Ik zag haar met twee vreemde mannen.

Vorig jaar stond ik met mijn vrouw Yvonne met de caravan op een camping dichtbij zee. Wij gingen de tweede dag naar het strand en nadat we ons op een leuk plekje op het strand tegen de duinen hadden neergelegd en een poosje heerlijk lagen te zonnen, begon ze in mijn oren te fluisteren dat ze geil was.

Ik zelf werd daardoor ook behoorlijk geil en begon zachtjes wat over haar armen en buik te strelen, want veel verder durfde ik niet te gaan. Yvonne pakte een handdoek en legde deze over ons heen en begon lekker over mijn pik te strelen en haalde mijn lul uit mijn zwembroek.

Ik werd zo geil, dat ik haar benen begon te strelen en zachtjes naar haar kruis toe werkte. Daar aangekomen schoof ik haar bikinibroekje opzij en vingerde haar zachtjes. Ik kon me gewoon niet meer inhouden en in een overmoedige bui duwde ik mijn pik naar voren, totdat die haar kut raakte. Ze was zo verschrikkelijk nat dat mijn pik dan ook zo tot aan mijn ballen naar binnen gleed. Heel voorzichtig schoof ik mijn lul in en uit haar kut, maar toen merkte ik dat we toch wel wat bekijks hadden gekregen, waardoor ik niet meer verder durfde te gaan en mijn zwembroek weer optrok en weer ging zonnen.

Na een tijdje had ik zin in een ijsje gekregen en besloot ik naar onze caravan te lopen, maar toen ik na ongeveer 10 minuten weer terug kwam zag ik dat er twee mannen vlakbij Yvonne een balletje aan het trappen waren. Ik ging weer bij haar liggen en ze vertelde mij dat die mannen in de tijd dat ik weg was regelmatig de bal richting Yvonne hadden getrapt en nogal hitsige blikken met haar wisselden. Misschien hadden ze gezien wat wij daarvoor hadden gedaan. Ik ging weer liggen zonnen en de mannen hadden hun plek ook weer opgezocht. Op een gegeven moment dommelde ik een beetje weg, totdat Yvonne me wakker maakte en zei dat ze even naar de caravan ging om wat hapjes en bier te halen, zodat we nog wat langer op het strand konden blijven.

Ze ging weg, maar even later zag ik de twee mannen ook vertrekken, wat ik toch wel vreemd vond. Ik besloot ze te achtervolgen, wat nog knap lastig was omdat ze in een behoorlijk tempo liepen. Ze gingen een verhard pad op richting camping en halverwege hadden ze Yvonne al ingehaald. Ik zorgde ervoor dat ik niet gezien werd en ik zag dat ze enkele woorden wisselden, daarna zag ik tot mijn grote verbazing dat ze van het pad afgingen en tussen de bosjes verdwenen. Ik sloop voorzichtig achter ze aan en zag ze even later op een open plek tussen de bosjes weer zitten, de mannen waren haar aan het strelen. Ik bewoog wat dichter naar de open plek en verstopte mezelf achter een struik. Nu was ik erg dichtbij en kon ik zelfs horen wat ze tegen elkaar zeiden.

Ik hoorde Yvonne zeggen dat het niet kon wat er allemaal gebeurde, alleen klonk dat niet erg overtuigend en ik zag dat er een hand van een van de mannen onder haar rokje verdween. Waarop zij zuchtend zei, nee dit mag niet, ooh, jaa. Haar rokje werd uitgetrokken en toen zag ik dat de ene man haar bikinibroekje bij haar kruis opzij schoof en een paar vingers in haar kut duwde. Vanaf waar ik zat kon ik goed zien dat haar kut glinsterde van het vocht. Was het lekker wat je met je man deed daar op het strand, vroeg een van de mannen aan Yvonne. Ja, antwoordde Yvonne, alleen hield hij op omdat hij niet verder durfde te gaan. En jij was nog steeds bloedgeil hè, zei een van de mannen. Ja, en daar maken jullie nu gebruik van hè? Ja, zeiden de mannen, wij konden het aan je blik zien, daarom zijn we achter je aan gelopen, om jou eens even flink te pakken. Haar bikini werd nu helemaal uitgetrokken en een van de mannen haalde zijn pik tevoorschijn. Oooh, wat een grote, doe je wel voorzichtig, want zo’n grote heb ik nog niet gehad, hoorde ik Yvonne enthousiast zeggen. De man lachte een beetje, en kwam met zijn apparaat naar Yvonne’s kut, streek een paar maal met zijn pik over haar klit en schoof hem toen langzaam, maar beslist naar binnen, waarop Yvonne wel erg hard begon te kreunen.

Haar ogen draaiden in haar kassen, maar ze had me toch een geile blik. Toen zag ik dat de andere man ook zijn pik tevoorschijn haalde, waarbij ze zag dat deze misschien niet zo lang als de andere was, maar wel een stuk dikker. Ze werd blijkbaar zo heet dat ze gelijk aan zijn pik begon te likken, ze probeerde de paal in haar mond te krijgen, wat amper lukte. De andere man zat inmiddels met zijn lul tot aan de wortel in haar natte spleet. Ze stond voorover gebukt en terwijl de andere pik in haar mond bewoog begon de andere man steeds harder in haar kut beuken. Toen gebeurde er iets wat wel heel bijzonder was, ze begon te spuiten. Het vocht spoot bij de man over zijn benen. De man ging op zijn rug liggen, trok Yvonne met haar rug naar hem toe en Yvonne gleed met haar kut over zijn pik en kreeg hem nogmaals helemaal in haar natte kut. Tot mijn verbazing zag ik dat de andere man ook tussen haar benen kroop, zijn lul tegen haar natte klit wreef en probeerde om ook zijn pik in haar kut te duwen. Haar schaamlippen en haar klit waren van opwinding zo erg opgezwollen, dat haar kut zich nog verder opende, zodat ik zag dat ook zijn eikel al snel in haar kut zat. Maar mijn verbazing werd nog groter toen ik zag dat hij met een forse stoot ook tot aan zijn ballen in haar kut verdween.

Yvonne begon te gillen, en wederom spoot er een enorme hoeveelheid vocht uit haar kut. Bij elke stoot zag ik dat ze weer klaarkwam. Opeens zag ik dat de man zijn lul weer uit haar trok en hem in haar mond duwde, waarna hij gelijk klaarkwam. Ik zag het sperma bij Yvonne uit haar mondhoeken sijpelen, de rest slikte ze door. Daarna likte ze zijn pik nog verder schoon en alle sperma die nog in haar mondhoeken zat haalde ze met haar tong haar mond binnen. Toen zag ik dat de andere man ook klaar ging komen, maar die spoot het gewoon allemaal in haar kut. Daar lag ze dan met het sperma van twee vreemde mannen nog druipend van haar kin en lekkend uit haar volgespoten kut. De mannen kleden zich weer aan en lieten Yvonne helemaal uitgewoond achter. Ze bleef een poosje helemaal afgepeigerd liggen, waarna ze zich ook langzaam weer aankleedde. Ik ben snel weer terug naar het strand gegaan en was erg nieuwsgierig of ze mij zou vertellen wat er gebeurd was.

Toen ze uiteindelijk weer aan kwam lopen met de hapjes en het bier zei ze niets, maar ik was zo geil geworden van wat ik had gezien dat ik haar al snel bij haar kut pakte. Ik kon het sperma nog in haar kut voelen en heb haar alsnog lekker geneukt op het strand. Mijn lul gleed zonder problemen in de volgespoten spermakut en al snel spoot ik mijn lading er lekker bij. Toen ze opstond sijpelde het sperma in grote hoeveelheden uit haar kut en ik wist dat die hoeveelheid niet alleen van mij was.

Dit jaar gaan wij weer naar die camping en stiekem hoop ik dat het weer gebeurd.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Homepage

Maak jouw eigen website met JouwWeb