In de kleedkamer.

Voor de zoveelste keer vraagt Henk of ik mee ga naar het voetballen. Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja. Zo ben ik met hem op weg in de auto. Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan. Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe mannen op bepaalde kleding reageren.

“Waar gaan we eigenlijk heen?” vraag ik nieuwsgierig. “O, één of ander dorpje in de buurt van Apeldoorn”. “Daar helemaal?”. Ik baal al dat ik mee ben gegaan. Maar goed, het is niet anders en ik zal de reis er naartoe moeten accepteren. Eenmaal aangekomen is het een gehucht met een paar voetbalvelden. Het weer is bar slecht, het enige dat voor de mannen prettig is, is dat er gewonnen wordt. Zo is de sfeer goed, alleen is het buiten bitter koud. Met z’n allen lopen ze het veld af naar de kleedkamer. “Hé, stuk”, roept er één. Henk loopt op me af, kust me en vraagt of ik bij de bar op hem wil wachten. Braaf loop ik er heen. In de hele ruimte is echter niemand te vinden, alleen een oude dame die mijn bestelling opneemt. Als ik mijn drankje op heb, besluit ik alvast richting de kleedkamer te lopen. Ik loop de hal in als er net twee mannen uit de kleedkamer komen.

“Je hebt het zeker koud”. “Ga anders even de kleedkamer in”, zegt de ander. “Dat lijkt me niet verstandig”, zeg ik, “ze zijn natuurlijk nog aan het douchen”. “Kan jou dat schelen. Je hebt vast wel eens een blote vent gezien”. Ze lopen weg en eigenlijk vind ik dat ze gelijk hebben. Wat kan mij het inderdaad ook schelen. Mochten er nog een paar onder de douche staan, dan ben ik wel benieuwd naar die blote mannen. In ieder geval is het daar warmer dan in die koude gang. De zweetlucht komt me tegemoet als ik de deur open. Eén van de mannen kijkt me verschrikt aan. Als ik uitleg dat ik door en door koud ben, heeft hij alle begrip.

De man verdwijnt uit de kleedkamer en als ik goed geteld heb, moeten er nog zo’n acht medespelers onder de douche staan. Als ik iets warmer ben geworden, verplaats ik mij om te kijken of ik op een andere plek iets van die blote mannen kan zien. Stiekem kijk ik langs een muurtje en ik zie een paar blote billen. Twee van hun draaien zich om. Net op tijd trek ik mijn hoofd terug. De twee komen onder de douche vandaan en voordat ze mij opmerken is mijn oog gericht op hun zwaaiende lullen.

Als ze me zien schrikken ze even. “Kijk nou jongens”, roept er één, “we hebben bezoek”. Nieuwsgierig komen de andere er ook aanlopen. “Hé”, roept Henk, wat doe jij hier. “Ik had het zo ontzettend koud”, zeg ik. “Zo”, zegt één van de mannen die zich af staat te drogen, “dus dat is jouw stuk”. Trots knikt Henk naar de mannen. Een laatste teamgenoot komt onder de douche vandaan. Met een grote vlezige lul tussen zijn benen loopt hij ongegeneerd als een echte macho op mij af. “Dat is een lekker wijf, Henk”, zegt hij, zijn handdoek pakkend. Ik zie Henk groeien door de complimenten van de mannen. “Wel eens zoveel blote kerels bij elkaar gezien?” vraagt er één. Ik zeg niets en laat ze in de waan. Als de man met zijn grote vlezige pik zich heeft afgedroogd, komt hij uitdagend bij me staan en drukt hij zijn lul tegen mijn been.

Henk lijkt het allemaal wel erg leuk te vinden. Zelf kijk ik nog eens naar de mannen en ik moet zeggen dat ze er niet verkeerd uitzien. Het verbaast me dat niemand zich nog heeft aangekleed en ook geen enkele aanstalten maakt. Dat heeft vast iets met mijn aanwezigheid te maken, denk ik zomaar. Een ander komt nu dicht bij me staan en neemt me van top tot teen op. “Lekkere kont Henk. Voelt hij net zo lekker als dat hij er uit ziet?”. De mannen lachen en Henk lacht net zo hard mee. Wat zal ik doen, denk ik. Weglopen of het spel meespelen. “Vast veel lekkerder dan bij jou vriendin”, zeg ik, wetend wat voor gevolgen dat kan hebben. “O ja”, zegt de man, “wat weet jij daarvan”. “Meestal is dat zo”, zeg ik hooghartig.

Stoer komt hij tegen me aan staan en wil iets zeggen, totdat hij opeens mijn hand op zijn lul voelt rusten. “Wou je mijn kont voelen”, zeg ik uitdagend. Ik weet hoe Henk over dit soort dingen denkt. Die zal er geen enkele moeite mee hebben. Die is alleen maar trots. Vrijwel direct voel ik zijn pik opzwellen. De anderen kijken gespannen wat er gaat gebeuren. Ook daar zie ik een enkeling aan zijn pik zitten. “Jullie drinken toch altijd bier achteraf”, zeg ik scherp. “Misschien is dit wel prettiger”, zegt de man tegenover me. Dan legt hij zijn hand op mijn kont. “Bewijs maar of je lekkerder bent”.

Voordat de mannen er erg in hebben ga ik op een bankje zitten, ik pak de pik in mijn hand en laat mijn tong er langs glijden. “Shit”, hoor ik hem zeggen terwijl de anderen beginnen te joelen en bij me komen staan. Ook Henk kijkt lachend toe. Zijn harder wordende lul zuig ik mijn mond in. Een andere man naast me krijgt een erectie. Weer een ander doet de deur op slot. Als ik zijn kaalgeschoren ballen in mijn mond neem, begint hij te hijgen. Ook de andere mannen raken meer en meer opgewonden.

“Broek uit”, roept er één. De anderen vallen hem spontaan bij. Ze kijken naar Henk, in afwachting wat hij zal doen. Hij loopt op me af. Ik laat de lul los en ga staan. “Wat doe je nou”, zegt de man die ik aan het pijpen was. Henk gaat achter me staan en grijpt me stevig beet. Zijn handen glijden over mijn borsten, billen en benen. Geil drukt hij zijn hand in mijn kruis. “Jongens”, roept hij, “het feest gaat beginnen”. De populariteit van Henk stijgt. Althans voor dat moment. Hij ritst mijn broek open. Waarschijnlijk duurt het een enkeling te lang, waardoor één van de mannen de knopen van mijn bloes los begint te maken. Ik moet zeggen dat ik van al die blote, hongerige pikken, erg geil begin te raken. De één na de ander heeft of krijgt een erectie. Zo sta ik in no time alleen in mijn panty’s, slipje en BH voor die kerels. De man met de grote, vlezige pik, laat zijn handen over mijn kont glijden. Een ander betast mijn tieten. “Lekker vol zeg”, hoor ik hem zeggen.

De man achter mij neemt de regie op zich. Hij gebaart wat en twee banken worden naar het midden van de kleedkamer geschoven. Hoe ze het zo snel voor elkaar krijgen weet ik niet, maar uit één of andere kast halen ze iets om de banken wat op te hogen. De bedoeling is duidelijk. Als ik er heen loop voel ik een harde lul tegen mijn billen prikken. Plots tillen twee sterke kerels me op. De één bij mijn schouder, de ander bij mijn benen. De man die mijn benen vast heeft, legt ze wijdbeens over zijn schouders. Eén van de mannen buigt zijn hoofd over me heen en begint mijn kut te likken. Een andere kruipt onder me door en gaat voor de achterste man en tussen mijn benen in staan. Er wordt zo gemanoeuvreerd dat zijn lul mijn gleuf in glijdt. Weer een ander buigt zich over mee heen en begint aan mijn tepels te zuigen. Het is ontzettend geil zo veel mannen opgewonden te zien om één vrouw. De man komt snel klaar. Als een ander hetzelfde wil doen, wordt ik op de banken gelegd. Ik moet zeggen dat ze goed voor me zorgen. Ze leggen een paar truien als hoofdkussen neer. Wijdbeens voel ik de volgende pik mijn gleuf in glijden. Ook die man spuit zijn zaad snel naar binnen. Dan komt Henk bij me staan en gebaart me om te draaien. Er wordt iets zachts onder mijn knieën gelegd en er volgt een behoorlijk gejoel als hij zijn pik in mijn kont drukt. Het verbaast me dat hij me even neukt, maar het dan weer de anderen gunt. De man met de grote vlezige lul heeft zo zijn eigen idee en komt onder me liggen. Als een boor die een klein gat moet verbreden, priemt hij zijn grote paal in mijn spleet. Mijn kut trilt van opwinding op het moment dat mijn gleufwand ruimte moet maken voor die enorme lul. Mijn kutje omsluit zijn pik volledig. Ik hang met mijn gezicht boven hem. “En?” zeg ik. “Zalig”, moet hij wel toegeven. Ik zoen hem zwoel op zijn mond.

Ik wil nog iets zeggen, als ik een andere stevige paal mijn kontgat in voel gaan. Ik kerm van genot. De man berijdt mijn reet vakkundig. Als een hamer slaat hij zijn paal in mijn hol. Met zijn warme handen op mijn billen, voel ik zijn hete lul in mijn reet opveren. Het zaad wordt onder luid gekerm mijn kontgat ingespoten. Met nog steeds die dikke vette lul in mijn kut, voelt het allemaal zalig. Mijn reet gloeit als een kachel. Ik gebaar naar Henk om dichterbij te komen en fluister hem iets in het oor.“Ze wil door nog een paal in haar kut genaaid worden”, roept hij onbehouwen, “en vast ook wel in haar kont”. Ik kijk hem aan en schud met mijn hoofd. Hoewel de paal van de man onder mij mijn hele grot bezet, vind ik het opwindend als er nog een lul bij zou komen. Voorzichtig brengt een ander zijn lul er bij in. Een ongekend gevoel maakt zich van mij meester. Als een ander zijn paal in mijn reet nageld is het bijna volmaakt. Met twee stijve palen in mijn gleuf en één in mijn kont, is één gaatje nog niet gevuld. Ik kijk naar een man die zich staat af te trekken, die begrijpt wat ik van hem verlang. Als ik zijn pik in mijn mond neem, komt er een ultiem gevoel van macht over me heen. De lul die in mijn kont ramt, voel ik gaan schokken. Van al het genot trillen mijn billen heftig. Ik heb er amper meer controle over. Een laatste tik op de paal en de lul spuit mijn reet vol met zaad.

Tot mijn verbazing is de man onder mij nog steeds niet klaar gekomen, terwijl hij nog steeds zichtbaar geniet. Opeens staat hij op. Als een kunstenaar houdt hij zijn lul binnen in mij en tilt me op. Lekker laat hij mijn gleuf over zijn harde lul schuiven. Dan legt hij me op mijn rug neer en laat me door een ander naaien. Twee mannen houden mijn benen vast, die trillen van opwinding. Weer voel ik warm, geil zaad mijn tunnel in spuiten. Een ander duwt zijn lul in mijn mond en ik pijp hem tot hij klaar komt. Het lijkt er op dat de meeste hun beurt hebben gehad. Ik zie er nog één aankomen die al eerder was klaar gekomen, maar die duikt weer een keer op me en giet zijn zaad rijkelijk in mijn kut. Alleen Henk en de man met de grote lul zijn niet aan hun trekken gekomen. Voor Henk is dat niet erg, dat komt thuis wel. Zelf heb ik ook mijn hoogtepunt nog niet gehad, ondanks dat ik intens geniet. Waarschijnlijk omdat geile jonge kerels snelle spuiters zijn. Van de man met zijn vette lul, begin ik zijn bedoeling te begrijpen. Hij wil me voor hem alleen, terwijl de anderen toekijken.

Ik draai me om en op mijn knieën neem ik de hondjeshouding aan. Ik voel zijn dikke paal onwijs lekker mijn poort binnendringen. Net als zo even, voel ik dat mijn kutwand zich moet verbreden om de pik toe te laten. Mijn billen beven en schudden van verrukking als mijn gleuf zich strak om zijn pik klemt. Met zijn grote handen pakt hij mijn billen beet en ragt hard zijn ribbelige paal in mijn gleuf. Mijn kutje wordt vochtiger en vochtiger. Hard klets hij met zijn ballen tegen mijn kont. Uit lust gevoelens haal ik mijn mond geil langs de lippen van mijn mond. Een andere man die het ziet, trekt zich onder het oog van deze geile naaipartij af.

De pik beukt zo lekker tegen de wand van mijn gleuf, dat ik mezelf met mijn hand klaar streel. Heerlijk stroomt het sap mijn spleet uit. Dan haalt hij zijn grote lul uit mijn kut en wil hij mijn kont in. Ik weet niet of ik dat wel aan kan en vraag hem voorzichtig te doen. Ik moet zeggen dat hij gehoor geeft aan mijn vraag. Voorzichtig duwt hij hem mijn hol in. Voor mijn gevoel lijkt mijn kontgat drie keer groter dan normaal. Als het eerste gevoel weg is, gaat het snel over in een ongekende wellust. De pik stoot hard in me. Hij buigt zich voorover en naait zijn paal nog dieper mijn kont in. Ik zinder van genot. Toch lijkt hij niet in mijn kontgat te willen klaarkomen. Voorzichtig haalt hij zijn lul uit mijn reet en priemt hem in mijn kut. Wild kletst hij tegen mijn billen, die schudden als de golven van een woeste zee. Dan voel ik zijn pik nog harder worden dan hij al is. Zelf houd ik het niet meer en ik kom gillend klaar. Op hetzelfde moment voel ik dat zijn lul met twee harde stoten immense hoeveelheden zaad als een tsunami mijn tunnel in laat spuiten. Nog een naschok en weer spuit de pik zaad mijn kut in. Ik zie aan de man dat hij heerlijk heeft genoten.

Als ik denk dat het feest over is, zie ik Henk aankomen. Het lijkt er op of hij het laatste woord wil hebben. Veel zin heb ik er niet meer in, maar ik leg me ter wille van de anderen wijdbeens op de bank en laat me als laatste door hem neuken.

Na afloop gaan de mannen samen met mij onder de lekker warme douche. Het macho gedoe lijkt er af te zijn. Op een enkeling na, die nog even aan mijn tieten wil voelen is iedereen voldaan. Dicht sta ik tegen de man met die lekkere pik aan. Als Henk zich aan gaat kleden, praat ik even met hem. Hij blijkt veel aardiger dan ik had gedacht. “Geef me straks je telefoonnummer”, zeg ik. Zijn lul wil ik nog wel een keer in me voelen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb