In het café.

Ik ben werkzaam bij een transportbedrijf en rij met een middelgrote vrachtwagen door Nederland en België om diverse goederen af te leveren. Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen. Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten.

Het was tegen het eind van de middag en ik was in Brabant, ik stopte even bij een café in een klein dorpje voor een kop koffie en een broodje. Terwijl ik wat uit het raam zat te staren, realiseerde ik me na verloop van tijd dat er achter in de zaak een stelletje zat. Een goed uitziende man en een jonge vrouw, ik schatte hem rond de dertig en zij zag er duidelijk een stuk jonger uit, ik denk hooguit een jaar of vijfentwintig. Ze had een strak shirt aan, waarbij haar schouders mooi zichtbaar waren, ik vroeg me af of ze een bh onder haar shirt droeg.

Terwijl ik wat gedachteloos naar haar borsten zat te staren, die niet al te groot waren, zag ik dat de man, terwijl hij zachtjes tegen haar praatte, met zijn vingers over haar borsten streelde, precies over de plek waar haar tepel zat. Ik zag al heel snel een overduidelijk bultje, een keihard tepeltje. De vrouw zag dat ik keek en fluisterde iets tegen de man, maar die keek niet op of om. Zijn hand verdween onder de tafel en even later zag ik tot mijn stomme verbazing dat hij met zijn hand onder haar shirt zat en omhoog ging richting haar borsten. Aan de bewegingen te zien kon ik opmaken dat hij haar in haar tepel kneep. Ze hapte naar adem en sloot haar ogen, terwijl hij nog steeds zachtjes tegen haar zat te praten. Ik begon toch wel erg nieuwsgierig te worden naar wat hij haar allemaal vertelde, want ze hield haar ogen gesloten, liet haar hoofd iets achterover zakken en maakte lichte bewegingen met haar lichaam.

Na verloop van tijd haalde de man zijn hand weg en stond op. Hij fluisterde iets tegen haar en even ontstond er een woordenwisseling, blijkbaar over iets wat zij niet wilde. Hij draaide zich om en liep weg naar de toiletten. De vrouw bleef nog een paar tellen zitten en stond toen ook op, ze keek mij even doordringend aan en volgde de man naar de toiletten.

Ik was inmiddels behoorlijk opgewonden geraakt door dit stel en de gedachte wat zich in mijn hoofd op de toiletten afspeelde. De man achter de bar was druk bezig met het spoelen van glazen en besteedde verder geen aandacht aan hetgeen er in het café gebeurde. Ik bedacht me dat het misschien wel beter zou zijn om ook even naar het toilet te gaan voordat ik verder zou rijden. In de krappe toiletten stapte ik in een van de twee vrije twee hokjes, zo weinig mogelijk geluid makend, omdat ik toch wel erg nieuwsgierig was naar waar dat stel mee bezig was. Maar daar kwam ik al snel achter, ik hoorde dat ze weinig moeite deden om stil te zijn. Ik hoorde het geluid van kleding die verschoven werd, hoorde de vrouw hijgen, hoorde de man zachtjes kreunen en toen een onderdrukte kreet van de vrouw. Het typische geluid van een geile vrouw die iets in haar kutje geschoven krijgt! Ze begon sneller te hijgen en af en toe zachtjes te kreunen, daarbij hoorde ik een ritmisch soppend geluid! Ik probeerde me voor te stellen wat er naast mij gebeurde. Ik vermoede dat hij haar vlak naast mij stond te vingeren, zo te horen aan de snelheid van het zuigende en natte geluid en het geluid wat klonk als een handpalm die ritmisch tegen een kaal kutje aan kletst. Toen werd het even stil, ik hoorde dat er meer kleding werd verschoven en daarop volgde een korte heftige kreun van de vrouw en een zacht onderdrukt gejammer “Oh, ja, ja.”

Mijn fantasie werd meer en meer geprikkeld, ik zag al voor me hoe hij haar borsten uit haar shirt had gehaald en haar opnieuw in haar tepel kneep. Het soppende geluid begon opnieuw en het gekreun van de vrouw begon nu toch wel héél intens te klinken. Omdat ik me moeilijk ik kon houden en met mijn hand in mijn broek stond, stootte ik per ongeluk met mijn elleboog tegen de tussenwand van de toiletten. Even was het stil, toen werd er kort en fel gefluisterd en hoorde ik de deur van het andere hokje opengaan, er werd op mijn deur geklopt. Ik opende het deurtje, en zag de vrouw staan met haar shirt omhoog getrokken, ik dacht gelijk, “ze had inderdaad geen bh aan” en “mijn god, wat een supergevormde, strakke borsten, met gezwollen tepelhoven, en keiharde tepels.” Ze keek me geil aan, en stak zonder een woord te zeggen haar hand uit en streelde over mijn broek, over mijn keihard gezwollen lul.

Zonder een woord te zeggen opende ze mijn broek, liet hem zakken en bukte om mijn lul beet te pakken, voorzichtig, met haar kleine vingers. Op dat moment kwam ook de man tevoorschijn, hij was nog volledig gekleed en keek glimlachend naar zijn vrouw en naar mij, zichtbaar genietend van mijn openlijke opwinding over wat er gebeurde. De vrouw streelde mijn lul, hield hem met één hand vast, en streelde over mijn gezwollen aders met haar vingers, ze gleed met haar vingertop over de top van mijn eikel, waar rijkelijk helder glanzend vocht uit parelde. Ze wreef het voorzichtig over mijn eikel uit, tot hij helemaal glansde van het geile voorvocht. Toen sloot ze haar hand er steviger omheen en bewoog hem voorzichtig omhoog, de gevoelige huid over mijn eikel trekkend en dan weer terug, ze trok me langzaam af.

Ze bukte zich dieper, en kuste mijn gladde eikel terwijl de man toekeek, ze stak haar tong uit en likte me over de hele lengte van mijn lul, ik werd bijna gek toen ze met haar puntige tong de rand van mijn eikel volgde, trillend en likkend. Daarna schoof ze haar lippen tergend langzaam over mijn eikel heen en liet ze mijn lul diep in haar mond verdwijnen. Het leek wel alsof ze zich eraan vast probeerde te zuigen. Wat er binnenin haar mond gebeurde, ik weet het niet, maar het was alsof ik kleine stroomschokjes in mijn eikel voelde, het was gewoon onbegrijpelijk hoe ze hem zo diep naar binnen kon krijgen.

Op dat moment stapte de man achter haar en tilde haar rokje op. Eronder droeg ze een witte string. Hij opende zijn broek, en haalde een werkelijk enorme pik tevoorschijn. Er schoot een gedachte door me heen “als ze al zo geil werd van zijn vingers, hoe moet ze dan wel niet reageren op zijn pik” en op dat moment trok hij haar string opzij en drukte hij zijn staaf in één lange beweging bij haar naar binnen!

Haar mond was nog steeds volledig gevuld met mijn lul, maar ik voelde haar kreet, ik voelde het door mijn pik sidderen, alsof ze werd opengespleten. Ik zag tranen in haar ogen schieten, maar hij drukte haar hoofd naar voren, zodat ze over mijn lul heen geperst zat. Terwijl hij haar begon te neuken, begon ze mij in het zelfde ritme te pijpen, fanatiek, kleine draaiende bewegingen met haar hoofd makend, telkens als ze mijn nu druipende lul in en uit haar mond liet glijden. Ik leunde naar achteren, stak mijn lul nog verder naar voren en in deze houding kon ik haar borsten goed zien, die nu vrij op en neer wipten bij elke stoot van zijn machtige wapen in haar ongetwijfeld druipende spleetje. Even was ik jaloers en wilde ik die hitte van haar kutje om mijn pik voelen, die zachte geribbelde wanden over mijn paal voelen glijden.

Het leek wel of de man mijn gedachten kon lezen, want de man draaide de vrouw nu om zodat ze met haar natte kutje voor mijn lul kwam staan. Ze nam gelijk de grote lul van de man in haar mond en begon hem in een razend tempo af te zuigen. Ik kon niet anders dan mijn lul in haar natte spleetje duwen, ik pakte haar bij de heupen en begon wil op haar in te stoten. Op dat moment zag ik dat de man dicht bij zijn hoogtepunt begon te komen, ik zag haar naar hem opkijken en ik voelde dat ze helemaal wild werd. Ze begon met haar kutje naar achteren te drukken om mijn lul zo diep mogelijk in haar spleetje te voelen. Ik voelde mezelf opzwellen, dat fantastische gevoel net voordat je gaat komen en ik liet het gaan. Ik wist dat ze mijn pik in haar kutje voelde zwellen en ik wist gewoon dat ze zijn lul ook in haar mondje voelde opzwellen. Wij kwamen gelijktijdig in deze prachtige vrouw klaar en terwijl zowel hij als ik haar volspoten met zaad, voelde ik haar verkrampen. Ik zag haar klaarkomen, met haar mond om de lul van de man gesloten, ze slaakte hoge geile geluidjes, terwijl haar lichaam helemaal verstrakte. Ze hield niet op met kreunen totdat hij zijn paal uit haar mond trok en ze weer overeind kwam, mijn sperma uit haar kutje druipend en het sperma van de mond droop langs haar kin naar beneden. Ze draaide zich weer om en keek mij aan, ze had een geile blik in haar ogen en zakte gelijk weer door haar knieën. Ze pakte mijn met sperma bedekte lul weer beet en zoog de laatste resten van mijn sperma met alle kracht die ze in zich had uit mijn nog steeds stijve lul. Ik stond gewoon even te trillen op mijn benen, zo intens voelde dat aan en ik voelde dat er inderdaad nog wat sperma uit mijn lul in haar geile pijpmondje spoot. Ik was waanzinnig lekker klaar gekomen en toen ze weer recht voor me stond zag ik dat zij ook behoorlijk had genoten.

Ik trok mijn broek weer op terwijl haar man de zijne ook weer omhoog trok, over zijn drijfnatte kleverige pik heen. Ik pakte een stukje toiletpapier en veegde haar mondhoeken schoon. De man pakte ook wat toiletpapier en maakte het vochtig, zachtjes veegde hij haar kutje, haar dijen en haar billen schoon, terwijl ik haar shirt naar beneden trok tot ze er weer keurig uitzag.

Ik kon het niet nalaten haar te zoenen, en zo namen we haar mee terug het café in, waar de man achter de bar ons nu toch wat vreemd aankeek. We gingen samen aan een tafel zitten en bestelden nog een kop koffie, die we rustig opdronken, zwijgend, met haar tussen ons in. Ze zat daar als een spinnend poesje, terwijl wij beiden af en toe haar hals streelden, of onder de tafel haar gladde bruine dijen.

Daarna heb ik helaas afscheid moeten nemen en ben ik verder gereden, maar die avond toen ik weer thuis was, had ik spijt geen namen of een telefoonnummer van hun te hebben.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Radar Desktop