In mijn beide gaatjes.

Ik had er al een paar keer over gesproken met mijn man ‘John’ en het leek hem eigenlijk wel geil dat ik een keer met hem en een andere man een trio zou hebben. John liet het alleen zo overkomen alsof hij het voor mij dan wel een keertje wilde doen, maar ik wist wel beter. Hij stelde wel een voorwaarde en dat was dat hij niets met die man zou doen, het moest echt een hetero man zijn! Natuurlijk hoefde dat helemaal niet van mij, want ik wilde zelf die ervaring volop beleven.

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, ik had de juiste man hiervoor allang in mijn gedachten ‘Dirk, een goede vriend van ons, hij zou vanavond bij ons op visite komen. Eerst bekeken we een goede film, en het was echt gezellig en ontspannen zoals altijd wanneer hij langs komt. Na de film dook hij nog even tussen de dvd’s, om te kijken wat we nog meer hadden. We dachten er niet bij na dat we tussen de films ook nog een porno dvd hadden staan! Dirk pakte uitgerekend die film er uit en begon hartelijk te lachen. Op dat moment greep ik mijn kans. ‘Kun je er niet tegen Dirk?’ ‘Natuurlijk wel!’ lachte hij opeens wat ongemakkelijk. ‘Nou, laten we die dvd dan maar eens bekijken!’ zei ik plagerig. Dirk wilde zich niet laten kennen en hij deed de dvd in het apparaat en drukte op play. Direct zagen we hoe een jonge dame een lul in haar keel kreeg, de ballen kwamen tot op haar neus. Eerst deden we er nog wat lacherig over, totdat John me zachtjes begon te strelen, blijkbaar speelde hij mijn spelletje mee.

Ik waag het erop en begin John voorzichtig te zoenen, eens kijken wat Dirk's reactie is. Dirk is stil, en ik hoor alleen nog naar het gehijg van de vrouw die inmiddels flink in haar kut word genomen. Zou Dirk dan maar ongemakkelijk naar de film blijven kijken? Ik kan het niet zien. Stiekem gluur ik, en zie ik hem op de bank hangen, met zijn hand op zijn kruis. Ik wenk hem bij ons te komen zitten. Hij wordt rood, maar ik ook, spannend! John's hand glijdt af tussen mijn benen, om Dirk de ruimte te geven aan me te gaan zitten. Dirk zit achter me en begint mijn borsten te masseren.

Langzaam aan gaan alle kleren uit en heb ik beide mannen al mogen zoenen en betasten en zij mij. Er wordt aan mijn tepels gezogen, getrokken en gedraaid. Er gaan vingers in en uit mijn kutje. Dan word ik omgedraaid, en ik voel wat koud glijmiddel over mijn gaatje druipen. Ik voel er een vinger tegenaan drukken en er vervolgens langzaam in glijden. Als die eruit gaat en er weer in, zijn het er twee. Eerst langzaam en dan begint John hard in mijn kutje heen en weer te gaan! Het geeft een branderig intens gevoel, en ik kan het niet laten mezelf te vingeren.

Dan laat ik me met mijn kutje op John zakken. Ik voel me gevuld worden door zijn fantastische lul. Heerlijk nat van het glijmiddel, en warm. Dirk zit naast ons. Hij steekt twee vingers in mijn gaatje en trekt aan een tepel, terwijl ik mijn vriend neuk en heerlijk zoen. Vervolgens duwt Dirk zijn lul in mijn mond, soms bijt ik stiekem tussen het zuigen door. Dan is Dirk uit mijn zicht.

John houdt zich ineens stil, en ik voel de eikel van Dirk naar binnen dringen in mijn strakke kontje. Dan volgt de rest door zachtjes te blijven duwen, in en uit beweegt hij zijn lul nu in mijn kontje. Als hij helemaal binnen is drukt hij nog eens stevig door en trekt hem er dan weer helemaal uit. Wat is hij van plan? Ik schrik! Ineens schuift hij zijn lul er in één beweging helemaal in. Ik schreeuw het uit! Hij herhaalt dit nog een paar keer. Dan begint John ook weer te duwen, en neuken ze me beide tegelijk, zo hard ze kunnen. Wat een raar en heftig gevoel! Dubbel gevuld, in mijn beide gaten! Ik kan wel janken van genot.

Dirk komt eerst klaar in mijn kontje. Hij haalt hem er uit en duwt hem er weer in één beweging in. Ik voel het sperma dat hij er bij mij weer uitperst over mijn schaamlippen lopen, die John nog steeds omsluiten. Dirk blijft met zijn lul in mijn kontje zitten en doet nog zachtjes mee, terwijl John nu zo hard mogelijk in mijn kutje begint te stoten! Door de harde stoten van John komt er steeds meer sperma uit mijn kontgaatje en is het al snel een plakkerige, natte boel tussen mijn kutje en de lul en ballen van John. Ik kom klaar, mijn kutje en kontgaatje knijpen zich samen. Ik ben nu extra strak en ook John komt in mij klaar. Hij spuit een geweldige hoeveelheid sperma in mijn natte kutje. Als ik van hun af ga druppelt het zaad uit mijn beide gaatjes op de grond, dat is toch zo ontzettend geil. John zijn lul en ballen zijn gewoon wit, het lijkt wel schuim, maar het is het sperma van Dirk en van zichzelf, en niet te vergeten mijn geile kutsappen.

Wat ben ik blij dat we dit eens hebben uitgeprobeerd! Onze vriendschap met Dirk is er alleen maar beter op geworden, en zo nu en dan vallen we heerlijk in herhaling, en proberen we nog meer geile spelletjes uit!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb