Je moet wat doen voor je vriend.

Al jaren heb ik de fantasie om mijn vrouw een keer bezig te zien met een andere man. Het idee om haar bezig te zien met een andere man en alleen maar kijk hoe zij geniet lijkt me geweldig. Gewoon om te zien dat een andere man haar lekker geil maakt en hij met zijn stijve lul haar goed neemt, dat lijkt me echt geweldig.

We hebben het er in al die jaren dat we samen zijn al vaak over gehad maar om die laatste stap te zetten leek haar maar niets. Wel hebben we eens een account aangemaakt op een advertentie site en er reageerden toen ook genoeg mannen die wel wilde maar zij haakte steeds weer af. Tineke is nu 34 jaar en ziet er een stuk jonger uit. Ze wordt vaak zo rond de 25 jaar geschat. Ze heeft lange blonde haren en een normaal tot slank figuur, gewoon een mooie meid om te zien en er kijken ook genoeg mannen naar haar om als ze over straat loopt. Haar mooie ronde borsten met kleine tepels zijn heerlijk om te zien en zeker ook om aan te voelen. Verder heeft ze een paar mooie strakke billen en een mooi glad geschoren kutje.

In al die jaren samen hebben we vaak dingen gedaan die ons wel geil leken. We hebben bijvoorbeeld al diverse keren aan buitenseks gedaan, waarbij we werden bekeken. Maar de mannen die keken mochten niet aan haar zitten of bij haar komen. Tot vorig weekend. Het was zaterdag en zoals gewoonlijk gaan we dan in de ochtend onze boodschappen doen en een beetje winkelen. Om in de middag dan nog even een borrel in de stad te drinken en dan naar huis om te eten. We waren nog maar net thuis en toen kwam er een goede vriend van ons langs, het was Marco, hij at met ons mee en het was reuze gezellig. Marco is 47 jaar en is sinds enkele maanden vrijgezel.

Later op de avond kwam het onderwerp seks ter sprake. Hoe dat zo kwam weet ik niet meer, maar er werd gesproken over leuke dingen op het gebied van de seks. Marco vertelde diverse avonturen die hij met zijn ex had beleefd. Dat was ontzettend grappig en leuk. Nu konden wij natuurlijk niet achter blijven. Tineke vertelde over onze buiten avonturen. Dat was lachen en ik merkte dat de drank er voor zorgde dat ze dit behoorlijk enthousiast vertelde, normaal zou ze dit soort zaken nooit vertellen. Marco lachte en vertelde nu dat hij en zijn ex een keer een trio hadden gedaan met een andere man. Daarop begon Tineke verder te vragen, ze wilde precies weten hoe dat was geweest. Marco zei dat hij het geweldig had gevonden en het zo weer zou doen.

Door de vragen van Tineke vroeg Marco of wij ook al eens een trio hadden gedaan. Daar antwoordde we eerlijk op dat dit niet het geval was, maar dat ik het wel graag zou willen. Daar werd hartelijk om gelachen en Marco deed duidelijke pogingen om Tineke over te halen. De drank ging verder net als het gesprek. Maar Tineke gaf niet toe dat ze het zou willen.

Het was ondertussen al ruim na middernacht en we waren alle drie al aardig beneveld door de drank, ik stond in de keuken om nog maar wat in te schenken toen Tineke bij me kwam staan. Ze lachte naar me en had een geile blik in haar ogen. Wat is er, vroeg ik haar. Jij zou het zo toe laten hé, als Marco zou proberen om mij in het bed te krijgen. Ik lachte en zei, ja, waarom niet, ik ken hem al heel wat jaren en zou hem wel vertrouwen met jou. Daarbij komt dat ik weet dat hij behoorlijk geschapen is. Tineke lachte en zei, hoe bedoel je behoorlijk geschapen? Nou hij heeft echt een behoorlijk grote lul, een stuk groter dan die van mij. Ze begon te lachen en we liepen terug naar de woonkamer.

Tineke moest een kwartiertje later even naar de wc. Ik keek Marco aan en zei zachtjes, zou je het wel willen een keertje met Tineke neuken. Hij lachte en zei, nou echt wel, zij is echt een lekker ding met een verrukkelijk lichaam. We keken elkaar begrijpend aan en Marco wist direct wat mijn bedoeling was. Hij zei, maar ik heb geen condooms bij me. Ja, wij ook niet lachte ik, dan moet je het maar zonder condoom doen als je haar zover krijgt. Van mij mag je proberen of ze er in mee gaat, ik wil haar wel met jou bezig zien en wie weet misschien gaat zij akkoord. Hij lachte en zei, oké ik zal mijn best doen, je moet toch wat voor je beste vriend over hebben.

Tineke kwam weer de woonkamer binnen en na nog een paar drankjes vroeg ik aan Marco of hij bleef slapen zodat hij niet terug naar huis moest, want het regende behoorlijk. Hij lachte en zei dat zou fijn zijn als dat mogelijk is. Tineke vond het ook geen probleem want de logeerkamer was altijd klaar voor gebruik. Zo zaten we nog even wat te praten en opeens keek Marco naar Tineke en zei hij, ik zal je iets laten zien, maar dat is wel privé. Oké, lachte ze en ze ging naast Marco op de bank zitten. Hij pakte zijn telefoon en klikte een filmpje aan. Daarop zagen we zijn ex die hij filmde terwijl ze seks had met een andere man. Marco kwam ook in beeld, althans zijn lul. Die zoog zijn ex terwijl ze zich liet neuken door die andere kerel. Tineke keek met grote ogen naar de flinke lul van Marco. Tineke kreeg weer een geile blik in haar ogen en een rode blos op haar gezicht, ze bleven daarna ook dicht bij elkaar zitten. Tineke vroeg hem hoe het was voor hem om zijn ex zo met een andere man te zien. Marco lachte en zei, ontzettend geil en spannend. Ze was echt waanzinnig nat. Tineke vroeg ook of ze het vaker hadden gedaan en wie die man was.

Ze hadden het daarna nog een paar keer gedaan en ze hadden hem leren kennen via Internet. Tineke liep met een rood hoofd de kamer uit en zei, ik ga even mijn joggingbroek aan trekken, ik krijg last van mijn spijkerbroek. Marco en ik keken elkaar aan, zou ze het echt doen lachte hij. Ik weet het niet, we zullen zien hoe ze straks de kamer weer inkomt, zei ik. Ze kijkt wel geil uit haar ogen, lachte Marco. Dat klopt lachte ik, doe een poging mijn zegen heb je.

Tineke kwam weer terug in een joggingbroek en een T-shirt. Het was duidelijk te zien dat ze geen bh droeg en haar tepels drukte door het strakke shirtje. Tineke straalde ook verlegenheid uit. Ik knipoogde naar Marco en zei, ik ga even roken. Normaal ging Tineke ook mee maar ze bleef nu zitten. Bij de achterdeur kon ik nog net de kamer in kijken en ik zag dat Marco dichtbij haar ging zitten. Ze lachte naar elkaar, maar helaas kon ik niet horen wat ze zeiden. Marco sloeg een arm om haar heen en gaf haar een zoen op haar wang. Ik was verbaasd, zou ze het echt gaan doen. Ik bleef kijken en stak een nieuwe sigaret op.

Mijn ogen vielen open. Marco liet zijn hand op haar borsten rusten en begon ze te kneden en ze liet het toe. Hij schoof haar shirt omhoog en haar blote borsten met stijve tepels waren mooi zichtbaar. Marco speelde met haar stijve tepels en zei wat in haar oor. Zijn hand gleed omlaag en verdween in haar joggingbroek. Ze liet het allemaal toe, ze ging er duidelijk voor. Mijn lul knapte zowat uit mijn broek. Duidelijk was dat hij haar nu vingerde en ik hoorde haar zachtjes hijgen. Ik besloot nog even weg te blijven en zag haar hand zijn kruis kneden. Marco opende zijn broek en deed deze uit. Ook Tineke ging uit de kleren. Ik werd met de minuut geiler want het zag er zo spannend uit. Marco lachte en ik hoorde hem nu zeggen, wat een heerlijk lichaam en wat ben je lekker nat zeg.

Ze begonnen te tongen en zijn handen gleden over haar lijf en zijn vingers in haar natte kutje. Zij had met haar handje die grote stijve lul van Marco vast en trok eraan. Ik maakte mijn sigaret uit en liep rustig de woonkamer weer binnen en ging zitten. De geile geur van haar kutje hing in de hele kamer. Haar benen had ze behoorlijk wijd en zijn vingers zaten inderdaad diep in haar mega natte kutje. Ze keek mij aan met een lach en ging met haar hoofd omlaag. Marco zijn lul stond stijf overeind en zijn eikel druppelde van het voorvocht. Ze liet haar tong over zijn natte eikel glijden en begon hem te pijpen en keek mij ondertussen aan met een geile blik. Ze pijpte zijn lul lekker en Marco lachte en zei, zo zeg, ze pijpt echt onwijs lekker. Hij bespeelde haar borsten en liet zich lekker pijpen en zijn ballen likken.

Ik streelde even haar natte kutje die iets open stond. Even likte ik haar geile kutje. Nu draaide Marco haar op haar rug en kroop hij op haar. Hij wreef zijn eikel door haar kutje en vroeg haar of ze nog wilde. Tineke hijgde en plaatste de lul goed en pakte zijn billen vast en trok hem op haar. Daar gleed zijn harde grote stijve lul in haar. Met haar benen wijd en haar enkels op zijn billen spoorde ze hem aan en Marco begon mijn meisje heerlijk rustig te neuken. Tineke hijgde en lag met haar ogen dicht en het sap stroomde uit haar kutje, hij ging haar sneller en zo te zien dieper neuken en al snel hoorde ik Tineke zeggen, ja ga door, ik kom, ik kom. Ik zag gewoon een straal sap uit haar kutje komen wat langs zijn lul die diep in haar zat en hij bleef haar maar neuken en zo te horen bleef zij maar klaar komen.

Even daarna ging hij van haar af en Tineke keek bloedgeil uit haar ogen, ze ging nu op zijn schoot zitten en zakte over zijn lul heen, ze tongde hem geil terwijl ze hem nu neukte. Ik zat daar op een stoel, keek naar dit geile schouwspel en trok mezelf af. Dit was in het echt nog geiler dan in mijn fantasie. Tineke ging er duidelijk voor en hopte flink op zijn lul. Ze zat op haar knieën op de bank en ik bood mijn lul aan die ze gretig begon te pijpen en Marco naaide haar flink door. Zo liet ze zich in diverse standjes door Marco neuken terwijl ze mij soms pijpte.

Na klein uur waren we even toe aan een drink pauze. Tineke had even rust nodig. Het was een komisch zicht want we zaten daar alle drie naakt en bezweet. Tineke ging even naar de wc en ik keek naar Marco en zei, al klaar of niet? Hij lachte en zei, echt niet je vrouwtje is echt lekker. Ik lachte en zei, oké maak haar gek dan. Ik ga zo ook nog even naar de wc en daarna neem jij haar mee naar de slaapkamer en dan naai je haar gek. Marco lachte en stak zijn duim omhoog. Tineke kwam terug lopen en ik ging naar de wc. Marco stond op en nam haar mee naar boven. Ik kwam snel weer van de wc af en volgde hun zachtjes. In de slaapkamer zag ik ze staan tongen en Tineke trok aan zijn alweer stijve lul en hij speelde met haar billen en borsten. Ze ging liggen en zei, neuk me alsjeblieft. Hij kroop op haar en begon haar weer flink te neuken terwijl ik nu toekeek vanuit de donkere gang en ik hoorde zijn lul flink soppen in haar natte kutje.

Tineke lag daar met haar benen wijd en hoog en hij pompte nu flink in haar en naaide haar hard en stevig. Tineke gilde het uit van genot en spoorde hem aan. Wat was ze geil, ze kwam zelfs spuitend klaar en dat gebeurde een keer of vier achter elkaar. Marco draaide Tineke nu op haar knieën en zo verdween zijn lul weer diep in haar kutje. Na een paar keer diep in haar kutje te hebben gestoten trok hij hem eruit en plaatste hij zijn lul tegen haar kontje aan en voorzichtig gleed hij naar binnen. Ze kon hem hebben en met gemak, want die grote lul ging soepel haar kontje in. Tineke bewoog haar kontje heen en weer, een teken dat ze het lekker vond, en Marco begon haar kontje flink te naaien. Ik trok mezelf klaar en duidelijk werd dat Marco zich klaar neukte tussen haar billen. Want na enkele minuten zag ik hem hevig schokken en ik begreep dat hij zijn zaad diep in haar kontje spoot. Toen hij zijn lul uit haar kontje trok zag ik gelijk een flinke lading zaad uit dat strakke afgeneukte gaatje stromen. Ik had genoten van hun twee en Marco en mijn Tineke hadden het ook heerlijk gevonden.

Het was een super geile avond en Tineke gaf later toe dat ze niet snapte waarom ze dit nooit eerder wilde doen. Dit gaat zeker vaker gebeuren, zij is er helemaal klaar voor en ik wil haar nog vaker geneukt zien worden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten