Lekker genieten van een zwarte lul.

Ze was nu vijfenveertig, de kinderen waren het huis uit, en zij had besloten om nu eens lekker te gaan genieten van alles waar ze maar zin in had. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje. Via een kennis kon ze al snel twee dagen per week aan het werk als telefoniste bij een groot bedrijf niet ver van haar huis. En al waren het allemaal jonge meiden om haar heen, binnen een paar dagen voelde ze zich volkomen op haar gemak. Het werk was niet moeilijk en de over het algemeen jongere vrouwen accepteerden haar als één van hen.

Binnen een paar dagen had ze een heleboel geleerd, en dat had niets te maken met haar werk. De vrouwen spraken zeer openlijk over seks met hun minnaars, vrienden of mannen en ze was er achtergekomen dat haar eigen seksleven maar ontzettend saai was. Als er al seks was met haar man, dan klaagde Andries erover dat ze te dik was en dat hij nooit geil van haar werd, of over haar grote kut waardoor hij niet klaar kon komen, dat zij niet klaarkwam was nog nooit bij hem opgekomen.

Vaak trok hij zichzelf af en spoot dan over haar heen, haar onbevredigd achterlatend. Nu hoorde ze over vibrators, dildo’s, tepelklemmen, sexy lingerie, kontneuken, erotische lingerie en ga zo maar door. In het begin had ze niet geweten waar ze moest kijken, maar al gauw had het haar allemaal ontzettend opgewonden. Ze was zelfs op internet gaan zoeken naar al die dingen waar ze over te horen kreeg.

Ze had enorme vibrators gezien en was ontzettend geil geworden met de gedachte dat ze zo’n ding in haar kutje zou stoppen. Zonder verder na te denken had ze een bestelling geplaatst, sexy slipjes zonder kruis en BH’s met blote tepels, een grote vibrator voor haar kutje, een vibrator voor haar kontje met glijmiddel en tepelklemmetjes. Toen het pakje twee dagen later arriveerde, wist ze niet hoe gauw ze haar kleren uit moest trekken om die prachtige vibrator in haar kutje te stoppen. Batterijen erin en de vibrator ging al trillend haar natte kutje in. God, dit was zo lekker. Ze werd helemaal opgevuld en voelde golven van genot door haar lichaam gaan. Haar kut was niet groot, haar man’s pikkie was gewoon te klein. Ze ramde de vibrator heen en weer en binnen enkele seconden wist ze een enorm orgasme bij zichzelf op te wekken. Ze schreeuwde: “Zie je wel vuile klootzak, ik kan wel klaarkomen op een lul, o god wat een grote lul, ja, ja dieper schat helemaal erin, duw maar door, o ja toe, toe nu, nu ahhhhhhhhh... ohhhhh... jaaaaaaa... ik kom ik kom ohhhhh”. Schokkend en schuddend lag ze met haar druipende kutje uit te rusten op de bank. Dit smaakte beslist naar meer, veel meer. Zorgvuldig verborg ze haar bestelling op een plek waar Andries nooit kwam. Het leek wel alsof er een heel andere persoon in haar was gevaren. Hoe vaker ze zichzelf met haar vibrator bevredigde, hoe geiler ze werd. Het kontneuken had haar eerst wat moeite gekost, maar na een paar keer proberen was haar kontgat er nu ook aan gewend om er wat in te hebben.

Als ze ging werken trok ze haar nieuwe lingerie aan, wat haar zo geil maakte dat ze zich ook op het werk niet meer kon bedwingen en zichzelf al een paar keer op het toilet klaar had gevingerd. Maar nu had ze een vrije dag, de zon scheen en ze besloot zich lekker sexy aan te kleden.

Een kort rood stretch rokje met alleen een body eronder zodat haar tieten goed te zien waren. Jasje eroverheen en hoge hakken en zo ging ze boodschappen doen. Ze voelde hoe ze bekijks had bij de supermarkt en deed haar best om alle geïnteresseerde mannen haar stijve tepels te showen. Ze had veel boodschappen en die werden gelukkig door een aardige Afrikaanse winkelbediende naar haar auto gebracht. Ze probeerde een gesprekje met hem aan te knopen, maar hij sprak slecht Nederlands. Wat ze wel begreep was, dat hij asielzoeker was en af en toe mocht helpen in de winkel. Hij streelde haar zachtjes over haar kont, streelde haar tieten en kreunde. Hij vond haar lekker. God, dacht ze bij zichzelf, zwarte mannen zijn altijd lekker groot, zou hij me willen neuken?

Ze schreef haar adres op en de tijd dat ze vanmiddag tijd voor hem had. Zou hij het begrijpen? Hij grijnsde en knikte in ieder geval van wel. Die middag zat ze al met een nat kutje op hem te wachten. De bel ging en hij stond inderdaad voor de deur. Hij was nu echter helemaal niet meer zo verlegen, want hij stapte meteen naar binnen en greep haar bij haar kut waar zijn vinger meteen naar binnen gleed. Ze kwamen niet verder dan de gang. Ze rukte aan zijn kleren, die van haar lagen al op de grond. Toen ze zijn stijve zwarte paal zag, het was werkelijk een monster, groter dan haar vibrator, kon ze haar enthousiasme nauwelijks bedwingen. Ze lag op haar knieën voor hem en likte voorzichtig aan zijn eikel waar nu het voorvocht al uit kwam, het smaakte heerlijk. Ze probeerde hem te pijpen maar haar mond kon het gevaarte niet erg diep naar binnen krijgen. Dit was ook niet wat ze wilde, ze trok hem aan zijn handen naar beneden, gebaarde hem dat hij op zijn rug moest gaan liggen en ging toen boven zijn heerlijke stijve pik zitten, waarna ze zich langzaam naar beneden liet zakken. Hij ging helemaal naar binnen, ze hoorde hem kreunen maar haar gedachte was bij maar één ding. Ze wilde klaarkomen op dit gevaarte.

Met haar handen houvast zoekend aan de muur, bewoog ze zich op en neer. Haar kutje stond in brand en snikkend mompelde ze: “O ja, lekker stijf monster van me, jij gaat me lekker klaarmaken, O, Jezus ja, ja.... dit is het, dit is het, ik ga komen, ik ga komen, o ja ik kom klaar, ik kom klaar”. Genotscheut na genotscheut trokken door haar kutje heen en liet haar hele lichaam in lichterlaaie staan. En terwijl haar orgasme door haar heen zinderde, keek ze recht in de ogen van haar man Andries die verbijsterd naar het neukende tweetal stond te kijken. Het kon haar niets schelen. Integendeel, ze moedigde haar zwarte minnaar aan: “O ja, neuk me lekkere neuker, neuk me met die grote stijve zwarte paal van je, het maakt me zo geil, ik wil dat je lekker in me spuit, kom spuit je zaad maar in mijn hoerige kut, kom maar spuit me vol”. En hoewel haar minnaar niet begreep wat ze zei, begreep hij wel wat ze van hem verlangde. Hij draaide haar om, zodat zij nu op de grond lag en ramde zijn zwarte stijve paal bij haar naar binnen. Ze kreunde, oh God, om zo gevuld te worden en te weten dat iemand geil van je wordt. Ze voelde alweer het volgende orgasme opkomen, haar heupen gingen ritmisch heen en weer, tegemoetkomend aan die enorme pik die in en uit haar ging. Ze kon alleen maar hijgen: “Ja, ja, toe dan, ik ga weer komen, ik ga weer komen, spuit je zaad in mijn kutje, toe dan spuit dan”.

Andries was ze vergeten, er telde nog maar één ding: “Neuken, neuken, pik, kut, naaien, jaaaaaaaaa.... ohhhhhhhhh........ jaaaaaaaa”. Haar orgasme was een explosie van geweld die haar totaal overspoelde, het genot nauwelijks bevattend voelde ze hoe haar minnaar ook klaarkwam, straal na straal sperma ging er hard spuitend in haar hoerige kutje. Nagenietend lagen ze op elkaar bij te komen, toen ze haar man Andries weer zag staan met zijn armzalige pikkie in de hand, driftig rukkend om klaar te komen. Ze schaterde het opeens uit. “Jij arme man, kan je nu wel geil van me worden?”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten