Lekker op het werk

Lekker op het werk.

Je moet weten dat Ciska en ik al meer dan tien jaar getrouwd zijn en we voor ons trouwen nooit seks met een andere partner hebben gehad. Ciska heeft wel een paar van haar vriendjes afgetrokken, maar nooit verder gegaan, dat zegt ze in ieder geval, en ik geloof haar.

Soms hebben we het wel eens over hoe het zou zijn met een ander. Vooral ik vraag me af hoe zij het zou vinden om seks te hebben met een ander. Ik denk dat ik niet jaloers ben, dat weet ze ook, en ze weet dat ze het van mij mag proberen als ze het maar niet stiekem doet.

Zo gebeurde het dat ik haar zoals altijd ‘s middags van haar werk kom halen, ze met rode wangen in de auto stapte. Ik vroeg haar waarom ze zo ondeugend lachte en ze vertelde me het hele verhaal.

Omstreeks lunchtijd moest ik een pakje opzoeken in het magazijn. Ik liep naar beneden de loods in en de jongens wilde net gaan lunchen. Ik vroeg of iemand me kon helpen en Mike, een nieuwe jongen van Surinaamse afkomst, liep met me mee terwijl de anderen doorliepen. We kwamen achter in de loods bij de stelling aan en omdat het pakketje bovenin lag moest ik de ladder op. Toen ik bovenin de gegevens controleerde bedacht ik me dat Mike daar beneden wel een mooi uitzicht zou hebben. In mijn ooghoek zag ik dat hij onder mijn rokje naar mijn billen zat te kijken. Ik ging met mijn ene voet een trapje hoger staan zodat hij nog beter mijn rode string kon bekijken. Toen ik beneden kwam zag ik aan de bobbel in zijn trainingsbroek dat hij het wel geil vond om te kijken. ‘’Kon je het goed zien’’ vroeg ik brutaal?

Hij beaamde het en ik kon het niet laten om met mijn hand over zijn pik te strelen. Wat een joekel zei ik. Hij vroeg of ik eens goed wilde voelen. Met onze afspraak ik mijn achterhoofd bevestigde ik zijn vraag. Ik liet mijn hand in zijn broek glijden en trok zachtjes aan zijn enorme eikel. Mike begreep dat hij vrij spel had en omdat we geheel uit het zicht stonden kon hij zijn gang gaan. Hij tilde mijn rokje op en trok meteen mijn slipje naar beneden. Daarna tilde hij me een kartonnen doos en ik spreidde mijn benen zodat hij goed mijn kale kutje kon bereiken. Zijn dikke eikel zette hij tegen mijn schaamlipjes en drukte hem voorzichtig een stukje naar binnen. Het voelde net alsof of er een komkommer naar binnen gedrukt werd, zo groot geschapen was hij, maar het deed geen pijn. Ik zuchtte een keer en zijn pik gleed mijn kutje in.

Mijn kut omvatte zijn paal superstrak, en langzaam begon hij in en uit mijn kutje te stoten. Hij neukte me sneller en zijn stoten werden harder. Ik voelde zijn pik hard tegen mijn baarmoeder stoten wat een heerlijk gevoel was. Snel daarna kwam hij klaar en ik voelde zijn warme zaad in me. Hij liet zijn pik uit mijn kutje glijden en trok zijn broek omhoog, blijkbaar wilde hij graag eten. Met mijn benen nog wijd en met open gerekte kut gaf hij een kus en zei dat ik een heerlijk voorafje was maar dat hij nu ging eten. Hij liet me achter als een hoer die betaald was, maar ik vond het best want ik was heerlijk geneukt. Ik trok mijn string aan, deed mijn rokje weer goed en liep terug naar het kantoor. Ik voelde zijn zaad uit mijn kutje in mijn string lopen terwijl ik liep. Mijn collega’s vroegen of ik het warm had, ik had rode koontjes op mijn wangen. Ik had het inderdaad warm maar vertelde maar niet wat voor een slet ik geweest was!

Ik was van dit verhaal behoorlijk opgewonden geworden en zei dat ik het niet geloofde. Ciska trok haar rokje op liep me haar string zien die onder het zaad zat. Ik stond op barsten en thuis heeft ze me afgetrokken omdat ze, zo zei ze, ze mij toch niet zou voelen na door zo’n dikke negerlul geneukt te zijn. Ik gaf haar een paar zoenen en zei dat ze een lekkere negerhoer is. En dat vond ze helemaal niet erg.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten