Kinderwens

Kinderwens.

Ik zal me even voorstellen ik ben John (26 jaar), getrouwd met Loes (24 jaar) en we hebben een zoontje van bijna 3 jaar oud. Loes en ik kennen elkaar al sinds onze schooltijd. Zelf ben ik een normale man met een gemiddelde lengte en postuur. Loes is een klein (1.52 meter) ietwat mollige vrouwtje, maar erg opgewekt en ik ken haar al sinds haar 16e jaar. Op mijn 21ste jaar, zij was toen 19, zijn we getrouwd en al zeg ik het zelf nog steeds tot mijn grote tevredenheid. Beiden wilden we graag kinderen dus deden we ons uiterste best om dat te bewerkstelligen.

Het liep echter niet zoals we hadden gehoopt en we besloten de dokter op te zoeken. Hij stelde voor om gelijk te kijken naar ons beider vruchtbaarheid en bij de uitslag bleek dat mijn zaad vrijwel geen activiteit toonde voor wat betreft spermacellen. De dokter was eerlijk en vertelde dat een dieet en of medicijnen dit zeer waarschijnlijk niet zouden verhelpen mede gezien het feit dat ik in principe kerngezond was. Hij gaf aan dat we eigenlijk twee reële alternatieven hadden te weten een bevruchting m.b.v. een zaaddonor of het adopteren van een kindje. Die klap kwam hard aan vooral voor mezelf, want ja voelde me toch tekort schieten als man. Loes vond het ook heel erg, maar sprak dit niet zo uit en zeker niet als verwijt naar mij toe. We hebben uren en dagen gepraat en telkens gaf ze aan dat ze het wel vervelend vond en mij niets kwalijk nam, het was gewoon een wrede misser van moeder natuur. We konden niet echt besluiten of we voor een zaaddonor zouden gaan of voor adoptie. Mijn voorkeur ging meer uit naar adoptie en die van haar uitgesproken naar een zaaddonor, omdat ze de zwangerschap wilde ervaren en ook dat het kind echt van haar zouden zijn. Ons huwelijk bleef goed, maar deze kwestie trok wel een wissel, want we moesten een beslissing nemen of beter ik zou dat moeten doen. Loes was duidelijk in haar mening en zei dat ze geduld had tot ik ook toe was aan die beslissing.

Het was inmiddels voorjaar geworden en zoals altijd gingen we richting camping bij de start van het seizoen. We hebben een stacaravan op een rustige camping op de Veluwe. Bij aankomst zagen we dat onze buren de caravan te koop hadden staan. Aangezien we best een goed contact met ze hadden vonden we het erg jammer, want al die jaren hadden we aan ze een goede buur zonder dat we te close waren geworden. Het weer was niet bijster goed in het voorjaar en we hadden zoiets dan wordt het vast een mooie zomer. Het was op een zondag een week voordat de zomer zou beginnen toen we weer op de camping waren en zagen dat bij de caravan naast ons een man rond liep. Onze oude buren hadden een paar weken eerder ons al gebeld en verteld dat ze een koper hadden gevonden. We besloten naar hem toe te gaan en ons voor te stellen. Het regende dus we trokken een jas aan en liepen naar de caravan naast ons. De man keek enigszins verrast maar zei, wat een rotweer dus kom snel binnen. Binnen werden handen geschud, we stelden ons voor aan onze nieuwe buurman die Nico bleek te heten. Nico was een vijftiger (56 om precies te zijn) en stond op het punt om te scheiden. Hij had de caravan gekocht om een plek voor hem zelf te hebben. Hij vertelde kort de situatie en dat hij de tijd wilde nemen om na te denken wat hij verder moest. Het was een behoorlijk rommeltje in de caravan en het was duidelijk dat Nico niet goed wist waar te beginnen. Ik keek Loes aan en zei van, als Nico het wil kunnen we hem wel een handje helpen toch met het schoonmaken en opruimen van zijn caravan toch? Loes keek me aan met een blik van jeetje daar heb ik geen zin in hoor maar Nico riep van, nou als jullie dat willen graag heel graag zelfs, maar ik ben vandaag nog maar even hier en pas morgen weer terug. Daar stond ik met mijn goede gedrag, maar ik wilde mijn woord niet breken dus ik zei okay weet je wat Nico ik zal vandaag de handen uit de mouwen steken, zodat jij met Loes morgen samen verder kunnen gaan, want dan moet ik weer aan het werk. Nico was echt blij met mijn voorstel en gaf me een sleutel, maar Loes was wat stil en nog steeds niet blij dat ik ons had aangemeld voor de klus. Nico liep met ons mee dronk bij ons nog een kop koffie en vertrok.

Sorry, zei ik tegen Loes ik had het eerste met je moeten overleggen, maar ik had echt met hem te doen dus het was eruit voor ik het wist. Loes schudde lachend het hoofd en zei ja je bent wel erg impulsief, maar ja Nico is wellicht best een aardige man en wie weet kan hij ons in de toekomst helpen. Het was echt slecht weer, maar ik wilde me niet laten kennen dus bracht ik toch eerst enige orde aan rondom de caravan en daarna ruimde ik met Loes de ergste troep op. De volgende ochtend ging de wekker al vroeg en na het gebruikelijk ochtend ritueel liep ik richting auto op de parkeerplaats buiten de camping om naar mijn werk te gaan. De camping wil geen auto’s op de camping, dat is vaak best lastig, maar ja het komt de rust wel ten goede. Het was zo rond 10.00 uur dat mijn mobiel ging en Loes zich meldde. Morgen John nou ik ben al druk bezig met schoonmaken hoor, want Nico stond al om 9.00 uur voor onze deur met een bosje bloemen en klaar om te starten. Jeetje zei ik dat is wel erg vroeg voor je, maar Loes lachte en zei ach het is nu eenmaal zo en ik moest je nog bedanken voor al het werk dat je al gedaan hebt. Een aantal uren verstreken en het was inmiddels al tegen enen en ik dacht weet je wat ik neem een paar uur vrij dan ga ik ze helpen. Zo rond half twee reed ik de camping op, parkeerde de auto en liep richting onze caravan. Bij ons was geen leven dus zoals ik al verwachte waren ze bij Nico dus liep ik door. Net toen ik de bocht om liep naar zijn caravan zag ik hem staan. Het was me gisteren al opgevallen dat Nico een stuk langer en forser was dan ikzelf, maar nu ik hem daar naakt met zijn rug naar mij toe zag staan schrok ik. Als vanzelf stapte ik terug en keek om het hoekje, wat is dit nu dacht ik, hij is naakt en waar is Loes, wat gebeurt hier.

Nico stond daar en ik had zo iets van Loes is vast even boodschappen op de fiets. Ik had het nog niet gedacht of Nico stapte iets opzij en tot mijn schrik zag ik Loes. Ze stond iets voorover voor hem en vol overgave pijpte ze zijn pik die enorm was. Ik wist niet hoe ik het had ik zag mijn vrouw zonder gene een voor ons tot gisteren onbekende man pijpen. Even wilde ik erop af stormen, maar uit angst voor de situatie en de confrontatie besloot ik haar te bellen. Ik pakte mijn mobiel en belde haar, en ik zag haar opkijken, maar de hand van Nico dirigeerde haar hoofd terug in zijn kruis. Ik bleef volharden en weer keek ze op en nu zag ik haar rechtop komen en haar mobiel pakken. Hoi, John met mij hoorde ik haar kortaf zeggen en ik antwoordde hoi Loes alles goed daar. Ja hoor zei ze zonder aarzeling alles goed hier we hebben al heel wat gedaan en Nico had zich even gedoucht en we wilden ook een bakkie doen. Nico stond naast haar en luisterde zo te zien wat ze zei en Loes was gelukkig nog helemaal in haar kleren dus ik was schijnbaar net op tijd. Even wist ik niet wat ik moest zeggen, maar zei van ik ben onderweg naar de camping. Ben je onderweg naar de camping vroeg ze verschrikt en ik antwoordde, ja ik heb een paar uur vrij genomen om jullie te helpen. Waar ben je nu vroeg Loes duidelijk geschrokken en ik zei nog ruim een minuut of 5 denk ik en Loes zei tot mijn verrassing hier heb je Nico. Ze gaf hem haar mobiel en hij zei met Nico en ik antwoordde hoi Nico waar is Loes zo snel gebleven. Oh Loes wil even snel een klusje afmaken voordat jij hier bent kerel. Ja ik zag dat ze weer zijn lul begon te pijpen. Zo heeft het zoveel haast dan ik had haar best willen helpen hoor zei ik adrem. Nico lachte en zei nee Loes vertelde dat jij niet houd van dat klusje.Verrek dacht ik ze heeft hem verteld dat ik pijpen niet zo zie zitten. Eigenlijk vind ik het best lekker, maar kom altijd al klaar terwijl de erectie nog half is en dan kan ik niet meer neuken. Verdorie hij stond gewoon met me te bellen, terwijl mijn vrouw zijn lul likte en zoog. En jij dan, wat vind jij dan vroeg ik en hij zei, ach ik heb er geen probleem mee, maar het is ook niet mijn meest favoriete klusje. Okay zei ik wat is dat dan wel Nico en hij antwoordde nou ik ben wel iemand voor wat energieker steviger karwijtjes, waarbij ik alles kan geven wat ik heb. Loes keek op en met een big smile begon ze hem nu af te treken met twee handen. Nico zuchtte luid en zei ik moet ophangen kerel we zien je zo. Voor mijn ogen zag ik even later dat Nico zijn sperma met dikke stralen in het gezicht van Loes spoot. Haar hele gezicht zat onder zijn zaad en alsof ze het niet door had, melkte ze zijn lul helemaal uit en likte deze helemaal schoon. Nooit eerder had ik haar zo intens bezig gezien, ik zag dat ze iets zeiden tegen elkaar en dat Nico zijn kleren aantrok en Loes verdween om zich op te knappen naar ik dacht.

Ik wachtte een kleine 10 minuten en liep verder. Ze zaten op de bank achter een bakkie koffie en Loes stond op en begroette me met een kus. Die zelfde mond die net de pik van Nico had gezogen en zijn zaad had opgelikt kuste me nu en ik voelde me niet prettig met het idee. Als ik het niet met eigen ogen had gezien dan had ik aan hun gedrag niets kunnen merken. Nico dronk zijn koffie en zei, ik ga weer even de laatste spullen ophalen als ik terug ben kunnen we die samen wel van de parkeerplaats naar de caravan brengen toch, waarbij hij mij vragend aankeek. Natuurlijk zei ik en hij vertrok zonder verder iets te zeggen. Daar zat ik nu alleen met Loes en vroeg, dus alles is dus goed gegaan en ze zei van ja hoor hij was wel erg vroeg, maar ja het viel me echt mee, want Nico is aardiger dan ik had verwacht. Dus je vindt hem leuk vroeg ik haar en ze antwoordde ja gewoon, niet mijn type eigenlijk en te oud, maar wel een vrolijke grote kerel. Loes stond op en zei kom laten we verder gaan dan zijn we wellicht vanavond klaar. We gingen aan het werk en toen Nico terugkwam met zijn spullen ging ik hem helpen en ging Loes boodschappen doen. Het begon te schemeren en Loes zei, kom we stoppen ik heb het helemaal gehad, waarop Nico zei ja we gaan gewoon morgen verder waar we gebleven waren en hij gaf Loes een vette knipoog. Ik zag Loes een beetje schrikken en ze zei, ja maar eerst gaan we bij ons eten en iets drinken. Zonder dat het haar moeite scheen te kosten, schotelde Loes ons een lekker happie voor en onder genot van een heerlijk rode wijn die Nico bij zich had lieten we ons het smaken. Het was tegen 23.30 uur een aantal wijntjes en een laatste borrel later toen Nico opstond om te gaan. Hij bedankte ons en Loes in het bijzonder en wenste ons een goede nacht. Aangezien we erg moe waren gingen we gelijk slapen. Ik lag al in bed en zoals altijd kwam Loes iets later aangezien ze zoals altijd even onder de douche ging voor het slapen gaan. Voor me ogen schoot ze in haar korte kleurige nachthemd en ik moest toegeven dat Loes ondanks een paar kilootjes te veel er zeker vrouwelijk en lekker uitzag. Ze ging naast me leggen en ik kroop strak tegen haar aan, waarop ze zei nu niet John ik ben echt doodmoe. Een tijdje lag ik wakker om hetgeen ik die middag had gezien, maar de drank eiste zijn tol en ik viel relatief snel in slaap.

Om 7.00 liep. de wekker af en het was weer tijd om op te staan. Ik stond op en sprong onder de douche en toen ik klaar was zag ik tot mijn verbazing Loes, die bezig was koffie te zetten en mijn lunch klaar te maken. Ben je al wakker vroeg ik en ze zei van, ja ik ben klaar wakker heb niet zo goed geslapen, zal wel komen door die drukte gisteren, ik moet nog opruimen van gisterenavond en ik vermoed dat Nico ook wel weer vroeg zal zijn. Een paar uur was het beeld van haar met Nico uit mijn hoofd geweest, maar nu zag ik weer de flashbacks van hetgeen zich gisteren tussen hen had afgespeeld. Het gekke was dat ik ondanks dat ik het zelf met eigen ogen had gezien het eigenlijk niet wilde en kon geloven. Ik dronk mijn koffie, pakte mijn spullen en vertrok. Bij Nico was alles nog donker en ik liep door naar mijn auto op de parkeerplaats. De twijfel en zorg bekroop me en ik besloot rustig terug te lopen naar de caravan. Bij Nico brandde nu wel licht en toen ik dichterbij kwam zag ik hem net in zijn adams kostuum bij ons binnen gaan. Verdorie hij laat er geen gras over groeien en heeft niet eens de moeite genomen zich aan te kleedden. Loes zat op de bank nog achter haar koffie, TV te kijken en Nico schonk zich zelf ook een mok koffie in en ging tegenover haar zitten. Ze dronken alsof het de normaalste zaak van de wereld was hun koffie en als je niet beter wist zou je zeggen dat ze een stel waren. De hele situatie maakte me kwaad en ik had weer zoiets, van ik moet ingrijpen. Nico ging staan zette zijn mok neer en deed de TV uit en ik zag dat Loes hem iets toebeet zoals ze dat ook bij mij doet als het haar niet aanstaat. Ze stond op en deed de TV weer aan, maar voor ze weer zat deed Nico deze weer uit. Loes was duidelijk zichtbaar not amused en schudde haar hoofd en ik had zoiets goed zo meid. Ja ik had zoiets van, ze weet dat ze gisteren te ver is gegaan en dat het daarbij moet blijven. Nico was zichtbaar niet onder de indruk en liep op haar toe, pakte haar vast en alhoewel ze tegenstribbelde trok hij haar nachthemd over haar hoofd uit.

Beiden waren ze nu helemaal naakt en het was een gek gezicht die best wel grote forse Nico en daarvoor stond mijn kleine Loes. Ze schudde nog steeds haar hoofd, maar Nico pakte haar op alsof ze niets woog, liep een paar meter en zette haar met haar blote billen op de eettafel. Loes duwde Nico fel van zich af en ik zag dat haar ogen over zijn lichaam gleden. Zijn opwinding was duidelijk te zien, want zijn lul sprong als een springveer op. Even leek het dat ze van de eettafel wilde komen, maar ze schoof iets naar achteren, leunde half achterover en spreidde haar benen wijd open. Nog steeds had ik niet het besef dat dit echt gebeurde hoewel de situatie die ik aanschouwde niets aan verbeelding overliet. Nico stapte vooruit en met een paar hand bewegingen stond zijn vleespaal keihard priemend schuin omhoog. Aangezien ik nu nog beter zicht had op het gebeuren dan gisteren zag ik dat zijn mannelijkheid werkelijk enorm was. Ik kon me niet heugen ooit eerder zoiets te hebben gezien, zelfs niet op een plaatje of op film. Ik zag Loes met grote ogen toekijken hoe hij iets door zijn knieën ging en zijn gevaarte in positie bracht. Mijn god dacht ik dat gaat echt niet, maar ik hoorde Loes gillen en zag dat zijn pik een stukje in haar was verdwenen. Loes had het niet meer, ze had haar ogen dicht en ik zag dat ze klaarkwam. Nico deed niets en liet haar gaan. Het duurde even en Loes opende haar ogen en keek Nico geil aan en hij schoof beetje bij beetje zijn enorme paal helemaal in haar. Loes slaakte geile wellustige gillen en Nico deed haar benen nog wijder uit elkaar en begon haar met lange halen te neuken. Hoe lang het precies duurde weet ik niet maar zeker een kwartier en op het laatst lag Loes achterover op de eettafel en Nico bleef maar pompen. Zijn bewegingen werden wat schokkeriger en ik dacht die gaat zo klaarkomen. Op dat moment haalde hij zijn lul uit haar en ik dacht gelukkig hij spuit niet in haar, want ze is niet aan de pil. Echter Loes kwam iets ophoog beet hem op haar typerende wijze iets toe en voor ik het wist stootte hij zijn lul weer diep in haar. Niet veel later ontploften beiden bijna gelijktijdig in een hevig orgasme. Ze schreeuwde het uit van pure geilheid en Nico haalde wederom zijn pik uit haar en boven haar buik melkte hij deze verder uit. Zijn zaad bleef maar komen in hoeveelheden die niet onderdeden bij de zaadlozing als ik klaar kwam. Ik keek naar Loes en had zicht op haar openstaande doorneukte kut en het was duidelijk zichtbaar dat hij haar helemaal had volgespoten. Mijn wereld leek in te storten en de emoties, woede/teleurstelling/ongeloof, maar toch ook de opwinding werden me teveel en ik wist wederom niet wat te doen.

Opeens zag ik dat Nico aanstalten maakte te vertrekken. Loes die nog uitgeput op de eettafel lag stak haar arm uit toen hij langs haar liep. Haar hand pakte zijn lul die nu bijna helemaal slap was, maar zelfs nu nog langer en vooral dikker was dan die van mij in volle erectie. Nico bleef staan en liet haar begaan en tot mijn verbazing zag ik dat beetje bij beetje zijn lul weer stijf begon te worden. Mijn god wat is die kerel potent schoot door mij hoofd en op dat moment kwam ook Loes meer overeind en keek vol goedkeuring naar hetgeen in haar hand gebeurde. Nico zei iets en moeizaam kwam Loes overeind, wipte de eettafel af en liep richting bank. Ik had even iets van wat nu weer, maar zag dat ze een de rugkussen uit de bank pakte deze op de grond liet vallen en op handen en knieën ging zitten. Zonder gene duwde ze haar billen naar achteren en keek achterom. Lang hoefde ze niet te wachten, want Nico manoeuvreerde zich opvallend soepel, ondanks zijn grote lijf, achter haar. Zelf liep ik snel naar een andere plek om het beter te kunnen zien en zag hoe Nico haar rechterbeen iets optilde om zich meer ruimte te verschaffen. Met een rustige heupbeweging duwde hij zijn stijve paal weer bij haar naar binnen. Weer hoorde ik haar gillen en Nico hield haar been nog steeds iets van de grond en toen hij haar zo begon te penetreren kwam ze vrijwel onmiddellijk weer klaar. Ze schokte hevig met haar hoofd en lijf en Nico haalde zijn lul uit haar en sloeg tot mijn verbazing haar hard met zijn vlakke hand voor de billen. Loes keek geschrokken met een lege blik achterom en Nico streek teder met zijn hand door haar blonde haar. Nico kwam omhoog en ging nu half gehurkt half boven haar staan en was het mij niet helemaal duidelijk wat de bedoeling was. Zijn benen en voeten had hij voor die Loes gezet en zijn handen omklemden haar borsten. Langzaam ging hij door de hurken en stopte precies op de goede hoogte vlak achter haar billen. Ik had even geen oog gehad voor Loes, maar zag dat ze onderdoor met haar rechte hand ver naar achteren reikte. Alsof Nico het wist schoof hij zijn pik op haar hand, ze pakte deze en leidde deze richting haar kut. Nico bleef rustig gehurkt zitten hoewel het even moeite kostte om zijn lul op de juiste plaats te krijgen, maar opeens duwde hij helemaal door en het leek wel of ze werd gespiest. Één ding moest ik hem nageven hij had een puike conditie, want het scheen hem geen moeite te kosten deze houding vast te houden. Nee hij was zelfs in staat vanuit de heupen te bewegen en haar hard te penetreren. Loes verdween bijna in het niet, zo half onder hem, maar ik zag haar hoofd dat ze strak tegen de grond drukte en haar benen die geklemd zaten achter die van Nico. Elke stoot was duidelijk raak en het tempo werd rustig maar gestaag opgevoerd. Loes zakte steeds verder in, maar Nico trok haar een paar keer terug in positie. Op een bepaald moment werd ook hij moe en ik zag ook hem inzakken, hij verhoogde zijn tempo en de tweede keer deze ochtend kwam hij klaar. Uitgeput liet hij zich zakken en half op haar liggend, zijn pik nog in haar bleven ze liggen. Het leek een eeuwigheid te duren, maar feitelijk waren 15 minuten verstreken toen Loes haar arm weer naar achteren reikte en met een korte handbeweging bevrijdde ze zijn lul uit haar kut. Deze was nog steeds een beetje stijf en Loes kwam omhoog draaide zich om en likte deze net als een dag eerder helemaal schoon tot zichtbare goedkeuring van Nico. Ze nam de tijd en had zichtbaar plezier eraan zo met hem te spelen. Hij lag languit op zijn rug en genoot in alle rust.

Die rust en de uitgebreide behandeling van Loes hadden zijn uitwerking, want opnieuw kwam zijn erectie. Vol bewondering keek Loes naar zijn mannelijkheid en Nico zijn handen zochten contact met haar. Hij pakte haar middel en trok Loes verder op hem naar zich toe en kuste haar vol op de mond. Hevig tongend lagen ze daar en Loes schoof zoekend met haar onderlichaam. De handen van Nico omklemden haar billen en op het juiste moment wipte ze op, steunde even op zijn handen en zijn pik was daar waar ze hem wilde hebben. Voor een kwart zat hij nu in haar en Loes kwam achterwaarts omhoog en ik zag dat ze verder en verder op zijn pik schoof. Ze zette haar handen op zijn borstkas, ging nu zelf gehurkt zitten en zijn pik zat diep en strak in haar kut. Nog nooit eerder had ik haar zo gezien, maar ze begon als een bezetene op en af zijn pik te rijden, en liet zijn pik telkens net niet ontsnappen om weer helemaal in zijn schoot te belanden. Haar gezicht had een grimas die het midden hield tussen een gelukzalige lach en totale vermoeidheid. Het was duidelijk dat ze weer hard op weg was naar een orgasme en inderdaad luid gillend hevig schokkend kwam het en ze liet zich op zijn borst zakken. Uitgeteld lag ze daar en de handen van Nico omklemden opnieuw haar billen. Zonder probleem tilde hij deze iets op en ik zag dat hij zelfs liggend onder haar geen probleem had zijn roede met krachtige heup bewegingen in en uit haar te werken. Loes was totaal van de wereld en onderging dit naar het scheen in een roes. Nico had nog de nodige energie en gaf alles om een derde keer klaar te komen. Hij bleef maar gaan ik denk wel een minuut of tien en ik had zoiets die arme Loes die wordt totaal uitgewoond. Ik had zoiets van nu moet ik ingrijpen dit gaat te ver, maar net op dat moment schreeuwde Nico het uit. Loes kwam gelijk omhoog, zijn natte nog kloppende pik gleed uit haar en ik zag hoe haar mond zijn mond zocht. Vurig tongend bleven ze liggen en mijn wereld scheen in te storten. Al die tijd was ik blijven kijken hoewel ik diverse malen had gedacht ik moet ingrijpen of ik ga weg. Nee, ik had zoiets van ik wil alles zien wat gebeurt dus bleef ik staan. Weer leek het een eeuwigheid te duren, maar in werkelijk was het tien minuten later toen Nico zich van haar losmaakte. Zonder iets te zeggen vertrok hij en Loes bleef liggen. Snel maakte ik me uit de voeten en liep naar de parkeerplaats om nu werkelijk naar het werk te gaan.

Het was inmiddels een kleine twee uur later en ik was dus veel te laat. Ik belde mijn werk en zei dat ik onderweg was. In een waas reed ik richting werk en eenmaal aangekomen zat ik minuten radeloos in mijn auto. Ik besloot haar te bellen en na een paar keer overgaan nam ze op. Hoi John antwoordde ze met een vermoeide zware stem en ik zei hoi Loes alles goed je klinkt vreemd. Oh niets aan de hand hoor ik ben gewoon moe, ik ben niet gewend zoveel te doen. Vervelend zei ik, maar ze antwoordde ach geeft niet, het is fijn dat we Nico kunnen helpen toch. Nico helpen dacht ik, Nico helpen die klootzak neukt mijn vrouw noem dat maar helpen, maar op de automatische piloot antwoordde ik, ja je hebt gelijk.

Zijn jullie al bezig, vroeg ik en ze zei van nee hij is al wel even geweest, maar we gaan zo beginnen. We moeten het af krijgen vandaag, want vanaf morgen moet ik ook weer werken zei ze. Ja dat was waar Loes werkt drie dagen in de week en rijd dan met mij mee, ik zet haar af en haal haar ook weer op. Dat idee gaf me rust dat ze de komende dagen niet in de gelegenheid was om Nico te ontmoeten en dat ik kon overdenken wat te doen. De dag verstreek snel ondanks dat de beelden van Loes en Nico af en toe door mijn hoofd speelden, maar ik had het erg druk dus ook de nodige afleiding.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb