Intens genieten.

In het grote bed lag Diny intens te genieten van de heerlijke gevoelens die door haar opgewonden lichaam rilden. Wulps jeukende erotische prikkelingen trokken haar nog verder opgeilend door buik en dijen. Vaag bracht ze de heerlijke gevoelens in verband met haar man Nico, en behaagziek kroelde ze nog dichter tegen het andere naakte lichaam dat naast haar in bed lag.

De sterke warmte van zijn gespierde lichaam gaf haar een gevoel van veiligheid. Ze lag op haar rug en speelde met zijn ene arm, terwijl hij met zijn andere hand zacht over haar volle borsten streek. Hij masseerde en kneep haar in haar recht opstaande rose tepels waardoor de opzwepende storm binnen haar nog heviger werd. Haar man van wie ze zoveel hield liet zijn hand uitdagend over het gladde oppervlak van haar buik naar beneden glijden, omhoog en omlaag om met het toefje schaamhaar dat op haar kutje stond te spelen. En daarna bovendien nog met een vinger langs de strakke rose opening van haar kutje. Ze kreunde er een beetje van en spreidde onwillekeurig haar warme zachte dijen zodat hij plaats had om haar opwindend te vingeren. Zijn middelvinger ging door de gleuf. Ze kreunde geil toen hij met zijn vinger regelmatig in en uit haar kutje glipte en langzaam maar zeker haar vagina verder opentrok met een hartveroverende zachtheid. Langzaam verdween zijn vinger uit haar kutje en ging hij naast haar op zijn rug liggen.

Toen werd ze zich bewust van de hardheid van de dikke lul die tegen haar been duwde. Ze hijgde een beetje in zijn mond toen ze probeerde hem met haar vingers te omvatten. Willem kreunde toen de zachte vingers van haar kleine hand zich om zijn kloppende eikel sloten. Opnieuw hijgde hij van genot toen ze zijn pik begon te masseren en te knijpen. Ze liet de dikke voorhuid op en neer langs de stijve vleesmassa glijden op het zelfde ritme als waarop hij nu zijn vingers in haar kut duwde. Hij staarde naar de zacht behaarde spleet tussen haar dijen die nu glinsterde door de parelachtige druppels die hij eruit had laten komen. Hij likte en zoog en kroop uiteindelijk naar haar stijve clitoris omhoog. Ze begon nog harder te kreunen. Plotseling lagen zijn handen naast haar hoofd. Ze trok hem weg en verlangde nu intens naar hem. Ze kronkelde haar lichaam in talloze bochten en haar zware jonge borsten rolden van boven naar beneden.

Willem kroop boven op haar en met nog altijd gesloten ogen deed ze haar benen uit elkaar en greep zoekend naar beneden totdat hij opnieuw haar koele hand om zijn pik voelde. Ze rukte even aan het kloppende lid, de voorhuid gleed soepel terug waarna ze de rubberachtige kop naar de gretige opening van haar kutje leidde totdat hij voelde hoe het vochtig dampend vlees hem bijna naar binnen sabbelde. “Oh, Willem..., oh Willem”, kreunde ze hartstochtelijk. “Nu lieverd, nu! Neuk me! Oh neuk me dan toch!” Hij zei niets maar stootte met een lange haal diep in haar en ontlokte daarmee een verraste uitroep van genot, diep uit haar keel. Haar vocht dampte om zijn ijzeren staaf.

Terwijl zijn paal steeds dieper in haar wegzonk kwamen ze klaar. Haar kersenrode tepels prangden stevig tegen zijn borst “oh wat was dat lekker”, zei ze toen hij heel langzaam zijn opgezwollen natte lul uit haar drijfnatte kut haalde. Nico keek hoe het zaad van Willem langzaam uit haar kutje liep en kwam al trekkend aan zijn lul tot een hoogtepunt. Ze hadden alle drie intens genoten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Social Style