Lekker spannend.

We zijn nu ruim acht jaar getrouwd en hebben het heerlijk samen, en nog steeds ontdekken we de meest spannende dingen. Wat heel spannend was is het volgende. Toen wij een jaar getrouwd waren gingen we voor het eerst samen op vakantie. Met een busreis naar Spanje. De busreis was niet al te geweldig, maar wel wat er tijdens die reis gebeurde.

We vertrokken ´s middags vanuit Breda en kozen een plekje uit. We zaten achterin en achter ons op de achterbank zaten nog een jongen van een jaar of 18. Die was de avond voor de reis nog wezen stappen zodat hij in de bus konden slapen. Na het eten in een wegrestaurant en een saaie film in de bus werden de lichten gedimd en was het tijd om te gaan slapen, zei de chauffeur. Ik kroop lekker dicht tegen mijn man aan en genot van onze eerste reis met ons tweetjes. Ik had geen bh aan, alleen een T-shirtje en een string met daaroverheen een trainingsbroek. Opeens voelde ik de hand van mijn man onder mijn T-shirt gaan en hij begon heel zacht over mijn tepels te wrijven. Ik werd al snel behoorlijk opgewonden en fluisterde in zijn oor dat ik zin in hem had. Hij reageerde hier niet op maar verplaatste zijn hand naar beneden en deed het touwtje van mijn broek wat losser, zo kon hij met zijn had gemakkelijk in mijn broek komen. Hij zei dat ik wat onderuit moest zakken, en dat deed ik gelijk. Zo begon hij me heerlijk te vingeren. Hij knoopte zelf ook zijn broek los en haalde zijn geile pik tevoorschijn. Ik kon in het donker niet veel zien, maar hij was keihard en ik wist wat me te doen stond.

Ik nam hem lekker in mijn handen en begon hem heel rustig te masseren en af te trekken. Hij genoot er van en zei dat ik even met mijn kont iets omhoog moest komen. Toen ik dat deed schoof hij voorzichtig mijn broek en slipje naar beneden zodat ik nu met mijn broek op mijn enkels in de bus zat. Hij legde er een trui overheen voor de zekerheid. Hij zakte met zijn hoofd naar mijn borsten en trok mijn T-shirt iets omhoog. Hij begon toen vol op mijn tepels te zuigen die nu toch wel erg gevoelig waren. Hij zakte af naar mijn navel en dook toen met zijn hoofd tussen mijn benen en begon me geil te likken. Eerst heel plagerig over mijn klitje en later steeds harder. Het leek wel of hij mijn genotknobbeltje helemaal naar binnen zoog en tegelijk duwde hij een vinger in mijn natte kutje. Ik kon op dat moment niet anders doen dan genieten en dat deed ik dus ook. Hij likte me en zoog aan mijn klitje en ik lag daar maar heerlijk te kreunen, toen zag ik dat de jongen naast ons wakker werd. Hij keek stiekem waar wij mee bezig waren en ik wilde mijn man waarschuwen, maar hij gebaarde me dat ik niets moest zeggen.

Terwijl mijn man zo lekker bezig was zag ik dat de jongen zijn lul uit zijn broek haalde en zich voorzichtig begon af te trekken. Blijkbaar wond ons schouwspel hem behoorlijk op want binnen een paar tellen stond zijn lul recht omhoog. Dit maakte mij eigenlijk ook wel extra geil, en ik kwam al snel heerlijk klaar. Ik trok mijn man omhoog en gaf hem een lekkere tongzoen. Ik proefde mijn geil op zijn lippen. Ik trok hem met zijn gezicht naar mij toe, zodat hij de jongen niet zag en begon hem weer af te trekken. Daarna begon ik hem te pijpen en ik kon aan de jongen zien dat hij gehoopt had dat hij het was. Hij begon steeds wilder te trekken en ik zag dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ik trok mijn T-shirt iets omhoog en liet hem zo meegenieten van mijn borsten die ik nu heerlijk geil, langs de pik van mijn man heen haalde. Toen kwam de jongen klaar en zijn sperma spoot met stralen tegen de rugleuning van de stoel voor hem. Mijn man zat met zijn ogen dicht te genieten en begon nu zacht te steunen. Ik fluisterde in mijn man zijn oor dat de jongen naast ons alles volgde wat wij aan het doen waren en dat hij net klaar was gekomen. Dit maakte mijn man zo ontzettend geil dat hij mij vroeg of ik hem nu zou willen neuken. Ik maakte mijn broek vrij van een been en klom bovenop hem en liet me zo over zijn paal zakken en de jongen naast ons zat verlekkerd te kijken. Mijn man spoot me al snel helemaal vol terwijl we elkaar heerlijk zoenden. Toen fluisterde mijn man in mijn oor dat hij het nog nooit zo spannend had meegemaakt en of ik die jongen ook nog wilde neuken. Het idee dat ik met een ander in de bus zou neuken vond hij opwindend. Ik stak mijn hand uit naar de nog steeds stijve lul van de jongen en begon er aan te trekken. De jongen ging gelijk wat meer overeind zitten en ik begreep dat hij nog wel een keer kon spuiten.

Langzaam ging ik van mijn man af en verplaatste ik mezelf zo geruisloos mogelijk naar de jongen. Ik voelde het zaad van mijn man uit mijn kutje lekken toen ik die over de toch wel grote jongenslul liet zakken. De jongen kreunde genotvol op het moment dat zijn lul tot aan de wortel in mijn kutje zat en ik hem begon te berijden. Mijn man zat vol bewondering te kijken en aan zijn pik te trekken terwijl ik deze jongen aan het neuken was. Ik kwam al snel weer klaar en door het samentrekken van mijn kutspiertjes zoog ik die jonge harde lul nog dieper mijn natte kut binnen. De jongen kon het toen ook niet meer houden en ik voelde hoe hij schokkend verschillende stralen sperma in hoog tempo in mijn kutje loosde. Het was zo lekker dat ik zeker nog een minuut op die harde lul ben blijven zitten. Ondertussen had mijn man ook een tweede lading zaad gespoten. Daarna ben ik langzaam van de jongen af gegaan en met een goed gevuld kutje tussen mijn man en de jongen in slaap gevallen.

Tijdens ons verblijf in Spanje hebben we nog een trio met de jongen gedaan en toen heeft hij mijn kontje ook nog een keer lekker vol gespoten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten