Je weet maar nooit

Je weet maar nooit.

Ik ben getrouwd met een schitterende vrouw van 35, Carla. Ze heeft een prachtig koppie met een heerlijk mond en blauwe ogen, mooi lang krullend haar en een slank figuur met een lekker kontje; niet te klein en niet te groot. Omdat ze een kleine boezem had die ook nog eens erg achteruit gegaan was na de zwangerschappen heeft ze onlangs haar borsten laten vergroten naar een fraaie C-cup. Haar nieuwe borsten zijn stevig maar natuurlijk en dragen prachtige ronde donkere tepels. Ze is er dan ook zeer trots op en draagt haar borsten met verve. Ondanks dat we al lang getrouwd zijn is ons seksleven prima. Toch zou ik graag verder gaan dan wij altijd hadden gedaan. Mijn fantasie was namelijk om mijn vrouw met een ander te zien of er van te weten.

Als ik wel eens vroeg over met wie ze vroeger, voordat wij getrouwd waren, geweest was en zij er mij over vertelde kwam ik binnen no time klaar. Ik fantaseerde dan over haar met haar jeugdliefdes. Hoe zij zich voor het eerst had laten betasten, hoe zij voor het eerst een vent afgetrokken en afgezogen had, door wie ze zich had laten vingeren en likken. Ze verzekerde me altijd dat ze nooit met een ander geneukt had maar ik bleef daar twijfels over houden. De laatste tijd nam mijn fantasie over haar met een ander steeds grotere vormen aan. Tijdens de sex met haar fantaseerde ik er druk op los en onlangs durfde ik haar eigenlijk voor het eerst te vragen of ze wel eens fantaseerde over sex met anderen. Op dat moment durfde of wou ze daar geen antwoord op geven. Dat zei mij eigenlijk genoeg want als dat niet in haar op zou komen zou ze echt gelijk nee zeggen.

Toen ze op een avond thuis kwam van een avondje stappen was ze aangeschoten en als ze dat was, was ze altijd losser en geiler. Ze kroop lekker tegen me aan en rook heerlijk naar uitgaan; ik vind dat een geile geur. Ik vroeg of ze het lekker had gehad en of ze nog aandacht van de mannen had gehad. Ze vertelde me dat ze sjans had gehad met een kerel van begin 30 die er erg goed uitzag en duidelijk wat van haar wilde. Het was een lekkere kerel en ze hadden lang staan praten. “Heeft hij nog aan je gezeten” vroeg ik. Carla was even stil en antwoordde, “ja hij heeft eigenlijk heel veel aan me gezeten”. Mijn lul schoot gelijk omhoog van geilheid. “Waar aan dan?” Vroeg ik, “Vertel me eens wat er gebeurd is.” “Dat vind je geil he om te horen, vroeg Carla.” Ik kreunde instemmend.

Carla begon haar verhaal dat de jongen, Paul heette hij, vrij snel een compliment over haar figuur maakte. Met haar nieuwe borsten was Carla hier natuurlijk uiterst gevoelig voor. Hij zei dat alles zo goed in balans leek; gezicht, mond, billen, borsten en benen. Alles prachtig, al was het in die drukke kroeg natuurlijk moeilijk te zien. Carla had geantwoord dat ze dan maar eens ergens anders in het daglicht moesten afspreken want dan kon hij haar beter zien. Paul antwoordde dat hij zolang niet wou wachten en eigenlijk nu al wat meer wilde zien. Carla had daarop met haar handen haar shirt nog wat strakker getrokken zodat haar borsten beter uitkwamen. “Al beter?”, had ze gevraagd. “Goed, maar het kan nog beter” zei Paul. Hierop pakte Carla haar beide borsten beet en speelde er wat mee. In de volle kroeg was dat toch nauwelijks te zien voor anderen. “Mag ik ook eens” vroeg de geil wordende Paul en Carla zei “ja, als je maar zachtjes doet”. Paul ging dicht tegen Carla staan en wreef zachtjes over haar borsten. Carla’s tepels reageerden gelijk en prikten door haar BH en dunne shirtje heen. Carla keek hem aan met een ondeugende blik en zei” lekker zoals je dat doet”. Op dat moment kuste Paul haar en ging met zijn andere hand naar haar billen en voelde er aan door haar korte rok heen. Als twee geile pubers stonden ze midden in de kroeg met elkaar te zoenen en aan elkaar te zitten.

Paul dirigeerde Carla naar een hoek van de bar zodat ze iets meer privacy hadden of eigenlijk vrij veel, want het was een doodlopend stukje waar nauwelijks mensen langs moesten. Daar kusten ze er lustig op los. Paul liet zijn ene hand wat harder over de borsten van Carla gaan en met zijn andere hand verkende hij Carla’s heerlijke billen. Carla had een prachtig vlinderbroekje aan onder haar rokje en zeer snel had Paul dan ook zijn hand in haar broekje. Carla kreunde zachtjes. Nu ging Paul door en ging op zoek naar Carla’s kutje. Hij trof een prachtig geschoren kutje aan dat al drijfnat was. Nu begon Carla wat heftiger te kreunen en met haar heupen te draaien. Paul stak een vinger in haar drijfnatte gleufje en ging langzaam op en neer. “Heerlijk , wat is dit heerlijk” kreunde Carla. “Doe je broekje uit geil meisje en geef het aan me als aandenken”, zei Paul. Carla keek om haar heen en ging door haar knieën om het slipje uit te doen. Ze overhandigde het kleine zwartje broekje aan hem en zei dat ze het een keer wilde komen ophalen bij hem thuis. “ Dat kan vanavond al hoor, ik woon hier een paar honderd meter vandaan.” “ Kom” zei, ze, “ik wil dat je me neukt”.

Carla ging Paul voor de bar uit en zwierde met haar geile billen. Onderweg naar het huis van Paul kon ze niet van hem afblijven. En hij niet van haar. Op zijn appartement aangekomen vroeg Carla of Paul wat geile muziek op wilde zetten zodat ze hem even lekker kon verwennen. Ze zakte dan ook al snel door haar knieën en verkende de stijve in Paul’s broek door de stof van zijn broek heen. Ze wreef over de grote bult en ritste langzaam zijn broek open. Paul had een enorme lul en Carla liet een goedkeurende kreun horen. Ze begon langzaam aan zijn lul te trekken en keek op dat moment Paul aan. “Je hebt een heerlijk pik. Wil je dat ik je lekker pijp” Paul kon alleen maar knikken en Carla likte haar lippen af terwijl ze Paul recht in zijn ogen aankeek. Met een enorm geile blik in haar ogen liet ze langzaam de eikel van zijn lul tussen haar lippen glippen en slurpte er aan. Ondertussen bleef ze hem indringend en geil aankijken. Steeds dieper en met steeds nadrukkelijkere geluiden was ze de vreemde man die ze net in de kroeg had opgepikt aan het pijpen . Steeds dieper nam ze ook de lekkere lul in haar mond en steeds harder zoog ze er aan. Paul kreeg het steeds moeilijker en begon steeds harder te kreunen. Dit meisje kon wel heel lekker zuigen en ze leek het ook heel erg lekker te vinden. Carla had ook door dat Paul het moeilijk had en kwam langzaam overeind. Met haar geile mondje ging ze naar het oor van Paul en fluisterde” zal ik je m’n kale kutje eens laten zien?.

Ze ging naar de bank en ging er netjes op zitten. Tergend langzaam deed ze daarna haar benen uit elkaar zodat Paul steeds meer zicht op dat kale kutje kreeg. Toen haar benen helemaal uit elkaar waren ging ze met haar rechter hand naar beneden en begon met twee vingers over haar klitje te wrijven. Hierbij ging ze steeds harder kreunen en leek haar kutje steeds duidelijker zichtbaar nat te worden. Dit meisje was geil en drijfnat en ging zichzelf hier voor deze man eerst klaar vingeren voordat ze geneukt werd. Steeds heftiger wreef ze over haar klitje en kutje heen en haar orgasme kon niet ver meer weg zijn. Even later kwam ze gillend klaar en Paul moest haar ondersteunen zodat ze niet om zou vallen. Ze genoot uitgebreid na en kroop dicht tegen Paul en kreunde in zijn oor” Nu wil ik die grote pik van je in mijn natte poesje. Neuk me als een wilde. Ik wil echt lekker geneukt worden door je schatje”. Paul tilde haar op en droeg haar naar zijn bed toe. Daar legde hij haar op en ze trok haar benen wijd uit elkaar. Paul nam zijn lul in zijn hand en dirigeerde hem voor het drijfnatte poesje van Carla. In een harde stoot duwde hij zijn dikke pik in haar kut . Ze gilde het uit van genot en sloeg haar nagels in zijn rug. “Neuk me geile beer. Pak me maar lekker zoals je wilt. Je mag alles met me doen”.

Terwijl ze geneukt werd ging ze steeds harder kreunen en steeds meer geile dingen uitkramen. Als een ware slet liet ze zich hier op dat vreemde bed pakken door een onbekende kerel. En ze genoot er met volle teugen van. Hard pompend en luid kreunend neukte Paul door. Hierbij trok hij haar shirt omhoog en greep haar lekkere tieten door haar BH heen. “Heb ik mooie tieten? Vind je het lekker om er in te knijpen” vroeg ze. “Trek m’n BH maar kapot. Doe maar, ik ben zo geil je mag alles met me doen” Paul werd steeds geiler en ging steeds harder pompen. Hij trok aan Carla’s BH en haar tieten sprongen eruit. Hard kneep hij in haar tieten en ze vond het heerlijk. Geile wilde sex met een lekkere onbekende kerel uit de kroeg. Het kon niet veel geiler. “Wil je over mijn tieten klaarkomen als ik je aftrek?’ vroeg ze. Paul gromde van ja en Carla kwam overeind en begon aan Paul’s lul te trekken. Ze richtte zijn geile pik op haar harde borsten en het werd Paul allemaal te veel. Schreeuwend kwam hij kaar en spoot al zijn zaad over Carla’s tieten. Carla wreef zijn sperma uit over haar tieten en likte zijn zaad van haar vingers. Daarna nam ze zijn slapper wordende pik nog in haar mond en likte hem helemaal schoon waarna ze nog even lekker tegen hem aan kroop. “Ik moet naar huis” had ze tegen hem gezegd. “Ik kom je nog wel tegen en dan zuig ik je helemaal leeg.”

Thuis aangekomen vertelde ze me het hele verhaal. Ik ben twee keer klaar gekomen terwijl ze het me vertelde. Op het eind vroeg ze me of ik het een lekker verhaal had gevonden. “Verhaal?” vroeg ik. “Ja” zei ze “Schat, ik zou dat toch nooit doen zonder dat je het zou weten. Dit was maar een verzinsel maar het had makkelijk kunnen gebeuren, en het kan altijd nog.” Je weet maar nooit.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb