Kom je naar huis schat

Kom je naar huis schat.

Mike zijn telefoon ging over. Franka belde van huis. Ze vertelde dat ze vanochtend lekker had getennist en thuis onder de douche stond en ontzettend veel zin had in een lekkere wip. Dus of Mike zo snel mogelijk naar huis kon komen. Zo’n voorstel wees hij niet af dus meldde hij zich af en reed naar huis.

Zo’n 3 kwartier later reed hij het tuinpad op. Hij liep de hal in en hoorde stemmen uit de badkamer. Waarschijnlijk waren het de mannen van het sanitairbedrijf, van wie het busje voor het huis stond langsgekomen voor een nieuwe douchedeur. Dat werd wel tijd, maar het tijdstip van hun bezoek was wel slecht gekozen. Hopelijk bleven ze niet te lang. Hij hoorde boven een van de mannen zeggen dat hij blij was dat die erin zat. Franka mompelde iets terug. Toen hoorde hij een andere man vragen of ze Franka van het restant van de verpakking moesten bevrijden, waarop Franka enthousiast antwoordde. Ze zijn dus bijna klaar, dacht Mike. Hij hing zijn jas op, deed zijn schoenen uit en liep de trap op. Toen hij de badkamerdeur opende werd hij aangenaam verrast.

Franka zat poedelnaakt op de toiletklep en aan weerszijden van haar stonden de monteurs met de broek op de enkels. Terwijl ze de een zat te pijpen trok ze de ander af. De mannen keken verrast op, maar Mike zei dat ze zich niet door hem moesten laten storen. Franka zag Mike staan en stopte met pijpen. Sorry dat ik al begonnen ben, zei ze. Ze stelde de mannen even voor. Dit is Cees, zei ze wenkend naar de man die ze zojuist zat te pijpen. Cees was goed uitgerust en had een normaal postuur. En dit is Ricardo. Ze bleef naar Mike kijken terwijl ze haar hoofd naar Ricardo’s megapik draaide en daaraan likte. Ricardo was een behoorlijk gespierde neger die de reputatie van negers bevestigde. Terwijl Franka hem weer begon te pijpen bleef ze Mike aankijken. Beiden vonden ze dit erg opwindend.

Franka stond op, liep naar Mike en gaf hem een tongzoen. Ze wist dat het prima was als ze andere mannen neukte, zolang Mike maar mee mocht doen. Ze hielp hem uit de kleren en na hard aan zijn tepels te hebben gezogen knielde ze voor hem en begon ze hem te pijpen. Ondertussen hadden de monteurs zich ook van hun kleding ontdaan. Ze kwamen ook bij Franka staan en vormden zo een cirkel. Franka gaf ze stuk voor stuk een pijpbeurt en zoog hard aan hun ballen. Ze genoot van de opwinding die ze bij de drie mannen teweeg bracht en de warmte die deze mannenlijven afgaven.

Ze stelde voor om naar de slaapkamer te gaan zodat de mannen haar eens goed konden verwennen. Franka ging op haar rug dwars op het bed liggen. Terwijl Mike haar kletsnatte kutje likte en de monteurs haar borsten masseerden, pijpte ze hun dikke palen. Haar tepels waren keihard en haar kutje stond wijd open, terwijl Mike haar klitje verwende. Mike ging op zijn knieën zitten en liet zijn eikel over haar klitje glijden. Franka stopte even met pijpen en liet een diepe zucht. Ze vroeg of Mike alsjeblieft zijn pik in haar kut wilde stoppen en dat deed hij maar al te graag. Langzaam voelde Franka zijn pik haar kutje inglijden. Ze kneep haar kutje stevig om zijn paal heen en hoorde Mike kreunen. Terwijl Mike rustig heen en weer in haar pompte ging Franka weer aan de slag met de dikke palen. Ze duwde de eikels tegen elkaar en likte ze. Ze kon ze bijna tegelijk in haar mond duwen, maar daarvoor waren ze net iets te groot.

Ze voelde hoe Mike uit haar kutje gleed en aan Cees vroeg of die wilde ruilen. Franka werd al opgewonden bij de gedachte dat Ricardo straks misschien ook met zijn megapik in haar kutje zou komen, zou ze dat wel aankunnen. Maar zover was het nog niet. Eerst was de niet onbemiddelde Cees aan de beurt. Terwijl ze haar mond om Mike's pik liet glijden voelde ze hoe Cees zijn paal langzaam in haar kutje gleed en haar in een rustig tempo begon te neuken. Ze stopte met pijpen en terwijl ze de mannen aftrok vroeg ze of Cees eens wilde proberen zijn pik volledig in haar kutje te duwen. Het kostte haar moeite te ontspannen maar toen ze de ballen van Cees tegen haar billen aanvoelde wist ze dat het gelukt was.

De rillingen liepen door haar lijf van opwinding, zo’n dikke paal volledig in zich te hebben. Mike vroeg aan Cees om Franka rustig te neuken. Hij zag hoe Franka zich ontspande en liet Cees het tempo nog iets opvoeren. Franka voelde dat en spande haar kutje extra aan waardoor Cees niet meer kon vermijden dat hij klaarkwam. Hij trok zijn pik uit haar kutje en met een brul spoot hij zijn lading over Franka d’r buik. Franka gebaarde naar Ricardo dat hij nu aan de beurt was. Ricardo ging voor haar kutje zitten en zette zijn natte pik tegen het druipende kutje. Ze nam Mike's pik in haar mond en begon hem hard te pijpen. Toen Ricardo zijn pik langzaam bij Franka naar binnen duwde gaf ze een lange kreun. Ze liet Mike's pik uit haar mond glijden en met open ogen en mond liet ze Ricardo zijn pik dieper in haar kutje glijden.

Oh god, dacht ze, wat is die groot. Ze draaide zich op haar zij en trok haar benen op. Ze zei dat Ricardo haar zachtjes moest neuken en keek naar Ricardo’s pik die steeds dieper bij haar naar binnen gleed. Toen ze zag en voelde hoe Ricardo’s onderlijf tegen haar billen stootte liep er een siddering door haar lijf. Ze was verrukt dat ze zijn paal helemaal in haar kutje kon laten verdwijnen en lag te genieten van deze wip. Cees was ondertussen hersteld en samen met Mike zoog hij aan Franka d’r borsten. Franka gaf aan dat ze nu wel genoeg door Ricardo was geneukt en Ricardo liet zijn pik uit haar kutje glijden. Franka liet Cees op bed plaatsnemen en ging bovenop zijn lul zitten. Langzaam begon ze op zijn lul te rijden terwijl ze de pikken van Mike en Ricardo verwende. Franka liet zich steeds verder over Cees zijn paal zakken.

Mike liep om het bed heen en nam plaats achter Franka's mooie billen. Hij duwde zijn natte pik tussen Franka d’r billen en liet hem langzaam heen en weer glijden. Franka wist dat hij dit erg lekker vond en zelf genoot ze van de mannenlijven waartussen ze ingesloten zat. Ricardo vroeg of ze aan zijn ballen wilde zuigen en dat was geen probleem. Ze liet zijn pik uit haar mond glijden en begon als een bezetene aan zijn ballen te zuigen. Ricardo liet een luide kreun en duidelijk was te zien dat hij ontzettend genoot. Ze bukte wat voorover om nog beter bij Ricardo’s ballen te kunnen en plots voelde ze hoe Mike's pik ook in haar kutje verdween. Oh god, dacht ze, mijn kutje is gevuld door twee lullen. Ze voelde hoe de mannen haar kutje om de beurt neukten en een siddering ging door haar lijf. Ze gaf de mannen aan vooral niet te stoppen en liet Ricardo’s lul voor wat die was. Franka voelde een orgasme opbouwen dat niet meer te stoppen was en met een lange kreun kwam ze klaar. Ze bleef nog even opgesloten tussen de mannen zitten. Toen Mike achter haar weg stapte klom ze van Cees af en liet zich op haar rug op het bed vallen. Ze liet Cees tussen haar benen plaatsnemen en gaf aan dat hij zich af moest trekken terwijl zij de pikken van Mike en Ricardo aftrok. Het duurde niet lang of de mannen kwamen om de beurt klaar en spoten hun lading over haar lichaam.

Terwijl de monteurs zich aankleedden en Franka bedankten voor de lekkere wip kwam Mike bij haar liggen. De monteurs zeiden dat ze zichzelf wel uitlieten en terwijl Mike Franka met een handdoek schoonveegde, waren ze verwikkeld in een lange kus. Franka kroop tegen Mike aan en samen vielen ze in slaap.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Dit stel wil extra gezelschap.

Maak jouw eigen website met JouwWeb