Laat zien wie mijn man is.

Mijn vrouw en ik lagen net in bed toen de telefoon ging. Zuchtend nam ik de hoorn van de haak. Het was Michel, een goede vriend van ons maar mijn vrouw liet zich ook regelmatig door hem neuken. Geloof het of niet, ik vond dat best en genoot ervan wanneer zij mij daar over vertelde. Ik gaf de telefoon door aan mijn vrouw, Paula. Ze stapte uit bed en verdween naar de gang. Ik keek haar na, hoe ze gekleed was in een slipje en een T-shirt, ik begon al weer opgewonden te raken. Maar zo te horen had ze een serieus gesprek met Michel, niet op de normale wat geile toon met stiekeme lachjes en zo. Even later kwam ze terug met een heel verhaal, de vrouw van Michel was er vandoor en hij was in paniek en nu had ze hem uitgenodigd om bij ons te overnachten.

Niet veel later werd er aangebeld. Paula, nog steeds in haar slipje en haar T-shirt, deed open. Druk pratend kwam Michel binnen, joggingpak, slippers, een beetje verwilderd. Bij een flinke pils kwam hij wat tot rust. Hij vertelde dat zijn vrouw er met een vriendin vandoor was en dat ze misschien wel nooit meer terug zou komen. Paula was erg met hem begaan. Ze zat nu in een grote stoel, met haar benen opgetrokken, aandachtig naar Michel te luisteren. Haar borsten deinden mee met haar ademhaling, en soms, als ze zich voorover bukte om haar glas te pakken, hingen ze als rijp fruit klaar voor de pluk. Ik vond dat Michel zeurde, waarom zou hij wel mogen neuken met iemand anders en zijn vrouw niet? Of had het er mee te maken dat zij voor een vrouw koos en niet voor een man? Afijn, na een uur klagen moesten we maar weer eens gaan slapen.

We gingen naar boven. Paula sleepte een matras naar onze kamer en zo kon Michel toch nog enigszins comfortabel liggen. Wij kropen weer in bed, Michel kleedde zich uit. Hij had alleen maar een slipje onder zijn joggingpak. Na nog wat over en weer gepraat wensten we elkaar welterusten. Maar slapen deden we natuurlijk niet. Paula lag met haar billen naar me toe en met haar gezicht in de richting van Michel. Ik duwde mijn harder wonende pik tegen haar kont maar ze reageerde niet. Toen ik probeerde haar slipje opzij te doen, weerde ze me zelfs af. Ik had mijn lul al lang vrij gemaakt, maar dat had geen zin zo. Na een korte pauze boog ik me over haar oor. “Verwen hem maar een beetje” fluisterde ik. Ze reageerde niet. Maar ik bleef aandringen, heel zacht, zo zacht dat Michel ons gefluister wel kon horen maar niet verstaan. Ik schoof naar de rand van het bed. Paula voelde achter zich waar ik gebleven was. “Ik maak ruimte voor hem” fluisterde ik. Paula zei niets. Na een tijdje schoof ze naar me toe. Ze duwde haar billen tegen mijn harde pik. Opnieuw probeerde ik haar slipje opzij te doen. Nu liet ze het wel toe, al trok ze het niet uit. Toen hoorde ik haar fluisteren: “Michel, slaap je al?” “Nee, ik kan niet slapen” klonk het ver weg. Het was even stil. Toen fluisterde Paula: “kom maar hier, er is ruimte genoeg.” Er gebeurde een tijdje niets.

Paula verbrak de stilte. “Kom maar, Bert vindt het prima.” Er was wat gestommel en toen klom de arme Michel toch bij ons in bed. Paula lag nu tussen ons in. Er klonk geen ander geluid dan de ademhaling van ons drieën. Zou Paula hem nu aaien? Zou ze hem voelen, van voren, terwijl ik van achteren tegen haar aandrukte. Zou onze held een stijve hebben? Allerlei vragen gingen door mijn hoofd. Ik kroop met mijn hand onder het T-shirt van Paula, ik voelde haar rug, ik meende een spanning te voelen. Voorzichtig streelde ik haar rug, van beneden naar boven. Haar warme huid en het bijzondere van de situatie wonden mij erg op. Ik had mijn slip en mijn shirt al uitgewurmd en lag nu naakt achter Paula. Terwijl ik haar rug streelde hoorde ik dat ze sneller begon te ademen. “Phoe, wat is het hier warm” klonk het. Paula ging rechtop zitten en trok haar T-shirt uit. Haar prachtige borsten waren nu in de uitverkoop, zo begreep ik. Paula ging weer liggen, nu op haar rug. Ze zocht mijn hand en legde die op haar buik. Ik streelde haar licht bollende buik, trok een kring rond haar navel, ging met een wijsvinger naar boven. En daar trof ik de hand van Michel. Even schrokken we beiden, toen gingen we verder.

Terwijl ik de buik van Paula streelde en Michel denk ik, haar borsten, werd het steeds warmer in bed. Paula had nu enkel nog een slipje aan. Ik trapte het dekbed naar beneden. Daar lag Paula bij het vage licht van de straatverlichting, op haar rug, enkel een slipje, met de hand van Michel op een van haar borsten. Zo erg was zijn verdriet dus kennelijk niet. Ik zag dat hij ook alleen maar een slip droeg. Ik was met mijn pyjama dus nogal dik gekleed. In een wip had ik mijn pyjamajasje uitgetrokken en ik deed ook gelijk mijn broek maar uit. Paula keek naar me, onzeker misschien, of verbaasd. Ik boog me naar haar toe en zoende haar op haar mond. Ze was nog niet erg gewillig. Maar ik likte haar lippen, spitste mijn lippen, en ze gaf toe. Een lange tongzoen volgde. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Michel uit zijn slip puilde. Het wond hem zeker op om ons zo bezig te zien. Ik maakte me los van Paula en fluisterde dat ze haar zoenen best mocht verdelen over Michel en mij, en ik fluisterde dat hard genoeg voor de oren van onze vriend. Paula draaide haar hoofd naar hem toe en ging toen op haar zij liggen. Het volgende moment had ze haar armen om hem heen geslagen en was ze druk bezig hem te zoenen.

Hij streelde haar gezicht en kuste haar vol overgave. Paula perste zich tegen hem aan en zij moest nu de omvang van zijn lul wel voelen. Ik geilde ontzettend op wat ik zag. Mijn pik werd harder en harder. Voorzichtig begon ik te frunniken aan haar broekje. Ik wilde haar billen bloot hebben, zodat ik met mijn stijve lul tussen haar billen kon komen. Dat ging nog niet gemakkelijk. Na een poosje maakte Paula zich los van Michel. Ze ging op haar rug liggen. Ik legde mijn hand op haar buik en kon gemakkelijk haar slipje binnengaan omdat die over haar heupen spande en het elastiek de buik nauwelijks raakte. Nu schoof het stukje textiel wel naar beneden en dat kwam ook omdat Paula nu meewerkte. Ze tilde haar billen op en ik kon de slip zo naar beneden schuiven. Haar prachtkut lag helemaal bloot, de schaamlippen goed zichtbaar omdat ze zich pas geschoren had. Mijn hand gleed naar haar heuveltje, mijn vinger kende de weg. Paula was vochtig, klaar om geneukt te worden. Ik zag dat Michel zijn hand nu ook voorzichtig zoekend zijn weg zocht. Hij bleef bij haar heup steken. Ik legde mijn hand op de zijne en leidde hem naar de heuvel van het genot. Daar bleef zijn hand even roerloos liggen, terwijl ik mijn hand terugtrok.

Paula spreidde ongemerkt haar benen iets en gaf zo de ruimte aan de vingers van Michel. Hij bracht een vinger tussen haar lippen, toen twee. Zijn hand kromde zich, zijn vingers waren nu in haar vagina, terwijl de palm van zijn hand op haar clitoris rustte. Paula begon zwaarder te ademen. Michel vingerde haar nu gehaast. Ik wist dat Paula dat niet lekker vond. Zij wilde lui en langzaam bediend worden. Al gauw nam ze de pols van Michel tussen twee vingers en leidde die weg. Toen begon ze aan het slipje van Michel te trekken. Hij werkte mee en al gauw piepte zijn jongeheer eruit. Paula had me wel over zijn geslacht verteld, maar het zelf zien was leuker. Lekker stijf, wat korter dan die van mij, dezelfde dikte ongeveer, het klopte dus wel wat ze had verteld. Ik werd er best geil van om hem zo te zien. En dat was dan weer nieuw voor mij. Paula draaide zich opnieuw op haar zij en ook Michel ging op zijn zij liggen, zijn pik tegen Paula aan. Ze zoenden opnieuw hartstochtelijk. Ik had een harde paal en ik speelde er een beetje mee, zo tegen het kontje van Paula aan. Ik had het idee dat er al druppels voorvocht los kwamen. Met zachte drang dwong Paula haar vriend nu om op zijn rug te gaan liggen. Ze keek over haar schoudér naar mij. Ik knikte, ik wist wat ze wilde.

Michel lag op zijn rug, met zijn stijve pik recht overeind. Paula ging op haar knieën zitten, aan weerskanten van Michel een knie. Ze zat nu wijdbeens en haar kut was daardoor opengesperd. Ze boog zich voorover om Michel te zoenen. Haar billen staken daardoor in de lucht. Nog had de pik van Michel zijn weg niet gevonden. Ik zou hem helpen. Met twee vingers nam ik de warme en verrassend zachte pik van Michel beet en ik leidde het puntje van zijn staaf naar de kut van mijn vrouw. Ze voelde de helm van zijn geslacht tegen haar lippen, toen op de juiste plaats en toen er tussen. Ze liet zich over de pik van Michel zakken. Ze slokte de pik van Michel op. Mijn hand lag er nog tussen. Paula kletste met haar billen en haar natte schaamlippen tegen mijn hand, met steeds snellere bewegingen.

De zijdezachte en toch harde lul van Michel hield ik in mijn hand. De kop van zijn lul hield ik tussen de natte lippen van mijn vrouw. Zij pompte en dat stond mij op de een of andere manier niet aan. Ik legde mijn vrije hand op haar kont om haar duidelijk te maken dat ze niet zo tekeer moest gaan. En inderdaad, ze begreep me, ze stopte met haar gezwoeg. Het werd nu veel spannender. Paula zat doodstil op haar knieën te wachten op wat Michel zou gaan doen, al dan niet geleid door mijn hand. Michel lag op zijn rug, met zijn pik stijf omhoog. Toen begon ik hem langzaam af te trekken, en ik zorgde er wel voor dat zijn eikel niet uit haar kut zou glippen. Met mijn duim en twee vingers stroopte ik hem af om dan weer zijn sap naar boven te pompen. Ik was totaal geconcentreerd op dat kleine stukje in ons bed, een lul, een eikel, twee schaamlippen, zijn vocht, haar vocht en ik voelde mijn eigen pik groeien, hard en recht vooruit, klaar voor de aanval. En terwijl ik Michel zo aftrok, voelde ik hoe zijn pik zich meer en meer klaar ging maken voor het spuiten van zijn warme zaad. Ik wilde dat zijn zaad in haar kut zou komen, zich zou vermengen met haar vocht. Ik wilde dat hij zijn verdriet, of boosheid, of angst zou omzetten in een eindeloos spuiten en dat zij haar vriendje zou bevrijden van zijn spanningen. Of meer nog, dat zij zijn zaad zou opnemen in haar grandioze kut, dat ze zou smelten, met hem zou versmelten.

Ik bewoog mijn hand nu wat sneller, raakte met de rug van mijn hand haar clit steeds aan en voelde hoe zij zich door twee mannen geneukt voelde. Toen schoot Michel zijn lading zaad in haar. Zijn lul schokte, zijn hele lijf schokte. En Paula kwam met hem mee. Ook zij trilde en rilde schokte en krampte. En ze strekte haar rug, boog haar hoofd omhoog en schreeuwde het uit. “Oh god, oh god, spuit dan, ga door, spuit, spuit me vol, jaaaah“ en de krampen liepen door haar hele lichaam. Ze schokte nog een keer en liet zich toen vallen op het lichaam van Michel. Ik had mijn hand al weggetrokken en lag te wachten op wat zou gaan komen. Paula rolde van Michel af, ze lag weer tussen ons in, maar nu met haar benen wijd. Ze ademde snel, hijgend. “Geef eens een doekje” mompelde ze. Ik pakte een washandje en veegde haar schoon. Terwijl ik bezig was om haar te verzorgen grabbelde zij naar mijn pik. Haar kleine handje omvatte de enorme paal, alsof hij groter was dan ooit.

“Kom, neuk me, laat zien wie mijn man is” en zij leidde mijn pik naar haar prachtige kut, die rivier van vocht, liggend tussen de opgezwollen zachte wallen van haar geslacht. Zij lag op haar zij, haar been opgetild, en leidde mijn harde pik naar haar zojuist volgespoten kut. Ik schoof in haar en was me even bewust van het feit dat een deel van haar geilheid werd gevormd door zijn sperma in haar kut. Mijn lul schoof zonder protest in haar, tot aan mijn verhitte ballen. Op mijn zij liggend stootte ik in haar, op mijn zij liggend bewoog ik mijn heupen, tot dat ik voelde hoe ook mijn lading zich opdrong. Ik stootte naar voren, met mijn pik, mijn heupen, met alles wat ik had en ik kwam diep in haar kut, diep in die buik, diep tegen haar baarmoeder, tot in haar ziel, zo voelde ik dat. Ik liep leeg in haar, ik spoot mijn warme zaad in haar en het leek niet meer op te houden. En Paula liet mij komen. “Kom maar jochie, spuit me maar vol” fluisterde ze. Toen ik uitgewoed was bleef ik stil liggen, mijn langzaam slapper wordende lul nog steeds in haar diepe warme kut. En zo vielen we alle drie in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten