Kerst fantasie over mijn vrouw

Kerst fantasie over mijn vrouw. 

Wij zijn al een ouder stel, ik ben 56 en mijn vrouw is 49 zij sport nog regelmatig en de meeste mensen schatten haar een jaar of 40. Ik ben niet zo goed bedeeld en ik krijg hem nog maar moeilijk overeind. Mijn vrouw heeft bekend dat ze fantasieën heeft over jonge groot geschapen zwarte mannen en ik heb haar aangemoedigd om dat dan eens te proberen, maar voor zover ik weet heeft ze dat nog niet gedaan. Hier is mijn fantasie over wat er gebeurt tijdens de kerst.

Wij wonen in een klein dorp dicht bij de snelweg, niet ver van een groot wegrestaurant. Ik zeg haar dat er waarschijnlijk veel eenzame vrachtwagenchauffeurs strandden op de parkeergelegenheden tijdens de kerstdagen en het zou leuk zijn als we een jonge zwarte vrachtwagenchauffeur zouden vinden die niet in staat is om thuis te zijn tijdens de kerst. Misschien dat zij zo’n jongen dan wel wat op zou kunnen vrolijken. Tot mijn verbazing sprak mijn idee haar wel aan en ze zei dat ze wel een goede daad wilde doen om voor iemand de kerstdagen toch nog leuk te maken. Ik zei haar dat het dan voor ons waarschijnlijk ook wel een gezellige kerst zou gaan worden. Ze glimlachte en wilde gelijk weten wanneer wij daar naar toe zouden gaan en wat ze aan zou moeten trekken? Ik stelde voor dat we wel even naar het wegrestaurant konden rijden voor de lunch en dat het leuk zou zijn als ze een laag uitgesneden jurk aan zou trekken en daaronder geen slipje en een push up bh, zodat ze goed haar decolleté kon tonen. Ze denkt dat ze te oud is voor korte rokken, dus koos ze inderdaad voor een laag uitgesneden rode jurk, speciaal voor de kerst, de jurk kwam net tot dijhoogte. Die jurk had ik haar jaren geleden een keer cadeau gegeven.

Onderweg stopte ik bij een drogisterij en kocht ik een pakje condooms, groot formaat en met een glimlach vertelde ik haar die in haar tas te doen. Ze zei dat ik wist dat ze die dingen haatte, maar ik vertelde haar dat als ze een ontmoeting met een wildvreemde zou hebben, het veiliger zou zijn en daar was ze het wel mee eens. Toen we het wegrestaurant binnen liepen keken we eerst wat rond in het kleine winkeltje wat daar ook zat. Er stond een leuk uitziende jonge zwarte man die ook wat rond aan het kijken was, je kon zo zien dat hij gewoon bezig was de tijd te doden. We gingen dicht bij hem staan en Fiona boog zich voorover om te kijken naar iets op de onderste plank. Ik wist dat ze hem het een inkijk wilde geven in haar decolleté en hij wierp stiekem een blik, ze betrapte hem maar stond gewoon op en glimlachte even. Ik vroeg hem of hij op doorreis was en hij zei ja, maar hij zat hier vast tot na de kerst want dan was het magazijn weer geopend en dan kon hij zijn lading pas weer ophalen, hij vroeg ons of wij op reis waren. We vertelden hem dat wij hier in de buurt woonden en dat we hier voor de lunch kwamen. Ik zei hem dat het verschrikkelijk moest zijn om tijdens de kerst niet thuis te kunnen zijn en hij antwoordde “ja, maar wat doe je eraan?” Ik stelde hem voor om met ons te lunchen, dan had hij tenminste even wat gezelschap, ik zou de kosten voor hem betalen. Hij bedankte ons en zei dat dat geweldig zou zijn.

We liepen door naar het restaurant en ik koos voor een tafel met bankjes, mijn vrouw nam plaats en ik gebaarde hem om naast haar te gaan zitten. Ik vermoedde dat hij al het een en ander door had. We bestelden wat en maakten een praatje, Fiona vroeg hem naar zijn familie, want ze had zijn trouwring gezien. Hij zei dat hij getrouwd was, hij had 2 dochters van 2 en 4 jaar, hij liet ons een paar foto’s van hen op zijn telefoon zien. Mijn vrouw vertelde hem dat ze schattig waren en het verschrikkelijk moest zijn om tijdens de kerst niet thuis te kunnen zijn. Hij zei dat het moeilijk was, maar hij moest wel om de rekeningen te kunnen betalen. Hij vroeg ons naar onze familie en we vertelden hem dat onze kinderen op wintersport waren tijdens de kerstdagen. Nadat we hadden gegeten, schoof mijn vrouw een beetje dichter naar hem toe en vroeg hem of hij een van die grote vrachtwagens had met een slaapcabine. Ja natuurlijk, zei hij, daar sliep hij altijd tijdens zijn ritten in het buitenland. Ze vertelde hem dat ze nog nooit de binnenkant van een vrachtwagen had gezien en ze vroeg zich af hoe die slaapcabine’s waren. Hij antwoordde haar dat hij haar die wel even wilde laten zien, als ik het tenminste niet erg zou vinden. Ik zei hem dat ik dat helemaal niet erg vond en dat ik alle tijd van de wereld had. Ik zou wel even in de auto naar wat muziek luisteren op de radio. Ik zag hoe ze voor me uit liepen naar de parkeerplaats en ik wist, net zoals iedereen die hun zag lopen, dat mijn vrouw met hem mee liep om geneukt te gaan worden door deze jonge zwarte vrachtwagenchauffeur.

Ik wachtte ongeveer een uur in de auto met de radio aan, maar ik zat continu te denken aan mijn vrouw, hoe het zou zijn in die truck met die jonge zwarte pik in haar. Ik hoopte dat zijn lul veel groter en harder zou zijn dan de mijne. Even later liep hij met haar terug naar de auto en bedankte ons voor alles, het was nu een veel betere kerst voor hem geworden. Mijn vrouw was een en al glimlach en haar gezicht en hals waren behoorlijk rood, ik wist dat ze goed had genoten. Zodra ze in de auto stapte pakte ze de ongebruikte condooms uit haar tas en zei, omdat hij zo’n aardig en lieve man was met vrouw en kinderen wist ik zeker dat het wel goed zat. Ik vroeg, heb je hem laten klaarkomen in je? Ja, zei ze, twee keer zelfs. Ze zei dat hij al een tijdje niet thuis was geweest en dat hij een paar grote ladingen in haar had gespoten. Ze zei dat haar jurk een puinhoop was omdat ze die niet uit had gedaan, ze had hem omhoog getrokken rond haar taille en hem haar zo laten neuken. Ik vroeg haar hoe groot hij was en ze zei enorm, waarschijnlijk 24 centimeter en ze kreeg nauwelijks haar hand eromheen. Ik vroeg haar of ze hem helemaal had kunnen hebben en ze zei dat ze dat in het begin niet kon. Maar toen hij het even later voor de tweede keer probeerde had hij haar goed uitgerekt en kon ze hem wel helemaal hebben. Toen we naar huis reden vroeg ik of ze even wilde laten zien wat voor een puinhoop hij er van had gemaakt. Ze schoof haar jurk omhoog en zijn sperma liep nog steeds langs de binnenkant van haar dijen op haar jurk. Ik zei haar “dit had je nodig, of niet soms schat?”

Ze zei: “oh ja” is en ik heb hem mijn mobiele nummer gegeven en gevraagd of hij de volgende keer als hij in de buurt is mij even te bellen. Ik vertelde mijn vrouw dat ik blij was voor haar. Vrolijke en geile kerstdagen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten