Kim en John in de stamkroeg

Kim en John in de stamkroeg.

Samen staan Kim en John aan de bar van hun stamkroeg. Het is erg druk op deze vrijdagmiddag. Veel mensen zijn aan hun weekend toe en ontspannen zich aan de bar met een lekker drankje. Ze komen hier vaak op de weg naar huis. Ze gaan een leuk weekend tegemoet. Ze zijn een pas getrouwd stel met veel vrienden die ze in het weekend weer zullen ontmoeten.

Maar op deze vrijdagmiddag begint hun weekend hier. Ze zijn beiden opgewonden want ze weten dat als ze eenmaal in deze bar zijn het nogal op sexgebied uit de hand kan gaan lopen. Thuis zouden ze met elkaar eerst het bed induiken. Maar in deze bar kan Kim zich laten gaan, omdat de eigenares een goede vriendin is. Kim verlangt naar seks omdat door de weeks er bijna geen tijd voor is. Ze hebben beiden een drukke baan en laat in de avond komen ze thuis. Kim is vooral opgewonden omdat vorige weekend en de hele verdere week John niet thuis is geweest. Hij is op zakenreis geweest en is vanmiddag pas terug gekomen. Kim heeft de hele week nog geen seks gehad. Haar lichaam is er nu helemaal op voorbereid en ze heeft een tintelend gevoel in haar hele lichaam. De bar waar ze staan is in een donker gedeelte van de kroeg. Op het moment dat ze binnenkwamen was het nog niet druk, maar ze konden niet op een barkruk zitten. Ze staan samen bij een paar mannen, waarvan John er een aantal kent. Het is er heel gezellig en Kim drinkt een paar borrels en raakt langzamerhand los. Doordat er nog meer mannen binnen komen, staat ze met John op een gegeven moment vrijwel tussen hen ingeklemd. Kim is zelf gekleed in een superkort rokje en een strak topje, waarin de zachte, ronde vormen van haar borsten duidelijk zijn afgetekend. Dat alles maakt dat ze alle belangstelling ontvangt van de mannen. Door de drukte is het bijna onmogelijk om geen lichamelijk contact te hebben. Kim voelt regelmatig mannenlichamen tegen haar aan komen.

Ze staat recht tegenover John en voelt dat een man zijn kruis tegen haar kontje drukt. De muziek staat hard en de mannen staan allemaal een beetje mee te hossen op de muziek van Marco Borsato. Doordat het donker en schemerig is en ze bijna in een nis staan durft de man achter haar steeds dichter tegen haar aan te gaan staan. Ze voelt dat de man een erectie heeft en tegen haar aan staat te rijden en zelfs zo brutaal is om zijn handen op haar billen te leggen. Kim raakt ervan opgewonden dat een voor haar onbekende man zich aan haar bijna vergrijpt en aan haar zit. Kim kijkt John recht in zijn ogen en pakt zijn handen en legt ze in een keer op de handen van de man achter haar. De man achter haar schrikt en wil zijn handen terugtrekken maar door de druk die Kim uitoefent lukt het de man niet meteen zijn handen van haar billen te halen. John kijkt nu over haar schouders naar de andere man en met een knikje maakt hij de man er duidelijk geen problemen mee te hebben. Ook John raakt hiervan opgewonden van. Er zit een man aan het lijf van Kim en hij wordt er geil van. Ook Kim laat duidelijk het opwindend te vinden en word behoorlijk geil. De man pakt haar nu vaster beet en trekt haar bij haar heupen dichter tegen zich aan en Kim voelt nu de harde erectie duidelijk tegen haar kontje drukken. Ze drukt nu haar kontje tegen de man aan en voelt dat hij stevig terugdrukt. John neemt haar armen vast en draait deze achter haar rug en stuurt haar handen naar het kruis van de man achter haar. Samen knijpen ze door de broek van de man in zijn erectie en voelen hoe zijn lange, dikke lul omhoog staat. Doordat John zijn handen ook bij het kruis van de man heeft, trekt hij langzaam de rits van de man zijn broek los en duwt de hand van Kim in zijn broek.

Even later glijdt de hand van Kim door de gulp van de man en neemt nu zijn naakte harde penis in haar hand. De stam van zijn pik is keihard. Ze masseert zijn erectie op en neer. John glimlacht tegen haar en geeft haar een kus in haar nek, als bewijs van zijn goedkeuring. De man drukt nu stevig tegen haar aan en rijdt zachtjes zijn penis door haar hand tegen haar aan en hijgt in haar nek. Een hand van hem komt zelfs onder het rokje van Kim terecht en probeert met een vinger tussen haar billen te komen. Kim draait een beetje met haar billen en dan komt er al snel een vinger in haar bilspleet tegen haar strakke aars. De man drukt een beetje tegen haar sterretje en trekt dan zijn hand terug. Even later ziet John dat de man aan zijn vingers ruikt en aan zijn vinger likt. John wordt er nog heter van als hij begrijpt wat er gaande is. Kim draait zich om en dringt met haar tong in de mond van de man, pakt de hand van de man beet en knijpt erin en maakt zich los en verdwijnt richting het toilet. Even later komen de man en John achter haar aan. Ze loopt langs het toilet en gaat door de deur met privé er op. Dit is een bezemhokje met schoonmaakmiddelen. John en de man glippen met haar het hokje in. Kim draait zich om en ziet nu John en de andere man op haar afkomen. John doet de deur op slot en pakt een condoom uit het handtasje van Kim. Kim grijpt zich zelf in haar kruis en likt geil langs haar lippen en trekt haar topje omlaag zodat haar borsten vrij komen. Haar tepels zijn hard en staan bovenop haar tieten stijf opgericht en ze steekt haar armen naar de mannen toe. Ze grijpen Kim nu beet en laten samen hun handen over haar lichaam gaan. Ze pakken haar bij haar tieten en haar reet en zoenen haar op de mond. De man tongt haar en zuigt aan haar tieten en vingert haar kut.

Ze gaat met haar benen wijdbeens gespreid staan en zoekt houvast met haar gezicht tegen de muur van het bezemhok. John komt naast haar staan en schuift ruw haar rokje omhoog. De man komt van achter bij haar staan en laat zijn broek zakken en zijn naakte, dikke erectie steekt naar voren. Ook John laat zijn broek zakken en samen trekken ze hun pikken stijf. John trekt haar tangaslip omlaag, die nu om haar enkels hangt. Kim staat nu met haar naakte kont naar achter gestoken. John pakt zijn erectie en trekt hem nog stijver. Met wat spuug maakt hij haar kontje glad en vingert haar anale gaatje. De man komt nu achter haar staan en rolt vakkundig het condoom over de volle lengte van zijn penis. Dan zakt hij iets door zijn benen en leidt zijn dikke pik tussen haar hete billen. Kim trekt haar billen uit elkaar. Met een harde stoot dringt hij tussen haar billen in haar anus en begint nu met snelle stoten steeds dieper in haar reet te stoten, totdat hij merkt dat haar aarskanaal geheel geopend is en begint haar nu met lange halen in haar reetje te neuken. John laat ook zijn broek zakken en laat zich door Kim pijpen. Hij neemt haar hoofd in zijn handen en neukt haar ritmisch in haar mond. De man staat haar nu diep in haar poepertje te neuken en Kim kreunt van genot. Met een kreun komt de man al snel in haar kont klaar. Hij trekt zich terug trekt het condoom van zijn penis en laat het zaad over haar naakte rug lopen. John neemt zijn plaats in en neukt haar nu vol in haar kontje zonder condoom. Hij karnt zijn lange lat in haar reet en schokkend komt hij diep in haar darmkanaal klaar. De man steekt nog eens zijn half slappe pik in de mond van Kim die de zaadresten van zijn pik zuigt. Dan komt John ook grommend klaar in de reet van Kim.

Even later fatsoeneren ze hun kleren en keren terug naar bar. Na een poosje gaat Kim weer terug naar het bezemhok met twee andere mannen en zo werkt ze die middag nog een paar vrienden van John af. Soms gaat John ook mee het hokje in en pijpt daar ook een paar man af. Zo loopt het tegen het begin van de avond en als Kim helemaal afgeneukt is neemt John haar mee naar huis en stopt haar in bad. Beneden pleegt hij een paar telefoontjes en die avond komen er nog een paar vrienden langs. Ze komen vooral om Kim lekker te neuken in al haar geile gaatjes. Ze wordt in haar kutje en in haar kontje gesandwiched en ook in haar mond komen die avond de vrienden van John heftig kaar.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb