Jij had hem uitgenodigd.

Je hebt zonder dat ik het wist Raymond uitgenodigd voor het eten. Raymond is een goede vriend van ons, die sinds zijn scheiding nu alweer twee jaar alleen woont. Je hebt me er die dag eigenlijk mee overvallen door mij een berichtje te sturen terwijl ik aan het werk was. Ik had er niet zoveel zin in want ik had behoefte aan een rustige avond met jou. Omdat ik wel een vermoeden had wat je van plan was heb ik je wel gevraagd om je korte rokje aan te doen en je kutje netjes glad te scheren.

De laatste keer dat we bij hem hadden gegeten, likte je zijn vingers af omdat er chocola opzat. Daarna wilde je me overhalen om daar te blijven slapen, maar dat wilde ik toen niet. Nu heb ik een ander plan. Jij zegt dat hij je niets doet, maar ik weet wel beter. Dus ik zeg je dat rokje aan te doen en een mooi hemdje waarin je borsten goed uitkomen. En ik spreek met je af dat als hij inderdaad naar je borsten kijkt, dat je dan verder moet gaan. Als ik me omdraai om dingen uit de keuken te pakken moet je je hand op zijn bovenbeen leggen. En dan steeds meer richting zijn kruis gaan, ik wil dat jij voelt of die stijf wordt.

Dus we eten en drinken wat, zoals gewoonlijk. En jij trekt je hemdje iets omlaag, zonder dat het opvalt, maar wel om je borsten wat beter uit te laten komen. En ik krijg gelijk, hij kijkt inderdaad. Ook al probeert hij net te doen alsof hij gewoon wat rond kijkt. En op het moment dat ik de tafel afruim, raak jij zijn bovenbeen aan. Hij kijkt er niet echt van op, omdat je midden in een gesprek bent. Maar wanneer ik de glazen weer bijvul en jij je hand iets hoger legt op een moment wat minder voor de hand ligt, kijkt hij je even aan en je ziet hem wat verlegen worden. Dat vind je leuk, jij bent de baas en je pakt nog wat wijn. Ik ga de toetjes uit de koelkast pakken. En terwijl ik dat doe leg jij, ondertussen naar mij kijkend je hand op zijn kruis en je voelt een schok door zijn lul gaan. Je knijpt zachtjes en je voelt hoe zijn lul tegendruk geeft, dan trek je je hand weer terug en geef je hem het toetje. Ik ga ook weer zitten en we eten en kletsen door.

Raymond heeft er wat moeite mee, maar vind het zichtbaar spannend. Op het moment dat hij een servet pakt om de restjes van het toetje van zijn vingers af te vegen pak jij snel zijn hand beet en begint zijn vingers net als de vorige keer weer af te likken. Ik vraag of het smaakt en jij zegt alleen maar, mhm. Raymond weet niet waar hij moet kijken maar lacht wel. Totdat je terwijl ik nog aan tafel zit je andere hand weer op zijn net weer ontspannen pik legt. Die reageert meteen. Tussen het gelik aan zijn vingers, het feit dat je hem recht aan blijft kijken en de kneepjes in zijn lul wordt hij behoorlijk stijf.

Maar dan laat je hem weer los en sta je op, je moet even naar het toilet. Ik ruim af en tegen de tijd dat je terug komt ben ik net een likeurtje aan het inschenken. Je komt achter me staan en fluistert snel in mijn oor dat je je string uit hebt gedaan. Nu word ik ook geil, zeker wanneer je snel ook mijn lul even aanraakt. En je gaat weer naast hem zitten. Maar dit keer naar hem toegedraaid en je legt een been bij hem op de stoel. Ik weet wat je wilt, je wil hem laten zien hoe mooi glad geschoren je bent. En ja, hij kijkt, het duurt even, maar hij kijkt. En met je voet die op zijn stoel staat raak je dan zijn kruis weer aan. Je kijkt mij aan en zegt “weet je waar ik zin in heb?” Ik vraag je waarin en jij zegt botweg “om te neuken.” Ik vraag je met wie en jij zegt dat je dat niets uitmaakt. Raymond kijkt mij verbaasd aan en op dat moment sta je op en ga je voor hem op tafel zitten.

Hij weet even niet wat hij moet doen, totdat je zijn hoofd beetpakt en die tussen je benen duwt. Ik zeg hem snel dat hij zijn gang moet gaan en dat laat die zich niet nog een keer zeggen. Hij begint je te likken. Ik zie hoe hij je lipjes uit elkaar trekt en jij gaat liggen. Je hoofd ligt voor me op tafel en ik begin je borsten te kneden. Ik trek je hemdje uit en je BH en hij likt je maar door. Maar jij wilt meer en harder, je hebt geen geduld meer. Je duwt zijn hoofd weg en schuift je rokje van je billen af. Je gaat zitten en pakt zijn broek beet. Je maakt zijn broek open en haalt zijn inmiddels stijve lul naar buiten. Je pijpt hem, dat is een mooi gezicht. Maar het duurt niet lang, want zoals ik al zei wil je meer en harder. Jij wilt de baas eigenlijk niet zijn. Je wilt dat wij de baas zijn en je wilt hard genomen worden. Dus je gaat weer liggen. En ik zeg “neuk haar Raymond, neuk haar goed”. Hij komt tussen je benen staan en duwt in een keer zijn harde pik bij je naar binnen. Jij doet je ogen dicht en laat je nemen. Ik speel met je borsten en laat een hand naar beneden glijden. En daar voel je net boven zijn pik, mijn hand met je klit spelen. Je wordt steeds geiler en met een vrije hand pak je mijn inmiddels harde pik beet. Terwijl hij je neukt, maakt mijn hand je klit steeds warmer en trek je aan mijn pik. Twee lullen, daar had je echt wel zin in. Je duwt hem weg en draait je om.

Nog steeds op tafel ga je op je buik liggen en duw ik mijn harde lul bij je naar binnen. Je bent goed nat en lekker glad. En ik zie hoe je zijn lul beet pakt en je hem begint te pijpen. Ik neem je hard en ga met mijn vingers over je klit. Raymond wrijft over je rug en hoofd terwijl je hem pijpt en je komt klaar. Net voor mij, je kutje knijpt om mijn lul heen en ik spuit me helemaal leeg in je goddelijke kutje. Jij voelt dat en je trekt je terug. Je duwt Raymond op zijn stoel en je gaat op hem zitten, met je rug naar hem toe. Je pakt zijn harde pik beet die nat is van jouw mond en je laat je over hem heen glijden. Ik zie hoe je mij aankijkt, terwijl hij zijn handen over je klitje laat gaan. Met zijn pik in je kom je nog een keer klaar. En dan sta je snel op, je draait je om en gaat weer op zijn harde lul zitten. En terwijl je hem aankijkt en op en neer gaat, komt ook hij in je klaar. Je geniet duidelijk van zoveel zaad in je kutje en ik zie het langs zijn lul dan ook duidelijk uit je kutje stromen.

Ik ga achter jullie staan en je leunt tegen me aan. Ik kneed je borsten en je komt tot rust. “Koffie?” vraag ik. Maar iedereen heeft liever water. En dan vraag jij me of Raymond mag blijven slapen. En nu vind ik dat wél goed.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb