Lisette gaat een stapje verder

Lisette gaat een stapje verder.

Dat het met het vriendengroepje van Bram na onze orgie thuis niet zo goed meer ging was wel een beetje te verwachten helaas. Ze wilden steeds bij ons thuis afspreken maar dat leek mij geen strak plan. Als ik Bram mag geloven is er ook nog lang over die bewuste avond gesproken Hihihi., Ik kan me dat eigenlijk ook wel voorstellen. Het heeft in elk geval een enorme indruk gemaakt op de mannen. Ook op mij trouwens.

Die Frans had ons al heel snel uitgenodigd voor een bezoek aan een parenclub. En Tom stond al eens onverwacht voor de deur en hoopte op meer maar ik had natuurlijk geen trek in hem en aangezien Bram er ook niet was heb ik hem weggestuurd. Sorry hoor, maar daar had ik geen zin in. Die parenclub leek mij wel wat, maar daar doet iedereen het met een condoom en ik wil zaad, veel zaad. Ik moet zeggen dat ik tijdens het feestje van Bram al enorm genoten heb, maar tijdens die orgie bij ons thuis ging ik echt los. Daarbij had Bram een lesje nodig. Hij moet mij niet zomaar door Jan en alleman laten gebruiken, dat bepaal ik natuurlijk zelf wel. Nou ja, dat heeft hij wel gemerkt haha.

Ik hou veel van Bram maar er is iets in mij gevaren waar ik geen afstand meer van wil nemen. Welke rol Bram hierin moet spelen weet ik niet. Ik geloof dat het voor hem net zo iets is als je een trip maakt met een verdovend middel. Je weet vooraf dat je het niet moet doen, tijdens de trip wil je niets anders meer en naderhand heb je er spijt van. Bij mij is het macht en geil. Ik word er zo verschrikkelijk geil van om die stijve pikken te zien waarvan ik stuk voor stuk weet dat ze zich zullen leegpompen in mijn kut dat ik als ik er over schrijf de geilheid alweer voel opkomen. Bram heeft zich er al een beetje bij neergelegd. Ik vind het wel fijn als Brammetje toekijkt als ik wordt geneukt. Dat is weer dat gevoel van macht, sorry, het gevoel dat ik die mannen kan manipuleren is waanzinnig. Het is de combi die mij zo geil maakt. Daarbij ben ik gek op zaad in mijn kut. Veel zaad vooral. Een lozing is mooi en heerlijk maar meerdere is nog veel lekkerder. Dat warme zaad dat uit je kutje kruipt. Oehhh !!!

We zijn alweer ettelijke maanden verder na de beroemde en beruchte avond bij ons thuis als ik bezoek krijg van mijn beste vriendin Annet. Annet heeft het niet breed en nu heeft haar man ook al een tijd geen werk meer. Het water staat ze aan de lippen en ze is eigenlijk ten einde raad.

Ik ken haar al meer dan 20 jaar en we delen alles samen. We lachen en huilen samen en gelukkig draaide het nu op lachen uit. We hadden het al vaker over de bewuste (seks)avond gehad natuurlijk, maar nu begon Annet er weer over. Over hoe ik het had gedurfd en zo. Ik vermoedde dat er iets achter zat en toen ze er weer heel gedetailleerd over begon confronteerde ik haar met mijn twijfels. Schoorvoetend gaf ze toe dat ze zich een tijdje terug had aangeboden op sexjobs.nl. Voor €100 per uur mochten mannen met haar neuken. Ze had het een tijdje gedaan maar was er mee gestopt toen haar man zijn baan verloor. Ze was als de dood dat hij tijdens zo’n date ineens binnen zou komen. Maar ze miste het geld wel en natuurlijk nu helemaal. Ze had het natuurlijk voor het geld gedaan maar er waren wel mannen geweest die haar heftig verwend hadden. Ze hadden dingen met haar gedaan waarvan ze niet wist dat het zo lekker was. Goed gebeft was ze nog nooit. Er was een vent geweest die had haar al na 5 minuten laten klaarkomen. Maar de meeste mannen waren niks. Grote mond, moest allemaal goedkoper en ze werd letterlijk als een hoer en snol behandeld. Toch merkte ik wel dat ze het buiten het geld ook regelmatig erg lekker had gevonden. Al pratende vormde zich langzaam een beeld in mijn brein. Annet als hoer en ik als liefhebber van seks met veel mannen om hun zaad (dat had ik Annet natuurlijk nooit verteld. Dat had ik zelfs nog nooit aan mijn eigen Bram verteld). Ik hoorde mijzelf ineens hardop zeggen : “Zullen wij samen een gangbang organiseren ??”. “Een gangbang is met veel mannen toch ?” kwam er verschrikt uit bij Annet. Ja met veel mannen (en veel zaad dacht ik erachter aan..).

Het was eruit en al snel hadden we allebei de grootste scepsis overwonnen. Maar ja, we hadden wel eens gekke geile foto’s gemaakt van elkaar in lingerie en uitdagende poses alleen hadden we toen allebei een fles wijn op. En we hebben wel eens echt gekust, maar daarbij is het wel gebleven. Toch nam het idee steeds concretere vormen aan. We zouden het bij mij thuis kunnen doen. Ruimte zat ! Met een vol glas uit een nieuwe fles wijn begonnen we alles nog even opnieuw door te nemen. Daarna keken we elkaar eens lang en diep aan en zeiden bijna gelijktijdig : “We doen het !!” “Voor 1 keer he ? “Ja voor 1 keer !”.

We zetten een advertentie op sexjobs.nl met wat geile foto’s van ons samen. Er zou toch geen hond reageren….Een paar problemen hadden we wel. Mijn Bram wilde ik er niet bij hebben en moest dus weg zijn. Daarbij wilde ik zonder condoom en na enig aarzelen Annet ook wel, maar hoe vind je nette kerels zonder soa’s ???

Op de advertentie liep het storm. We schrokken ons rot. Oké, we zijn redelijk slank, niet te klein (ik 1,74, Annet 1.70), gezegend met een mooie cup, maar we zijn geen 20 meer. Maar er vielen er al direct een aantal af. We hadden het overduidelijk geschreven in de advertentie dat de mannen getest moesten en bij menig man hadden we al onze twijfels. Deze viezeriken vielen af.

Daarbij wilden we alleen NL mannen. Sorry ! Op basis van die selectie hielden we er 9 van de 20 over. In de dagen er na konden we er nog 4 bijschrijven. En ik herinnerde mij een mannetje die mij eens een aantal verhalen gestuurd had. Hij had mij gevonden op internet en had eens gereageerd op een van mijn verhalen. Die gozer wilde steeds afspreken maar ik hield de boot af. Je kan wel met iedere vent iets beginnen !! Maar nu kon hij komen. Tegen betaling ! Hij kreeg een persoonlijke uitnodiging en hij kon nog kiezen wie hij hebben wilde. Ik was eigenlijk wel nieuwsgierig naar hem, want hij had me eens een foto van zijn lul gestuurd en die mocht er best zijn. Nu eens kijken of hij echt kon neuken, die Marco !

Op een vrijdagavond achter in april gebeurde het. Bram was voor een congres aan de andere kant van het land en zou daar blijven slapen. Kwam allemaal perfect uit. Om 21.00 uur waren alle heren binnen en hadden ze ook afgerekend. Alles was voor Annet, € 1400. Leuk voor haar toch ?!

Ietwat schuchter ontdeden we ons voor de 14 mannen van onze kleding. We hadden voor de gelegenheid een sexy outfitje gekocht en dat hielden we aan. Marco was er ook en dat vond ik top. Ik had hem uitgelegd hoe het zat en hij stemde direct in. Een aantal mannen had een masker op, die waren blijkbaar getrouwd of zo. Marco niet trouwens, lekker kale kop, stevig lijf en zo te zien een lekkere lul. Die wilde ik wel hebben.

Op de grond lag een giga matras. Ik had een stuk of drie 2-persoonsmatrassen aan elkaar gebonden en wij zaten in het midden….. verlegen te zijn in onze geile outfit. Er was er natuurlijk eentje die gelukkig het ijs brak en op de matrassen tussen ons in neer streek. De rest volgde snel en in no time voelde ik overal vingers en lullen. Dat was wel weer een hele nieuwe ervaring. Ik had in allebei de handen een lul en een in mijn mond. De rest stond om eens heen. Ik zag Annet niet eens meer.

Er dook een man tussen mijn benen die mij vol overgave begon te likken. Ik moest zeggen dat hij zijn taak goed oppakte haha. Hij likte eerst van buiten naar binnen en van onder naar boven. Mijn clitje bewaarde hij voor het laatst. Had hij het nog even volgehouden dan had ik daar best van kunnen klaarkomen maar dat gebeurde niet. Een ander kriebelde aan de binnenkant van mijn dijen en streelde heel subtiel langs mijn zorgvuldig geschoren lipjes. Mijn benen werden gespreid gehouden door een tweetal mannen. Heerlijk om het middelpunt te zijn van al dit genot. Tussen alle lijven door zag ik naast mij een glimp van Annet. Ook zij genoot zo te zien en gaf me een vette knipoog. Heerlijk werden mijn tepels gemasseerd, mijn benen gestreeld dat ik er kippenvel van kreeg en mijn kutje gelikt ! Daarbij had ik twee lullen die ik beurtelings heerlijk in mijn mondje nam. Wat een feest !!

Het likken was gestopt. Ik kon door alle mannen om mij heen even niet zien wat er gebeurde maar ineens voelde ik een heerlijk stijve lul bij mij naar binnen geschoven worden. Onwijs nat door het gelik en mijn geil gleed de pik moeiteloos mijn gaatje in. Heerlijk begon hij te pompen met lange halen diep in mijn natte doos. De palen in mijn mond begonnen een neukvorm aan te nemen want ze werden heerlijk stijf. Een lekkere dikke volgezogen eikel die stijf staat van de geiligheid maar altijd heerlijk zacht is blijft een verrukking. De lul in mijn kutje pompte rustig voort. Soms zag ik een glimp van de man met zijn masker. Stevige vent met een mooi lijf. Ik probeerde Marco ergens te ontwaren. De lieverd was heerlijk bezig om mijn tepels te verwennen. Als je die goed verwend wordt ik daar botergeil van. En verwennen kon hij, de schat. Ik had al besloten hem voor het laatst te bewaren.

Annet werd op z’n hondjes gepakt en probeerde cm. voor cm. bij me te komen. Ze drukte een vette kus op mijn lippen en leek ‘Bedankt’ te willen zeggen maar een forse stoot van de man die haar nam zorgde ervoor dat ze het zuchtend uitsprak. We moesten er allebei om lachen.

Mijn kutje werd ondertussen goed genomen en ik had het idee dat die lul nog wat dikker was geworden. Diepe halen, niet te snel maar wel stevig, zorgden ervoor dat ik mij ging concentreren op mijn orgasme. Maar ik had het idee dat deze man het niet lang meer ging redden. En alhoewel ik niet echt klaar kan komen van alleen een neukende lul wil ik wel graag goed gevuld worden bij een orgasme. Mijn gedachten waren juist. De man begon luid te steunen en van alles aan te roepen. Ik duwde hem met de hakken van mijn voeten diep in mijn kut en ik voelde de kwakken warm zaad lekker diep in mijn flamoes gespoten worden. Hij mocht zich heel langzaam terugtrekken en in de spiegel aan de muur zag ik zijn dikke witte zaad in mijn kutje zitten. De twee gasten die ik een tijdje had gezogen stonden nu ook op klappen en ik voelde een van de twee al tussen mijn benen staan om zijn snikkel door het zaad heen in mijn kut te stoten. Het ontlokte hem een diepe kreun toen zijn pik door het warme zaad in mijn toch nog strakke kutje schoof, ook een flinke paal trouwens. Ik masseerde mijn clitje en was even van de wereld. Helemaal met mezelf bezig. Mijn dikke knobbeltje genoot door het zaad waarmee ze werd gemasseerd. Aan mijn tepels werd nog altijd heerlijk gelikt en getrokken. Even geen lul in mijn mond maar heerlijk genieten.

Ik hoorde Annet ook tegen haar hoogtepunt aankomen en dat gaf me een nog geiler gevoel. Fijn dat ook zij er van kon genieten, geil ding. Pompend in mijn natte kut bleef de tweede man geduldig zijn stijve snikkel door mijn gleuf halen. Volgens mij had die eerste man zijn zak goed vol gehad want zijn zaad zat overal, tot op mijn buik aan toe. Mijn clit werd dikker en dikker en ik voelde de tintelingen uit mijn benen opstijgen naar boven. Toen er ook nog stevig aan mijn tepels werd getrokken en de tweede man heftig zijn zaad in en over mijn kut spoot raakte ik volledig het spoor bijster. Draaiend met mijn hoofd probeerde ik de vloed aan gevoelens en emoties in banen te leiden maar er was geen houden aan. Trillend liet ik het over me heen komen. Met mijn handpalm drukte ik op mijn kut en met mijn vingers voor mijn gaatje voelde ik het zaad er tegen aan komen. Ik smeerde alles vol over mijn gleuf en ik kromp ineen toen het warme zaad over mijn gevoelige clitje kwam.

Annet had haar hoofd in mijn nek gelegd en ik hoorde haar alsmaar “Oh God, oh God” uitroepen. Ik nam haar gezicht met mijn zaadhand vast en kuste haar innig en liefdevol. Gelijktijdig viel ze in een spetterend orgasme. Het was in haar ogen te lezen.

Ook ik vond het nu tijd voor een ander standje en gooide vent nr. drie ruggelings op het matras. Zijn stijve lul recht omhoog houdend spietste ik mij wijdbeens op zijn lul en liet hem tot aan zijn ballen in mijn kut verdwijnen. Met mijn rug naar hem toe kon ik precies in de spiegel zien hoe mijn glibberige kutje vol met zaad met mijn dikke geoliede lippen zo over die rechtopstaande snikkel gleed. Ik kon wel weer bijna klaarkomen. Gesteund door 2 mannen begon ik heerlijk wippen. Het enige contact was de glibberige lul die telkens diep in mij terecht kwam. Doordat ik nu rechtop zat kwam er bij elke stoot zaad mee naar buiten. Hierdoor kletste ik telkens met mijn kont in het zaad op zijn buik. Haha en het was niet eens zijn zaad. Maar dat zou niet lang duren. Waarschijnlijk kon hij het gewoon niet lang volhouden zo en zonder begeleidende waarschuwing voelde ik het ineens erg nat worden in mijn doosje. Achteromkijkend zag ik aan zijn gelukzalige gezicht dat hij zijn zaad inderdaad in mij had geloosd. Toen ik voorzichtig van hem afklom kreeg hij als dank nog een flinke klodder zaad op zijn buik. Beteuterd nam ik die weg en smeerde flink wat op mijn gevoelige dikke tepels die prompt nog meer overeind gingen staan. De vierde man wilde mij graag op de tafel nemen. Vaas eraf, achterover, benen omhoog en lekker zijn snikkel er in. De mannen waren lekker opgeneukt zeg maar. Annet en ik pijpten ze eerst lekker waarna ze hun lekkere harde snikkels zo bij ons naar binnen konden schuiven. Annet had nog nooit zoveel zaad te verwerken gehad maar genoot met volle teugen. Onze geile pakjes hadden we ondertussen uitgedaan en alhoewel heel geil, vonden de heren onze lijven toch nog geiler. Hihi !!

Mijn tijdelijke en gemaskerde minnaar liet er geen gras over groeien. Aangemoedigd door de andere mannen die mijn benen ondersteunden en wijd gespreid hielden, gleed hij even heerlijk stevig over mijn met zaad besmeurde knobbeltje boven in mijn kutje. En dan weer zalig door naar mijn hunkerende kut, waar ik maar geen genoeg kon krijgen van al die pikken. Hij begon me nu sneller en harder te neuken. Ik probeerde oogcontact met hem te krijgen en hem in de ogen te zien door dat stomme Venetiaanse maskertje. Hij leek het te begrijpen want hij trok het af en eronder bleek een verassend leuke man te zitten. We keken elkaar uitdagend aan en ik besloot te gaan voor een 2e orgasme. Mijn clitje masserend. Af en toe door hem met zijn warme pik en daarna weer ik zelf. Vanuit mijn tenen voelde ik al weer wat opborrelen. Maar het moest van te ver komen en dat ging mijn lover niet meer halen. Ik trok een zwoel gezicht met getuite lippen toen hij met een verwrongen gezicht schokkend tot een hoogtepunt kwam. Met golfjes voelde ik het nieuwe zaad heerlijk bij me binnenkomen. Oohh wat is het leven toch mooi (af en toe). Met de volgende twee mannen was het net zo lekker. Ik werd zalig op z’n hondjes genomen en kon er geen genoeg van krijgen. Met een holle rug kreeg ik de lullen heel diep in mij. Mijn kutje was ondertussen aardig opgerekt en met het vele zaad in mijn doosje had ik wel een flinke lul nodig om toch nog even lekker klaar te komen. Want daar was ik ondertussen toch wel aan toe. Helaas konden nr. vijf en zes mij niet voldoende vullen waardoor een orgasme er helaas niet in zat.

Annet was klaar. Door 7 man genomen en volledig ondergespoten. Bij de laatste had ze het over haar lijf gehad. De eerste lozing kreeg ze met zo’n 40 km per uur in haar gezicht, haha. !! De volgende 3 kwakken op haar borsten en buik. Overal zaten witte vlokken tot in haar haar aan toe. Hierdoor ontstond er een kleine pauze. Maar ik was mijn Marco niet vergeten. Zo af en toe tijdens het neuken kwamen zijn verhalen weer naar boven waarop ik regelmatig ben klaargekomen. Hij schrijft zo lekker geil en als ie nu ook zo kan neuken…. mmmm. Aan zijn pik kon het niet liggen. Die was groot genoeg.

Hij kwam uiteindelijk naar me toe. Een ondeugende blik op zijn gezicht en ik lachte hem toe. Een lekkere vent ! Hij kuste me vol op mijn mond. Het deerde hem niet dat er sporen van zaad op en rond mijn mond zaten. Hij kuste me heel diep en teder. Ik kreeg er de warme rillingen van. Langzaam duwde hij me achterover op het matras. Zijn kussen daalden via mijn oor en nek en daarna via mijn borsten en buik naar beneden. Ik dacht dat hij daar wel zou stoppen maar toen hij heel subtiel zijn tong over mijn clit liet gaan dacht ik dat ik ontplofte. Met de punt van zijn tong likte hij vol over mijn clit. Oooohhh kut, wat lekker. Ik strekte mijn hand en vond zijn stijve snikkel. Hij stond als een vervaarlijke lans naar voren. Ik trok er een beetje aan en voelde hem nog wat stijver worden. Daarna trok hij zijn heupen terug en kon ik er niet meer bij. Hij richtte zich op en met een geile glimlach op mijn gezicht duwde ik mijn heupen wat naar hem toe. Kom maar schatje, neem me maar, nu mag het, kom maar, ik hunker naar je. Dat was wat ik daarmee wilde zeggen. Hoe vaak had hij al niet gevraagd om elkaar te ontmoeten. Hoe vaak had ik niet gezegd het op het toeval te laten aankomen. En nu is hij er en voorlopig heb ik er geen spijt van.

Hij kroop tussen mijn benen en als vanzelf voel ik zijn eikel steeds lichtjes tegen mijn lipjes aankomen. Tussen mijn benen door zie ik het zaad op de punt van zijn eikel zitten. In de spiegel zie ik zijn ronde kont en gespierde rug. Licht gekromd als van een roofdier dat klaar is om zijn prooi te bespringen. Ik huiverde van genot. Ruud strekte zijn heupen waardoor zijn snikkel als vanzelf tussen mijn lippen kwam en zich door het zaad een weg baande in mijn tunnel. Zonder te stoppen maar tergend langzaam nam zijn penis bezit van mij. En God wat werd ik gevuld. Al die tijd hield ik mijn adem in om volledig gevoel te houden. Heel voorzichtig beroerde ik mijn getergde clitje. Dat ging niet lang duren. Marco haalde zijn paal er weer helemaal uit en stootte vervolgens stevig toe, en weer en weer. Ooohhh, wat werd ik gevuld. Dat moest toch zeker wel 20 cm. zijn wat ik naar binnen kreeg. En zo lekker dik en ooohhh die eikel, die is zoooo dikkkk. OOO !! Mijn orgasme kwam sneller dan verwacht. Het was alles door elkaar. De hele avond, al dat zaad en vooral de manier waarop ik door Marco werd genomen. OOOHHH KUT wat kwam ik lekker klaar !! Marco pompte nog even lekker door. Hij wachtte even tot de hevigste golven van mijn orgasme waren weggeëbd. En toen spoot hij !!! OOHHH kut wat ben jij lekker Lisette, oohhh kut wil je met me trouwen, oohh shit ik hou van je !!! Zo een aanzoek had ik nog nooit gehad !! Ik werd er ontroerd van of hij het nou meende of niet.

Maar ja, ik ben al jaren gelukkig getrouwd met mijn Brammetje. Dat ging hem nou net niet worden. En over Bram gesproken…… die stond al even in de deuropening. Het congres was eerder afgelopen door ziekte van een van de sprekers en hij besloot om mij te verrassen. Nou dat deed hij !!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten