Radar Desktop

Ik zag het allemaal gebeuren.

Al maandenlang loop je rond met een fantasie, maar sinds enkele dagen weet je dat deze fantasie nu werkelijkheid kan gaan worden. Een tijdje geleden kreeg je een leuke klik met een jongeman uit Brabant en hij kon zomaar de persoon zijn die jouw fantasie uit kan laten komen. Na heel veel whatsapp berichtjes heen en weer trok je de stoute schoenen aan en vertelde jij hem over de lekkere fantasie die je hebt. Geheel verbaast reageerde hij dat hij deze wens wel in vervulling wou laten gaan bij jou. Zou de fantasie nu eindelijk werkelijkheid worden dacht je en voor je het wist stond de afspraak gepland voor een ontmoeting.

Over een uurtje staat hij hier voor de deur bedacht je je opeens, snel nog even onder de douche en je begint onder de douche al te denken aan die fantasie. Mmmmmm, je streelt met je hand langs je oor, je wang, je hals en pakt hierna stevig je borst vast. Jouw tepel is al lekker hard geworden en je kneed voorzichtig je borst. Met je andere hand dwaal je af naar beneden, langs je buik, je navel, je venusheuveltje en je voelt langzaam tussen je benen. Die geile gedachte heeft je kletsnat gemaakt en je kunt niet wachten tot het zover is. Je streelt voorzichtig over je clitje, die inmiddels aardig opgezwollen is van intense geilheid. Langzaam wrijf je over je clitje en je beseft je ineens dat de tijd vliegt. Snel alles nog even bijwerken, afdrogen en aankleden.

Dan gaat de deurbel, shit, hij is er, denk je. Gekleed in een sexy blouse, met diep decolleté, een rokje en hoge hakken doe je de deur open en daar staat hij. Een grote jonge vent van 31 jaar. Hij stapt op je af en geeft je drie zoenen op je wang en zegt; leuk om je eindelijk eens in het echt te ontmoeten, je begint te blozen en vraagt of hij binnen wil komen. Je bekijkt hem goed van boven naar beneden, hij is goed gekleed. Een mooi overhemd, nette broek en een paar mooie nette schoenen. Echt een leuke vent denk je. Je nodigt hem uit om aan de keukentafel te gaan zitten. Beiden nemen jullie ietwat ongemakkelijk en nerveus tegenover elkaar plaats en je biedt hem een kopje thee aan. Bij het aanrecht sta je met je rug naar hem toe, maar je voelt zijn ogen over jouw hele lichaam. De tintelingen van geilheid spelen weer op. Na het kopje thee vraag je of hij nog een kopje lust, hij antwoord ja en jij staat op om de waterkoker weer aan te zetten. Op het moment dat jij bij het aanrecht staat, hoor je zijn stoel naar achteren schuiven en dat hij langzaam op je af komt lopen. Zou het nu gaan gebeuren, je voelt de geilheid tussen je benen en in afwachting van wat er gaat komen durf je je niet om te draaien.

Hij staat achter je en hij maakt zijn broek los, hij schuift je rokje omhoog en duwt je langzaam iets voorover tegen het aanrecht. Je voelt zijn harde grote dikke pik tegen je billen. Hij schuift je string opzij en voelt de geile natheid van jouw kutje. Langzaam duwt hij zijn dikke grote geaderde opgezwollen harde pik tegen jouw natte lipjes, steeds verder en verder. Mmmmmm, denk je, hij is wel heel erg groot. Na enkele kleine stootjes en een paar lichte pijntjes zit zijn pik lekker diep in je kutje en begint hij jou heerlijk te neuken. Met lange diepe stoten neukt hij steeds harder en harder. Je geniet en begint je steeds meer te ontspannen. Hij maakt de knoopjes van je blouse los en pakt die lekkere borsten, nog verpakt in een sexy bh vast en begint er langzaam in te knijpen. Ineens haalt hij zijn pik eruit en draait hij je om, hij tilt je met je billen op het aanrecht. Intens zoent hij jou en dwaalt dan langzaam af naar je oorlelletje en je hals, met likjes en kusjes gaat hij steeds verder naar beneden. Ondertussen trek hij je blouse uit en maakt met een handbeweging je bh los, jouw tepeltjes zijn keihard van geilheid en hij gaat lekker met zijn tong draaiende bewegingen maken en kneed voorzichtig in jouw prachtige mooie ronde volle borsten. Steeds zakt hij iets verder naar beneden, de kletsnatte geilheid is nog niet verdwenen. Hij zoent jouw mooie venusheuveltje en zakt verder af naar beneden, de binnenkant van je dijen. Dan begint hij langzaam ook likjes te geven en met een hand voelt hij jouw warme vochtige oase van genot. Zijn tong likt langs de buitenste lipjes, eerst helemaal rondom jouw heerlijke kutje en daarna likt en zuigt hij lichtjes aan jouw binnenste lipjes. Je voelt zijn tong hierna helemaal onderaan in je kutje en met een lange likbeweging weet hij moeiteloos jouw lekkere en inmiddels opgezwollen clitje te vinden. Hij spreidt met een hand je schaamlippen verder open zodat hij er extra goed bij kan. Mmmmmm, wat een genot denk je, zo lekker heb je dit nog nooit meegemaakt. Mmmm, een vinger verdwijnt in je kutje en deze voel je hierna tegen je andere strakke gaatje duwen. Zonder enige moeite verdwijnt deze vinger in je kontje en zoiets heb je nog nooit eerder gevoeld, apart maar wel erg lekker.

Je voelt dat je bijna gaat komen, mmmmm, nog een paar likjes, mmmmm. Opeens stopt hij, hij komt overeind en zonder enige moeite schuift hij zijn dikke pik weer in jouw strakke kutje, hemels denk je, wat geil. Die dikke pik neukt jou heerlijk door en je wordt intens gezoend, steeds harder en harder stoot zijn pik in je kutje. Hij haalt in een haal zijn pik eruit en wrijft hiermee in een supersnel tempo over jouw clitje. Na enkele seconden weet je het niet meer vol te houden, je gaat komen. Mmmmmm, met een paar schokkende bewegingen komt je heerlijk klaar. Na een paar seconden voel je zijn dikke pik weer tegen je strakke kutje duwen, hij duwt zijn pik weer in jouw kutje die inmiddels een stuk strakker is geworden door dat heerlijke orgasme. Hij tilt je op en legt je op de keukentafel, heerlijk begint hij jou weer te neuken met lange diepe stoten. Je borsten worden verwend door zijn handen en zijn mond. Mmmm, wat geil, je voelt dat hij bijna gaat komen en hij haalt zijn pik uit jouw kutje en spuit zijn heerlijke warme zaad over jouw buik en borsten heen. Uitgeput kom je weer overeind en trek je je rokje goed en begin je je weer aan te kleden.

Mmmmmm, dat was zo geil en ik heb jullie twee zonder dat hij het wist staan begluren!

Maak jouw eigen website met JouwWeb