Jij bent echt geil.

Het afgelopen weekend heb ik iets nieuws geleerd op het gebied van seks. Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord. Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert. Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar word over het algemeen een stuk jonger geschat. Groot ben ik niet met mijn 1.65cm. Verder heb ik een slank figuur, waar ik mijn best voor doe en heb ik een paar mooie strakke billen. Ik heb lekkere borsten, een 85c cup met kleine tepels.

Dat even in het kort over mij. Zoals ik al zei bedenkt mijn vriend altijd wel weer wat nieuws op het gebied van de seks. De spannende dingen die hij vaak bedenkt, daar ga ik eigenlijk wel vaak in mee. Ik weet al vanaf het begin van onze relatie dat hij een tweede man bij de seks zou willen. Het lijkt hem geil om mij met een nadere man te zien vrijen. Ik wees het niet af maar stond er ook niet om te springen.

Afgelopen zaterdag was een zaterdag zoals iedere zaterdag. Gert en ik zaten die middag thuis, lekker aan de borrel. Na het eten kwam onze goede vriend John bij ons op visite. John is een halfbloedje, half Surinaams en half Nederlands. Hij heeft de huidskleur van een neger maar praat als een Hollander. Hij is vrijgezel en 35 jaar oud. Hij komt regelmatig op visite en wij kunnen altijd wel lachen met hem, maar soms ook serieus praten.

Zo zaten we lekker te borrelen met wat gezellige muziek op de achtergrond. Af en toe dolde ik wat met John, maar verder niets bijzonders. De drank kwam er goed in te zitten. Gert lachte vaak om ons en zei, “jullie lijken wel een stel”. Voor een vreemde zou het er misschien wel op lijken dat ik iets met John had. Ik kreeg wel eens de vraag of ik niet vreemdging met John. Ik reageerde dan dat ik totaal geen gevoelens voor John had en gewoon een vriend heb die niet snel jaloers is.

Maar goed, de drank sloeg aan en John kietelde mij en kwam daardoor opeens boven op me te liggen. Hij maakte een neukbeweging, lachte en zei, “mag ik Gert”. Die lachte en zei, “van mij wel maar dat hoef je mij niet te vragen, daarvoor moet je bij Tiny zijn”. Ik lachte erom en zei “lukt het een beetje”. Dat was wel even lachen. Gert ging naar buiten om te roken en zei, “gedragen jullie je een beetje als ik even weg ben”. Toen Gert naar buiten was gegaan keek John me aan en zei, “je heb nog geen antwoord gegeven op de vraag”. Ik keek hem aan en zei, “seks met jou”. Hij lachte en zei, “ja, het mag best van Gert”. Ik lachte en zei naïef, “ja klopt, ik mag alles van hem”.

Er werd eigenlijk niks meer over gezegd, maar de blik tussen die twee zei mij genoeg. Gert had waarschijnlijk John gepolst. Het was al ver na middernacht, Gert stond op en zei, “zal ik de hond even uitlaten”. Ik stond op en zei, “nee dat doe ik wel”. John stond ook op en zei, “ik loop wel even mee, even een frisse neus halen”. 10 min later liepen we buiten en John had zijn fiets mee genomen. Hij woont niet ver bij ons vandaan. John pakte de hond en ik zijn fiets. We liepen in de richting van zijn huis. “Wie het laatste bij mijn huis is” lachte hij. Dat was het moment dat ik dacht, zo, even Gert pesten. Ik stuurde Gert een whatsapp, ‘we gaan even naar John zijn huis’. Ik kreeg een berichtje terug met de tekst, “geen vieze dingen doen hè”. Ik stuurde er gelijk een terug, ‘echt niet’. Hij reageerde weer, ‘ik vind het wel een spannend idee hoor’.

Ik wist wat hij bedoelde, maar dat kon hij wel vergeten. Even later zat ik daar naast John op de bank met een biertje. We zaten zo te kletsen en ik maakte een foto en stuurde deze naar Gert. Die stuurde een grote smiley terug. Dat John zo dicht naast me zat was het eerste moment dat ik een gezonde spanning voelde, dat moet de drank zijn geweest. John bleef dichtbij me zitten. Ik keek hem aan en dacht, ‘ja toch wel een spannend idee’. John pakte zijn mobiel en zei, “nog een foto voor Gert”. Hij sloeg een arm om me heen en toen hij klikte had hij zijn hand op mijn borst liggen. Oké, dat moest er voor Gert toch wel goed uitzien. En ja hoor, Gert reageerde met de tekst, ‘ligt die hand daar lekker’? John lachte en tikte ‘ja, lekker zacht hoor’. Eerlijk gezegd deed die aanraking op mijn borst iets met me en de reactie van Gert maakte het erger. Ik werd geil en behoorlijk ook.

John stond op en zei, “even plassen en een paar nieuwe biertjes pakken”. Ik stond op en zei, “ik pak het bier wel”. John stond te plassen met de deur open en ik kon zien dat hij een flinke donkere lul vast had. ‘Shit wat een ding zeg’. De drank maakte me alleen maar geiler en ik bleef kijken, John zag het, lachte en zei, “is het wat”. Ik lachte en zei, “ik zie hem niet goed”. John trok zijn broek uit, trok de w.c door en kwam met zijn blote lul naar me toe gelopen. Mijn mond viel open, dat was toch wel een flinke donkere lul. De spanning was te snijden, John die daar stond met een half stijve donkere kaal geschoren lul. Even was er oogcontact en toen stapte hij op me af en duwde me tegen de koelkast.

Hij duwde zijn mond op de mijne en hij kuste me heftig. Zijn handen gleden over mijn borsten en ik greep gelijk naar zijn lul. Ik dacht nog even, ‘wat doe ik toch allemaal’. Die lul werd ook gelijk behoorlijk stijf, en wat een lekkere pik had ik vast. Ik smolt gewoon, ik werd zo geil dat ik me liet betasten door John. Hij trok mijn shirt en bh uit, zag nu mijn blote borsten met stijve tepels die hij heerlijk likte. Ik trok aan die grote harde lul en speelde met zijn kale ballen.

Ik was echt geil, ik wilde het gewoon, ik wilde alles. Maar waarom? Ik had nooit gevoelens voor John gehad op het gebied van de seks. John keek me aan terwijl hij mijn broek liet zakken en zei, “ik denk dat Gert met een stijve zit te wachten op een foto”. Zijn vingers gleden door mijn ongelofelijke natte kale kutje. Ik hijgde zwaar op zien twee vingers in mijn kutje en zei, “wat hebben jullie afgesproken”. John lachte, vingerde me heerlijk door en zei, “hij heeft me gevraagd of ik in was voor een vriendendienst”. Ik was nu helemaal naakt en hij tilde me op het aanrecht. Daar zat ik dan met mijn benen wijd en zijn tong bewoog heerlijk door mijn super geile kutje. Dit was echt lekker, na meer dan 8 jaar een andere man die me lekker likte en vingerde. Hij pakte mijn mobiel en filmde hoe hij me likte en vingerde en stuurde het filmpje naar Gert. Die reageerde onmiddellijk, ‘dat is lekker geil’.

Toen kreeg ik schuldgevoelens, ik wilde stoppen en zei, “dit kan toch niet”. John stond voor me en zei, “maar je bent wel erg geil”. Hij duwde zijn natte dikke donker gekleurde eikel tegen mijn kutje aan en voor ik kon zeggen, ‘nee, dit gaat te ver’ schoof hij zijn lul naar binnen. Hij begon me weer op hetzelfde moment te tongen en te neuken. Dat voelde wel heel erg lekker aan, wat een heerlijk grote lul schoof er nu in mijn natte kutje.

‘Oké, laten we dan maar neuken ook’ dacht ik. Hij pompte stevig in me en ik hijgde zwaar en voelde al snel een heerlijk orgasme opkomen. Trillend en hijgend kwam ik klaar, waarbij mijn kutsap uit mijn kut stroomde. Hij pakte mijn hand en zei, “kom maar mee”. We liepen naar zijn slaapkamer en ik had nu zoiets van, ‘ik wil je, neuk me hard en lang’. Ik pakte zijn zwarte grote lul en begon hem te pijpen. Hij speelde met mijn zeiknatte kut en ik dacht, ‘ja, dit wil ik, ik wil met je neuken John. Wat geil en mijn vriend weet dat ik geneukt word’.

John duwde me op het bed, kroop op me en duwde die negerlul weer in me. Ik spreidde mijn benen extra wijd en voelde zijn lul diep en stevig in mijn kut. Wat was dat lekker, ik bewoog met hem mee en spoorde hem aan. Hij pompte hard en ik kwam dan ook weer met een gil klaar, en een stroom kutsap voelde ik langs mijn billen lopen.

John filmde nu hoe ik over zijn lul gleed en je kon duidelijk zien hoe mijn kutsap over zijn lul heen droop. Ik was zo ranzig geil, ik liet me helmaal gaan. John neukte me heerlijk, soms hard en soms rustig, we tongden geil, ik liet hem mijn borsten en tepels likken en kneden. Geen standje was te gek en door de hele slaapkamer liet ik me heerlijk neuken, soms pijpen of likken en mijn kutje stroomde echt leeg, zijn bed was op bepaalde plekken dan ook al zeiknat van mijn sappen.

Wat kon hij lang neuken met die grote negerlul van hem. Langzaam werd mijn kontje in het spel betrokken en liet ik me anaal nemen door die grote lul in mijn kontje. Weer even pijpen en dan weer diep in mijn kut om hem daarna weer in mijn strakke kont te voelen. Ik zweefde helemaal weg op het geile gevoel en kwam echt heel vaak klaar. Soms werd ik echt hard anaal genomen, ik wist niet eens dat ik dat lekker vond en ook spuitend kon klaar komen.

Hij lag nu op me, met zijn lul diep in mijn kut, ik had mijn benen wijd en we lagen echt erg geil te tongen. Dan weer even rustig neuken en daar was het tempo weer. Oooh, ik stond op het punt om voor de zoveelste keer weer heftig klaar te komen. John kreunde in mijn oor en zei, “ik ga komen”. Ik gilde, “ja, spuit me vol, doe het”. John begin te schokken en ik voelde zijn warme zaad diep in mijn kut spuiten, waardoor ik zelf ook weer heftig klaar kwam. Hij spoot zoveel, het zaad gleed zo uit mijn openstaande kut en John filmde het. Ik zag dat we al bijna twee en een half uur hadden liggen neuken. Ik moest er nu echt mee stoppen, dit kon ik niet door laten gaan.

Ik stapte onder de douche en zat even later weer helemaal schoon op de bank met een kop thee. John was nog naakt. Mijn thee was op en John stond alweer voor me met zijn lul hard en stijf, hij duwde hem zonder aarzeling in mijn mond, ja daar ging ik weer. Mij kleding ging weer uit en zijn lul zat binnen een paar tellen weer diep in mijn klets natte kut. In diverse standjes gleed die geile negerlul weer diep in me, liggend, staand, op tafel, op de bank, in de keuken. Ik werd nogmaals suf geneukt en gebeukt door hem. Hij zat op het aanrecht en ik zoog hem flink, trok aan zijn lul en speelde met zijn ballen. Dit werd hem teveel en wat ik nooit wilde deed ik nu wel, ik liet hem klaar komen in mijn mond en over mijn borsten. John lachte en zoende me terwijl het zaad langs mijn borsten droop. Mijn God, wat was dat geil. Hij vingerde me weer lekker en zei, “Gert heeft niet gelogen, jij bent echt geil”. Ik lachte en zei, “zullen we nog een keer”? John keek me verbaasd aan en zei, “ja hoor, geef me even een paar minuutjes, alleen kom ik dan niet zo snel klaar hoor”. Ik zei het als gewoon als een geintje, maar John was me alweer aan het likken en tilde me naar zijn bed. Versuft lag ik daar en inderdaad zijn lul was alweer half stijf. Opnieuw gleed zijn lul weer diep in mijn kut.

Buiten werd het alweer licht en ik liet me voor de derde keer neuken. Zijn zwarte pik was weer keihard en gleed weer lekker in mijn beide gaatjes en weer was er geen standje te gek. Ik liet me echt uitwonen door hem en zijn grote zwarte lul liet mijn kutje vaak spuiten en maakte mijn kontje gek.

Hij pompte stevig in me en opeens zei ik, “ik moet plassen”. Hij nam me mee naar de badkamer ging zitten en ik moest op zijn lul gaan zitten. Ik ging op zijn schoot zitten met zijn lul in mijn kut en ik piste hem onder. Dit was wel vreemd maar ik kwam er ook nog lekker op klaar. Jezus, wat geil, ik zat te trillen als een gek. Hij likte mijn kut schoon en ik zoog zijn lul af. Met flinke schokken kwam hij toen ook weer klaar, net als ik. Zijn zaad vloog in mijn mond en over mijn gezicht.

Helemaal kapot plofte ik even later op zijn bed en sliep als een roos. Ik schrok wakker van iets wat in mijn kut schoof, het was John. Het was drie uur in de middag en ik werd wakker geneukt. Ik keek op en zag Gert naast het bed staan, naakt! Hij duwde zijn lul gelijk in mijn mond. Dat was nog eens wakker worden. Beide heren gingen los op mij en terwijl ik op mijn knieën genomen werd door John likte Gert mijn kut. Ik kwam weer spuitend klaar en zo ook John. Terwijl zijn lul eruit gleed, lekte ook zijn zaad eruit en ik duwde mijn zaadkut op Gert zijn mond, die mij gretig schoon likte. Ik zoog en trok hem af en ook hij kwam in mijn mond klaar.

Later met een kop thee op de bank, vroeg Gert hoe ik het had gevonden. Ik lachte en zei, “heel geil. John heeft me gisteren nacht drie keer onder gespoten”. Gert lachte en zei, “geil”. In totaal had ik dus 6 uur lang geneukt.

Een uur later zoog ik beide heren weer een keertje klaar. Daarna heb ik Gert nog laten kijken hoe ik me door John liet neuken, alle gaatjes werden gebruikt om te eindigen met twee lullen in me, anaal en vaginaal. Dit was heerlijk, ik kwam ongekend lekker klaar, niet normaal meer en beide heren spoten mijn gaatjes vol.

Het is nu vrijdag en ik ga zo naar John. We gaan een film maken voor Gert, waarop John me suf gaat neuken met die grote geile lul van hem. Ik ben nu alweer geil en nat.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb