Kutje vol met zaad van hun twee.

Mijn vriend Vincent en ik wonen nu alweer zes jaar samen, we hebben nog steeds een uitstekend seksleven en houden ook nog steeds veel van elkaar. In bed hebben wij dan ook niets te klagen en we hebben bijna dagelijks seks. Jammer genoeg ben ik enkele maanden terug ontslagen wegens een reorganisatie binnen het bedrijf en dan slaat de verveling toe.

De eerste maand was het nog wel leuk om thuis te zijn, gewoon het huishouden doen en een praatje met de buren, maar ook dat ging vervelen. Op een avond zei Vincent tegen mij “waarom kruip je niet eens achter de computer, een spelletje doen of wat chatten, dan heb je weer eens wat anders te doen.” Nadat Vincent mij het een en ander had uitgelegd ben ik toen behoorlijk actief met de computer in de weer geweest. De spelletjes begonnen ook al snel te vervelen en toen ben ik begonnen met het chatten. Dat was dus al snel iets waar ik aan verslaafd raakte en zo zat ik al snel hele dagen te chatten en soms ging ik zelfs cammen met vreemde mannen. Op een dag kwam ik in een chat met Arnold, ik vond het wel een leuke vent en we spraken elkaar vanaf toen elke dag. De chats werden na een paar dagen steeds meer erotisch getint en ik vroeg mezelf af ik hier wel mee door moest gaan. Op een avond toen Vincent thuis was ging ik weer cammen met Arnold en Vincent keek vanaf de bank mee naar het scherm. Arnold zei opeens, dat hij wel benieuwd was naar wat er onder mijn blouse zat. Ik keek met een schuin oog naar Vincent en die glimlachte even en knikte toen goedkeurend dat ik mijn borsten wel even kon showen. Omdat ik, zoals gezegd die Arnold wel een leuke vent vond, trok ik mijn blouse en bh uit en zo zat ik met mijn blote borsten achter de computer en zag Arnold mijn borsten vol in beeld. Verder ging ik die avond niet en ik dacht alleen dat ik hem een pleziertje had gedaan en dat het daar dan ook wel bij zou blijven.

De dagen die volgden vroeg hij weer regelmatig of hij mijn borsten weer mocht zien en steeds weer trok ik gewillig mijn kleding uit. Hij ging op een gegeven moment zelf ook wat verder en liet me zien wat hij in zijn broek had. Ik moet eerlijk toegeven dat hij een heerlijke lul tevoorschijn toverde en zijn lul reageerde dan ook spontaan op het beeld van mijn deinende borsten. Eerlijk als ik was vertelde ik Vincent dat Arnold en ik steeds een stapje verder gingen en vanaf dat moment keek en deed Vincent dan ook regelmatig met ons mee, wat voor Arnold geen probleem scheen te zijn. Soms gaf Arnold zelfs aanwijzingen aan Vincent hoe hij mij moest verwennen. Zelf keek hij dan al trekkend aan zijn lul vanaf de andere kant van Nederland toe. Het was voor ons drieën een vreselijk opwindend spel geworden.

Een paar weken later besloten we om met Arnold af te spreken. We wilden wel eens zien wat we in levenden lijve van elkaar zouden vinden. Vincent en ik besloten om een huisje te huren bij een groot bungalowpark in de omgeving van Doorn, het was een vrijstaand huisje met drie slaapkamers. We spraken af dat we elkaar die zaterdagmiddag zouden ontmoeten in het restaurant van het bungalowpark. Na een wat onwennige kennismaking en een paar drankjes besloten we om naar ons huisje te gaan. Bij ons huisje aangekomen pakte ik wat te drinken voor ons drieën en gingen we nog even door met praten.

We zaten gedrieën naast elkaar op de grote bank, ik zat tussen de Vincent en Arnold in. Vincent legde opeens zijn hand op mijn borst en kneedde die zachtjes. Arnold keek verlekkerd toe. Hij wist niet hoe ver hij kon gaan en wachtte rustig zijn beurt af. Vincent zag het en bood Arnold aan dat hij ook gerust zijn gang kon gaan. Arnold kneedde mijn andere borst. Omstebeurt zoenden de twee me in mijn nek en ik werd vreselijk nat. Mijn handen liet ik over de bobbels in hun broeken glijden. Het was een vreselijk opwindend gevoel om de lullen van twee mannen stijf te zien worden door mij. Ik ritste hun broeken open en masseerde met elke hand een lul. Ondertussen werden mijn borsten uit mijn blouse gehaald. Mijn blouse werd open geknoopt en mijn beha ging uit. Terwijl mijn handen zachtjes die twee harde lullen kneedden, gleed er steeds een tong over mijn tepels heen. Ik leunde achterover op de bank en sloot mijn ogen. Wat een heerlijk geil gevoel dat twee mannen zich bezig hielden met mij.

Ik kreeg van Vincent een seintje dat ik op de eettafel moest gaan liggen. Dat deed ik maar al te graag, want ik was al ontzettend geil. Mijn benen bungelden over de rand van de tafel. Vincent schoof mijn rok omhoog en daaronder was alleen mijn kale kutje te vinden. Hij liet zijn broek zakken en duwde gelijk zijn stijve lul in mijn hongerige en natte kutje. Al na een paar stoten spoot hij zijn zaad in mijn van het geil druipende kutje. Hij trok zijn broek weer omhoog, knielde tussen mijn benen en begon aan mijn klit te zuigen. Met zijn tong maakte hij rondjes rond mijn gevoelige plekje. Hij neukte me met als het ware met zijn tong. Ik kwam net niet klaar. Hij likte zijn eigen zaad uit mijn kutje en toen ik helemaal schoon gelikt was, stond hij op en zoende me met het zaad op zijn lippen

Toen ging Vincent opeens achter de tafel staan en hield mijn handen stevig op de tafel gedrukt. Arnold, die onder genot van dit schouwspel met zichzelf had zitten spelen kreeg een seintje van Vincent. Vincent zei tegen Arnold dat hij mij nu neuken. Verschrikt keek ik Vincent aan, want zo goed konden we Arnold nu ook weer niet, maar ik zag hoe geil Vincent werd van het idee en besloot om mee te werken. Vincent hield mijn handen nog steeds stevig vast, mijn benen hingen ook nog steeds over de rand van de tafel en Arnold ging ertussen staan. Ook al zou ik het niet gewild hebben, ik kon nu toch geen kant meer op. Arnold liet zijn broek zakken en keek me recht in mijn ogen terwijl hij zijn stijve paal in mijn kutje stak en begon te stoten. Ik voelde zijn lul harder en harder worden en hoe hij bij elke stoot dieper in mijn kutje kwam.

Vlak voordat hij klaar kwam stopte hij, hij keek Vincent aan en zei dat hij het ongelooflijk geil zou vinden om nog even door mij gepijpt te worden. Vincent zei me op de stoel bij de tafel te gaan zitten, maar ik moest mijn benen gespreid houden. Ik deed het en Arnold kwam voor me staan. Ik keek Vincent aan, hij knikte alsof hij me een order gaf om de lul van Arnold in mijn mond te nemen. Ik deed mijn ogen dicht en hapte toe, ik zoog aan Arnold zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul al aardig begon te kloppen. Hij deed een stap naar achteren. Ik wachtte heel even en keek toen op. De mannen hadden oogcontact boven mijn hoofd. Arnold ging nu op de tafel zitten met zijn voeten op een stoel en Vincent zei me om op Arnolds schoot plaats te nemen. Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende kutje. Arnold leunde achterover en trok mij plat op zijn borstkas. Vincent ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn vriendin met Arnold weer flink stijf was geworden.

Hij zette een voet op de stoel, plaatste zijn eikel tegen mijn kontgaatje en stootte in een keer hard door. In mijn lijf voelde ik hoe die twee elkaar bijna raakten. Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet, ze gingen door tot ik eerst Arnold zijn zaad diep in mijn kutje voelde spuiten en daarna Vincent zijn zaad in mijn kontje spoot. Vincent borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Arnold mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen die uit mijn gaatjes sijpelden en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen. Vincent pakte een keukenrol, zodat ik het zaad op kon vangen wat er aan beide kanten uitliep toen ik van de tafel kwam. Om beurten hebben we nog even een douche genomen en daarna nog wat gedronken voordat we naar bed gingen.

We hadden wel besloten dat Arnold zou blijven slapen, omdat hij ook al een aardig glaasje op had en het ook al behoorlijk laat was geworden. We hadden toch drie slaapkamers in het huisje, dus dat was geen probleem. Nadat ik Arnold zijn slaapkamer had gewezen gingen Vincent en ik ook naar bed. In bed gelegen vroeg Vincent hoe ik het had gevonden en ik bekende hem eerlijk dat ik waanzinnig had genoten en vooral van de lul van Arnold. Vincent vroeg me wat er zo anders was aan zijn lul vergeleken met die van hem. Ik vertelde hem dat het gewoon heel anders aanvoelde en dat die van Arnold ook groter en dikker was en toen begon Vincent mij weer langzaam te vingeren. Hij vroeg me of ik nog een keer door Arnold geneukt zou willen worden en of ik het geil zou vinden om een keer met hem apart te neuken en of hij mijn kutje dan ook weer vol zou mogen spuiten. Terwijl Vincent dat allemaal aan mij vroeg gingen zijn vingers steeds harder in mijn kutje tekeer en kwam ik kreunend klaar en al kreunend zei ik dat het mij heerlijk leek om dat met Arnold te doen.

Vincent haalde zijn vingers uit mijn natte kutje, likte ze af en zei toen tegen mij “nou, dan ga je nu naar hem toe en dan laat je jezelf nog maar een keer door hem neuken en flink vol spuiten.” Ik keek hem in het schemer aan en zei “meen je dat nou, wil je dat ik nu nog met hem ga neuken.” “Ja, dat meen ik en dan wil ik straks je vol gespoten kutje zien als je met Arnold uitgeneukt bent, ga nu maar want ik zie aan je dat je het zelf ook wilt” was zijn reactie. Ik wilde het echt, ik wilde apart met Arnold neuken, alleen met hem in bed en zijn lul diep in mijn kutje voelen spuiten, dus zonder verder iets te zeggen stapte ik het bed uit en liep ik naar de slaapkamer waar Arnold lag. Zachtjes opende ik de slaapkamerdeur en bewoog ik me richting het bed, ik schoof het dekbed wat opzij en kroop naast hem, Arnold lag al te slapen. Met mijn hand ging ik onder het dekbed, ik pakte de lul van Arnold vast en begon er zachtjes aan te trekken. Arnold was gelijk klaar wakker en stamelde even “wat, wat doe jij nou hier.” “Ik heb zin in je, ik wil nog een keertje geneukt worden, ik ben nog zo geil” zei ik zachtjes. “Maar Vincent dan, ik wil geen gedonder hoor” zei Arnold terwijl zijn lul ondertussen al keihard was geworden. Ik vertelde hem dat Vincent het goed vond en dat wij rustig konden neuken zonder gestoord te worden.

Dat was alles wat Arnold wilde horen denk ik, want toen sputterde hij niet meer tegen. Hij pakte me gelijk bij mijn kutje en begon me heerlijk te vingeren. Al snel liepen mijn sappen tussen mijn benen op de lakens van het bed en ik hoorde zijn vingers gewoon soppen in mijn natte kutje. “Oh, wat ben jij nat en geil zeg” zei hij. “Ja, ik ben zo geil, ik wil dat je me neukt en alles in mijn kutje spuit” kreunde ik terwijl ik klaar lag te komen op zijn vingers. Mijn orgasme zakte langzaam weg en Arnold kwam bovenop me liggen, ik deed mijn benen extra ver uit elkaar en ik voelde hoe zijn grote en dikke lul mijn natte kutje opvulde. Het was fantastisch, het gevoel van zijn heerlijke lul zo diep in mijn kutje te voelen en toen begon hij te neuken, dat was nog beter. Hij trok hem er bij elke stoot bijna helemaal uit om hem daarna gelijk weer tot aan de wortel in mijn kutje te boren. Ik lag keer op keer klaar te komen, ik zou echt niet weten hoe vaak ik klaar ben gekomen op zijn lul, maar zeker meer als vijf keer. Arnold bleef maar door neuken en steeds weer zei hij dat hij genoot van mijn geile kutje. Op een bepaald moment pakte hij mijn benen beet en legde hij ze over zijn schouders heen, zo kwam hij nog dieper met zijn heerlijke lul en hij begon nu nog feller in mijn kutje te stoten. In het schemer zag ik aan zijn gezicht dat hij elk moment klaar kon gaan komen en ik begon geil tegen hem te praten. Ik zei dingen zoals “ja, neuk me met die grote lul van je, kom maar, spuit mijn kutje vol, ik wil je voelen spuiten.” Dit maakte Arnold nog geiler en toen kwam hij klaar en hoe, hij zei “ik kom, ik ga je kut vol spuiten, o wat een heerlijke kut heb je meid, ik kom.” Ik voelde de stralen sperma diep in mijn buik schieten en ook ik kwam weer klaar, Arnold pompte mijn kutje echt vol met een ongekende lading warm zaad en het was gewoon geweldig lekker en geil. Uitgeput en leeg gespoten bleef hij nog even op me liggen en hij gaf me een kus “je was geweldig” zei hij. Langzaam trok hij zijn nog steeds stijve lul uit mijn kutje en ging naast me liggen. Ik gaf hem snel nog een kus op zijn wang, bedankte hem en stapte uit bed. Met mijn hand tussen mijn benen om het zaad niet allemaal uit mijn kutje te laten lopen ging ik snel terug naar Vincent.

Op onze slaapkamer aangekomen kroop ik snel weer naast Vincent die nog wakker was. “Nou, je hebt je behoorlijk laten neuken, want ik kon jullie hier goed horen”zei Vincent. “Ja, schat en het was geweldig, hij heeft mijn kutje goed vol gespoten en ik ben heel vaak klaar gekomen” antwoordde ik en ik pakte de lul van Vincent vast, die gelijk al overeind stond. “Dat wil ik dan wel eens voelen” zei hij en gelijk kwam hij op me liggen. Automatisch spreidde ik mijn benen en gelijk voelde ik zijn lul in mijn kutje glijden. Vincent was geil as nooit tevoren en begon me wild te neuken, ik voelde hoe bij iedere stoot het zaad van Arnold naar buiten kwam en hoe het tussen mijn billen door op het bed liep. “O, wat is dit geil, wat heb je een geile spermakut, ik ga je nog meer sperma geven” zei Vincent die door het dolle heen was. Eerlijk is eerlijk, ik vond het ook waanzinnig geil en lag ook al weer snel klaar te komen. Ik begon nu ook geil tegen Vincent te praten en zei “kom spuit het er maar bij, geef me maar een echte spermacocktail in mijn kutje, spuit je maar lekker leeg.” Vincent kon het echt niet meer houden en kwam klaar zoals ik het nog nooit met hem mee had gemaakt. Schokkend, trillend en het leek wel alsof het hem pijn deed bij iedere straal sperma die hij bij me naar binnen spoot, hij genoot er echt van om in mijn vol gespoten kutje klaar te komen. Ik geloof dat ik zelfs op dat moment ook nog een keer klaar kwam, maar dat weet ik niet meer zeker, ik had al mijn aandacht voor zover mogelijk op Vincent gericht. Vincent haalde langzaam zijn lul uit mijn nu flink gesmeerde kutje en deed het lampje op het nachtkastje aan. “Meid, je kut ziet echt wit van het zaad en als ik in je kutje kijk zie ik het gewoon zitten, je zit echt vol met sperma” zei hij enthousiast. Hij dook met zijn hoofd tussen mijn benen en begon mijn kutje schoon te likken en ik voelde zijn tong echt naar binnen gaan om er zo veel mogelijk zaad van Arnold en zichzelf uit te likken. Dat bezorgde mij weer een orgasme en doordat ik klaar kwam stuwde ik automatisch nog meer zaad naar buiten, wat Vincent allemaal naar binnen kreeg. Toen hij daar mee klaar was gaf hij me nog een kus en daarna zijn we uitgeput in slaap gevallen.

Die ochtend na het ontbijt liepen we naar de auto’s. Ik nam afscheid van Arnold met een lange tongzoen. Vincent en Arnold gaven elkaar een hand en we beloofden elkaar om contact te houden. We reden naar huis en ik vertelde Vincent hoe ongelooflijk geil ik het had gevonden hoe ze mij beiden die avond en nacht hadden geneukt en vol gespoten. Vincent grijnsde breed en zei me dat hij wel wist dat ik dat lekker zou vinden. En als dank mocht ik hem nog even klaar pijpen onderweg naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb