.” Ze glimlachte en zei “hij heeft me twee keer op de bank geneukt en hij heeft een grotere pik dan jou, hij heeft mijn kutje zelfs twee keer goed vol gespoten.” Ik werd er bloedgeil van en zei “ik wil je ook nog even neuken.” Eerst rook ik nog aan haar natte slipje en snoof de geur op van sperma en kutgeil. Toen ze op het bed ging liggen met haar benen wijd zag ik dat haar schaamlippen nog nat en vuurrood waren van het neuken. Ik likte haar kutje en proefde het sperma van Hans nog, ik werd hier zo geil van en stootte mijn pik in een keer diep in haar kut en neukte haar flink hard. Even later spoot ook ik mijn zaad heerlijk diep in haar kut.

Zo zei ik “nu ben je drie keer geneukt vannacht.” Ze keek me lachend aan en zei “ik heb voor volgende week dinsdagavond weer met hem afgesproken, om me dan nog een keer door hem te laten neuken.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten