Kijken hoe ze met een ander neukt.

Mijn vrouw en ik hebben een uitstekend seksleven en een paar maanden geleden besloot ik mijn seksuele fantasieën met haar te delen. Een van die fantasieën was de wens dat ik graag eens toe wilde kijken terwijl zij geneukt werd door een andere man. Mijn vrouw reageerde verbaasd en moest daar even over nadenken, maar na een paar minuten fluisterde ze in mijn oor dat het haar ook wel geil leek. We besloten om een profiel te plaatsen op de datingsite Come2date.nl. In ons profiel vroegen we of er mannen waren die mijn vrouw wilden neuken terwijl ik toe zou kijken. Dat hebben we geweten. Tientallen reacties kregen we. Vele reacties stroomden dezelfde avond nog binnen. We besloten om op enkele die ons aanspraken te reageren.

Er was iemand bij die uit Hoorn kwam en dat leek ons wel wat. Wij komen ook uit Hoorn en misschien wilde deze man wel vaker met mijn vrouw neuken en als de klik er zou zijn, dan hadden we er gelijk een vriend bij. We besloten te reageren en na enkele berichtjes over en weer gestuurd te hebben spraken we af dat hij de volgende avond om 20:00 uur bij ons zou zijn. Die avond was ik best zenuwachtig en opeens twijfelde ik. Maar nu moesten we doorzetten ook. Ik wilde dit tenslotte zelf. Om 20:00 uur precies ging de deurbel en er stond een vriendelijke glimlachende man voor de deur. “Hallo, ik ben Isaac” zei hij toen ik de deur openmaakte. “Ik kom je vrouw vanavond even lekker neuken” zei hij gelijk daarna en hij moest er zelf om lachen. Ik lachte mee en het ijs was gelijk gebroken. Isaac kwam binnen en liep samen met mij de woonkamer in waar mijn vrouw op de bank zat. Hij gaf haar een hand en een kus op haar wang. “Ik ben waarschijnlijk net zo zenuwachtig als jullie”, zei Isaac en ging op de bank zitten. Ik liep naar de koelkast om een biertje voor ons te pakken.

Eenmaal terug in de woonkamer zette ik de biertjes op tafel en ging in mijn luie stoel zitten terwijl mijn vrouw en Isaac op de bank zaten. Trudy, zo heet mijn vrouw, nam een slok van haar biertje en nam opeens het initiatief. Ze legde haar hand op het been van Isaac en keek hem aan. Langzaam ging haar hand steeds een stukje verder naar boven en hun gezichten kwamen steeds dichter bij elkaar. Ze begonnen te zoenen en de hand van mijn vrouw zat inmiddels bij het kruis van Isaac. Ze tongden elkaar en mijn vrouw begon over zijn kruis te wrijven. Ik kon vanuit mijn stoel zien dat Isaac opgewonden begon te raken, want er verscheen een flinke bult in zijn broek. Terwijl ze aan het zoenen waren maakte mijn vrouw behendig zijn broek los. Een flinke stijve paal floepte uit zijn jeans en terwijl hun tongen in een gevecht verwikkeld waren, streelde mijn vrouw zijn stijve pik. Hij trok zijn broek uit zodat mijn vrouw vrij spel had en die begon gelijk zijn ballen en pik nog fanatieker te strelen. Zijn lul stond nu recht overeind.

Opeens ging mijn vrouw staan en ze begon zich uit te kleden. Nu kreeg ik ook een stijve en een paar tellen later stond ze volledig naakt in de kamer. “ik wil dit wel doen, maar alleen als ik de ‘leiding’ mag hebben” zei Trudy toen. Isaac knikte. Ik knikte en gelijk duwde mijn vrouw het hoofd van Isaac tegen haar kut aan. “Lik eerst mijn geile kut maar even” zei ze tegen Isaac. Ik zag hoe de tong van Isaac over de klit van mijn vrouw bewoog en ik werd er ontzettend geil van. Hij begon mijn vrouw te beffen alsof het een lieve lust was en ik keek toe. Ik keek toe hoe een andere man de kut van mijn vrouw likte.

Mijn vrouw ging nu op haar knieën zitten en pakte zijn lul in haar handen. Haar natte lippen sloten zich nu om zijn stijve pik heen en ze begon hem te pijpen. Haar tong gleed over zijn eikel en ze zoog aan zijn pik alsof het de lekkerste pik ter wereld was. Ondertussen vingerde ze haar eigen kut en ik kon alles goed zien. Ik haalde nu mijn eigen lul uit mijn broek, want ik was ondertussen waanzinnig geil geworden. Terwijl ik me langzaam begon af te trekken, was zij Isaac aan het pijpen. We waren op dat moment 14 jaar getrouwd, maar ik had nog nooit zo’n geil moment beleefd als deze avond. Haar hoofd bewoog op en neer en Isaac genoot van de lippen van mijn vrouw. Hij kreunde, mijn vrouw kreunde en ik genoot. Mijn vrouw zou eindelijk door een andere man geneukt gaan worden en dan nog wel recht voor mijn ogen.

Ze stopte met pijpen en zei tegen Isaac dat hij op de bank moest gaan liggen. Dat deed hij gelijk en zijn pik stond recht overeind. Mijn vrouw sloeg een been over hem heen en liet zich langzaam zakken. Zijn harde lul gleed soepel in haar natte kut. Langzaam begonnen ze hem te neuken en ik genoot er van. Ik vond het heerlijk om te zien hoe een andere man mijn vrouw neukte. Hij begon harder en harder te stoten. Ik hoorde mijn vrouw steeds luider kreunen en terwijl zij bovenop hem zat en die lul op en neer ging in haar natte kut, begon ze zichzelf te vingeren. Haar vingertoppen vlogen over haar klit. Ze kreunde harder en harder en terwijl de pik van Isaac nog steeds op en neer in haar kut schoof, kwam ze luid kreunend klaar. Ondertussen keek ik nog steeds toe en trok me langzaam af. Mijn vrouw ging nu weer voor hem op haar knieën zitten en begon Isaac weer te pijpen. Ze likte haar eigen kutvocht van zijn harde paal en zijn volle ballen.Terwijl de eikel van Isaac in haar mond zat, begon ze hem af te trekken. Steeds een stukje harder en Isaac zijn gekreun werd steeds luider. Toen stopte ze even en zei ze tegen Isaac dat hij zijn benen omhoog moest doen. Hij deed gelijk wat ze vroeg en haar mond daalde af naar zijn kontgat. Ze begon Isaac te rimmen en ik verbaasde me hierover. Ze had mij in al die jaren nog nooit een rimjob gegeven. Ik werd er ontzettend geil van en het beeld van mijn vrouw die de kont van Isaac aan het likken was, deed me heftig klaarkomen. Mijn sperma spoot de lucht in en ik kreunde.

Ondertussen begon mijn vrouw Isaac weer te pijpen, ze likte zijn ballen en af en toe daalde ze af naar zijn kont. Ze speelde nu ook af en toe weer met haar eigen kutje terwijl ze hem aan het pijpen was. Isaac begon nu ook weer luider en sneller te kreunen. “Ik ga zo komen” zei Isaac en hij had het nog niet gezegd of zijn warme zaad spoot in het gezicht en de mond van mijn vrouw. Dat zag er zo geil uit. Mijn vrouw liep nu rustig de kamer uit om even haar gezicht schoon te maken en Isaac en ik gaven elkaar een knipoog. Deze avond was precies zoals ik het me had voorgesteld.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten