In scène gezet door haar man.

Charlotte leunde tegen het aanrecht. Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid. Die kut wasmachine! Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken. ”Vandaag stuur ik wel even een monteur langs, die zal er rond 9 uur zijn”. Preciezer kon haar man niet zijn. En Charlotte moest dus thuisblijven? Bart was namelijk de eigenaar van het elektronicabedrijf en had vandaag toevallig een afspraak met een klant. Charlotte was die dag net van plan om met haar vriendin Bianca te gaan shoppen, dus dat was best wel balen. En daarom keek de blonde, 34 jarige Charlotte nu tegen een monteur aan die haar wasmachine moest repareren.

Wel een lekker ding trouwens, een zwarte jongen, leuk koppie en een gespierd lijf, nou moest ze toch ophouden. Het was 10 uur, ze wilde weg. ,”Kan ik een kopje koffie inschenken of ben je nog lang bezig?” ,”Schenk maar in mevrouw, ik ben bijna klaar. Het was maar een kleinigheidje”. De monteur, die zich had voorgesteld als Ray, kwam overeind. Charlotte reikte hem een kop koffie aan en merkte dat hij een meer dan gewone belangstelling voor haar had. Ze was dan ook best wel sexy gekleed. Ze vond het altijd fijn om er sexy bij te lopen als ze met Bianca ging shoppen, want haar vrijgezelle vriendin trok behoorlijk veel mannelijke ogen als ze over straat liep. De rok van Charlotte viel net over haar billen en haar topje lieten haar borsten mooi uitkomen. De hakken van haar pumps maakten haar benen een stuk langer. Ze vouwde haar linkerbeen voor de rechter en keek naar Ray die een slok van zijn koffie nam.

Ze sloeg aan het fantaseren. Hoe gespierd zou hij onder die saaie bedrijfskleding zijn? Ze had nog nooit seks gehad met een zwarte man, sterker nog, Bart was al 20 jaar lang de enige. Ze schrok van haar gedachten en schudde haar hoofd, waardoor de keurig geföhnde blonde lokken rond haar hoofd dansten. “Ik pak nog even mijn gereedschap, laat u even tekenen en dan ga ik”, zei Ray. Charlotte was weer in gedachten. Ray bukte zich, zijn spijkerbroek zakte af. Een stukje bilspleet werd zichtbaar. Normaal gesproken vond Charlotte dit te vulgair voor woorden maar nu merkte ze dat ze haar lippen stond af te likken. Wat een kontje! Met een ruk draaide ze zich om, zette haar handen op het aanrecht en haalde diep adem. Waar was ze mee bezig? Ze stond te trillen op haar benen. “Lust, pure lust”, ging het door haar heen. Ray kwam naast haar staan, hij stond heel dichtbij. “Als u nu even deze werkbon af wilt tekenen” Trillend nam Charlotte de pen aan, Ray stond tegen haar aan. Charlotte zag een druppel op de werkbon vallen en besefte ineens dat ze letterlijk stond te kwijlen. Plotseling voelde ze Ray’s hand die haar van achteren in haar kruis greep.

“Wel verdomme” Ze wilde hem wegduwen, maar hij had haar stevig beet. Ray haakte zijn wijsvinger in haar slipje en scheurde het in één beweging kapot. Charlotte verzette zich met al haar kracht, maar Ray ging achter haar staan en pakte met zijn linkerhand haar rechterborst. Met zijn rechterhand omvatte hij haar billen, waarbij hij zijn wijsvinger rechtstreeks in haar kut duwde. Charlotte’s weerstand was definitief gebroken. Met een zucht duwde ze haar kontje naar achteren en liet ze de neger zijn gang gaan onder haar rokje. “Jij lust er wel pap van, hè blondje? Je wilt geneukt worden door een neger”. “Zullen we de banaliteiten achterwege laten?” vroeg Charlotte. Ray pakte haar voorhoofd, rukte deze naar achteren en zei in haar oor, “Geen idee wat je zegt, lekker ding, maar ik ga je neuken”. Hij liet Charlotte’s hoofd weer los. “Toe maar, ga je gang maar, woon me uit, ik ben ontoerekeningsvatbaar, maar dat hoef jij niet te weten”, dacht Charlotte. Ray had inmiddels drie vingers in haar kut en Charlotte had het idee dat onder haar voor het keukenkastje inmiddels een aardig plasje geil van haar lag. Ze was zich slechts vaag bewust van haar overgaande mobieltje totdat Ray vroeg, “Wie is dat?” “Mijn man”. “Praat met hem” fluisterde Ray in haar oor terwijl hij haar mobieltje voor haar gezicht hield. ‘Bart’ stond er onmiskenbaar in het display, en Ray had al opgenomen. De lijn stond dus al open.

Charlotte pakte het mobieltje. “Ja, met Charlotte” hijgde ze. “Hé lief, hoe gaat het?” Charlotte moest even wachten met antwoorden want Ray was recht achter haar gaan staan en kneedde haar beide borsten. Ze voelde door zijn broek zijn pik tegen haar kontje en begon mee te draaien in zijn ritme. Ze leunde naar achteren en pakte Ray bij zijn haren. “Eh, ik ben nog thuis”. Ze probeerde haar stem zo neutraal mogelijk te laten klinken, met in haar rechteroor de stem van haar man en in haar linkeroor de tong van Ray, die haar hard in de tepels kneep en maar tegen haar aan bleef rijden. “Is de monteur al klaar?” vroeg Bart. Charlotte slaakte een gil. “Gaat het goed daar?” Bart klonk bezorgd. “Eh, ik brand me een beetje aan de koffie” zei Charlotte. Wat werkelijk gebeurde, was dat Ray haar rokje ruw naar beneden trok, haar omdraaide en haar hard op het aanrecht zette. “Maar hoe zit het nu met die monteur?” vroeg haar man terwijl de neger haar benen uit elkaar schoof en zijn tong in haar kut ramde. Charlotte dacht dat ze gek werd. “Ja, nee, de monteur is nog bezig”. “Die is zeker bezig” dacht ze.

Ray had haar klitje gevonden en draaide rondjes met zijn tong. Het voelde hemels. Ze bedacht dat ze een mooie aanblik moesten vormen, blonde vrouw in pumps en strak topje die op het aanrecht zat te bellen terwijl ze hartstochtelijk door een neger werd gebeft. Het besef maakte haar nog geiler en terwijl Bart een verhaal was begonnen over de lekkende wasmachine pakte ze Ray in zijn haardos en drukte hem nog harder tegen haar kruis. Ze duwde haar kontje zo ver mogelijk omhoog om die waanzinnige tong van hem zo goed mogelijk te voelen. Bart praatte inmiddels over hoe hij de monteur zo snel mogelijk had geregeld en gaf Charlotte nog als advies, “laat je niet naaien door die kerel”. Over banaal gesproken, bedacht Charlotte, dat was ze nou juist van plan. Net op het moment dat Charlotte dacht dat ze alles onder controle had, hield Ray op. Hij ging voor haar staan en trok zijn sweater uit. Bewonderend keek Charlotte naar zijn gespierde, bezwete lijf. Ze stikte haast in haar begeerte. Zijn mond vormde duidelijk de woorden, “ik ga je neuken”. Ze keek hem verstoord aan, wijzend op haar mobieltje. Ray herhaalde zijn woorden, dit keer zei hij het zachtjes. Bart reageerde door de telefoon, “Is dat de monteur? Wat zegt hij? Is hij klaar? Geef hem maar even”. “Oké”, zei Charlotte. Ze ging staan en met een ondeugende blik in haar ogen keek ze Ray aan. “Mijn man wil je spreken” Zacht voegde ze eraan toe, “jammer hè?” Charlotte overhandigde hem de telefoon en wilde op zoek gaan naar haar rokje en slipje. Ze hoorde Ray zeggen “een momentje meneer” en Charlotte voelde zijn arm om haar nek. De telefoon hield hij laag, terwijl hij in haar oor fluisterde, “jij gaat mij toch nog wel even pijpen lekkertje”.

Charlotte keek hem woedend aan, met haar rok en kapotte slipje in de hand. Ze kon nog steeds niet geloven in wat voor avontuur ze zich had gestort. Moest ze deze zwarte man nu echt pijpen terwijl hij stond te bellen met haar man? Maar ze wist dat deze Ray de troeven in handen had. Hij kon haar man nu gemakkelijk inlichten, maar belangrijker was dat ze nog steeds bloed en bloedgeil was. En wat zeiden ze ook al weer over zwarte mannen? Ze wilde dat apparaat van hem wel eens zien. Ze ging voor hem staan. Ray lachte naar haar en pakte haar schouder. Hij duwde haar omlaag. Charlotte nam niet de moeite om haar pumps en topje uit te doen. Ze ging op haar knieën voor hem zitten. Haar man had ze in haar leven nog geen tien keer gepijpt, ze hield er niet zo van. Maar toen ze de broek van Ray losmaakte, zijn slip naar beneden trok en zijn grote zwarte pik tegen haar gezicht voelde slaan, verdween al haar weerzin. “Sorry Bart”, dacht ze, “Maar dit is andere koek”. Vergeten waren wasmachine, echtgenoot en Bianca. Ze had alleen nog maar oog voor de prachtige, minstens 24 centimeter lange pik van Ray.

Ze drukte haar dijen even tegen elkaar en voelde een huivering door haar onderlichaam gaan. Ze deed haar mond open en sloot deze om de grote, zwarte pik. Langzaam begon ze haar hoofd van voor naar achteren te bewegen, de pik sloeg tegen haar huig. Met een plop liet ze hem weer even schieten. Ze keek omhoog en zag Ray goedkeurend naar haar kijken, terwijl hij nog steeds in gesprek was met haar man. Ze liet wat van haar speeksel op zijn eikel druppen en begon met haar tong rondjes te draaien rond het spleetje, steeds sneller. Ray kreunde zachtjes en greep haar in het haar. Ze hoorde hem praten over dat alles voor elkaar zou komen en ze begreep, dat hij het gesprek probeerde te rekken. Deze hele situatie was dan ook even surrealistisch als opwindend. Charlotte liet haar handen over zijn lichaam glijden, terwijl ze Ray steeds onderdaniger “ja meneer” en “dat doe ik, meneer” tegen haar man hoorde zeggen. Ze kneep in zijn keiharde billen, liet haar handen over zijn gladde torso gaan en streelde zijn wasbordje. Gelukkig kon Bart beter praten dan luisteren, bedacht ze toen ze in Ray’s tepels kneep en haar mond over zijn keiharde paal liet glijden. Ze deed haar knieën uit elkaar en ging met haar hand naar haar clitoris, terwijl ze de andere gebruikte om Ray tussen het pijpen door zachtjes af te trekken. Ze voerde het tempo op. Ze wist niet meer waar ze het meeste aandacht aan moest schenken, aan zichzelf of aan de pik van Ray. Haar bewegingen werden steeds onstuimiger, ze raakte buiten adem en kon Ray al niet eens meer pijpen. Ze voelde een enorm orgasme naderen, totdat ze ineens het mobieltje voor haar gezicht kreeg.

“Je man wil je nog even spreken”. Een kreet ontsnapte aan haar keel, maar ze kon niet anders dan de telefoon aannemen. Terwijl ze de ballen van Ray masseerde hoorde ze Bart zeggen “Nou, nou, zo erg is het toch ook weer niet?” “Nee, ik was even met iets anders bezig” zei Charlotte terwijl ze haar tong weer over de eikel van Ray liet gaan. Deze had nu zijn beide handen vrij en plaatste zijn grote handen rond haar hoofd. Met enige dwang liet hij haar mond over zijn pik schuiven. Charlotte hoopte maar dat Bart haar niets zou vragen, zodat ze alleen maar instemmend hoefde te hummen. “Ik heb die monteur even verteld dat hij alles goed dicht moet kitten”. “Mmm, mmm” antwoordde Charlotte. Haar vrije hand plaatste ze onder Ray’s kruis door op zijn billen. “Blijf alsjeblieft praten Bart” dacht ze terwijl ze Ray’s pik steeds verder in haar mond probeerde te nemen. Bart stelde haar niet teleur, hij begon een verhaal over de klant die hij ging bezoeken. Waarschijnlijk ging hij ervan uit dat zijn vrouw toch niets beter te doen had. Even werd het moeilijk toen hij haar vroeg, “Wat klink je anders, is er iets?’ Door zich met haar vrije hand af te zetten tegen Ray’s bovenbeen wist ze zich te bevrijden en met haar wang tegen zijn ballen wist ze nog net uit te brengen, “Ik heb even mijn mond vol, ik ben aan het eten”. Dat klonk toch wat saaier dan, “Sorry schat, ik ben een neger aan het pijpen”. Bart nam genoegen met het antwoord en Charlotte ging door met haar pijpwerk.

Boven zich hoorde ze Ray lachen. “Ik zal je krijgen” dacht ze. Met haar middelvinger ging ze op zoek naar zijn kontgat en die vond ze zonder problemen. Ze drukte haar vinger naar binnen. Ray gaf een brul en bewoog zijn bekken met een ruk naar voren. Charlotte stootte haar hoofd hard aan het aanrecht. “Wat gebeurt er nu weer?” vroeg Bart. En terwijl Charlotte over haar achterhoofd wreef en het zoute voorvocht van Ray van haar lippen likte, zei ze met een glimlach, “Ik geloof dat onze monteur wat onhandig is, hij liet wat op zijn tenen vallen”. “Nou goed, ik ga hangen, ik bel je zo wel uit de auto. Moet ik je op je mobiel bellen of niet?” Charlotte liet haar tong van Ray’s eikel naar zijn ballen glijden en dacht na. Ze hadden geen snoerloze vaste telefoon. Wat te doen? Terwijl ze Ray’s lul omhoog richtte en in zijn ballen beet, vroeg Bart het nog eens, ongeduldig nu. Charlotte liet Ray’s lul langs haar wang rollen en nam een besluit, “bel me maar op mijn mobiel”. Ze verbrak de verbinding.

Charlotte ging staan. Terwijl Ray zijn schoenen, broek en sokken uittrok, legde ze haar mobieltje op het aanrecht. Ze keek naar Ray. God, wat was hij lekker zoals hij daar voor haar stond, het zwarte lijf glanzend, de pik fier vooruit. Weer drukte Charlotte haar dijen tegen elkaar, ze meende het te horen soppen. “Klopt het wat ze zeggen over blanke vrouwen?” vroeg Ray. “Geen idee, wat zeggen ze dan?” “Dat ze zo lekker meebewegen bij het neuken”. Charlotte wierp haar haren naar achteren, plaatste haar handen in de zij en keek naar hem op. “Volgens mij ga jij dat zo uitvinden”. Hij keek naar haar mobiel. “Belt je man nog?” “Zo meteen, uit de auto. Hé, klopt het wat ze zeggen over zwarte mannen?” Ray lachte luid. “Wat zeggen ze dan?” “Dat ze beter neuken dan blanken”, zei Charlotte uitdagend. Te uitdagend, besefte ze een paar seconden later. Toen had Ray met enkele bewegingen haar topje van haar lijf gescheurd en haar op haar rug op de keukentafel gelegd. Onderweg was ook haar b.h. verdwenen, ze voelde in ieder geval haar volle borsten tegen de borstkas van Ray. Ray had alle papieren, die op de keukentafel lagen, aan de kant geveegd. Charlotte had geen tijd meer om uit te vinden aan welke film haar dit deed denken, Ray had zijn keiharde pik al in haar kut geduwd en was haar met lange, felle halen aan het neuken.

Charlotte bedacht dat ze nu niet meer aan Bart hoefde te denken en riep, “toe maar, kom maar op”. Ray barstte in een cynisch gelach uit en gromde in haar oor, “Denk je soms dat ik een mietje ben? Ik wil andere dingen horen”. Hij richtte zich op, zette zijn handen op haar heupen en maakte nog langere halen. Charlotte begreep het en riep, “Oké, zwarte man, neuk me suf. Scheur me maar in tweeën met die grote zwarte pik”. Ze schoof haar handen naar boven en plaatste haar hakken tegen de billen van Ray. Ze had haar pumps nog aan, besefte ze. Ze besefte ook dat er een orgasme aan zat te komen zoals ze nog nooit had beleefd. Ray greep haar beide borsten en kneep weer hard in haar tepels. “Ooit zo geneukt door je man?” “Die heeft lang niet zo’n grote pik als jij”. Charlotte drukte haar achterwerk naar boven en probeerde Ray’s pik zo diep mogelijk in zich te krijgen. Ze was niet zo getraind in het uitstellen van haar orgasme, met een luide schreeuw kwam ze dan ook klaar. Ze drukte haar bovenbenen zo stijf tegen elkaar dat ze bang was Ray’s lul te pletten. Ze begon over haar hele lijf te rillen en raakte buiten adem. Ray trok zijn lul terug en verdween uit haar blikveld.

Nahijgend lag Charlotte naar het plafond te staren. Zo voelde het dus, dacht ze. Een vluggertje in de keuken. Ray stond weer voor haar, met een vinger voor zijn lippen en een aan zijn rechteroor. Charlotte’s mobieltje, hij ging over. Ze beet op haar onderlip om maar geen geluid voort te brengen en reikte naar haar mobieltje. Ray drukte haar echter terug en nam de telefoon aan, “Met Ray” Hij legde een hand op Charlotte’s buik, die ze na twee bevallingen was blijven trainen waardoor die nog mooi strak stond. “Charlotte, dat is uw vrouw?” vroeg Ray terwijl hij aan een tepel begon te zuigen. Charlotte voelde zich weer in vuur en vlam staan. Ray likte het zweet tussen haar borsten en verplaatste zijn hand naar onderen, daarbij ‘per ongeluk’ haar clitoris aanrakend. “Ze is even naar bezig, kan ik een boodschap aannemen?” Terwijl hij het antwoord afwachtte, trok zijn tong natte sporen over Charlotte’s bovenlichaam. “Nee, ik ben nog niet helemaal klaar” zei hij. Charlotte begreep dat Bart weer wilde praten over de wasmachine. Ze liet zich van de tafel rollen en gebaarde naar Ray, omdraaien jij. Ray draaide zich om. Charlotte drukte zich tegen hem aan, ze schoof haar borsten langs zijn rug. Ze beet in zijn schouder. Ray had de telefoon aan zijn linkeroor. Charlotte ging rechts van hem staan en vouwde haar been om zijn been. Ze begon hem zachtjes te berijden. Haar rechterhand was vrij, daarmee ging ze op zoek naar zijn pik. Ze begon hem af te trekken. Ray’s vrije hand masseerde haar billen. Charlotte was nu geiler dan ze die ochtend was geweest, geiler dan ze ooit was geweest. Ze begon Ray steeds harder af te trekken, beet in zijn getatoeëerde bovenarm. Ray bleef maar praten, hij rekte het gesprek weer. Ze raakte buiten zinnen en begon aan zijn oor te likken. “Zeg maar dat hij niet kan neuken”, fluisterde ze, “zeg maar dat hij een klein wit pikkie heeft”. Ray rukte zich plotseling los. “Eh, ik geloof dat uw vrouw u wilt spreken. Zal ik haar even geven?” Charlotte keek hem aan. Ray gaf haar de telefoon, met zijn hand over de microfoon. “Ben je gek geworden?”

Charlotte moest even nadenken, maar toen begreep ze het, Bart was wel zijn baas, die deze gebeurtenissen zeker niet op prijs zou stellen. Dat hield in dat Ray niet alleen macht over haar had, het werkte ook andersom. En nu was zij de bovenliggende partij. Ray was er natuurlijk ook doodsbenauwd voor dat Bart het te weten zou komen. Welnu, dan kon ze ook letterlijk de bovenliggende partij worden. “Hoi lief” zei ze tegen Bart terwijl ze Ray bij zijn lul greep en meenam naar de vertrouwde keukentafel. “Hoi schat, was je druk bezig?”. Nu wel, bedacht Charlotte zich terwijl ze Ray gebaarde op de tafel te gaan liggen. Zelf schopte ze haar schoenen uit. Terwijl ze met haar echtgenoot bleef praten klom ze op Ray en liet zich langzaam over zijn lange pik glijden. Ze begon hem te berijden. Ray masseerde haar borsten en kneep weer in haar tepels. Charlotte wierp haar hoofd achterover en beet op haar onderlip, om weer te voorkomen dat ze ging kreunen. Bart’s verhaal kon ze gelukkig nog afdoen met “ja”, “nee” of “zeker”. Ze keek naar Ray. Die lag te genieten, zag ze. Ze plaatste een hand op zijn borstkas en voerde haar tempo op. Met haar tong likte ze over haar lippen. “Ik heb de pornoster in mijzelf ontdekt”, dacht ze. Ook Ray had nu zijn tong buitenboord hangen. “Geen wonder dat die zo goed beft”, dacht ze, “wat een geweldige lap”. Ze liet zich zakken en drukte haar borsten tegen hem aan. Ze opende haar mond om iets tegen Bart te zeggen. Ze was nog niet uitgesproken of Ray drukte zijn tong in haar mond om daar wild tekeer te gaan. Charlotte liet hem begaan, ze drukte haar lippen zelfs keihard tegen de zijne. Weer kon ze alleen maar hummen tegen Bart.

Plotseling voelde ze een vinger in haar kontje. Eerst voorzichtig, maar daarna begon de vinger forse kringetjes te draaien. Ray haalde zijn tong uit haar mond en fluisterde in haar telefoonloze oor, “daar ga ik je straks ook pakken”. “Dat denk ik niet”, dacht Charlotte. Daar was nog nooit iemand geweest. Ze ging weer op zoek naar Ray’s mond. Ze zat dicht bij een volgend orgasme, wist ze. Ray’s vinger ging haar kontje in en uit, ze ging weer mee in zijn ritme, besefte ze. Kwam die neger nou nooit klaar? “Harder”, riep ze, voor ze het wist. “Ik zei dat ik om vijf uur wel thuis kan zijn”, riep Bart in haar rechteroor. Charlotte hield het niet meer en nam een besluit. “Goed, dan zie ik je dan, oké?” Ze drukte Bart weg, plaatste haar ellebogen naast Ray zijn hoofd en zei, “Goed, dan ga jij me nu in mijn kont neuken”. Voor ze het wist lag ze op haar buik op tafel. Ray gebruikte wat vocht van haar kut, waar ze inmiddels genoeg van had, om rond haar kontgat te smeren. Ray schoof zijn lul naar binnen en begon voorzichtig te pompen. Charlotte keek achterom en zei, “Ben je soms een mietje of zo? Harder!” Ray greep haar weer bij haar haren en begon nu nog harder te stoten. Charlotte besefte dat ze iets te stoer was geweest. Haar eerste kreten waren van de pijn. Maar naarmate Ray doorging, vond ze het steeds lekkerder worden. Voor haar zag ze het mobieltje liggen. Hij ging over. ‘Bianca’ stond er op het display, haar vriendin. Toch maar niet, ze had een neger in haar reet. “Waarom neem je niet op?” klonk het achter haar. “Dat is mijn vriendin, dat vind ik niet zo spannend” zei ze, haar kontje achteruit bewegend. Ze schoof een hand naar haar kut. Weer ging het mobieltje over. Nu stond Bart wel op het display. En waar ze het idee van haalde wist ze niet. Ze kon alleen maar denken, “hij vibreert ook”. Ze griste het mobieltje van de tafel, bracht haar kont wat omhoog en plaatste het mobieltje tegen haar clitoris.

Haar vingers deden verder ook hun werk, met een schok kwam Charlotte weer klaar. Even werd het donker voor haar ogen. Ze kwam pas weer bij toen ze Ray hoorde zeggen, “Zo dame, jij bent me er wel een”. Ze ging staan, maar zakte meteen weer door haar benen. Haar hele lijf leek wel één groot orgasme. “Ga daar maar even zitten”. Ray zette haar in een stoel. Zijn erectie was nog steeds enorm, zag ze. “Bel hem”. Ray drukte het mobieltje in haar handen. “Mag ik niet even bijkomen?” “Dat kan ook tijdens het praten”. Charlotte koos Bart’s nummer. “Hoi lief, waar zit je nu?”. Voor haar begon Ray zich als een bezetene af te trekken. Haar hand ging naar zijn pik, maar die sloeg hij weg. Terwijl Charlotte dit keer iets actiever met haar man kon praten, zag ze vlak voor zich een zwarte man zichzelf naar een hoogtepunt brengen. Ze begreep ineens zijn bedoeling, en ze ging er eens goed voor zitten. Ze gebaarde naar Ray, kom maar op. Dat was teveel voor hem, met een ingehouden brul en wegdraaiende ogen kwam hij klaar. Ze voelde Ray’s warme zaad in haar gezicht, in haar haren en op haar borsten. En er kwam steeds meer. Terwijl ze het gesprek met haar echtgenoot voortzette, wreef ze het zaad van Ray over haar hele lichaam, plukte het uit haar haren en met een geile blik likte ze haar vingers af. Ray keek er hoofdschuddend naar. “Jij bent me er echt eentje”.

“Wat zegt hij?” vroeg Bart. Charlotte gaf een lik over Ray’s lul, ging staan en sprak in haar mobieltje, “ik geloof dat de monteur eindelijk klaar is”. En terwijl ze zich verloor in een lange, natte tongzoen met Ray, zei Bart, “Gelukkig, ik heb hem precies verteld wat hij allemaal moest doen, ik hoop dat je hebt genoten”. Toen pas had Charlotte door dat dit allemaal zo gepland was door haar man. Ze had namelijk in een dronken bui wel eens tegen haar man verteld dat ze nieuwsgierig was naar de grote van een zwarte lul en dat was Bart dus niet vergeten. Ray pakte zijn spullen en verliet het pand. Nog geen 2 minuten later stapte Bart het huis binnen. Charlotte zat nog steeds naakt op de stoel in de keuken met haar gezicht en borsten onder het zaad van Ray. Bart zei haar dat ze op het aanrecht plaats moest nemen en trok snel zijn kleren uit. Hij had een stijve als nooit tevoren en toen hij die in het kutje van zijn vrouw ramde neukte hij haar ook als nooit tevoren. Het duurde dan ook niet lang of Charlotte kreeg het zoveelste orgasme van die morgen te verwerken. Ook Rob kon zich niet lang inhouden en spoot zijn hele lading zaad die in haar natte en geile kutje.

Nadat ze beide een beetje waren bij gekomen vertelde Rob haar dat hij alles met Ray had besproken en dat Rob zelf op aanwijzingen van Ray een slang in de wasmachine had los getrokken. Charlotte was haar man dankbaar voor wat hij in scène had gezet en ze wilde absoluut nog een keer met Ray neuken. Voor Rob was dit absoluut geen enkel probleem want hij had al door dat het zijn Charlotte alleen maar geiler maakte.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Flirten is niet alleen voor singles

Maak jouw eigen website met JouwWeb