homepage

Jij kijkt naar ons.

Ik word langzaam wakker en verblijf in dat schemergebied tussen nog slapen en wakker zijn. Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam. Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond. Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, je stijve. Wellustig schuif ik met mijn kont naar jouw kant toe. Ik wil nog wel een rondje seks. Dan kom ik er achter dat mijn billen een koud stukje bed tegenkomen. Ik ben meteen klaarwakker. Je bent weg. Opgestaan zonder dat ik het gemerkt heb. Zo jammer voor mijn oververhitte lichaam. Dan ook maar het bed uit. Ik kleed me aan en loop de trap af naar beneden. En dan verrassing. Je zit op de bank koffie te drinken. En je beste vriend, naakt en met een stijve lul. Alsof hij op me wacht. En dat doet hij ook, want hij zegt met een glimlach: “Dat duurde lang”. Ik kniel voor hem neer. Pak die stijve paal van hem in mijn ene hand en zijn ballen met de andere. Langzaam beweeg ik mijn vingers heen en weer. Over dat speciale plekje aan de onderkant van zijn eikel, zodat hij kreunt van genot. Zijn eikel wordt vochtig. Ik kan het niet nalaten om er even aan te likken. Mmmm, dat smaakt als nectar. Hij is nu wel opgewonden en stijf genoeg.

Nu ben ik aan de beurt. Met nog een laatste lik over zijn vochtige eikel sta ik op. Ik sta voor hem en kleed me langzaam uit. Ik weet hoe graag jij dat ziet. Ik begin met mijn truitje. Ik trek de voorkant naar beneden en haal mijn borsten één voor één uit mijn bh. Stijve tepels. Ik hoef er niets voor te doen. Ik ben opgewonden, geil. Ik wil hem voelen. Ik krijg geen genoeg van hem. Mijn borsten vrij. Mijn tepels stijf. Als een dienblaadje presenteer ik ze aan hem. Jij kijkt toe en geniet. Gretig grijpen zijn handen mijn borsten beet. Zijn mond zoekt mijn tepels. Zuigt ze naar binnen. Hard. Zoals ik het graag heb. Nu kreun ik. Het zuigen van mijn tepels zorgt voor kriebeltjes in mijn buik. Kriebeltjes in mijn buik zorgen voor een nat kutje. En nat ben ik. Ik voel het. Ik voel hoe mijn slipje vochtig wordt. Ik hoor hem zachtjes grommen terwijl ik een stap achteruit doe. Hij moet mijn borsten loslaten. Ik grijp ze nu zelf beet waarbij mijn vingers diep in het zachte vlees wegzinken. Ik schud ze zachtjes een beetje heen en weer. Wiebelende tieten en trek nu zelf aan mijn tepels. “Daar hou je van, hè? Van mijn heerlijke rijpe meloenen? Als ik ze heen en weer schud, zodat het vlees bovenop zachtjes heen en weer beweegt? Van mijn grote, stijve tepels, die zo lekker donker worden als ik opgewonden ben. Kom maar schatje, stop dat tietvlees maar in je mond en zuig. Zuig oh zuig mijn tepels, allebei tegelijk. Dat is zo’n geil gezicht.”

Terwijl ik tegen hem aan praat trek ik mijn truitje uit. Mijn bh laat ik aan. Dan hangen mijn tieten mooi naar voren. En hij vindt het sexy. Met beide handen grijp hij mijn tieten en brengt ze weer naar zijn mond. Mijn tepels worden vermalen. Ik kreun van genot. Terwijl hij mijn borsten een beurt geeft, trek ik de rest van mijn kleren uit. Eindelijk kan ik mijn lievelingsstandje innemen. Op zijn schoot zitten zodat mijn borsten alle aandacht krijgen. Op zijn stijve lul die zo mijn vochtige kutje in kan glijden. Met één hand glijden zijn vingers nu over mijn lichaam heen, naar beneden. Mijn heupen lijken nu wel een eigen leven te gaan leiden. Mijn bekken beweegt zich vol verlangen naar voren toe. Zijn vingers zijn bij mijn kutje aangekomen. Ze drukken mijn benen iets uit elkaar zodat ze toegang tot mijn dampende, kale grotje krijgen. De vingers glijden over mijn supergevoelige klitje heen en masseren deze zodat ik nog geiler wordt. Drijfnat ben ik nu, omdat het zo geil is dat jij toekijkt hoe ik me laat gaan.

Ik kerm: “Oh God, wat is dat lekker. Zijn vingers in me. Mijn G-Spot. Zoek mijn G-spot. Laat me spuiten oh dat is zo lekker. Ik wil spuiten. Laat me spuiten.” Verder hoef ik niets te zeggen, hij voldoet meteen aan mijn verzoek. Ondertussen streel ik af en toe met mijn vingertoppen over de stam van zijn pik en over zijn balzak. Hij verwent mij. Ik verwen hem. Al wordt het steeds moeilijker om nog aandacht aan hem te schenken. Mijn lichaam, mijn kut schreeuwt om aandacht en verlossing. Ik mompel. Wat woorden van genot. Nauwelijks verstaanbaar. “Ga door. Oh ga door alsjeblief, ik voel het, oh god ik voel je. Ja daar oh ja daar, daaaahahaar...” Trillend op mijn benen, met mijn benen nog wat wijder. Hij krijgt nu nog meer ruimte, zodat hij er met zijn vingers goed bij kan. Ik sta nu enigszins voorovergebogen voor hem en houd me aan zijn schouders vast. Mijn borsten wiebelen woest voor zijn gezicht heen en weer. Mijn keiharde tepels raken zijn gezicht. Mijn schaamlippen opgewonden en opgezwollen. Zijn vingers stoten naar binnen. Een nat kutje. Die vingers zorgen voor dat geile soppende geluid. Ze wiebelen wat heen en weer om mijn G- spot te vinden. Zijn andere hand grijpt mijn billen beet. Zodat hij flink kracht kan zetten. Jij kijkt nog steeds gefascineerd toe en trekt aan je stijve lul.

Vier vingers in mijn soppende kut terwijl zijn duim rond mijn klit roteert. De vingers bewegen al sneller en sneller. Mijn heupen vangen de stoten op. Mijn kutspieren trekken zich samen. Mijn adem komt met horten en stoten. Ik ben er bijna. Ik wil spuiten. Hij wil dat ik spuit. Ik krom mijn rug. En schreeuw het uit: “Ja jajhahaha, oh god ja… ga door niet stoppen, ik ga komen, ik ben nat oh wat ben ik nat. Ik kommm, jaaahahaha oh jahahaha, ik kommmm…” Ik spuit hard. Over zijn hand, over zijn benen, over de bank, op de grond. Overal ligt een plasje geil. Ik grijp zijn hand beet, ik wil niet dat hij stopt. Dat het stopt. Mijn orgasme houdt aan... “Niet stoppen, niet stoppen nu... oh dit is zo lekker.. zo lekker..” Dan trek hij zijn hand toch terug. Hij buigt zich naar voren en likt over mijn kutje, mijn klit. Nog steeds kom ik klaar. Ik duw hem haastig naar achteren. Duik naar voren en ga razendsnel op hem zitten. Mijn kutje over die stijve paal heen en zak snel naar beneden. Die pik dieper en dieper in me. Ik kijk hem aan terwijl het orgasme langzaam afneemt. Ik fluister: “Ik wil je lekkere dekhengst van me. Kom, neuk me helemaal gek.” Buig me naar voren. Ik wil je proeven. Mijn tong in zijn mond. Zijn tong in mijn mond. Het is heerlijk. Hij is heerlijk. Ik proef hem. Ik proef mijn eigen geil. Tijdens het liefdesspel van onze tongen beginnen mijn heupen al weer neukbewegingen te maken. Van voren naar achteren. Omhoog, omlaag. Hij is zo stijf, zo enorm stijf. Ik, mijn lichaam, mijn kut is op zoek naar dat ene speciale plekje. Dat plekje dat zijn stijve lul kan bereiken. Dat plekje dat mij gek maakt. Ik rij over zijn pik heen en weer, en voel zijn ballen tegen mijn billen. Zijn handen, Zijn mond zoeken mijn borsten. Mijn borsten waar hij maar geen genoeg van kan krijgen. Mijn tepels. Grote bruine tepels. Hij masseert ze. Kust ze. Knijpt ze. Bijt ze. Hij weet precies wat ik lekker vind. Niet zachtjes, niet hard. Er net tussenin. Zijn lul heeft mijn plekje gevonden. Ik kreun luid, ik ben nu niet meer te houden, ik wil klaarkomen. Met hem in me. Mijn adem komt met horten en stoten. Mijn heupen bewegen nu steeds sneller heen en weer. Ik ga iets verzitten zodat ik op één knie kom te zitten en me met de andere kan afzetten. Zo kan hij nog dieper in me. Hij kijkt me aan. Ik weet dat hij mijn speciale plekje kan voelen. Sneller. Nog sneller. Het geluid van mijn gehijg. Het geluid van mijn soppende kut. Ik berijd hem als een volleerd jockey.

Ik kreun. Ik hijg. Ik gil. “Oh ja, toe dan, kom dan, neuk me dan. Ohhhh, dieper nog dieper. Ohhh, Ahhhh zo lekker zo lekker, pomp, neuk mijn geile kut klaar, ohhh Jezus oh god toe dan, toe dan, ik ben er bijna, bijna nog dieper dieper, dieper….” Hij helpt me nu. Hij beweegt met me mee. Zijn heupen, mijn heupen. Het perfecte neukritme. Hij houdt mijn heupen vast. We neuken. We neuken. Ook jij hijgt en kreunt nu en moedigt me daarmee aan. “Oh oh oh ohhhhhh mmmm ohh mmmm jaaa kom maar met je geile kut mmm ohohohoho mmm mmmm kom maar op die stijve van hem mmm grgrgr kom dan ohhh ohhhhhhhhhhhhh oooohhhh mmmm mmmm mmmmmm, ohoho ohmmm mmm .. “ En dan. Extase. De hemel. “Ik kommm, oh god ik kommmmm.” Mijn kut knijpt zijn lul bijna fijn. Hij doet alle mogelijke moeite om zelf maar niet klaar te komen. Nagenietend lig ik tegen zijn borst uit te hijgen. Een zeer natte kut en plakkende dijen. Zijn benen vochtig van mij. Een stijve, kloppende pik in mijn nagenietende kloppende holletje. Ik weet wat er nu gaat komen. Hij gaat mij nu echt neuken. Ik ga nog een keertje klaarkomen. Samen met hem.

Ik ben zo geil op hem. Hij neemt nu het heft in handen. Als eerste maakt hij de haakjes van mijn bh los en ontdoet mij van dit kledingstuk. Mijn borsten krijgen de vrijheid om te zwaaien en te zwieren. Terwijl ik nog op hem zit, pak ik nu mijn grote meloenen beet en knijp er in. Mijn vingers verdwijnen diep in het vlees. Mijn tepels springen naar voren. “Ohhh, ze zijn zo groot, en zacht. En ik speel er zo graag mee. Net als hij. Kijk hier eens naar.” Ik grijp mijn borsten nog steviger vast, breng ze richting mijn eigen mond. Enthousiast zuig ik aan mijn eigen tepels. “Maak ik je geil, lekkere dekhengst? Zo te voelen hoef ik daar niets meer voor te doen. Je bent zo lekker stijf, ga je me nu neuken? Mijn kutje met je dikke lul vol spuiten? Met dikke stralen sperma?” Het is tijd. Hij tilt me van hem af. Ik zit nu op de grond. Ga in de bekende houding zitten. De houding die hij lekker vindt. Mijn knieën op de grond. Bovenlichaam op de bank wel zo dat mijn tieten heen en weer zwaaien en dat ook jij ze goed kunt zien tijdens het neuken. Mijn kont uitnodigend naar achteren. Ik ben klaar voor hem.

Hij zit nu achter me en zijn stijve paal glijdt in één keer bij me naar binnen. Hij houdt mijn heupen vast terwijl hij langzaam mijn pruim begint te neuken. Jij gromt. “Speel met je klit geile slet.” Het soppende geluid van zijn harde lul die heen en weer beweegt in mijn vochtige kut is geil. Ik voldoe aan zijn opdracht. Houd me nu met één arm in evenwicht terwijl ik met de andere mijn klit zoek en vind. Heerlijk stijf en gevoelig. Ik glijd met mijn vingers al sneller over mijn klitje. Mijn lichaam trilt zachtjes. Ik kreun zachtjes. Hij begint nu ook al harder te stoten. Diep schuift hij die harde lat in mijn lichaam. Hij wordt nog stijver. Bij iedere stoot schudden mijn mega tieten op en neer. “Je gaat mijn kut vol spuiten met je sperma schatje, kom neuk, spuit me vol”, ik knijp met mijn kutspieren. “Maak me klaar.” Maar hij heeft andere ideeën. Hij stopt met bewegen. Zijn stijve paal glijdt mijn natte kut uit. “Kom”, zegt hij.

Ik lig nu half op mijn rug, half op mijn zij. Hij zit voor me. Op zijn knieën. En stoot nu met alle kracht naar binnen. Dit gaat niet lang meer duren. Hij hijgt: “Pak je tieten beet. Speel er mee.” En terwijl ik speel, gaat hij dieper mijn kutje in. Het tempo gaat omhoog. Hij begint te grommen. Hij beukt tegen mijn kut aan. Met mijn rechterhand zoek ik mijn klit. De palm van mijn hand draait rondjes over het kloppende opstaande klitje. Ik moet snel zijn. Hij gaat komen. Zonder te denken aan mijn behoeftes ramt hij nu door. Maar ik weet het te timen. Ik ga klaarkomen. Hij mompelt: “Ik ga klaarkomen.” Ik hijg terug: “Jajajaja, spuit me maar lekker vol met je heerlijke geile pik. Ik kom, oooo jjaaa spuit me vol, ik voel je ohhhhh jajajaja. Ik kom oh god ik kommmm.” Jij staat nu op en komt al trekkend aan je lul naar ons toe en spuit je zaad over mijn gezicht heen. Hij valt uitgeput half op me. Vochtig lichaam tegen vochtig lichaam. Zijn zaad lekt uit mijn kut en met mijn vingers veeg ik het door mijn spleet. Jouw zaad druipt langs mijn gezicht op de grond. Ik lik het op, heerlijk. Ik kijk jullie aan en ben blij met een man zoals jij en jouw vriend.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Social Style

Maak jouw eigen website met JouwWeb