Lekker buiten neuken

Lekker buiten neuken.

Wij zijn een stel van 40 jaar; mijn man is vrij lang (+ 1.85 m.), slank en hij is zwaar geschapen, 23 cm. Ikzelf ben 1.70 m., normaal postuur met zeer grote borsten, maar zijn toch vol en rond. Bovendien ben ik gladgeschoren waardoor ik alles veel beter voel. Sinds vorig jaar zijn we aan buitensex gaan doen en we hebben er spijt van dat we het niet eerder gedaan hebben. We worden beiden supergeil als ik me hoerig kleed; naaldhakken, mini zonder slip en een T-shirt met diep decolleté. Als we dan naar ‘ons’ plekje gaan, moet ik altijd voor mijn man uit lopen zodat hij de reacties van anderen kan zien.

Soms buk ik me dan wel eens om zogenaamd iets op te rapen zodat ze dan of onder m’n rokje kunnen kijken, of zien hoe een borst uit mijn T-shirt rolt.

Enige weken geleden gingen we weer naar ons plekje toen we twee mannen tegen kwamen, die me aanspraken. Ik had nog nooit iets meteen andere man gehad, maar het idee wond me ontzettend op. Dus ik zei dat als ze meer wilde zien, ze mee moesten lopen. Op de plek aangekomen deed ik alles uit en spreidde mijn benen zodat ze mijn kut goed konden zien. Mijn man die ons gevolgd was gluurde op afstand en zag hoe de ene man mij begon te beffen en vingeren terwijl de ander mijn “uiers” (zo noemde hij ze) masseerde.

Je begrijpt natuurlijk dat het niet lang duurde of beiden waren ook naakt en boden mij hun stijve pikken aan. Piet liet ik op zijn rug liggen en ik ging bovenop hem zitten terwijl Martin voor me kwam staan zodat ik hem kon pijpen. Het duurde niet lang of Piet spoot zijn sperma in mijn kut. Mijn man die er inmiddels bij was gekomen duwde zijn lul in mijn pas volgespoten kut. Piet en Martin wisselden nu van positie: Martin lag onder mij m’n “uiers” te masseren, mijn man stond achterlangs geknield mij te neuken terwijl Piet voor me stond met zijn halfslappe lul waarop ik begon te zuigen.

Ik proefde zijn sperma en mijn geil.

Martin was zo geil dat hij mijn man wegduwde om zelf zijn pik erin te steken, maar mijn man antwoordde dat mijn kut plaats bood voor twee. Zo gezegd zo gedaan, persten beiden hun lullen tegen elkaar terwijl ik mezelf er over heen liet glijden. Het duurde niet lang of ik kreeg een geweldig orgasme terwijl beiden klaarkwamen en hun sperma in mijn kut pompten.

Uitgeput lagen ze op de grond terwijl Piet, die hiervan erg geil en stijf was geworden, zijn geil in mijn mond spoot.

inds die keer komen Piet en Martin regelmatig bij ons thuis en maken we er een geil kwartet van.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten