Je moet het een keer proberen.

Wij zijn een stel van 39 en 36 jaar en al enkele jaren getrouwd. Mijn vrouw (Linda) ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont. Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied. Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen toen mijn vrouw zei, “hoe zou dat zijn, neuken met een ander persoon erbij.” “Wil je dat weten, dan moet je het een keer uitproberen” zei ik. Linda keek mij aan en zei, “zou je dat goed vinden mij laten neuken door jou met nog een andere kerel erbij?” “Waarom niet, anders kom je er nooit achter hoe het is” antwoordde ik. Alleen al bij de gedachte hoe Linda zou worden geneukt door een andere kerel bezorgde mij een behoorlijke bult ik mijn broek.

“We kunnen Sjaak wel een keer uitnodigen en dan kan jij proberen hem zo ver te krijgen” zei ik. Linda zei “oké, dat proberen we, maar vertel hem niets van ons plan.” Ik belde Sjaak op om hem uit te nodigen voor een etentje bij ons thuis voor die komende vrijdag. “Na het eten kunnen we nog wat drinken” voegde ik eraan toe, Sjaak vond het een prima idee. Toen het vrijdag was ging om 19.00 de deurbel. Ik deed de deur open, begroete Sjaak en liet hem binnen. Linda was net klaar met omkleden en zich op te maken. Ze had een kort rokje aan met een strak blauw truitje waardoor de contouren van haar borsten goed te zien waren. Verder had ze sexy laarzen met hoge hakken aangedaan, ze wist dat Sjaak daarop geilde.

Tijdens het eten ging er al wat wijn door en na het eten gingen er nog enkele flessen door. De hele avond zat ik met de gedachte dat Linda geneukt zou worden door ons. Dit maakte mij zo geil, dat ik de hele avond al met een stijve rondliep. Linda had dit wel gezien en fluisterende in mijn oor, “wordt je al lekker geil met de gedachte dat ik vanavond geneukt ga worden door twee kerels, ik wel mijn kut is nu al goed nat, ik heb wel zin om door twee lekkere lullen genomen te worden!”

Ik zei tegen Sjaak “je moet maar blijven slapen, je hebt teveel drank op om nog naar huis te rijden.” “Ik kan wel naar huis, zoveel heb ik nu ook weer niet op” lachte Sjaak. “Je kunt beter blijven slapen” zei Linda terwijl ze haar rokje omhoog trok en Sjaak naar zich toe trok. Ze begon haar hand tussen zijn benen naar boven te bewegen, tot net niet aan zijn dikke bult die hij ondertussen had gekregen. “Oké” zei Sjaak “dan blijf ik wel slapen.”

We hadden behoorlijk wat gedronken en Sjaak werd wat vrijer in zijn doen en laten. Linda bukte voorover zodat Sjaak een mooi zicht kreeg op haar fantastische mooi gevormd achterste en ze begon mijn kruis te masseren. Sjaak had het begrepen, ging op zijn hurken zitten en trok Linda’s slipje opzij, hij had gelijk een prima inkijk in haar kutje. “Verdomme Theo, wat heb jij een lekker vrouwtje” zei Sjaak. “Wacht maar af antwoordde ik, je hebt haar nog niet bezig gezien, dat zal je zo dadelijk wel merken!”

“Als je dat maar weet” zei Linda “doe je broek maar uit, dan weet je wat Theo bedoelt.” Linda ging gehurkt tussen ons in zitten, Sjaak wist al direct wat er ging gebeuren en dat liet hem duidelijk niet onberoerd. Vlug ontdeed hij zich van zijn broek, zijn lul werd met de minuut groter en groter. “Je vindt het lekker hé wat ik ga doen” zei Linda tegen Sjaak. “Ik kan het voelen aan die lekkere lul van jou, hij blijft maar groeien. Straks zal ik jouw lul eens lekker verwennen, maar eerst even mijn ventje zijn lul” vervolgde Linda. Ik vond het wel lekker hoe Linda Sjaak zijn lul vasthield, het was alsof ze bang was dat hij weg zou lopen. Ik merkte aan Linda dat ze veel heviger tekeer ging dan ze normaal gesproken deed.

Ik zag Sjaak watertanden en zei tegen Linda “vergeet onze gast niet.” “Natuurlijk niet” zei ze, ze draaide zich en duwde Sjaak op de bank, ze boog over Sjaak heen en liet zijn forse lul gretig in haar mondje verdwijnen. Ondertussen ging ik achter haar zitten en schoof haar inmiddels nat geworden slipje opzij. Zachtjes begon ik haar mooie kont te kussen en ik bewerkte haar geile kut met mijn tong. Wat was Linda nat, deze belevenis wond haar duidelijk enorm op. Regelmatig keek ik eens hoe ze Sjaak zijn lul bewerkte, alleen al het aanzicht hoe Linda aan de lul van Sjaak aan het trekken en aan het zuigen was, maakte mij lekker geil. Opeens zei ze “wat is dat geil, ik wil neuken”. Dat klonk Sjaak als muziek in de oren en net zoals Linda en ik, begon ook Sjaak zich snel volledig uit te kleden. Linda zat al vlug op haar knieën terwijl ik haar mijn lul presenteerde. Opnieuw begon ze als een bezetene aan mijn lul te zuigen, ze liet hem volledig in haar mond verdwijnen. Ondertussen was ook Sjaak in positie gaan zitten. Hij zette zijn lul tegen haar kutje en drukte heel langzaam zijn lul naar binnen. Linda keek mij aan en zei “ik ga lekker langs achter geneukt worden door een andere kerel.” Ik heb Linda vaak geil uit haar ogen zien kijken, maar zo geil als nu was ze nog nooit geweest.

“Oooo Sjaak” zei ze “wat neuk je lekker.” Sjaak liet bij iedere stoot die hij gaf, zijn enorme lul volledig in Linda’s kutje verdwijnen. Ik neukte haar op Sjaak zijn ritme in haar mond, en iedere keer als Sjaak zijn lul volledig in Linda’s neukspleetje duwde, duwde ik mijn lul diep in Linda’s keel. Ze probeerde mij te pijpen, maar door die vreemde lul in haar kut was ze half van de wereld. Linda kreunde het uit en zei dat ze mij nu in haar wilde voelen.

Linda draaide zich terwijl Sjaak al was gaan zitten. Hij presenteerde zijn lul aan Linda, die zo geil als ze was, hem met volle kracht begon te zuigen en te likken. Ik neukte Linda nu lekker langs achter en keek hoe ze Sjaak zijn lul koesterde. “Ik ga komen” zei ze “oooooo wat lekker ik ga komen.” Ze was zo geil dat ze spuitend klaar kwam terwijl ik haar hard door bleef neuken. Ze ging zo tekeer dat ze Sjaak zijn lul er bijna afbeet. Linda haar enorme orgasme had ervoor gezorgd dat zowel Sjaak als ik nu ook op het punt stonden om klaar te komen. “Kom in mijn gezicht klaar” riep Linda terwijl ze gehurkt tussen ons in kwam zitten. Nog even zoog ze aan onze lullen en al vlug kwamen we vrijwel gelijktijdig klaar in Linda haar gezicht. “Ja, ja, Hmmmm wat is dat geil” zei ze, “spuit mijn gezicht onder met jullie geile lekkere sperma, geef het mij allemaal!”

Later hebben we nog een beetje nagepraat over deze ervaring, we waren alle drie van mening dat dit zeker voor herhaling vatbaar was.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten