Ingesneeuwd

Ingesneeuwd.

De fijne motsneeuw dwarrelde gestaagd naar beneden. Het zicht was door de dichtheid van de poedersneeuw gereduceerd tot nul. De negentien jarige Michel vervloekte het moment dat hij had besloten zijn ouders in Zwitserland te bezoeken. Wanhopig probeerde zijn hel blauwe ogen de witte deken te doorboren.

Hij was hopeloos verdwaald! Zijn keus om de snelweg te verlaten en binnendoor te rijden was een behoorlijke misser geweest. Wat hij had gevreesd gebeurde ook. De achterkant van zijn wagen slipte weg toen hij een oneffenheid in het wegdek raakte. Eer hij het zich realiseerde voelde hij de achterkant van zijn wagen wegslippen. Wanhopig draaide hij tevergeefs aan zijn stuur. Met een klap kwam hij tegen een boom in de berm tot stilstand. Even schudde hij versuft zijn hoofd. Door de klap was zijn wagen afgeslagen. Vloekend draaide hij het contact weer aan. Wat hij ook probeerde, de auto weigerde nog langer dienst. Zuchtend trok hij zijn ski-jack aan en verliet de auto. Hoofdschuddend bekeek hij de schade. Zonder hulp zou hij hem niet uit de berm krijgen. Laat staan weer rijdende.

Hij besloot de weg te volgen in de hoop ergens een huis aan te treffen. Hij liep al ruim een uur, door een nu inmiddels 30 cm dikke laag sneeuw. Hij voelde hoe hij langzaam uitgeput begon te raken. Zijn benen leken wel van lood en hij was verkleumd tot op het bot. Hij haalde opgelucht adem toen hij aan zijn linkerhand een oprijlaan zag. Na iets wat niet meer dan een kwartier duurde, maar voor zijn gevoel uren leek, kwam hij bij een groot soort blokhut aan. Hij klopte uitgeput aan en zakte voor de deur langzaam in elkaar.

Verdwaasd knipperend met zijn ogen kwam hij langzaam weer bij. Hij keek in de zacht groene ogen van een mooie blonde, glimlachende vrouw. “Zo slaapkop, hoe voel je, je,” klonk het vriendelijk, terwijl ze geruststellend een hand over zijn gezicht haalde. “Goed, geloof ik. Waar ben ik?” sprak hij verbaasd. “Laten we bij het begin beginnen,” begon ze, “ik ben Petra en woon hier met mijn man Frank. Je bent hier...” Rustig en op kalme toon vertelde ze hem het hele verhaal. Wat onrustig schuivend in het ruime bed bemerkte Michel dat hij volkomen naakt was.

“Wie heeft me... eeuuuhhhh,” stamelde hij. Eer hij zijn zin kon afmaken nam de vrouw het over. “Uitgekleed,” ze gniffelde zacht. “Ik! en Frank heeft je naar boven gebracht. Voor de rest ben ik verantwoordelijk,” klonk het nu bijna verontschuldigend. “Je was zeiknat en helemaal versteend. De makkelijkste mannier om je warm te krijgen was om je zo in bed te leggen.” Hij knikte begrijpend. Ze stond op en wees naar een kast in de hoek, “als je in staat bent naar beneden te komen kan je daar een duster vinden. Straks zoeken we wel wat droogs uit de kast van mijn man op.” Hij knikte, “ik kom meteen naar beneden.”

Met belangstelling keek hij de heupwiegende vrouw na en stond op. Even sloot hij zijn ogen, om vervolgens op te staan en de duster aan te trekken. Hij had uren geslapen en voelde zich opperbest. Nieuwsgierig naar wat hij beneden zou aantreffen liep hij de houten trap af. In de gezellige woonkamer brandde vergenoeggelijk een open haard die een weldadige warmte verspreidde. Een grote al grijzende man stond bij zijn binnenkomst op en schudde hem hartelijk de hand. Hij stelde zich voor als Frank. Hij vertelde Michel dat dit weer wel een paar dagen kon aanhouden en dat hij zich dus maar moest gedragen alsof hij thuis was.

“Ik doe dat ook,” knipoogde hij veelbetekenend naar Michel. Michel kreeg van zijn gastheer een groot glas cognac in zijn handen geschoven. Frank ging naast zijn vrouw op de bank zitten. Michel nam de vrouw eens aandachtig op. Ze was gekleed in een kort, wijd vallend donker rokje en een even ruim vallend contrasterend geplooid bloesje dat door een elastiek op haar ranke schouders bleef hangen. Hij schatte haar achterin de dertig. Zo ver hij kon beoordelen had ze een schitterend figuur. Lang, slank, een rond kontje perfect geaccentueerd door een paar ronde heupen. Haar tieten waren zover hij kon beoordelen groter, dan je bij zo'n fijn gebouwde vrouw zou verwachten. Als ze bewoog schommelden ze heerlijk heen en weer, wat hem deed vermoeden dat ze geen bh droeg.

Hij vermaakte zich kostelijk met het echtpaar die hem het gevoel gaven dat hij meer dan welkom was. Hij moest moeite doen zijn ogen van Petra af te houden. Ze zat op zo’n manier voor hem dat hij een groot deel van de binnenzijde van haar blanke zachte dijen kon zien. Bij bepaalde bewegingen kon hij bijna haar kruis zien. Het was al laat toen het onderwerp op vrouwen kwam. De oudere man had in de ogen van Michel een behoorlijk uitgesproken mening, over wat vrouwen mooi maakten.

“Vrouwen,” zo sprak hij, “trekken altijd mijn aandacht, als ze een mooi gezicht hebben en een paar stevige grote borsten.” Met een veelbetekende blik keek hij Michel aan die hem neutraal aankeek. Eeuuuhhhh.... hoe kan ik het duidelijker maken, voor je?” klonk het nadenkend. “Zoals Petra!” sprak Frank terwijl hij met beide handen de tieten van Petra omvatte. Michel zag dat Petra glimlachte, ze knikte ten teken dat ze hem begreep. “Hoe vind jij haar,” ging Frank verder alsof hij Michel nog moest overtuigen. “ Mooi,” klonk het eenvoudig. “En haar tieten?” ging Frank onverdroten verder.

Michel wist niet goed wat hij met deze situatie aan moest. De vrouw was heel mooi, maar de niet zo ervaren jongen, had de angst dat een verkeerd antwoord wel eens verkeerd opgevat kon worden door de enthousiaste Frank. “Mmmmm, ook mooi!” klonk het aarzelend. “Hij twijfelt,” klonk het gespeeld verontwaardigd uit de mond van Frank. “Mag het?” sprak hij tot zijn vrouw. Petra knikte lachend. Meer aanmoediging had Frank niet nodig. Met een soepele beweging trok hij haar shirt over haar schouders heen naar beneden.

Michel hapte naar adem toen hij haar borsten zag. Ze droeg zoals hij al verwacht had, geen bh. Haar tieten waren stevig, groot en rond, haar donker gekleurde tepels stonden hard vooruit. Michel voelde hoe zijn lul reageerde door licht schokkend omhoog te komen. Petra keek verlekkerd hoe zijn lul een duidelijke tent vormde in de ochtendjas. Hem verder opzwepend opende ze licht haar dijen zodat hij tot haar kruis kon kijken. Tot zijn verbazing droog ze geen slipje. Gebiologeerd staarde hij naar de rijpe vrouw. De lucht had een erotische lading gekregen. Frank doorbrak de gespannen stilte. “Ik geloof dat onze jonge vriend wat gespannen is,” sprak hij grinnikend. “Misschien kan jij wat van die spanning weg nemen, schat.”

Eer hij was uitgesproken gleed Petra op haar knieën op de grond. Als een krolse kat kroop ze draaiend met haar kontje naar hem toe. Michel slikte gespannen toen ze voor hem stopte en haar handen op zijn knieën lag. Zonder verder een moment te verliezen trok ze de panden van de duster van elkaar en staarde naar zijn ondertussen spijkerharde lul. Ze slikte verlekkerd toen ze de omvang van zijn gespannen lul zag. Toen ze hem in bed had gelegd had ze al het idee gehad dat hij stijf groot moest wezen! Ze had er met Frank over gesproken dat ze hem wel zou willen voelen. Meegaand en geil als hij altijd was had hij haar duidelijk te verstaan gegeven dat ze haar gang maar moest gaan. Nu ze zo voor de jongen zat was ze tevreden dat haar gevoel had haar niet bedrogen had. Hij was groot, echt groot. Haar man was niet onbedeeld maar deze was ruim 20 centimeter. Ze kon hem met haar hand niet omvatten.

Frank die nog op de bank zat knoopte zijn broek open om zijn lul, die pijnlijk klem zat, de vrijheid te geven. Grijnzend keek hij Michel aan. “Leef je uit jongen! Ze heeft energie voor twee,” klonk het geil. Michel kreunde zacht van opwinding toen Petra zijn lul in haar handen nam. “Mmmmm....... dat is een mooie,” klonk het goedkeurend.

Haar tong flitste tussen haar sensuele lippen vandaan en gleed over de dikke eikel heen, waar een druppeltje voorvocht op parelde. Verlekkerd likte ze het vocht op. Hij zag hoe ze gretig haar lippen opende en zijn lul in haar mond schoof. Haar tong kronkelde onder de gevoelige rand van zijn eikel heen. Met haar vrije hand masseerde ze zijn ballen die tot haar genot zo groot als eieren waren. Zacht kreunend pijpte ze hem terwijl ze hem in haar mond aftrok. Michel zag dat Frank was opgestaan. Zijn lul zwiepte obsceen heen en weer toen hij op zijn vrouw afliep. Met een kort rukje sloeg hij haar rokje omhoog en ontblote zo haar kontje.

Ze kreunde zacht toen ze voelde hoe Frank twee vingers in haar zeiknatte kutje schoof. Kalm en beheerst haalde hij zijn vingers op en neer terwijl hij met zijn duim plagende rondjes rond haar klitje draaide. Verlekkerd schoof ze op het ritme van de vingers haar kontje van voor naar achteren. Door haar nu onophoudelijke gekreun, voelde Michel zijn lul als een stemvork trillen. Haar loshangende tieten streelden heet bij iedere heen en neer gaande beweging van haar lichaam over zijn knieën heen. Haar tepels waren als gloeiende spijkers.

Frank keek met een geile blik in zijn ogen toe hoe zijn vrouw de vreemde man gretig pijpte. Met zijn vrije hand trok hij fanatiek aan zijn dikke lul. Michel merkte dat ze onder invloed van haar eigen genot hem steeds fanatieker begon te pijpen. Haar tong gleed als een bezetene rond zijn steel terwijl ze hem snel aan de basis van zijn lul aftrok. In een genotvolle reflex had hij haar hoofd in zijn handen genomen. Licht schokkend gingen zijn heupen op en neer. Hij neukte de vrouw nu in haar mond. Petra merkte aan zijn bewegingen dat ze de controle begon te verliezen. Michel voelde hoe het zaad in zijn ballen begon te koken.

“Ooohhh... Godddd...,” kreunde hij nauwelijks hoorbaar. Petra voelde hoe zijn bonkende lul in haar mond begon op te zwellen. Ze kneep stevig in zijn lul en drukte hem stevig op de bank om zijn schokkende beweging te stoppen. Ze keek hem glimlachend aan terwijl ze zijn lul uit haar mond liet glippen. “Nee, jongen,” knorde ze zacht, “de eerste lading wil ik ergens anders!” Ze kwam overeind terwijl ze haar kontje bij Frank vandaan draaide. “Boven maken we het af jongens.”

Frank stond meteen op en liep naar boven. Petra volgde haar man. Onderweg naar boven gooide ze haar kleding achterloos naast zich neer. Michel sloot de rij richting slaapkamer en werd steeds geiler door het beeld van de nu naakte vrouw voor hem. In de slaapkamer lag Frank al volledig naakt op het bed. Petra kroop het bed op tussen de benen van Frank. Gretig sloot ze haar mond om zijn spijkerharde lul. Haar kontje stak uitnodigend naar de deuropening waar Michel even stil hield. Ze schudde even uitnodigend met haar kontje naar hem. Meer aanmoediging had Michel niet nodig. Met zijn lul in zijn hand hurkte hij achter haar neer. Plagend liet hij zijn lul een paar maal door haar zeiknatte spleetje glijden. Hij hoorde hoe ze zacht kreunde. Even kruiste zijn blik die van Frank.

“Neuk haar Michel, neuk die slet hard,” kreunde hij heet. Michel aarzelde geen seconde meer. Langzaam schoof hij zijn machtige eikel tegen haar grotje aan en voerde de druk op. Centimeter voor centimeter gleed zijn lul in het hete grotje van de kermende vrouw. Petra hapte naar adem toen hij steeds verder in haar schoof. “Jaaaaa... neuk me Michel, neuk me...,” kreunde ze gesmoord.

Hij vulde haar kutje volledig. Haar spieren hadden moeite zich aan de heerlijke indringer aan te passen. Geil draaide ze met haar kontje in een poging de harde staaf zo ver mogelijk in zich te schroeven. De lul in haar mond en de lul in haar kut lieten haar zonder enige beweging bijna klaarkomen. Fanatiek zoog ze op de lul van haar man. Zacht masseerde ze zijn ballen, terwijl haar hoofd in een hoog tempo over de kloppende lul op en neer ging. Steeds als Michel krachtig in haar schoof moest ze opletten dat de lul van Frank niet tot achter in haar keel gleed.

Frank voelde dat hij door de hele geile situatie sneller ging klaarkomen dan normaal. Ze pijpte hem, onder invloed van haar eigen genot, dieper dan ze normaal deed en maakte hem zo bijna gek. Hij pakte het hoofd van Petra stevig beet en schokkend met zijn heupen kwam hij met een dierlijke kreet klaar. Straal na straal spoot hij met kracht achter in haar keel. Petra was niet van plan een druppel van het romige goedje te verliezen. Zacht kreunend slikte ze alsof haar leven er van afhing. Ze zoog door tot ze zeker wist dat hij volledig leeg was. Hijgend liet ze zijn lul uit haar mond glippen. Haar hoofd liet ze eenvoudig op de schoot van Frank vallen.

Tot de verrassing van Michel was ze enorm krap. Hij had het gevoel dat zijn lul zat opgesloten in een hete fluwelen handschoen. Hij had zijn handen op haar heupen geplaatst en neukte haar langzaam. Hij genoot enorm van deze situatie. Zijn stoten waren hard en raak. Haar hoofd schokte met iedere stoot tegen de buik van haar man aan. Haar schaamlippen kronkelde zich geil om zijn heen en weer schuivende lul heen. Hij trok zijn lul tergend langzaam zo ver mogelijk terug, tot zijn eikel nog net in haar zat, om vervolgens met al zijn kracht toe te stoten. Ze kreunde nu onophoudelijk. Ze voelde hoe ergens diep in haar lichaam haar orgasme zich op een enorme manier ontwikkelde. “Snelleeerrrr... harderrrrr... toeee.. .toeeee... ga dooorrrr...,” zweepte ze hem op.

Frank voerde het tempo op. Steeds sneller en harder ramde hij zijn heupen naar voren. Zijn buik sloeg in een obsceen kletsend geluid tegen haar kontje aan. Hij voelde hoe zijn ballen in een laatste wanhopig verzet zich samentrokken. Petra had het gevoel dat haar hele lichaam vol genot in brand stond. Frank, waarbij ze nog steeds op schoot lag schoof zijn handen onder haar door en pakte haar tepels vast. Hard speelde hij met de kogelharde knoppen. Dit laatste joeg haar over de drempel. Met een ijselijke kreet kwam ze klaar.

“Ooooohhhhhh... Jezussss... ik kom, ik kom klaaaarrrrr... aaahhhhhhhhh...” De handen van de ongecontroleerd schokkende vrouw klauwde in de lakens. Het kutje van de klaarkomende vrouw trok hevig samen en ving de lul van Michel in een ijzeren greep. Met een paar laatste felle stoten diep in haar, kwam hij met een gesmoord gekerm klaar. “Komt hettttt... ik spuit je kut volllll...” . Met deze laatste woorden ramde hij zijn lul zo ver als hij kon diep in de buik van de vrouw. Straal na straal spoot hij met hoge kracht diep in haar. “Spuitttt... jaaaaa... spuit me vollll... aaaaahhhhhhhh...”

De enorme hoeveelheid zaad maakte haar gek. Er leek geen einde aan te komen. Haar kutje kon al dat zaad niet verwerken. Het stroomde langs haar kutje over haar schaamlippen op het laken. Het leek minuten te duren eer de schokkende lul langzaam tot rust kwam. Uitgeput liet ze zich voorover vallen en rolde naast haar man op het bed. Michel's nog steeds harde lul schoof door die plotselinge beweging uit haar. Michel kroop verder het bed op en ging hijgend naast haar liggen.

Petra zoende heet haar man eer ze zich naar Michel keerde. “Wouw... dat was... ongelofelijk.” Gelukzalig liet ze haar nagels over de nog steeds harde lul gaan terwijl ze zacht haar tong in zijn mond liet kronkelen. Michel huiverde terwijl Frank glimlachend toekeek. Ze maakte zich van hem los. Geil keek ze naar zijn lul. “Wordt dat ding niet slap,” vroeg ze verbaasd. Hij schudde nee, “Nee, sorry pas na de tweede of derde keer” klonk het bijna verontschuldigend. Met een sensuele glimlach keek ze hem aan, “mmmm..., dan moeten we daar zo nog maar wat aan doen.”

Met een brede grijns op zijn lippen veerde Frank omhoog. “Ik weet niet wat jullie willen maar ik ga even naar het toilet en wat drinken”. Hij keerde zich nog even om toen hij de kamer uit liep of iemand hem volgde en verdween toen naar beneden. “’Jezus Michel, spuit jij altijd zo veel? Het zaad loopt langs mijn billen!” sprak Petra geil. Hij grinnikte, “ja, als ik enorm geil ben zoals net, dan kan het behoorlijk veel zijn!” Ze rolde zich op haar zij en sloeg een arm om zijn middel heen. “Wat denk je... Zou het je nog een keer lukken.” Hij lachte zacht, “mmmmmm..., als je, je best doet zal het nog wel lukken.”

Amper had hij zijn zin afgemaakt of hij voelde hoe haar kleine elegante hand zich om zijn lul sloot. Zacht trekkend boog ze zich naar zijn lul toe. Hongerig opende ze haar mond en liet de enorme eikel tussen haar lippen verdwijnen. Verlekkerd gleed haar tong langs zijn eikel. Ze proefde een restje sperma dat zich had vermengd met haar sappen. Ze smakte verlekkerd. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo geil was geweest als nu. Veel geduld had ze niet. Ze draaide zich zo dat ze hem kon aankijken. Langzaam liet ze de lul uit haar mond glijden. Ze schoof haar been over hem heen zodat haar knieën aan weerszijde naast zijn heupen lagen. Haar hand trilde licht toen ze het hete vlees op haar opgezwollen kutje richtte. Ze hield haar ogen vol genot gesloten terwijl ze zich langzaam liet zakken. Zacht draaiend met haar kontje begon ze te bewegen. Haar grote tieten bungelde verleidelijk voor de ogen van de jongen. Hongerig sloot hij zijn handen om het zachte vlees. Petra boog zich iets naar voren. Michel begreep meteen wat ze wilde, gretig sloot hij zijn mond om een tepel. Zacht zuigend en bijtend op de harde tepels liet hij haar vol genot kreunen. Geen van tweeën zag Frank met een stijve lul in de deuropening staan kijken.

Stapje voor stapje kwam hij dichterbij. Hij spuugde in zijn hand en maakte de kop van zijn eikel nat. Petra merkte hem pas op toen hij achter haar neer hurkte. Met een grote hand drukte hij haar naar voren. Michel voelde hoe haar tieten heet tegen zijn borstkast aandrukte. Petra kreunde verwachtingsvol. Ze wist wat Frank wilde doen. Het was al heel lang een droom van haar om een tussen twee mannen in te zitten. Of het met die grote lul in haar kutje zou lukken wist ze niet, maar ze was vastbesloten het te proberen. Hij drukte zijn eikel tegen haar sterretje aan en voerde langzaam de druk op. Haar sluitspier kon niet anders dan onder de druk bezwijken. Langzaam gleed zijn eikel in haar. Hij voelde dat hij haar zeer deed. Hij stopte dan ook bewust om haar de kans te geven zich aan de indringer aan te passen. Stukje voor stukje schoof hij met beleid verder naar binnen tot zijn ballen tegen haar kont aandrukte. Ze was ontzettend krap. Hij had het gevoel dat ze zijn lul eraf kneep.

Petra voelde hoe hij langzaam de ingang forceerde, pijnlijk langzaam drong hij bij haar naar binnen. Ze beet op haar tanden. Ze was vastbesloten dit te doen. Ze was blij dat hij wachtte om haar de kans te geven zich aan te passen. Ze had het gevoel dat de lul van Michel die volledig in haar zat steeds dikker werd. Ze wist dat het maar schijn was, het was puur te wijten aan de indringer in haar kontje die de laatste ruimte die ze in haar onderlichaam had opeiste. Ze slaakte een zucht van verlichting toen ze de ballen van Frank tegen haar kont voelde drukken. Een pijnlijk brandend gevoel had zich meester gemaakt van haar kontje. Ze kreunde even toen hij zijn lul een stukje terug haalde en weer langzaam in haar schoof. Nadat hij zijn lul een paar maal heen en weer had geschoven en het soepeler ging veranderde het pijnlijke gevoel in een zacht brandend geheel.

Toen uiteindelijk de mannen om en om begonnen te bewegen begon het geile genot weer de overhand te nemen. Ze had nog nooit zo vol gezeten als nu. De lul van Michel, diep in haar voelde heerlijk aan. Ze had het gevoel dat de mannen haar op plekken raakte waar ze nog nooit geraakt was. De aanvankelijk rustige kalme onwennige stoten werden zekerder tot er uiteindelijk een soort geoliede machine in haar zat. Om en om schoven ze in haar, er was geen seconde of ze voelde iets in haar schuiven. “Neuk me jongens, pak me kont, vul me kut... ooohhhh...,” kreunde ze opzwepend. Petra had het gevoel dat ze gek werd. Langzaam voerde de mannen het ritme op.

“Aaahhhhh... jaaaa... sneller, harder doe het harderrrrr..., ”kermde ze. Het genot dat zich in het lichaam van Petra had opgebouwd zocht een uitweg. Met een schrille kreet kwam de vrouw schokkend klaar. “Jaaaaaa... ik kommmmmm... neuk me jongensssssss... oooohhhhhhh.” Frank en Michel pinde de vrouw muurvast tussen hun harde lichamen. Het was aan de mannen te merken dat ze op het punt stonden te exploderen. De eerst zo geoliede machine verloor langzaam iets van zijn kracht. Steeds harder en sneller ploegde de pikken in haar lichaam heen en weer. Het zaad bij Frank en Michel kookte in hun ballen. Michel voelde hoe zijn ballen zich krampachtig samentrokken. Petra voelde hoe de pikken simultaan in haar opzwollen en haar zoveelste orgasme versterkte.

“Spuit maarrrrr... spuit me volllll.... ram hem in me kut, spuit het in me kont... eeeuuuuuhhhhhh... Godddddddd...” Straal na straal voelde ze krachtig aan weerszijden van haar lichaam diep in zich spuiten. Nat en bezweet vielen de drie uitgeput op elkaar. Na verloop van tijd voelde ze hoe de lullen in haar langzaam verslapten en uit haar schraal geneukte lichaam gleden. Langzaam rolden de drie naast elkaar op het ruime bed.

Petra was de eerste die de stilte verbrak. “Jezus jongens, dat was waanzinnig.” De mannen grijnsden veelbetekenend naar elkaar. Ze gaf haar man een zoen en vervolgens Michel. “Voor nu wil ik alleen maar slapen,” gaapte ze.

Amper had ze haar ogen gesloten of ze viel in slaap tussen de mannen in. Michel keek even naar buiten waar de sneeuw onverminderd naar beneden viel. Voorlopig zat hij hier nog wel even vast dacht hij tevreden en viel in een diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten