Ik zou het eens moeten doen

Ik zou het eens moeten doen.

Ik ben steeds een erg seksueel fantasierijk persoon geweest. Voor een portie seks ben ik steeds te vinden. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met een schat van een vrouw. Dat zij ook nog eens een erg mooi figuurtje heeft en de juiste maten, is dan ook meegenomen. Naast onze vrijpartijen heb ik ook steeds kunnen genieten van een heerlijk masturbatie. En daar is het allemaal mee begonnen. Tijdens één van mijn ruk avontuurtjes bij de computer kwam ze plotseling binnen en betrapte me met mijn hand rond mijn pik kijkend naar seksfilmpjes.

Tsja, daar zat ik dan, leg het dan maar uit. Gelukkig viel haar eerste reactie nogal mee en keek ze naar wat ik aan het kijken was. Een filmpje waar de man zijn vrouw uitleende aan een andere man terwijl hij erop toekeek. Ik beken, dat spookte al jaren door mijn hoofd, om dat eens mee te mogen maken, alleen hoe begon ik daarover en wat zou zij daar wel niet van denken. Ha, meneertje geilt hoe ik seks mee een andere man zou hebben, ik zou het eens moeten doen hoorde ik haar nog zeggen toen ze toch een beetje boos wegliep.

Waarschijnlijk dacht ze dat ik bij haar niet aan mijn trekken kwam en ik zodoende nog een nabehandeling nodig had via het trekken aan mijn pik. Na wat dagen gingen we uit eten en toen begon ze over het voorval. Zou je dat echt willen dat ik met iemand anders neuk, vroeg ze. Tja bekende ik, dat is één van mijn dromen. Nu we al jaren samen zijn is er inderdaad een beetje de sleur in ons seksleven gekomen en dit zou het een nieuwe impuls kunnen geven.

We werden allebei geiler en heter naarmate het gesprek erover vorderde en op het einde waren we overeen gekomen dat we dat eens in praktijk gingen brengen. Daar ik meer ervaring heb op de computer vroeg ze me te proberen om voor haar een goede man te zoeken. Een man vinden was blijkbaar geen probleem, met tientallen vlogen de reacties over het scherm. Wat me tenslotte nieuwsgierig maakte was dat iemand een cuckold relatie voorstelde. Ik had er wel eens iets vluchtig over gelezen en wist min of meer, dat hij je vrouw zou neuken en dat ik toe zou moeten kijken. Dat zou de man worden dacht ik. Wat meer informatie gevraagd over het onderwerp en dat sprak mij meer en meer aan. Daarna wat foto’s gewisseld en dat viel wel mee voor beide partijen. Een afspraakje volgde toen snel.

Uitgebreid opgemaakt, hygiënisch tip top in orde, sexy lingerie aan en mooi opgemaakt. We waren er klaar voor. De kennismaking viel goed mee en de zenuwen waren vlug over. Mijn vrouw had een vrij diep bloesje aan en bij het nippen aan haar drankje kon hij al even een glimp zien van haar mooi gevormde borsten. Ook haar kort rokje schoof wat naar boven en haar sexy kousen en een tipje van haar kanten slipje waren toen zichtbaar, geil zicht hoor, wat zou onze gast daar van denken. Ik vermoede dat hij nu al met een grote dikke paal in zijn broek zou zitten. Na wat afspraken te hebben gemaakt over wat wel en niet kon, gingen we naar de slaapkamer.

Ik trok me stil zwijgend terug op een stoeltje en voor de rest hadden ze geen last meer van mij, ze konden doen wat ze wilden ik zou me op geen enkel moment ermee bemoeien, de avond was voor hen. Ze begonnen rechtopstaand elkaar te betasten. Elkaars handen gleden over hun lichamen. Stukje voor stukje kleding verdween van hun lichamen en mijn pik stond op barsten bij dit schouwspel. Hij deed het werkelijk vakkundig en gaf haar een aangenaam gevoel. Toen werd het vrijspel op bed voorgezet. Zijn vingers deden wonderlijke dingen bij haar en in combinatie met zijn mond beleefde ze het ene orgasme naar het andere. Van een voorspel gesproken, ik beken dat ik me een klein mannetje voelde als ik hem bezig zag. Dan trok ze hem zalig af en daarna pijpte ze hemels zijn pik af, zaadballen inclusief. Zag ik haar mond zelfs niet in de richting van zijn kontje gaan? Toen was het tijd geworden om haar te neuken.

Haar kutje was kletsnat dat kon ik wel horen en zonder moeite schoof hij zijn lul beetje bij beetje diep in haar spleetje. We hadden op voorhand toestemming gegeven om het zonder condoom te doen. Stom misschien, gevaarlijk in deze tijd! Maar het gevoel van vertrouwen wat we in elkaar hadden bij onze gesprekken gaf de doorslag. Geen condoom dus en als er later iets van komt kunnen we niemand iets verwijten want we hebben bewust toegestemd. Tientallen minuten in vele standjes lagen ze voor mijn ogen te kronkelen. Man, wat een superlover was die gast zeg. Bij mij spoot mijn zaad al na maximaal vijf minuten in haar gewillige spleet. Hoe kon die dat toch uithouden. Het werd mij met de minuut duidelijker dat ik een neukertje van niks ben. Vroegtijdig klaarkomen en mijn vrouw totaal niet bevredigd.

Ik besefte alles heel goed nu, terwijl zij de beurt van haar leven kreeg. Dennis, ja zo hete hij, kwam ook wel drie keer klaar bij haar. En ik moet bekennen dat ik ergens onderweg een spontane spuitbeurt had gekregen? Dat gebeurde lang geleden nog wel eens in mijn tienerjaren. Je moet niet vragen hoe me dit had opgewonden. Alles plakte in mijn onderbroek en mijn pik was die avond niet meer slap te krijgen.

Toen ze uitgeblust waren mocht ik bij hen komen zitten en ik zag dat op de lakens grote natte vlekken te zien waren. Sperma vlekken vermengd met kutvocht. Zijn zaad droop nu uit haar open geneukte kutje. Wat kreeg ik een zin om mijn mond daar op te zetten en dit eens te proeven, ruiken en uit te likken. Ik denk dat hij dat wel in de gaten had. Want hij nam me een beetje hard achter mijn hoofd vast en duwde mij naar haar kutje. Kom boy, maak haar kutje maar goed schoon. Daarna haal je wat te drinken voor ons. Gedwee gehoorzaamde ik en volgde zijn bevel. De kut van mijn vrouw rook naar zijn zaad. Langzaam likte ik het zaad van haar schaamlippen. Het sperma smaakte zoutig. Dennis duwde mijn hoofd er tegen aan. Kom op likken! Met mijn tong probeerde ik het vele zaad op te likken. Mijn vrouw perste het zaad uit haar kut vandaan, ze zei tegen mij. “Daar lig je dan te likken aan mijn kut die net goed geneukt is en volgespoten is met zaad van een wildvreemde man!” Je zult eraan moeten wennen schat, zei ze lachend! Dennis zal nog veel vaker langskomen.

Daarna moest ik de kamer verlaten en hen nog wat privé laten napraten. Een volgende afspraak werd al gemaakt na amper één week. Mijn vrouw had duidelijk de smaak te pakken en had nog veel in te halen op seksgebied. Omdat ik veel tekort ben geschoten al die jaren. Ik kwam ook aan mijn trekken op deze manier zo liet ik alles maar aan haar over, hoe het verder zou verlopen. Toen hij weer verscheen had ze al een hoop informatie opgezocht op internet over cuckolding en die dag begon ik dat ook te merken in van alles en nog wat. Ook Dennis was veel baziger tegen mij. Dat hadden ze zo afgesproken. Deze keer werd ik naakt vastgebonden op de stoel en kon ik me dus niet aftrekken terwijl ze bezig waren, een ware marteling dus. Toen zijn pik werd bevrijd kwam hij plotseling naar mij toe en hij duwde zijn pik tegen mijn lippen. Kom op nu even goed pijpen en maak mijn pik klaar voor gebruik. Met deze grote dikke pik ga ik jouw vrouw keihard neuken boy. Hij perste zijn pik naar binnen en ik moest wat kokhalzen toen hij te diep doordrukte. Mijn eerste pik was nu een feit, en ik moet bekennen dat ik er toch wel geil van werd. Ik zag hoe mijn vrouw zichzelf aan het vingeren was op dit schouwspel.

Nadat hij was opgewarmd bleef ik beduusd achter en gingen ze neuken. Weer speelde voor mijn ogen de heerlijkste taferelen af en de bijgaande geluiden klonken als muziek in mijn oren. Net als een weekje geleden moest ik bevestigen wat een geweldige minnaar hij wel was. Zo veel beter dan ik ooit ben geweest. Tja, ik ben duidelijk zwaar tekort geschoten in mijn huwelijksplicht. Maar ik was blij voor haar dat ze nu wel eens super kon genieten bij hem. Haar gezicht heb ik in mijn leven nog nooit zo geil gezien en de manier waarop ze klaarkwam had ik ook nog nooit meegemaakt. Ik beleefde net als zij de mooiste momenten op seksgebied.

Toen ze na verschillende lange neukbeurten uitgeblust waren, werd ik losgemaakt en ik kreeg welgeteld één minuut om klaar te komen, riepen ze in koor. Mijn voorvocht liep er al flink uit en welgeteld tien trekken later spoot ik mijn eigen buik onder met massa’s warm zaad. Jij slaapt net als verleden week op die grote natte plekken in bed zei ze. Kan je heel de nacht denken aan ons. Ongemakkelijk maar toch met plezier volgde ik haar bevel. Later die week toen ik thuis kwam van het werk was ze nog niet thuis. Jeetje, gewoonlijk is ze net voor mij thuis. Toen ze bijna twee uur later thuiskwam was ik natuurlijk zeer bezorgd en nieuwsgierig waarom ze zo laat was. Wel ik kreeg een enorme geile bui en zin in een potje seks en ik heb toen gebeld met Dennis of hij ook een halve snipperdag kon nemen op het werk. Het lukte en toen hebben we een paar uurtjes lekker geneukt.

Toen trok ze haar jurkje omhoog en ik keek naar haar slipje dat doordrongen was van het vocht. Ik rook ook de onmiskenbare geur van sperma. Toen trok ze haar slipje uit en stak dit onder mijn neus. Hier het bewijs van onze neukpartij. Ik rook en likte over de stof en probeerde zoveel mogelijk vocht op te slurpen en mijn gedachten dwaalden af naar hun geile middag. Kleed je uit en ga op de grond liggen, gebood ze mij. Toen kwam ze gehurkt over mij heen zitten en met haar natte warme vochtige spleet bedekte ze mijn lippen. Laat me nog een keer klaarkomen en trek je pik ondertussen af. Mijn hand rukte als een gek aan mijn lul en ik likte haar volledig droog. Mijn zaad lag natuurlijk alweer veel te vlug op mijn buik, maar ik bleef toch door rukken tot ook zij schokkend klaarkwam. Nu moest ik langs de binnenkant met haar slipje de resten van zijn sperma uit haar kut vegen. Nadat, dat gebeurt was moest ik het aantrekken en zo de rest van de avond en nacht ermee rondlopen en er in slapen. Kan je de bewijzen voelen zei ze, en dat zal je nog meer moeten doen in de toekomst.

Dat beloofd wat. Wat zijn die allemaal van plan met mij. Ik zal nog één belevenis vertellen want anders wordt het te langdradig.

Toen Dennis weer eens op uitnodiging van mijn vrouw aanwezig was hadden ze het volgende bedacht. Ik mocht deze keer niet lijfelijk aanwezig zijn op de slaapkamer waar ze hun liefdesspel gingen voltrekken. Nee, nadat ik even naar het voorspel mocht kijken moest ik naakt op de andere slaapkamer op mijn buik gaan liggen. Armen en benen wijd gespreid en deze werden vastgebonden dan kon ik me niet aftrekken. Maar Dennis had een leuk speeltje bij zich, zei hij. Ik voelde een koude glibberige massa over mijn kontgaatje gesmeerd worden. Toen voelde ik iets er tegenaan en binnendringen, waarschijnlijk een buttplug. Wat voelde ik mijn kontje ver openrekken en alhoewel het pijn deed voelde ik door mijn geilheid al de helft minder pijn. Toen stak hij een bruin flesje onder mijn neus en moest ik flink snuiven (later hoorde ik dat het over poppers ging). Wat nu, ik deed dat dan maar en voelde ogenblikkelijk een warme gloed over me heen gaan. Ik werd ook nog geiler dan ik al was en op dat moment drukte hij zijn speeltje volledig door en verdween het volledig in mijn darmen. Ik was bijna open gescheurd, wat een groot speeltje had ik te verwerken gekregen. Maar na weer een flinke snuif begon mijn pijn over te gaan in lust. Nu verdwenen ze naar de andere slaapkamer en lieten me zo uren liggen. Mijn oren hebben wel goed alle seksgeluiden en hun gekreun opgevangen, alleen het visuele bleef als een ware marteling natuurlijk achter. Ik hoop dat ik er de volgende keer weer op mag toekijken, want dat is het geilste wat ik kan beleven. Ik was toch klaargekomen door mijn pik over de lakens te schuren en toen ze dat later bemerkten kreeg ik wat diepe nagelkrassen en klappen op mijn billen. Ze zouden later nog wel een gepaste straf uitdokteren.

Dennis is nu een geregelde gast bij ons en hij neukt mijn vrouw waar en wanneer hij maar wil. En of ik haar nog mag neuken? Ja toch wel, minder als vroeger dat wel, misschien als een soort beloning of zo, ik vraag er niet naar. Zoals je weet is ze er toch vlug vanaf, die paar minuutjes gunt ze me nog wel. Voor hoe lang ik haar nog mag neuken, dat weet ik natuurlijk niet. Haar kontje die nu wel geneukt wordt heb ik nooit mogen betreden en haar kutje wordt misschien later ook wel taboe voor mij? Als ik haar kutje maar mag likken, wat toekijken en mezelf aftrekken dan ben ik al zeer gelukkig en zij komt nu ook meer dan ruimschoots aan haar trekken. Iedereen gelukkig dus, wat wil een mens nog meer?

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb