Ik zou het graag met twee mannen doen.

Dit verhaal gaat over Gerda, een leuke blonde meid van 26. Het was maandagochtend en haar kleine appartement lag bezaaid met kledingstukken die een spoor achterlieten van de woonkamer naar haar slaapkamer. De deur stond op een kiertje en je hoorde haar hard kreunen. “O ja, ga door! Alsjeblieft ga door!” smeekte ze. Helaas kon John niet langer door, want hij hield het niet meer. Hij trok zijn penis uit haar kontje, wat ervoor zorgde dat ze een nog hardere kreun gaf en hij spoot zijn zaad over haar billen en onderrug. Geil keek ze om naar hem en ze draaide uitdagend met haar kontje. Vermoeid gaf hij een klapje op haar billen. “Jezus, Gerda, je bent echt de geilste meid die ik ken.”

John en Gerda kenden elkaar nog niet zo lang. Ze hadden ook nog niet echt een relatie, maar ze hadden het altijd wel erg gezellig samen. Al bij hun tweede date hadden ze seks en daarna steeds vaker. Ze kroop nu stevig tegen zijn naakte lichaam aan en streelde over zijn vermoeide pik. “Je blijft me verassen. We kennen elkaar nog maar zo kort en we hebben nu al anale seks.” “Het voelt gewoon goed,” antwoordde ze. John wist niet of ze de anale seks bedoelde of haar relatie met hem, maar hij besloot het niet te vragen. “Volgens mij heb jij echt alles in bed al gedaan.” Ze lachte uitdagend. “Er is nog zo veel meer wat ik wil doen. In bed of daarbuiten?” Ze begonnen weer te stoeien en toen John bovenop haar zat vroeg hij: “Vertel eens: wat zou je dan het liefste willen doen?” Ze beet op haar lip en fluisterde: “Ik zou het graag eens met twee mannen doen.” John was verbaasd door haar snelle antwoord. Hier had ze dus al eens eerder over nagedacht.

“O shit!” riep ze ineens. “Ik moet al over 10 minuten op mijn werk zijn.” Tot zijn spijt sprong ze uit bed en rende naar de douche. Daar stond ze nog geen minuut onder en voor hij het wist, kwam ze al weer de kamer in gerend. Ze was naakt en het zaad en zweet was alweer van haar lichaam gespoeld. Ze trok zo snel als ze kon haar kleding aan: een string, een bh, een broek en een bloesje. Ze zag er erg netjes uit, maar toch nog steeds erg sexy. John bood aan haar te brengen en naast hem in de auto was ze druk bezig met haar make-up. “Je wilt dus een trio met twee mannen?” vroeg hij tijdens het rijden. “Hmm, hmm,” zoemde ze bevestigend, terwijl ze haar lippenstift op deed. Toen ze uitstapte, zag ze er fantastisch uit. Het was bijna niet te geloven dat deze keurige vrouw 20 minuten geleden nog lag te kreunen met een lul in haar kontje.

John en Gerda spraken elkaar de hele week niet, maar op vrijdag had hij haar uitgenodigd om te komen eten. Direct vanuit haar werk kwam ze bij zijn huis, waar hij het eten al klaar had. Ze zag er nog erg netjes uit in haar werkkleding. Ze zoenden elkaar en John zei dat het eten net klaar was. Het smaakte heerlijk, hij was een goede kok, en na het toetje had Gerda de behoefte om de borden op de grond te gooien en op de keukentafel te neuken. Hij liep echter weg en ging een tas halen. “Ik heb iets voor je.” Gerda was benieuwd, want uit de neutrale witte plastic tas kon ze niet opmaken wat het kon zijn. Ze nam het aan. “Bedankt, ik ben erg benieuwd.” In de tas zat een jurkje, maar niet het soort jurkje dat ze anders droeg. Het jurkje was rood en erg elastisch, het zou dus erg strak zitten. Het was wel heel erg kort en bovendien waren er aan de zijkanten cut-outs, waardoor je haar huid kon zien. Ze moest lachen van de verrassing, maar wist verder niet goed wat ze hiervan moest vinden.

“Jezus John, hiermee ga ik echt de straat niet op als je dat soms dacht.” Hij kuste haar. “Je hoeft er ook de straat niet mee op. Je hoeft het alleen maar aan te trekken, terwijl ik de afwas doe.” Ze keek nog eens in de tas, hier binnen dit voor hem dragen kon vast geen kwaad. Ze ging naar de slaapkamer om het te proberen. Voor de grote spiegel trok ze haar broek en blouse uit. Ze bekeek het jurkje nog eens goed en daarna keek ze weer naar zichzelf in haar lingerie. Haar ondergoed zou erg aftekenen in het jurkje en door de cut-outs zou je de randen kunnen zien. Dat was niet sexy, dus ze besloot haar lingerie ook uit te trekken. Het rode jurkje ging gemakkelijk om haar naakte lichaam en ze moest zeggen: ze zag er erg sexy uit. Al haar rondingen waren nu maximaal zichtbaar en al haar intieme delen waren precies bedekt met stof. De pumps met hoge hakken pasten goed bij het jurkje. Het was tijd om terug te gaan naar de keuken en ze verwachtte dat John er zo opgewonden van zou raken dat ze binnen vijf minuten op haar rug op de keukentafel zou liggen.

Heupwiegend ging ze de slaapkamer uit en liep ze naar de keuken. Daar was John net klaar met afwassen. Ze liep op hem af. “Wat vindt je ervan?” vroeg ze uitdagend. Hij zoende haar en streelde over het jurkje. “Heel uitdagend.” Hij duwde haar stevig met haar rug tegen de koelkast en ze zoenden intiem. O, wat verlangde Gerda naar hem, helemaal toen hij langs de zijkanten van het jurkje haar huid raakte. Tot haar spijt ging zijn hand alleen over de stukken die het jurkje bedekt lieten en kwamen ze niet onder haar jurkje. ‘Kom op, raak me overal aan,’ dacht ze. Toen werd hun liefdesspel plots onderbroken door het rinkelen van de bel. John liet haar abrupt los en ging naar de voordeur. Hé, kom binnen!” Gerda hoorde het in de keuken. “What the fuck?” mompelde ze zacht. Ze stond hier in een sletterig jurkje en John liet gewoon gasten binnen. Zo wilde ze niet gezien worden. Ze was boos en dacht er even over na om naar de slaapkamer te gaan, haar kleding aan te trekken en te vertrekken, maar dat kon niet, de gast was al binnen in de hal. Ze kon geen kant op en bleef dus in het keukentje staan. De mannen praatten met elkaar tot ze de keuken in kwamen. Gerda schrok een beetje van de knappe man en hij schrok van haar uitdagende outfit. John brak het ijs door hen aan elkaar voor te stellen.

“Gerda, dit is Arnold. Arnold dit is Gerda.” Ze schudden elkaar de hand. “Aangenaam kennis met je te maken, ik heb al het een en ander over je gehoord,” zei hij een beetje verlegen. Het wond Gerda nu toch wel een beetje op om met dit jurkje zo’n knappe man verlegen te krijgen. Ze voelde hoe het vochtig werd tussen haar benen. “Kom verder naar de woonkamer, Arnold,” zei John. Toen Arnold vast vooruit liep, want hij kende de weg, keek Gerda John vragend aan. ‘Was dit opgezet spel’ vroeg ze zichzelf af. John grijnsde trots en legde zijn hand op haar bil. “Jij wilde graag een trio, dus ik heb Arnold uitgenodigd en het jurkje voor je geregeld. Jij mag de rest doen. Doe je best, want hij is wat verlegen.” Gerda kon haar oren bijna niet geloven dat John dit gedaan had. Het was aan de ene kant zo ontzettend geil, maar aan de andere kant zo ontzettend vreemd om zo met een vreemde man erbij in zo’n jurkje rond te lopen. Ze dacht er enkele seconden over na en ze wist wat haar te doen stond: Dit was haar kans op een trio met twee mannen, deze kans moest ze pakken. Heupwiegend liep ze naar de woonkamer en ging recht voor hem staan. “Koffie, Arnold?” “Uh, ja alsjeblieft.” Ze draaide zich om haar as, zodat hij haar goed kon bekijken. Met een goed uitzicht op haar ronde billen, liep ze weg. “En jij, schatje?” vroeg ze, toen ze John tegenkwam. Hij kreeg een korte zoen op zijn mond. Ze moest zich bij het inschenken van de koffie inhouden om van haar kutje af te blijven. Ze kwam terug met twee koppen koffie en iets fris voor zichzelf, want ze was veel te opgewonden voor koffie of thee. Ze bukte expres een beetje extra toen ze het dienblad op tafel zette. Of Arnold hierdoor haar kutje kon zien, wist ze niet zeker, maar ze dacht van wel en die gedachte wond haar ontzettend op. Ze keek weer naar hem en hij wist zich geen houding te geven, heerlijk.

De mannen zaten naast elkaar op de bank. Gerda wilde daarom op de stoel tegenover hen gaan zitten, maar John zei: “Kom lekker tussen ons inzitten.” Dat ze daar nog niet eerder aan gedacht had. Met haar billen maakte ze wat extra ruimte tussen hen in. Heerlijk knus en grappig hoe Arnold zich ongemakkelijk voelde. “Heb je een vriendin Arnold?” vroeg ze. “Een vrouw, ik ben getrouwd,” zei hij in de hoop dat ze dan begreep waarom hij hier wat moeite mee had. Toch zag Gerda dat zijn broek steeds strakker kwam te zitten. “Hmmm, een echte man dus,” fluisterde ze geil in zijn oor. “Houdt je vrouw ook van zulke jurkjes?” vroeg John. “Nee,” schudde Arnold. “Zoiets heeft ze nog nooit gedragen.” “Gerda wel. Dit draagt ze het liefste. Zodra ze thuiskomst draagt ze zulke pakjes,” loog hij. “Of niet schatje?” “Hmm zeker,” zei Gerda, terwijl ze nog dichter tegen Arnold opkroop. “Of vind je het niet mooi?”
 “O ja hoor, het staat je echt heel goed,” stamelde hij. Gerda lachte en duwde haar borsten tegen zijn borst, terwijl ze met haar kutje op zijn broek leunde. Ze gaf hem een zoen op zijn mond. “Dat is lief van je.” Ze ging weer zitten. Er zat nu een natte plek op de broek van Arnold en er was duidelijk een erectie zichtbaar. “Oeps,” giechelde Gerda. “Ik wilde je broek niet vies maken.” Ze keek weer naar John die nu ook een flinke paal in zijn broek had. Speels ging Gerda met haar vingers naar de natte plek. Ze voelde zachtjes aan de harde lul in de broek van Arnold. Ze keek hierbij ondeugend en bukte wat naar voren zodat hij goed tussen haar borsten kon kijken. Ze voelde de hand van John over haar bovenbeen. Ze ging weer recht zitten en keek hem nu uitdagend aan, terwijl ze doorging met het strelen van Arnold's broek.

“Ben je jaloers schatje?” vroeg ze en gaf hem daarna een tongzoen voordat hij antwoord kon geven. “Dat hoeft toch helemaal niet? Ik heb twee handen om met jullie te spelen.” Met beide handen streelde ze nu over het kruis van zowel de man links als rechts van haar. Arnold keek nog steeds gefascineerd naar haar borsten en dat vond ze wel geil. “Je mag ze wel aanraken hoor,” lachte ze, voordat ze ook hem een tongzoen gaf. Van beide kanten kwamen handen die over haar borsten begonnen te strelen. Arnold over haar kleding, John er direct onder. Hij speelde met haar harde tepel. Toen verraste Gerda beide mannen door in één keer hun broeken open te maken. Ze schoof haar handen naar binnen en al snel had ze de twee forse pikken tevoorschijn getoverd. Ze nam beiden stevig vast en begon ze rustig af te trekken. Ze kreunden van genot. Dit moedigde haar aan om het tempo een klein beetje op te voeren. Toen beide pikken keihard geworden waren liet ze hen los en ging ze op haar knieën voor de mannen zitten. Gretig begon ze de pik van Arnold te zuigen. Die kreunde het uit van genot. Ze likte vanaf zijn ballen helemaal omhoog naar zijn eikel, zo goed ze kon. Ze voelde hoe John achter haar was gaan staan en voorzichtig haar heupen omhoog tilde. Hij raakte heerlijk haar natte kutje aan en even later voelde ze zijn harde eikel die gemakkelijk bij haar naar binnen gleed. “Ooooh ja!” kreunde ze, terwijl haar mond nog gevuld was met de pik van Arnold. John stootte stevig in haar. O wat voelde dit geil. Toen haalde Arnold zijn pik uit haar mond. Hij trok zijn shirt uit en zijn gespierde bovenlichaam kwam tevoorschijn. Dat zag er goed uit. Ze kuste zijn getrainde borst en buik. Hij liet zich graag zo door haar verwennen.

Ook John had inmiddels al zijn kleren uitgetrokken en stopte tot haar spijt met stoten. Teleurgesteld keek ze naar hem, maar hij pakte haar nu bij haar heupen en hielp haar op de schoot bij Arnold. Ze liet zich rustig omlaag over zijn pik zakken tot die diep in haar zat. Met haar borsten zat ze nu tegen zijn gezicht en hij begon gelijk met die twee lekkere borsten te spelen. Het voelde heerlijk hoe hij aan haar harde tepels zoog en ze draaide gewillig met haar onderlichaam. John gaf haar een klap op haar ronde billen. Dat moedigde haar aan om nog wat sneller te draaien. “O ja!” kreunde ze uit en duwde haar tieten nog wat steviger tegen Arnold‘s gezicht. Ze was in extase en schrok toen ze ineens iets kouds over haar onderrug voelde stromen. John stond achter haar met een grote fles glijmiddel en liet het vanaf haar rug tussen haar billen lopen. Gerda draaide nog wat extra met haar kontje zodat het goed omlaag naar haar sterretje stroomde. Haar hele kont glom van de grote hoeveelheid glijmiddel. Terwijl John ook zijn eigen grote pik insmeerde tot die glom van het glijmiddel, stak hij zijn vinger in het kontje van Gerda. Die vond het heerlijk om twee gaatjes tegelijk gevuld te hebben. Ze kantelde haar onderlichaam, zodat John er nog beter bij kon en zijn tweede vinger naar binnen stak. Het voelde strak, maar o zo lekker. Helaas ging hij er niet te lang mee door en trok beide vingers uit haar kontje. Gerda wist wat dit betekende. Nu moest ze zo goed mogelijk proberen te ontspannen, voor zover dat mogelijk was met twee lekkere mannen en een pik in je kut. Ze ademde een keer diep in en zette haar tanden op elkaar. Ze voelde zijn eikel tussen haar billen. Hij duwde tegen haar sterretje aan en gleed toen naar binnen. Dat ging makkelijker dan ze verwacht had. De geilheid en de overvloed aan glijmiddel wierp zijn vruchten af. Als de eikel maar eenmaal in haar zat, ging de rest vanzelf. Haar onderlichaam was nu gevuld met twee grote pikken en het voelde nog beter dan in haar fantasie.

De mannen stootten in haar lichaam en ze gilde het uit: “Ooooooh ja! Oooooh ja!” Het moedigde de mannen aan om door te gaan zo hard ze konden. Haar blote borsten zwaaiden heftig voor het gezicht van Arnold die haar stevig bij haar heupen vast had. “Oooooh, het voelt zo goed,” kreunde hij. Gerda zag troebel van al het genot, ze dacht even dat ze haar bewustzijn zou gaan verliezen. Ze zag bijna niets meer, hoorde in de verte het gekreun van de mannen en van zichzelf. “Oooh oooh oooh,” op het ritme van de stoten. Toen John zijn pik uit haar kontje trok, ontwaakte ze met een schrik uit haar trance. John plofte naast Arnold op de bank met zijn stevige lul in zijn hand. Gerda liet de pik van Arnold uit haar druipende kutje glijden en ging op haar knieën voor de bezwete mannen zitten. Ook zelf was ze nat van het zweet. Het liep over haar voorhoofd en over haar borsten. Haar onderlichaam was nat van haar vocht, haar zweet en al het vocht van de twee mannen waar ze stevig tussenin had gezeten. Op haar knieën bekeek ze de twee forse pikken die haar zojuist gevuld hadden. Gulzig nam ze weer de pik van Arnold tussen haar lippen, terwijl ze John aftrok. Toen wisselde ze en begon ze te zuigen aan de pik die net nog in haar kontje zat en trok ze aan de pik van Arnold. De mannen genoten en kwamen met moeite voor haar staan. Ze keken omlaag naar de vrouw die hen zo verwende. Toen pakte ze de twee pikken stevig vast en liet de mannen dicht bij elkaar staan. Ze opende haar mond zo ver ze kon en nam de twee eikels in haar mond terwijl ze doorging met aftrekken. Met haar tong ging ze van de ene gezwollen eikel naar de andere tot de mannen het echt niet meer hielden. Ze liet hen weer uit haar mond en begon alleen Arnold te zuigen. Dikke klodders warm zaad spoten in haar mond en haar gezicht. Ze trok aan zijn lul tot hij helemaal leeg was. Toen was John aan de beurt, maar zodra haar lippen zijn eikel raakten spoot hij al over haar gezicht. Ook hem trok ze helemaal leeg en tevreden likte ze haar lippen af. De twee uitgeputte mannen keken naar het vieze meisje met uitgelopen make-up, glimmend van het zweet en met haar gezicht vol sperma. Ze streelde zichzelf en leek voldaan. Ze stond op en likte nog wat sperma van haar vinger.

“Ik ga douchen,” zei ze uitdagend. Heupwiegend liep ze weg, terwijl de mannen haar volgden met hun ogen. De douche ging aan en het warme water voelde verkwikkend aan. Toen ze net wilde beginnen met zichzelf in te zepen, werd er een arm om haar heen geslagen. Het was Arnold die naakt bij haar onder de douche stond. Hij streelde haar en duwde haar met haar rug en billen tegen de natte muur. Met zijn sterke hand tilde hij een been op en begon haar kutje te likken. Het voelde heerlijk intens en haar gekreun galmde in de badkamer. “Ooooh ja, ga door!” kreunde ze vlak voordat ze heerlijk klaarkwam. Ze bleven elkaar nog even strelen en ze waste zijn lichaam en zijn pik die ook in slappe toestand erg groot was. Tevreden droogde hij zich af en verliet de badkamer. Toen kwam John bij haar in de kleine douche. Ook hij streelde haar en met zijn handen vol zeep begon hij haar te wassen. Haar nek, haar schouders, haar armen en natuurlijk haar borsten. Toen hij die uitgebreid gewassen had, ging hij via haar buik en rug naar haar billen en haar benen totdat ze weer helemaal schoon was. Terwijl ze genietend de zeep van zich afspoelde ging hij met zijn hand tussen haar benen. Twee vingers schoven diep in haar. Zijn andere hand sloeg hij om haar heen en daarmee streelde hij haar klitje. Ze kreunde weer zacht, terwijl hij haar verwende. Steeds sneller gingen zijn handen over en in haar kutje. Toen vonden de twee vingers haar magische plekje. Hij merkte ook dat ze hoger en harder begon te kreunen en ging daarom in vlot tempo door. “Aaaaaaaah!” Ze zakte bijna door haar knieën toen ze klaarkwam. Ze wisten beiden zelfs bijna zeker dat dit de eerste keer was dat ze spuitend klaarkwam, maar dat was moeilijk te zeggen onder de douche.

Uitgeput kwamen ze uit de badkamer naar Arnold die in de woonkamer stond. “Het ijzelt,” zei hij, terwijl hij naar buiten keek. Het was inmiddels al diep in de nacht. Gerda duwde haar naakte lichaam tegen hem aan. “Dan bel je je vrouw toch, dat je hier moet blijven slapen.” Hij deed dat en belde. Natuurlijk vertelde hij niet wat ze vanavond gedaan hadden, maar ze begreep dat hij nu niet met de auto terug wilde. Zo lag Gerda die nacht na een uitgebreide zoenpartij met beide mannen, naakt tussen hun gespierde lichamen. Hun handen streelden haar de hele nacht. Midden in de nacht werd ze even wakker. Eén van de handen lag tussen haar benen en streelde zacht over haar kutje. Ze wist niet of de hand van Arnold of van John was. Zacht kreunde ze en deed haar benen iets uit elkaar om de hand meer vrijheid te bieden. Tot haar verrassing voelde ze ineens een tweede hand die eerst aan haar billen voelde en ook daarna haar kutje vond. Niemand zei iets, maar het zachte strelen ging zo een tijdje door. Ze gaf telkens zachte piepjes, maar probeerde stil te blijven. Ze hijgde en gaf alleen een kort kreuntje toen ze voldaan klaarkwam. De handen verdwenen weer tussen haar benen en gingen weer terug naar haar schouders en haar heupen. Ze zuchtte diep. Wat een heerlijke dag was het. Ze kroop nog wat dichter tegen de mannen aan en viel toen in een heerlijke diepe slaap.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb