In het hotel

In het hotel.

Wij waren op vakantie en hadden het goed naar onze zin. Elke dag temperaturen van een graad of 24 en dan die heerlijke zon op je lijf. Diny mijn vrouw wordt dan lekker geil en haar kut dan sopt dan zo heerlijk. Na een paar dagen was er een ober die extra aandacht aan ons gaf en ik zag wel dat hij vaak naar mijn vrouw keek. Zij ziet er lekker uit en ik gaf hem geen ongelijk, zij heeft de rondingen op de juiste plaats, heeft flink borsten voorzien van dikke tepels en wanneer haar badpak nat is tekende die heerlijk in het natte stof.

Wanneer hij ons een drankje kwam brengen keek hij ook openlijk naar haar en ze vond dat wel spannend. Ik zei regelmatig tegen haar, "volgens mij zou hij best met jou naar bed willen, hij geilt op jou". En op een dag zei ze, "en hoe zou jij dat vinden"? "Ik zou het wel geil vinden". Bekende ik eerlijk, "maar dan zou ik er wel bij willen zijn en misschien nemen wij jou dan wel samen te pakken". Wij hadden daar wel eens over gehad en wanneer ze supergeil was, zei ze dan "en nu nummer twee erbij" dus dit zou een kans zijn, wanneer hij er ook voor voelde.

Op een avond haalde ik een drankje bij de bar waar hij achter stond en hij vroeg of wij het naar onze zin hadden. "Ja geweldig zei ik". "Je heb een mooi wijf" zei hij "of mag ik dat niet zeggen". "Je mag alles zeggen" zei ik, "en je hebt gelijk het is een mooi wijf". "Mag ik alles zeggen" vroeg hij. "Ja hoor" zei ik. "Dan zeg ik ook dat ik denk dat het een geil wijf is". "Je hebt er goeie kijk op" was mijn antwoord. "Ze is een geil wijf en ik geil op haar" ging hij verder. "Dus wanneer ik jou goed begrijp zou je mijn vrouw best eens willen neuken". vroeg ik. "O, man elke dag zou ik haar een beurt willen geven". "Nou elke dag is niet nodig" zei ik "maar ik denk dat ze best voor jou haar benen uit elkaar zou willen doen en dan kun je kiezen uit haar kut of haar kont". "Je meent het" zei hij. "Ja, wij hebben het daar al over gehad, want wij hadden het wel door dat je op haar geilt, en eerlijk is eerlijk, zij ook op jou dus wat zullen wij afspreken" vroeg ik. "Maar dan neuken wij haar samen" was mijn voorstel. "Dat vind ik prima" reageerde hij, "regel het maar met dat geile stuk van jou en ik beloofde het te doen".

"Wat bleef je lang weg" zei Diny. "Ik had een goed gesprek met hem" zei ik "en ik zal het niet lang maken, hij wil je neuken". "O, heerlijk" zei ze. Toen ons drankje op was en Diny nog een mixje wilde, stelde ik voor dat zij dat zelf zou halen en dat wilde zij wel. Nu bleef zij een poos bij de bar en toen zij terug kwam straalde zij en ik wist het al, zij had een afspraak gemaakt. "Zijn dienst zit er om elf uur op" zei ze "en dan gaat hij zich douchen en komt naar onze kamer." Ik keek op mijn horloge, kwart voor elf dus na het drankje zouden wij ook naar onze kamer gaan dan konden wij ons ook even afspoelen. En zo waren wij even later op weg naar onze kamer. Toen Diny naakt was en ik haar even vol bij haar kut pakte was ze drijf nat. "Hij kan er zo in slet van me". "Van mij mag hij" zei ze lachend en ze kneep in mijn stijve lul "en jij". "Ik ben er ook al klaar voor". En wij stapten onder de douche en zaten even aan elkaar. "Niet te lang" waarschuwde ik haar "anders spuit ik nu al tegen je kut of kont en dat wil ik niet".

Tegen half twaalf werd er op de deur geklopt. "Daar zal je neuker zijn teef" zei ik en deed de deur open, hij was het. Diny en ik hadden onze badjassen aan, daaronder waren wij naakt. Diny stond op en liep op hem af en hij trok haar tegen zich aan en ze kusten elkaar en gelijk stonden ze druk te tongen. Ik zag zijn tong diep bij haar naar binnen gaan en ook andersom. Zijn handen gleden onder haar badjas en ze liet het toe. "Eindelijk voel ik dat heerlijke Rubens lijf van jou" zei hij, "je moest eens weten hoe vaak ik met een dille paal rond heb gelopen wanneer ik je zag". Ik zag een hand van hem naar beneden gaan en ik wist dat hij aan haar kut zat. "O, wat lekker geil en nat ben je", zei hij en hij maakte haar ceintuur los, sloeg haar jas open en greep haar dikke borsten. Haar tepels waren dik.

"Zullen wij maar niet te lang wachten", zei Diny. "Ik wil, nee ik moet geneukt worden" en ze liet haar badjas op de grond vallen, daar stond ze naakt en ze ging op bed liggen. Hij trok snel zijn slip uit en zijn lul sprong als een dikke harde stam naar voren. "O, wat lekker dik zei ze toen ze hem zag en "ze stak haar hand uit en pakte die paal. "Kom" zei ze en ze trok hem naar haar mond en nam hem even in haar mond, iets wat ze niet vaak doet, alleen wanneer zij super geil is en dat was zij nu. Hij schoof zijn paal even diep naar binnen en toen zij aangaf dat hij moest stoppen deed hij dat ook. Hij drukte haar knieën uit elkaar en daar lag haar kut open en haar lippen stonden ook uit elkaar en glommen van haar geil. "Mag ik je beffen" vroeg hij. "Ja je mag alles" zei ze en hij begon haar natte kut te likken. "O, wat lekker" zei ze en ze drukte zijn mond op haar geile kut. Toen hij overeind kwam glom zijn mond en kin van haar geil. "Ik ga je neuken" zei hij en richtte zijn dikke eikel tussen haar openstaande lippen en gleed er in één keer diep in. "O, wat geil, wat geil" zei ze en hij begon haar te neuken. "Ik kan lang neuken" zei hij "en vaak spuiten". "Het kan mij niet te lang duren" zei ze "en ik wil veel zaad, ik heb een echte zaadkut, dus spuit maar vaak en raak".

Ik kroop bij hun op bed en Diny pakte mijn lul vast. "Lekker he, geile beer jullie mogen je uitleven op dit geil Rubens wijf en jullie weten het hé mijn kont moet ook voorzien worden van een flinke lading zaad". "Dat zal ik graag doen" zei hij "en misschien doe ik dat wel wanneer je man lekker in je kut zit". Hij voerde het tempo en de kracht op en begon lekker te rammen, precies wat zij nodig had en dat zij zei ze. "Ja ram diep door, zo wil en moet ik gebruik worden geile dekhengst, o ik ga al komen" zei ze, "ik ben zo geil" en toen kwam zij geweldig klaar en hij ramde door. Haar kut kreeg geen gelegenheid om te krimpen en hij bleef door rammen en gebruikte haar goed om even later hard toe te stoten en zijn eerste lading in haar kut te spuiten.

Ik lag naast haar en zij zag mijn harde lul staan, "zo en nu jij er in" zei ze, ze kwam overeind en liet zich op mijn lul zakken. Ik kneep in haar dikke memmen en trok aan haar tepels. "Trek haar voorover", zei hij "dan kom haar kont vrij, dan kan ik daar lekker inkomen". Ik deed dat, hij maakte haar aars lekker nat en zette zijn eikel er tegen aan. "Ik zal rustig drukken", zei hij en Diny kreunde wat toen hij langzaam naar binnen kwam. "Het is wat gevoelig", zei ze "maar die spanning in mijn kont voelt zo lekker aan, druk maar door hoor en lekker diep" en dat deed hij. Toen haar kont aan die dikke lul was gewend begon hij haar te neuken en door de dunne wand heen voelde ik hem schuiven wat een geweldige geile ervaring was.

"Zo zit je lekker klem teef" zei hij. "Ja eindelijk", zei ze "dit wilde ik al zo lang en mijn geile beer ook." "O, wat geil is dit jullie moeten mij flink uitwonen, ik voel mij als een loopse teef". "Dat ben je ook," zei ik en begon te stoten en hij ook. Het duurde niet lang of ik kon het niet meer tegen houden en spoot mijn zaad bij dat van hem en bleef lekker hard als teken dat ik nog een keer kon en wilde. Het duurde niet zo lang of Diny kwam geweldig klaar en het was maar goed dat wij een kamer hadden aan het eind van de gang, want ze kwam luid klaar en de kamer naast ons was leeg. Even later spoot hij zijn lading in haar maagdelijke kont. "Eindelijk is mijn kont ontmaagd en door gespoten" en zij rolde van mij af. Wij lagen een poosje naast elkaar en zij had twee dikke lullen in haar hand. Na een poosje zei ze tegen hem, "de volgende ronde, kom neem deze zaadslet nog een keer te pakken" en dat deed hij graag, nu weer in haar geile kut. Diny kreunde het weer uit en zowel zij als ik genoot toen zij weer geil klaar kwam en hij weer een lading zaad in haar spoot. Voldaan bleef hij nog even liggen en speelde en kneep in haar dikke tieten.

"Hoe lang blijven jullie nog" vroeg hij. "Nog vier dagen zei Diny "heb je in die dagen nog gelegenheid en zin om weer langs te komen". "Wat dacht je" zei hij, "ik zou je elke avond wel willen neuken." "Morgenavond gaan wij uit" zei ik "maar daarna mag je nog twee avonden komen om haar te verwennen, als je wilt." "Wat dacht je ik kijk er nu al naar uit" en hij stond op en kleedde zich aan. Ik nam Diny nog een keer en ik vroeg haar, "genoten teef." "Ja geile beer, dit had ik niet willen missen en ik wilde dit zo graag en jij." "Heerlijke geile slet ik zag je genieten en dat had je nodig teef." "Maar jij ook" zei ze "je wilde mij zien neuken door een andere man en dit krijgt een vervolg."

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten