Ik wist dat ze op hem geilde.

Mijn vrouw Gerda en ik stonden in de badkamer om ons gereed te maken voor een avondje stappen toen de deurbel ging. Het was Martin een goede vriend van ons, hij voelde zich kut omdat het uit was met zijn vriendin. We zeiden tegen hem “we gaan zo uit, ga je mee, dan vrolijk je wat op misschien.” Hij zei “dat is goed, maar ik heb geen andere kleren bij en moet me eigenlijk ook nog scheren.” Ik zei “dan trek je maar wat kleren van mij en scheer je hier toch even.”

Ik zocht samen met hem wat kleren uit en toen gingen we de badkamer in waar Gerda stond te douchen, ik wist dat ze op Martin geilde. Ik duwde Martin de badkamer in en deed de deur dicht, ik zei “zo, dan kun je jezelf even scheren.” Ik hoorde Gerda nog tegen Martin zeggen “hey, kom je naar me kijken.”Waarop Martin antwoordde “ja, en mezelf even scheren.”

Een uurtje later stonden we in een drukke kroeg aan de bar wat te drinken. Gerda stond tegen me aan en ik kneedde haar kontje, ik zag Martin kijken en ik tilde haar rokje een klein stukje op. Gerda zei dat ze wilde dansen en vroeg aan mij “ga je mee.” Ik zei “nee, maar misschien heeft Martin zin.” Ze keek hem aan en hij reageerde spontaan “ja hoor” en samen liepen ze de dansvloer op. Martin pakte haar rond haar middel en Gerda wreef met haar handen over zijn rug. Ik bestelde nog wat te drinken en nam een paar stevige slokken, toen ik weer hun kant op keek zag ik Martin’s handen op haar kont en zag ik af en toe een hand onder haar rokje verdwijnen. Gerda had haar hand tussen hun in gestoken en wreef over zijn broek heen over zijn lul. Ik kreeg een geil stukje voorgeschoteld, ik zag Gerda naar mij zoeken en ik zag dat ze me niet zag staan. Even later liepen ze samen weg richting de wc’s. Ik liep er achteraan maar zag niet waar ze precies naar binnen gingen. Ik besloot de heren wc in te gaan. Ik zag nog net een deurtje dichtgaan en nam snel het hokje ernaast, deed de deur op slot en ging stil zitten luisteren.

Ik hoorde hun stemmen zachtjes fluisteren en ik zag net onder de rand van het hokje door zijn broek liggen en even later haar slipje. Ik hoorde hoe ze hem pijpte en ik hoorde hem zachtjes zeggen “oh geile meid, pijp me Gerda.” Ik hoorde Gerda kreunen van geilheid. Na ongeveer vijf minuten stopte ze met pijpen en zei ze tegen hem “neuk me Martin, neuk mijn geile kutje.” Hij begon haar te neuken en ik hoorde haar zachtjes kreunen. Ik hoorde dat hij haar goed neukte en dat hij haar elke keer zachtjes sletje noemde, waarop zij elke keer geil ‘ja’ antwoordde. Ik wist dat ze nu zeker niet aan mij dacht, want ze waren al zeker twintig minuten aan het neuken. Toen hoorde ik Martin zeggen “ik ga je in je kontje neuken.” Ik wist dat ze nee zou zeggen, want dat mocht ik ook nooit bij haar doen. Maar vol verbazing hoorde ik haar zeggen “ja Martin, neuk mijn strakke kontje maar” en meteen begon hij haar in haar kont te neuken. Ik hoorde hem hard stoten en ongeveer twee minuten later kreunde hij “ik ga je kont volspuiten Gerda” en hij voegde de daad bij het woord. Hij kreunde luid en Gerda hapte naar adem en zei “oh Martin dit is echt lekker.” Martin trok zijn lul uit haar kontje en zei “lik mijn pik maar schoon, geile meid” en meteen begon Gerda aan zijn pik te zuigen. Even later hoorde ik dat ze zich weer aan het aankleden waren, ik bleef stil zitten en wachten tot ze weg waren. Ik kon het niet beseffen wat hier zojuist was gebeurt, maar het maakte me wel bloedgeil, wetende dat mijn schatje zo geil was.

Ik ging weer naar binnen en zag hun aan de bar staan, ik liep op ze af en besloot niets te zeggen. Ik vroeg alleen “en, lekker gedanst?” “Ja” zeiden ze, Gerda had nog een behoorlijk rood hoofd van het neuken. Ik ging op een kruk zitten en trok Gerda naar me toe en begon haar te kussen, ondertussen keek ik naar Martin en ik pakte zijn hand vast. Ik legde die bij Gerda op haar kont en Gerda keek me verbaasd aan, ik lachte naar haar en begon haar weer te zoenen. Ik trok haar rokje omhoog en kneedde met Martin’s hand haar billen. Gerda begon me nu wilder te zoenen en met haar kontje te draaien. Ik trok haar slipje iets opzij en pakte een vinger van Martin en geleide hem richting haar kontgaatje en duwde hem erin. Hij stopte even om te doen alsof hij ervan schrok en begon toen haar kontje te vingeren. Ik trok haar billen uit elkaar zodat hij er dieper in kon en ik hoorde het sperma van Martin in haar kontje soppen. Opeens zei Gerda “er staat iemand te kijken” waarop we haar los lieten.

We dronken nog snel wat en liepen naar de auto. Toen we eenmaal aan het rijden waren begon ik aan Gerda haar topje te trekken, ik trok hem vanonder omhoog zodat haar borsten zichtbaar werden. Ik stopte op een parkeerplaats, stapte uit en liep naar de andere kant van de auto en trok Gerda er uit. Martin stapte ook uit, ik tilde haar rokje op, trok haar slipje uit en duwde haar voorover op de motorkap en begon haar in haar kutje te neuken. Ik neukte me snel klaar en spoot haar vol, toen zei ik tegen Martin “nu jij.” Hij stopte zijn pik in haar kutje en begon te stoten, ik zag waarom ze van zijn pik genoot, hij was ontzettend groot. Even later pakte ik zijn pik vast, ik zag dat hij schrok, maar ik hield hem vast en ik duwde hem in Gerda’s kontje. Gerda kon niets meer zeggen en liet alles maar gebeuren, hij begon haar stevig in haar kontje te neuken. Hij neukte haar hard en Gerda zei hard kreunend “oh ja, ja, neuk me.” Ik keek haar aan en zag dat ze verschrikkelijk genoot. Ik vroeg haar of hij ook klaar mocht komen in haar mond, ze knikte van ‘ja’ en ik zei tegen Martin “neuk je klaar in haar geile pijpmondje.” Gerda liet zich van de motorkap op haar knieën in het zand glijden en nam zijn pik in haar mond. Ik ging op mijn hurken naast haar zitten en zei “pijp hem maar lekker leeg schatje. Ze begon hem nu af te trekken met zijn pik nog in haar mond en met een harde kreun kwam hij klaar in haar mond. Ze slikte alles door stond op, trok haar rokje in fatsoen keek me aan en zei “dank je schat. “

Sindsdien zet ik haar regelmatig bij Martin af of komt hij bij ons thuis om Gerda te neuken en laat ze zich door hem elke keer goed vol spuiten, terwijl ik aan de andere kant van de deur mezelf heerlijk aftrek.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten