Kijken naar mijn sletje.

Wij zijn een gelukkig samenwonend stel en hebben een apart maar erg geil weekend meegemaakt. Ik Jos 34 jaar oud een normale man. Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes. Ze heeft lang donker haar en heeft een kaal en ontzettend lekker geil kutje. Op sex gebied zijn wij dus eigenlijk heel normaal en hebben geen vreemde dingen meegemaakt. Afgelopen weekend ging we lekker stappen, eerst thuis nog wat voor drinken en dan de stad in. Daniel een goede vriend van ons was er ook. Aangezien zijn relatie stuk was gelopen moest hij maar met ons mee om even lekker los te gaan.

Daniel is een leuke gozer van 30 jaar oud. Hij zou blijven slapen, zodat hij ook aan de drank kon. Thuis was het al gezellig en in de kroeg nog gezelliger. Er werd gedronken gedanst en gefeest. Rond 3 uur 's nachts gingen we richting huis. Het was leuk geweest en het werd nu echt te druk daar. Petra en drank samen maakt haar altijd extra geil, zeg maar reuze geil. Thuis werd er weer een borrel ingeschonken en werd er gekletst over van alles en nog wat. Daniel zat naast Petra, keek naar ons beiden en zei "tering ik ben zo geil als boter, sorry maar het is al meer dan een maand geleden voor mij". Wij lachten en hij riep "mag ik Petra niet even lenen".

Weer werd er gelachen en toen sloeg ook de sfeer om, er hing nu een geile spanning. Hij sloeg een arm om Petra heen en gaf haar een kus op haar wang. Petra lag tegen hem aan en Daniel zei, "sorry maar ik ben zo geil, dit had ik niet mogen zeggen". Het klinkt gek maar ik werd geil bij de gedachte, dat zij zich liet gaan en zou laten neuken. Ik zei niks en Petra bleef tegen hem aan zitten en zei "geeft niks hoor, ik ben ook wel eens geil". Daniel lachte en zei "nu ook". Petra keek hem met een geile blik aan en zei niks. Ik lachte nu en zei, "ja, nu is ze ook heel geil, dat zie je gewoon in haar ogen". Daniel keek haar aan, lachte en zei, "ja, ze is geil". Ik wilde nu wel eens weten hoe ver Petra zou gaan. Ik stond op en pakte onze videocamera en zei, "nou dan moet ik het maar filmen". Petra stond op en zei, "oké, maar dan moet ik er wel geil uitzien". Ze liep naar boven en een paar minuten later was ze terug. Ondertussen lachte Daniel en zei, "jij laat mij je meisje neuken". Ik lachte en zei. "ja, ik wil wel eens zien hoe geil ze echt is". Petra stond op de trap die in de woonkamer uitkomt en ze droeg een heel kort rokje met leuke netkousen tot over haar knieën en een jasje zonder mouwen waar haar borsten aan de zijkant bloot waren. Ik startte de camera en filmde haar. Ze draaide zich om en bukte wat voorover. Shit, je zag haar geile kontje en ze droeg geen string. Daniel keek zijn ogen uit en zei, "trek je billen eens wat open". Petra deed dit en inderdaad geen string. Gelijk schonk ze ons een blik op haar geile kutje. Ik zoomde wat in en zag dat haar kutje al aardig nat was. Ik keek naar Daniel die lachte en ik zei "waarom zit je daar nog". Hij stond op en liep naar Petra en ging achter haar op zijn knieën zitten, hij trok haar billen weer open en duwde zijn mond op haar kletsnatte kut. Ik kwam ook dichterbij en filmde dit goed en voelde hoe mijn lul steigerde van dit geile zicht. Petra wreef haar kut langs zijn mond en duwde zijn hoofd tegen haar kut op. Hij vingerde haar, keek me aan en zei "man ze is verschrikkelijk nat en smaakt heerlijk".

Ik lachte en zei, "dat geloof ik graag, verwen haar maar goed". Hij likte en vingerde verder en Petra hijgde zwaarder en zwaarder en ze kwam klaar. Ze keek me geil aan en zei, "je vind het geil hé, kijken". Ik lachte en zei, "echt wel, laat maar eens zien hoe geil je bent". Ze liepen naar boven en ik volgende. Petra kroop op bed met haar benen wijd en speelde met haar kale kletsnatte kut en zei tegen Daniel "kleding uit". Hij trok heel snel zijn kleding uit en kroop naakt op bed met een stijve kwijlende lul. Petra zakte omlaag en zat op haar knieën op bed en begon zijn natte eikel te likken, ik filmde haar kut van dichtbij en wreef er met mijn vinger door. Ze was echt heel nat en het sap liep uit haar kut. Nu filmde ik hoe ze Daniel pijpte en haar geil over zijn eikel liet glijden. Ze kwijlde en pijpte hem stevig en diep. Petra kroop na een poosje op haar rug en spreidde haar benen en Daniel wreef zijn pik langs haar natte, om lul vragende kut. Ik pakte zijn lul vast en wreef hem langs haar kut en langs haar kleine clitje. Ze was zeiknat en hijgde lekker. Ik duwde zijn pik in haar kut en hij begon haar te neuken. Lekker stevig en diep schoof hij zijn pik in mijn kleine sletje die flink lag te hijgen. Ze had ondertussen mijn lul uit mijn broek gehaald en zoog er lekker aan. Zo werd ze genomen door Daniel en zoog ze mij. Ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ze hijgde zwaar door het neuken van Daniel en kwijlde flink op mijn pik. Ze kwam weer heerlijk klaar en keek heel geil in de cameralens. Nu zat ze op mijn pik en Daniel filmde ons. Hij vingerde en likte haar kontje en Petra hijgde geil in mijn oor en zei, "aaah, wat lekker is dit".

Daniel zette de camera zo neer dat die ons van achter opnam en wreef zijn pik langs haar kontje. Ik trok haar billen open en hij duwde zijn eikel heel rustig bij haar in haar kontje. Petra hijgde zwaar en zei, "ja doe het, ik wil er twee voelen". Nu had ze twee lullen in zich en ze hijgde zwaar en kwam behoorlijk luidruchtig klaar. Ik hield het ook niet meer en kwam ook. Ik stapte van het bed af en pakte de camera en lag nu onder hun en filmde hoe mijn zaad uit haar kut liep en hij zijn pik in haar kont duwde. Petra gilde het uit van genot en Daniel ging nog even door. Ze zat op zijn lul en duwde deze nu in haar zaadkut. Mijn zaad liep er nog uit en zijn lul gleed er doorheen. Ze neukte lekker stevig door en tongde er geil op los. Hij kneedde haar lekkere borsten en speelde met haar stijve tepels. Ze kwam weer wat omhoog en zoog zijn pik schoon en stak deze weer in haar kont en zei tegen hem, "spuit mijn kont maar lekker vol". Ze zakte weer over zijn lul en begon hem te neuken. Ik filmde hun van dichtbij en zag hoe zijn lul in haar kont gleed, terwijl Petra haar kut open hield. Daniel begon te grommen en hij kwam klaar in haar strakke kontje. Ze stapte af en het zaad liep uit haar kont langs haar kut. Ze wreef er doorheen en mengde onze zaad met elkaar. Ze likte haar vingers en zei "jongens dit was echt heel lekker". Alle drie vielen we in ons bed in slaap.

Ik werd in de ochtend wakker en keek onder de dekens en Petra lag nog steeds naakt, net als Daniel. Petra werd ook wakker en keek me aan, ze keek ook onder de dekens en lachte. "Weet je wat leuk is" zei ze. Ik zei "nou". Ze kroop onder de dekens en pakte zijn lul vast. Ze opende haar mond en begon hem wakker te pijpen. Daniel werd wakker en zei "zo, dit is nog eens lekker wakker worden". Ze zakte nu over zijn stijve pik heen en begon hem weer te neuken ze lachte naar me en zei, "geil hé". Ik lachte en zei, "echt wel". Onder de douche ging het verder en ik keek hoe mijn kleine sletje zich flink liet nemen door hem en hoe ze zijn zaad uit zijn lul neukte. Die middag hebben we haar nog eens flink liggen neuken en Petra wilde weer twee lullen in haar voelen, net zo lang tot we alle drie klaar kwamen. Nou dat gebeurde.

We hebben afgesproken dit vaker te doen met ons drieën en Petra wil ook wel eens twee vreemde lullen hebben. Nou van mij mag ze, wat een geil gezicht om je meisje te zien die genomen word door een ander.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb