Leer je vrouw eens delen

Leer je vrouw eens delen.

Die keer dat ik mijn vrouw met haar minnaar zag neuken was een aangrijpende gebeurtenis, die me tot op de dag van vandaag achtervolgt. Ik had er zelf op aangestuurd, was benieuwd hoe dat zou zijn, maar nu het is gebeurd blijf ik met meer vragen zitten dan ik had. Het was opwindend, zeker, méér dan dat, het ging alle perken van geilheid te buiten, die ene nacht dan, nu echter ben ik ten prooi aan grote twijfels. Laat ik proberen het van mezelf af te schrijven, misschien helpt het en misschien laat ik dit ook wel aan Mirjam lezen; we zullen zien....

Mirjam liet zich al een paar maanden neuken door Peter, die met haar in de politiek zat. Hij was (en is nog steeds) een algemeen geacht en invloedrijk persoon in onze gemeenschap. Een grote kerel die alleen al door zijn statuur gezag afdwingt. In de omgang kan hij heel sociaal zijn en mensen die hem niet beter kennen dan van de kroeg, waar hij een graag geziene gast is, lopen met hem weg. Dat hij met mijn vrouw een verhouding aanging vond ik in die zin verrassend, dat ik niet had verwacht dat hij dat risico zou durven nemen in de betrekkelijk kleine gemeenschap waarvan wij deel uitmaken (kerkdorp van een grote gemeente), maar kennelijk vertrouwde hij op onze discretie. Onze discretie, want hij wist dat ik ervan op de hoogte was, maar óók dat ik zélf een verhouding had die beter niet aan het licht kon worden gebracht en waarschijnlijk was dat laatste voor hem een extra waarborg. Op de avondjes dat Mirjam voor de politiek op stap was neukte ik Tanja. Het was een heel bevredigende regeling. Mirjam en ik respecteerden elkaars privacy en we spraken samen nooit over onze andere activiteiten. Dat Mirjam met Peter neukte was voor mij iets waar ik nooit over nadacht, iets abstracts bijna, maar dat kwam natuurlijk ook omdat ik mijn gedachten dan bij andere dingen had....

Maar toen kwam het zomerreces voor de politiek, twee maanden lang, en Mirjam liep met haar ziel onder haar arm. Wég amoureuze avondjes, en wat het voor haar nog erger maakte: niet voor mij. Zij moest met lede ogen aanzien dat ik nog wél regelmatig de hort op ging. Het knaagde aan haar, maar (en dat is echt waar) ook aan mij. Ik voelde me niet helemaal vrij meer en dacht onder de wellustige stuiptrekkingen van Tanja onwillekeurig wel eens aan Mirjam, alleen thuis voor de buis. Ik beleefde er minder plezier aan en wachtte net als Mirjam ongedurig het einde van het reces af, zodat alles weer “gewoon” zou zijn.

Het was halverwege dat reces dat de gebeurtenis zich voordeed waarover dit verhaal gaat. Een gewone donderdagavond. Ik was bij Tanja geweest en reed half in gedachten verzonken naar huis, toen ik in een flits voor een kroeg de rode BMW van Peter zag staan. In een reflex stuurde ik mijn Renaultje de parkeerplaats op, om daarna even diep adem te halen. Want wat wilde ik eigenlijk? Ik was geen partij voor die machtige vent en als hij daar omringd was door zijn hielenlikkers zou ik alleen maar een modderfiguur slaan. Aan de andere kant, meer dan die felrode BMW stond er niet en fietsen zag ik al evenmin. Het was kwart voor twaalf en de enige die zich kon permitteren op een doordeweekse dag zo laat in de kroeg te zitten... Na vijf minuten nagelbijten hakte ik de knoop door. Ik kon toch zeker wel gewoon een pilsje pakken als ik dat wilde?

De kroeg was helemaal leeg! Op Peter na dan, die aan de bar gezellig met Tony de barkeeper zat te keuvelen. Dit was zo mogelijk nóg pijnlijker, maar ik kon moeilijk meer terug. Ik voélde me lopen van de deur naar de bar, al was de joviale manier waarop ze me verwelkomden wel een geruststelling. Nou ja, ze kenden me natuurlijk allebei goed genoeg. Ik schoof aan aan de bar, naast Peter, die meteen een “blonde jongen” voor me bestelde. We babbelden wat met z’n drieën. Het doel van mijn bezoek (áls dat er al was) leek in verre mist te verdwijnen. Tot Peter ineens langs zijn neus weg vroeg, op een moment dat Tony naar voren liep om de deur te sluiten (het was sluitingstijd, maar dat gold natuurlijk niet voor zijn stamgasten): “Had je me ergens over willen spreken Benno?” De tijd was kort en ik had werkelijk geen idee wat ik moest zeggen, dus haalde ik nonchalant mijn schouders op. “Ach, niet echt...”

“Dus wel”, constateerde hij feilloos. En toen ik verschrikt opkeek: “Geen punt, laat maar aan mij over.” Zo machtig was hij.

“Tony, schenk nog even bij en pleur dan op”, zei hij niet onvriendelijk toen de barkeeper zich weer wilde installeren achter de bar. “Ik heb iets met Benno te bespreken.” Tony verdween god weet waar naartoe en we bleven met zijn tweeën achter. Een staaltje van Peters gezag, waarop ik eigenlijk niet echt zat te wachten. “Gaat het om Mirjam?”, opende hij ronduit de beraadslagingen. Zo zal dat in die kringen wel heten. Ai, zo’n frontale aanval, daar had ik niet van terug. Ik wist dan ook niets anders te doen dan met een licht gebrom mijn schouders op te halen. Bij voorbaat kansloos in een debat met deze raspoliticus, wist ik maar al te goed. “OK Benno”, glimlachte hij en zette met een glimlach zijn glas aan zijn lippen. “Zal ik het dan even samenvatten?”

En daar ging hij: “Het is niet helemaal je dát meer met Tanja. Een heerlijke vrouw trouwens, mijn complimenten. Maar als je met haar aan het hotseknotsen bent, denk je aan Mirjam, die thuis alleen zit te wezen....” Onvoorstelbaar, het leken mijn eigen gedachten wel. “.... en dat is stom natuurlijk, want als je een vrouw neukt, hoor je je op haar te concentreren, helemaal en volledig. Een vrouw merkt dat, als je gedachten er niet bij zijn en dat gaat niet lang goed. Zo graaf je je eigen graf. Het geheim van de vrouw zit niet tussen haar benen, maar in haar hoofd. Je dénkt wel dat je alleen haar kut naait, maar zij geeft zich met huid en haar aan je over, als ze het gevoel hebt dat jij dat ook doet. Dan kun je alles met haar doen wat je wilt, maar alleen dán!” Hij stond op en verdween achter de bar. “Nog eentje?” Ik knikte en hij vulde de glazen.

“Het probleem met jou, Benno”, zei hij, terwijl hij nu áchter de bar plaatsnam, “is dat je je vrouw niet kunt delen....”

“Nou me dunkt”, pruttelde ik protesterend, “hoe vaak is ze nu al niet met jou naar bed geweest?”

Hij schudde zijn hoofd. “Dat is geen delen. Je vindt het alleen maar hándig, omdat je dan met Tanja je gang kunt gaan. Maar stel dat je Tanja niét had, hoe zou je het dan vinden als Mirjam haar benen voor me spreidt? Zou je dat kunnen verdragen?”

“Ik denk het wel”, wurmde ik uit mijn keel, maar erg overtuigend kwam het niet over.

“Denk je?” Hij stak een sigaret op. “Wat wilde je me eigenlijk vragen: of ik voortaan Mirjam gezelschap zou willen houden als je buitenshuis gaat neuken?”

“Zoiets”, zei ik toonloos.

“Dat dacht ik al.” Hij leegde zijn glas en stond. “Nou, zullen we dan maar?”

“Wou je nú meegaan?”, vroeg ik onnozel.

“Je moet alles meteen regelen en niet uitstellen”, reageerde hij koel. “Bovendien kun je dan in de praktijk testen of je je vrouw wel kunt delen. Geen betere test dan erbij te zijn wanneer je vrouw zich aan een ander geeft.”

“Je denk toch niet dat ze zich door jou laten neuken waar ik bij ben?”, vroeg ik verward. “Forget it, dat doet ze nooit...”

Hij zuchtte. “Je hebt niet goed geluisterd. Ik heb net gezegd dat je álles met een vrouw kunt doen als je het op de juiste manier aanpakt. Ook dat is iets wat ik dan meteen kan bewijzen. Nou, durf je het aan?” 

Het was een heel andere richting opgegaan dan ik had gedacht, maar ik voelde me vreemd opgewonden en ik wilde me ook niet laten kennen. En zo reed hij even later in zijn peperdure BMW achter mijn huis, tuin en keukenwagentje aan.

Mirjam lag al op bed, niet verwonderlijk, want het was inmiddels al over enen.

“Zal ik haar dan maar even gaan halen?”, vroeg ik met verstikte stem nadat we onze jassen hadden opgehangen en naar de kamer waren gegaan. Maar dat vond Peter geen slim idee. “Waarom zou je haar naar beneden halen?”, zei hij. “Waar ze nu ligt is toch prima? We kunnen beter allebei gewoon naar boven gaan...”

“Allebei?....” Hij knikte. “Tenzij je alsnog terugkrabbelt, dan ga ik wel alleen...”

“Nee, nee!”, zei ik haastig, want daar moest ik helemaal niet aan denken!

“OK dan”, glimlachte hij en toen......... deed hij zijn stropdas af en begon zijn overhemd los te knopen. “Ga je je hier uitkleden?”, vroeg ik benauwd.

“Natuurlijk”, antwoordde hij minzaam. “Mirjam kan maar beter meteen weten wat de bedoeling is, en het is trouwens wel zo netjes ook, want ik neem aan dat zij ook niet met al haar kleren aan in bed ligt?” Het zweet brak me uit toen zijn behaarde, gebronsde torso werd ontbloot. “Ze heeft meestal een nachthemd en een slipje aan”, prevelde ik met droge lippen.

“Prima”, glimlachte hij monter, “ik vind het altijd heerlijk haar broekje uit te trekken. Dat vindt ze zo geil dat ze meestal al meteen klaar komt, heeft ze dat bij jou ook?” Nee godverdomme..., vroeger wel, herinnerde ik me, maar dat was lang geleden. Zijn broek volgde en ik wendde gegeneerd mijn hoofd af. “Ik adviseer je hetzelfde te doen”, grinnikte hij. “Het staat nogal stom als jij straks met al je kleren aan staat, vind je niet? Of heb je soms last van valse schaamte?”

Hij in ieder geval niet. Hij schopte zijn schoenen uit, trok zijn broek omlaag en ging daarna in zijn boxershort op de bank zitten om zijn sokken uit te trekken. Aarzelend begon ik zelf mijn overhemd open te knopen. Hij knikte goedkeurend, stond op en trok zijn boxershort uit. Mijn god! In onze sportclub was gezamenlijk douchen heel gewoon, maar een stijve leuter kwam je daar niet tegen en dat was de zijne wel. Een knots van een apparaat boven een volle bos warrig schaamhaar, zacht deinend tegen zijn gespierde buik. Met die maat kon ik ook al niet concurreren, bedacht ik rillerig. Ik had gehoopt dat hij tenminste zijn onderbroek had aangehouden, maar nu dat niet zo was, kon ik moeilijk achterblijven. Inmiddels was ik wel zo opgewonden geraakt dat ik qua stijfheid in ieder geval niet voor hem onderdeed. Hij onthield zich gelukkig van enig commentaar, maar zei alleen: “Wijs me de weg maar en doe jij boven een schemerlampje aan. Laat de rest maar aan mij over.”

Wat een idioot gezicht moet dat zijn geweest, twee naakte kerels met zwiepende toeters behoedzaam de trap opklimmend. Ik was tot in al mijn vezels gespannen toen ik als eerste de slaapkamer binnen liep. Mirjam lag op haar rechterzij diep onder het dekbed. Alleen haar blonde krullenkopje stak er boven uit. Peter liep meteen naar haar kant van het bed, terwijl ik aan mijn kant het schemerlampje aanknipte. En nadat Peter op de rand van het bed had plaatsgenomen liep ik als verdoofd naar de stoel waarop ik altijd mijn kleren deponeerde, aan het voeteneind van het bed.

Peter boog zich over Mirjam heen en streelde zacht haar haar. Ze murmelde even en schrok pas wakker toen Peter het dekbed een stukje omlaag trok. En meteen schoot ze omhoog, totaal van de kook. “Peter!”, riep ze schril. “Wat is dit..., wat.... wat...?” Mijn hart kromp samen toen hij haar sussend in zijn armen nam. “Rustig maar liefje, rustig. Benno en ik hebben een deal gesloten, het is goed...” 

Maar natuurlijk ging het niet zo maar. “Neeeeee”, bibberde haar stem, “nee, dat kan toch niet Peter....” Haar stem brak en ik meende zelfs een snikje te horen. Toen nam Peter haar kordater onderhanden. Hij trok haar tegen zich aan en forceerde een zoen. Ze sloeg even met haar vuistjes op zijn brede schouders, maar toen hij haar achterover drukte, zag ik tot mijn verbijstering hoe haar armen zich in overgave om zijn neuk strengelden. Ik hoorde smakkende geluiden en keek verdwaasd toe hoe Peter van zijn half zittende houding overging in een liggende. Als een tijger die zijn prooi onder zich wringt om haar daarna te verslinden. Als gehypnotiseerd staarde ik naar zijn blote reet die bewoog alsof hij haar al aan het neuken was.

Ik schoof voorzichtig van de stoel af en sloop naar de andere zijde van het bed, om zo beter te kunnen zien wat er gebeurde. Ik durfde niet op de rand van het bed te gaan zitten, maar nam plaats op de grond. Het zal wel een idioot gezicht zijn geweest, maar daar bekommerde ik me niet meer om. Ik voelde me als in een cocon van geilheid en keek ademloos toe.

Peter richtte zich in vol ornaat op en trok achteloos het dekbed helemaal van Mirjam af. Mijn vrouw vermeed het in mijn richting te kijken, maar protesteren tegen mijn aanwezigheid deed ze niet meer. Nadat hij haar onder het dekbed vandaan had gepeld, schoof hij haar rose nachthemdje naar boven en ze stak meer dan gewillig haar armen in de hoogte om het hem mogelijk te maken te doen wat hij wilde doen. Zelfs in het schaarse licht kon ik duidelijk de stijf opgerichte tepeltjes op haar tieten onderscheiden.

Peter gooide Mirjams nachthemdje achteloos op de grond en vouwde haar handen onder haar hoofd. Daarna schoof hij op zijn knieën langs haar lichaam en drukte zijn monsterachtige pik tegen haar lippen. “Eerst je aperitiefje schat?”, vroeg hij en ze giechelde! De rillingen trokken over mijn rug,want pijpen was niet bepaald haar geliefdste bezigheid, altijd bang dat ik per ongeluk zou “morsen”, maar nu opende ze gedienstig haar mond en niet zo maar een klein stukje, maar wagenwijd. Peter streek traag de eikel langs haar lippen, helemaal rondom haar mond, en nog een keer. Mirjam begon licht te hijgen en ik werd bijna van de grond gelanceerd toen Peter ineens vliegensvlug zijn hele paal in haar mond stootte, om hem er overigens meteen met dezelfde snelheid weer uit te halen. Mirjam kokhalsde even, maar bleef haar mond wagenwijd open houden. En het spelletje herhaalde zich: opnieuw die eikel die haar hele mond volgde, tot tweemaal toe, en dan de pijlsnelle, diepe penetratie, tot aan zijn ballen toe, zodat hij voor een deel ver in haar keel moest zitten, maar weer niet langer dan een onderdeel van een seconde. Met pijpen had het niets te maken, dit was een heel ander ritueel.

Ik wachtte al gespannen op de derde keer, maar die bleef uit. Het was nu broekjestijd, begreep ik, want hij schuifelde naar achteren tot ter hoogte van haar knieën. Mirjam kende de procedure kennelijk, want ze trok na een tikje op haar knieën haar benen omhoog tot haar hielen tegen haar billen stootten. Met beide handen trok Peter vervolgens haar knieën naar buiten en ik moest meteen terugdenken aan wat hij eerder had gezegd over het spreiden van haar benen. Hij boog zich voorover en zette zijn tanden in haar broekje. Mijn lul klapte als een losgesprongen veer tegen de rand van het bed toen hij met een nukkige beweging van zijn kop het broekje in de spleet van haar kut trok, wat gepaard ging met een ijzingwekkende jammerkreet van mijn vrouw. Als een terriër schudde hij zijn kop met het broekje klemvast tussen zijn tanden en met glazige ogen keek ik toe hoe Mirjams hielen los kwamen, hoe haar benen zich langs zijn hoofd strekten en daarna de hoogte in gingen. O, zó doet hij dus haar broekje uit, signaleerde mijn verdoofde brein. Geen wonder dat ze dan klaarkomt. En ja hoor, toen haar bekrulde kutje werd bloot getrokken zwiepte het eruit, met een gierende gil en onstuitbaar geklap van haar nu blote billen. Ter hoogte van haar knieën namen Peters handen het karweitje over en met een enkele roétsj vloog het broekje van haar benen de kamer in. 

Mirjam lag nog na te schokken toen hij zijn klauwen om haar enkels snoerde en haar benen opnieuw uiteentrok. Een brede grijns vertekende zijn smoel toen hij de status van haar kut opnam: verlokkend opengesperd in een dampig moerasje, waarvan zelfs de krulletjes bedauwd leken te zijn. Zonder haar benen los te laten manoeuvreerde hij zijn schokkende pook naar de ingang. Nog verder drukte hij haar benen uiteen tot zijn armen geheel zijwaarts waren gestrekt. En toen had zijn paarse eikel de poort bereikt en vond de penetratie op een tergend langzame manier plaats. Ik had mezelf inmiddels van een zittende in een knielende houding gewrongen en onwillekeurig schoof ik met mijn ellebogen over het bed dichter naar de handeling toe. Mirjam zág me niet eens, haar wijdopen ogen staarden naar het plafond alsof daar de hemelpoort open ging, en Peter deed het volgens mij expres zo langzaam om het mij goed te laten zien.

Gefascineerd, een ander woord heb ik er niet voor, volgde ik van dichtbij het binnendringen van mijn vrouw. Vanuit dit perspectief was het een wezenloos geil beeld, dat nog kracht werd bij gezet door de hikkende gorgelgeluidjes die uit Mirjam naar boven stegen. Hoewel hij schijnbaar moeiteloos naar binnen gleed kon ik uit die geluidjes wel opmaken dat haar kutspieren tot het uiterste op de proef werden gesteld, en geen wonder, want ze kon dan nog zo elastisch en nat zijn, maar zo’n omvangrijke bloedworst vereiste toch echt wel enig perswerk. “Jaaaa...”, zuchtte Mirjam verzaligd toen Peters behaarde ballen de deur sloten. “Jaaaaaa...., hij zit erin!”

Peter drapeerde haar benen over zijn schouders en boog zich over haar heen om zijn handen naast haar te plaatsen. Het neuken begon. De paal floepte in zijn geheel naar buiten om er meteen weer in gedirigeerd te worden. Nu heel wat sneller dan die eerste keer, maar nog niet echt in neuktempo. Het waren meer voorbereidende schermutselingen om haar kut te smeren, maar lekker was het wel, daar liet Mirjam met haar steeds hijgender ademhaling en onderdrukte vloekjes geen misverstand over bestaan. Haar tieten begonnen lustig mee te swingen toen het tempo werd verhoogd en Mirjams kreten werden feller. “Ja, kóm..., hengst van me! Neuk me.... neuk me godver!” Peter zette er nu echt straf de sokken in met strakke, vlijmscherpe stoten en de eerste gierende brul van mijn vrouw denderde al snel door de kamer. En dat is twee, telde ik beneveld.

Nu werd het pas echt menens. Zonder met pompen te stoppen strengelde Peter zijn armen onder haar rug om zich met haar te verenigen in één stompende en beukende neukmassa. Steeds als zijn flitspaal naar binnen schoot zag ik de spieren op zijn armen opbollen, waarmee hij alle lucht uit haar longen en door haar wijd geopende mond naar buiten perste, culminerend in steeds woester wordende lustkreten. Zo deed hij het dus met haar, wild en hard en zonder mededogen, maar wel effectvol, want ik telde in de razernij die tien minuten duurde maar liefst zes jubelende orgasmes. Na exact elf minuten (ik hield het op de wekkerradio bij) kwam hij tot een uitbarsting. Ik hoorde het aan zijn gesnuif en zag het aan zijn samenknijpende billen en alsof dat niet genoeg was, deed ook mijn vrouw nog een duit in het zakje met een langgerekt ‘Jaaaáááaaa....’, en dan snotterend:’ik voél het...., o o o....., wat lékker.... schat, spuit maar, já, spuit maar!’ Het leek wel alsof ze het tegen mij had, want op dat moment schoot ik ook los als een kanon, maar dan in de lakens van het bed.

Hiermee was het nog niet gedaan, want nadat hij zijn druipende stoothamer had teruggetrokken verdwenen ze samen naar de badkamer voor een douche en ‘een retertje’, zoals Peter het grinnikend noemde, maar daarbij was ik kennelijk niet gewenst, want de badkamerdeur werd stevig op slot gedraaid. Poppetje gezien, kastje dicht.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten