Ik zag haar bezig met een ander.

Een paar weken geleden mochten wij een week logeren in een zomerhuisje van mijn vrouw’s beste vriendin Vera, op Ameland. Het zomerhuisje stond in dezelfde straat waar Vera nog een huisje had. Het huisje had een tuin die volledig vrij lag, je kon er bij wijze van spreken naakt rondlopen. Naast ons zat een gescheiden man met twee kinderen die daar al jaren komt, de man Anton, was een oude bekende van mijn vrouw, ze had er vroeger nog heel kort wat mee gehad. Het bleek zo dat Vera, Anton niet zo’n sympathieke vent vond, ze vond het maar een onbetrouwbare rokkenjager. Wij konden het eigenlijk wel gelijk met hem vinden. Vera kwam zo nu en dan langs en liet duidelijk blijken dat ze zeer op ons gesteld was, Moniek was haar beste vriendin, dat kon je duidelijk merken.

Op een warme middag waren onze kinderen en de kinderen van Anton naar het strand, we zaten met ons drieën in de tuin. Nu was mij opgevallen dat Anton behoorlijk wat interesse in mijn vrouw toonde, ik had haar daar al een keer op geattendeerd, ze zei dat ze zich wel gevleid voelde maar er absoluut niet aan moest denken om iets met Anton te hebben. Toch broedde er een plan in mijn brein, ik was eigenlijk wel benieuwd hoever mijn vrouwtje zou gaan als ze in de verleiding werd gebracht. We zaten in de tuin wat te kletsen ik zorgde voor wat wijn, we waren al een paar flessen verder en ik merkte dat mijn vrouw al behoorlijk los begon te worden. Ik zei dat ik naar het strand zou gaan, ik wist dat ze daar die dag geen zin in had want ze had wat last van haar kuit. Wat ik al verwachtte gebeurde, Anton wilde haar wel gezelschap houden. Voor ik wegging zei ik nog : Misschien kan Anton jouw kuit even masseren, hij heeft toch een massagediploma? Anton reageerde zeer positief, zij vond het eigenlijk niet nodig, maar we hadden haar al snel omgepraat.

Ik ging weg, ik ging echter snel naar de bovenverdieping naar het kamertje met uitzicht op de tuin en stelde me daar verdekt op. Beneden had Anton een handdoek uitgespreid waar mijn vrouw plaats op nam, hij begon haar kuit stevig te masseren en zaten nog wat te keuvelen. Ze maakte het zich gemakkelijk en ging op haar rug liggen en Anton bleef haar kuit masseren. Na een tijdje dacht ik, nou er gebeurd niet veel, ze bleven vrij koel en ik wilde eigenlijk al weggaan. Toen zag ik opeens de hand van Anton langzaam naar boven gaan, zijn handen masseerden nu haar stevige dijbenen. Haar jurkje schoof langzaam op richting haar kruis en terwijl zijn handen stevig in haar vlees kneedden, kon ik haar hagelwitte slipje tevoorschijn zien komen. Anton wreef haar zachte dijen en voelde terloops even in haar kruis. Terwijl ik dacht dat ze verontwaardigd zou reageren, spreidde ze tot mijn stomme verbazing haar benen wat verder. Anton liet zich deze kans niet ontnemen en graaide nu vol in haar kruis, ik besefte dat hij haar dwars door haar slipje aan het vingeren was. Mijn vrouwtje liet dit alles gewillig toe en toen Anton zich over haar heen boog en haar een zoen gaf begon ze stevig terug te zoenen. Terwijl ze lagen te tongen verdween Anton’s hand in haar broekje en de beweging achter het textiel vertelde me dat hij daar een bijzonder nat kutje had gevonden. Hij maakte zich los van haar draaide zich om en trok met een snelle beweging haar slipje uit.

Ik kon mijn ogen niet geloven daar lag mijn trouwe vrouw met een ontblote kut bij een vreemde man, die haar benen bij de binnenkant pakte en ze ver uit elkaar trok. Met zijn vingers spreidde hij haar schaamlippen, ik keek werkelijk recht in de opengesperde kut van mijn vrouw. Anton dus ook en hij wachtte niet lang, hij likte wat langs haar schaamlippen en ging toen vol met zijn tong en lippen haar heerlijke grotje te lijf. Ik moet toegeven hij gaf mijn vrouw een stevige befbeurt, al snel zag ik haar op haar onderlip bijten. Ik wist dat een orgasme niet lang uit zou blijven. En inderdaad al snel begon ze onder de likkende tong hevig te kreunen gevolgd door een hoge kreet en mijn vrouwtje kwam zo te zien hevig klaar. Mijn vrouw bleef even met gesloten ogen liggen terwijl Anton zich snel van zijn kleren ontdeed, hij had een behoorlijke lange lul, mijn vrouw zag het ook en trok ook snel haar kleren uit. Ze was nu poedelnaakt, ze lagen al snel weer te tongen. Ze kon niet van zijn lul afblijven en had hem al snel in haar mond genomen. Met lange halen haalde ze de lange pik door haar mond. Maar Anton wilde het nog wat rekken en trok haar op zijn schoot weer tongden ze er op los. Toen liet hij zich langzaam op zijn rug zakken met mijn vrouw ruggelings op hem. Op zijn rug pakte hij haar bovenbenen en trok ze uit elkaar en naar achteren. Ze lag in een soort barenshouding bovenop hem. Haar kut stond ver open en Anton’s lange lul gleed langzaam langs haar behaarde schaamlippen een beetje naar binnen en dan weer langs haar kittelaar. Mijn vrouwtje vond dit een heel leuk spelletje want ik hoorde weer haar geile kreuntjes. Mijn god wat een geil schouwspel was dit, ondanks dat mijn vrouw met een andere vent lag te neuken klopte mijn keiharde lul tegen mijn gulp aan.

Toen schrok ik me rot, daar liep Vera ze was op weg naar onze tuin. Wat moest ik doen, mezelf verraden? Nee dat kon ik niet, ik besloot af te wachten, ik was toch ook wel nieuwsgierig naar de reactie van Vera, dat haar beste vriendin daar zo tekeer lag te gaan met die snuiter. Ze deed het hekje open en zag gelijk het spektakel. Anton lag mijn vrouw nu ondanks de vreemde positie diep te neuken, en mijn vrouwtje lag in haar opwinding haar klitje te bewerken met haar vinger. Vera sloeg haar hand voor haar mond en deinsde verschrikte achteruit en moest toezien hoe haar vriendin een hevige orgasme kreeg gevolgd door een in en op haar spuitende Anton. De twee hadden niets van Vera gemerkt die als een haas vertrok. Ik ben toen ook maar snel vertrokken toen ik later die middag terugkwam liet mijn vrouw niets merken Ik hield me ook van de domme, ik heb Moniek die vakantie maar niet meer alleen met Anton gelaten, ik vond het wel genoeg zo. Ze leek trouwens wat koeler tegen Anton te doen daarna, net zoals Vera tegenover haar vriendin.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten