Ik wil Paula weer bezig zien

Ik wil Paula weer bezig zien.

De avond nadat ik mijn vrouw Paula had betrapt op het vreemdgaan met 2 mannen was het behoorlijk onrustig bij ons thuis ’s-avonds. Ik liet niets merken en omzeilde haar vragen en zodoende bleef ze zitten met het knagende gevoel dat er iemand thuis was geweest maar dat ze nog steeds niet wist wie. Ik besloot om met dat idee iets te gaan doen en haar weer te zien maar nu met mij er bij. Maar hoe moest ik dat in het vat gieten.

Het antwoord diende zich al binnen enkele weken aan. Mijn zoontje kan aardig voetballen en zijn trainer is een leuke, aardige en forse neger. Ik kan het goed met hem vinden Tijdens de laatste wedstrijd rijpte bij mij het idee om Jeremy (de trainer dus) in te schakelen om mijn vrouw te verleiden. Hij vond dat idee aanvankelijk natuurlijk helemaal niks maar na een beetje inpraten draaide hij al snel bij.

Paula geeft niets om voetbal en kent Jeremy dan ook nauwelijks. Het was niet moeilijk om Paula duidelijk te maken dat de volgende avond Jeremy zou langskomen om over onze zoon te praten. Ze had alleen geen zin om er bij te zitten maar toen ik zei dat het toch ook om haar zoon ging draaide ze bij. Bij het horen dat Jeremy een neger was werd ze echt geïnteresseerd. Paula heeft altijd een voorliefde gehad voor negers. In een van mijn vorige verhalen heb ik al aangegeven dat het bij haar waarschijnlijk gaat om een combinatie van (fysieke) uitstraling en karakter of zo. Als ik haar er naar vraag krijg in geen duidelijk antwoord. Wel weet ik dat ze een paar keer wat met negers had gehad (voor mijn tijd…).

Natuurlijk was Paula vergeten dat Jeremy zou langskomen en had ze zich na een lekkere warme douche in haar fleece pak gehesen. Uiteraard naakt. Ze houdt ervan om na een kokend hete douche een lekker pak aan te doen met niets er onder aan.

Toen de bel ging schrok ze zich rot want ze stond pal voor de deur en kon geen kant op. Jeremy kwam binnen en complimenteerde haar met haar uiterlijk. Jeremy was 1,90 lang, goed getraind en werkte als uitsmijter bij discotheken. Hij had zijn trainingspak nog aan met daaronder een strak wit thermoshirt. Ik nam hen snel mee naar binnen om te voorkomen dat mijn vrouw iets anders zou gaan aantrekken. Dit pak paste precies in mijn plannetje.

Het gesprek ging al snel over andere zaken dan voetbal en het klikte goed met Jeremy en Paula. Jeremy was er lekker voor gaan zitten tegenover Paula. Hij liet af en toe zijn hand wat opzichtig over zijn dikke bobbel in zijn kruis glijden en kneep er een beetje in. Het leek er toch wel duidelijk op dat die bobbel in omvang toenam. Over onze zoon waren we het snel eens en al gauw kwamen andere onderwerpen op tafel.

Paula was bijv. erg geïnteresseerd in het liefdesleven van Jeremy en hij was daar erg open in. Door zijn werk als uitsmijter bij verschillende discotheken had hij veel contact met meiden en maar al te vaak ging hij er met een naar huis. Hij was daar open in en vertelde en detail hoe hij met verschillende meiden soms wel een triootje had. Paula kon het niet laten om een opmerking te maken over HET cliché : de lengte van de negerlul en Jeremy lachte breeduit, greep zijn zaakje vol beet en hield zijn hand een paar seconden daar met de opmerkingen dat hij nog nooit klachten had gehad daarover.

Paula had haar ene been onder zich gevouwen op de bank en haar handen in haar kruis. Oplettend als ik was kon ik zien dat haar ene hand regelmatig bewoog. Haar vingers kietelden haar poesje door haar broek heen.

Ik besloot de zaken wat te versnellen en ging wat te drinken inschenken. Ik gaf een knipoog naar Jeremy dat het goed ging en bij mijn vrouw aangekomen zag ik dat de kleur van haar pak in haar kruis op een bepaald plekje flink donkerder was dan de rest van haar pak. Het geil uit haar kutje had haar pak aardig natgemaakt dus. Met de verontschuldiging dat ik iets vergeten was verdween ik uit de kamer en liet de deur op een kier staan.

Jeremy kon nu wat vrijer te werk gaan en ik hoorde hem Paula complimenteren met een schilderij aan de muur. Paula wil in haar vrije tijd nog wel eens schilderen. Een van haar werken hing aan de muur in de woonkamer. Jeremy stond op om het van dichtbij te bewonderen. Het hing direct achter Paula en dus moest ze wel opstaan. Jeremy was alleen te snel bij haar waardoor ze niet echt de gelegenheid kreeg om op te staan dan wel zou ze tegen Jeremy aankomen. Het werd een mix van beide. Jeremy week iets naar achteren en liet Paula tegen hem aan staan, ondertussen haar schilderij bewonderend. Mompelend dat hij nog niet eerder zo iets moois had gezien liet hij zijn hand van haar rug afdwalen naar haar kont. Ze keek hem wat verdwaasd aan maar zei verder niets. Glimlachend zag ik weer de Paula die ik een paar weken eerder met 2 mannen had zien stoeien op ons bed. Wat kon die vrouw 2 gezichten hebben. Slechts enkele centimeters van elkaar verwijderd stonden Jeremy en Paula nu van elkaars gezicht af en de hand van Jeremy kneedde overduidelijk haar kont. Langzaam zakte die nog wat naar beneden en ging met de bolling van haar reet in de richting van haar kutje. Heel subtiel drukte hij daarbij een kusje op het voorhoofd van Paula die zeker anderhalve kop kleiner was. Paula kon het niet meer houden en duwde Jeremy van zich af onderwijl sissend dat ik zo kon binnenkomen.

Voor mij het teken om daadwerkelijk weer mijn gezicht te laten zien en het koppel dus zo aan te treffen. Paula schrok zich rot en probeerde de hand van Jeremy uit haar kruis te krijgen. Lachend zag ik het geheel aan en nam plaats in mijn eigen stoel tegenover het koppel. “Ga vooral door waar jullie mee bezig zijn”, daarbij mijn vrouw strak aankijkend. Paula keek me vertwijfeld aan en wist niet wat ze er mee aan moest.

Jeremy zag zijn kans schoon en ging door waar hij mee bezig was, over haar billen richting haar vochtige kutje gaan. Paula was compleet uit het veld geslagen. Eerst de amoureuze toenadering van deze geile beer had haar al volledig van haar stuk gebracht. Natuurlijk wilde ze wel neuken met deze geile beer maar niet onder het toeziend oog van haar man natuurlijk. En vervolgens haar eigen man die er blijkbaar niet verbaasd over is dat ze staat te vozen in hun eigen woonkamer. Het voorval van enkele weken geleden was puur toeval geweest en ze was eigenlijk net zo hard geschrokken van zichzelf. Maar ze had er ook enorm van genoten. Dat ze zo goed als betrapt was had haar alleen al weken lang een misselijk gevoel gegeven. Dit deed daar geen goed aan.

Jeremy had intussen de vochtige warmte van haar grotje bereikt en voelde de warmte door haar broek heen. De natte donkere plek was groter geworden en inmiddels voor iedereen zichtbaar. Paula was nog steeds niet werkelijk bij zinnen en hield direct oogcontact met mij. Ik gaf geen krimp en bleef vriendelijk kijken, geen goedkeuring maar zeker ook geen afkeuring.

Zacht duwde Jeremy Paula op de bank en toevallig… zat ze met haar gezicht ter hoogte van zijn joggingbroek. Hij voelde verbijsterend goed aan dat hij nu moest doorzetten. Vertwijfeld liet Paula de halfharde snikkel van Jeremy in haar mond duwen en begon er warempel zacht op te zuigen. Jeremy mompelde iets van : “Je wil toch weten hoe een negerlul smaakt ? Nou hier heb je er een.” Paula bleef me aankijken. Maar bij mij was geen verandering merkbaar. Ik voelde weer diezelfde spanning van toen als toeschouwer van een LIVE neukbeurt. Oooohhh, kut wat is dat geil om te zien.

Ik heb wel eens een pornofilm gezien die ging over backstage opnamen. Wat er allemaal gebeurd tijdens de opnamen en hoe de acteurs zich “gereedmaken” voor de scènes. Ook hadden ze wel eens seks achter de schermen, gewoon omdat ze het lekker vonden. Botergeil werd ik daarvan. Ongedwongen en lekker !!

Paula likte en zoog de paal van Jeremy stijver en stijver. Langzaam begon ze aan het idee te wennen en overwon de geilheid haar onrust. Jeremy pakte even heerlijk haar tiet door de stof van haar pak heen en schoof gelijk de rits een beetje naar beneden.

Ik pakte mijn pik met moeite uit mijn broek zo stijf was ie inmiddels. De paal van Jeremy stond stijf overeind. Paula nam hem steeds dieper in haar mond en zoog het zaad er zowat uit. Jeremy trok Paula nu aan haar pak een beetje omhoog. Hij drukte een heerlijke geile kus op haar lippen en als vanzelf gingen haar lippen uit elkaar. Hij ritste haar jasje los en haar borsten staken prompt naar voren. Een grote zwarte hand omvatte een tiet en kneedde zich een weg naar haar roze tepel. Daar aangekomen rolde hij de tepel tussen zijn vingers en Paula kromp ineen van geilheid. De andere hand schoof in haar elastieken broekband en gleed zijn weg langs haar buik. Doordat ze wat wijdbeens stond kon Jeremy moeiteloos doorglijden tot haar kutspleet en merkte dat ze behoorlijk nat was. Hij begon haar te vingeren met haar broek nog aan. Zonder haar broekje kon hij natuurlijk makkelijker overal bij en Paula zakte zowat door haar benen.

Hij duwde Paula nu voorover met haar gezicht naar de leuning van de bank. Ze ging uit zichzelf met haar knieën op de bank. Jeremy schoof haar broek tot halverwege haar dijen en kreeg zo een fantastisch zicht op haar kont en kut. Haar tieten bungelden uit haar jasje. Hij boog naar voren en likte haar spleet heerlijk af tot aan haar kontgaatje aan toe. Hij neukte haar met zijn tong. In het kussen dat Paula vast had hoorde ik haar kreunen..

Ik wilde dit tafereel van dichtbij meemaken en ging naast Jeremy staan. Met lange halen likte hij door de gleuf van Paula die wild kronkelend de tong overal wilde voelen.

Jeremy stond weer op en deed zijn trainingsbroek uit. Zijn zwarte paal stak als een richtingaanwijzer naar voren. We keken elkaar even aan en ik omvatte de billen van mijn eigen vrouw Paula. Duwde ze stevig opzij en zag dat haar door al het likken en geil plakkerig geworden kutlippen van elkaar weken en haar mooie kutgaatje openlegde. Een paar sliertjes kutgeil rekten mee op. Jeremy bracht zijn machtige wapen in de aanslag en plaatste zijn dik gezogen eikel voor de ingang van haar kut.

Volledig open en kwetsbaar ontving Paula de dikke negerlul. De eerste centimeters waren zo gevuld. Daarna begon het natte kutje een klein beetje op te rekken maar zonder noemenswaardige druk gleed de pik tot voorbij de helft in haar gleuf. Alleen al dat de pik in haar gleuf gleed zou genoeg kunnen zijn om na een paar rukken mijn zaad te lozen maar daar wilde ik voorlopig nog niet aan. Jeremy had zich teruggetrokken en zijn glimmende pik ging opnieuw in de mooie kut van Paula. Ze was doodstil, hield haar gezicht in het kussen en ik hield haar kutje wijdopen. Dat ze zich zo kwetsbaar opstelde betekende dat ze me volledig vertrouwde en ik ken haar natuurlijk redelijk goed. Alhoewel ik daar de laatste tijd behoorlijk aan twijfelde. Jeremy wist ook wat hij deed. Het laatste stukje ging millimeter voor millimeter.

Toen hij tot aan zijn ballen in haar kut zat hield hij heel even stil om Paula te laten wennen aan het formaat en de dikte en toen begon hij heel zachtjes te bewegen. Het orgasme van Paula was hoorbaar en zichtbaar. Ik zag haar kutspieren samenknijpen om de lul van Jeremy. Steeds weer en weer. Ze beet in het kussen en schreeuwde het uit. Jeremy besloot het genot nog wat op te voeren door haar heel diep te neuken. Klein stukje eruit en weer terug. Langzaam maar wel diep. En Paula bleef maar komen tot Jeremy zich terugtrok uit haar en ze vermoeid op de bank inzakte. Na een paar tellen begon Paula op adem te komen en werd ze zich weer bewust van mijn aanwezigheid. Ik vermoed dat ze zich schaamde voor mij want ze bleef in een soort van foetus op de bank liggen. Jeremy echter was nog maar net op stoom en zijn zwaaiende lans had trek in meer. Hij pakte Paula bij haar benen en trok haar wijdbeens naar zich toe. Op haar rug zag ze hoe de pik van Jeremy moeiteloos in haar zeiknatte kut verdween. Haar overgevoelige doosje ontving die zwarte lul maar al te graag.

Jeremy begon haar nu fors te neuken. Ik nam een been van hem over zo lag Paula wijdbeens voor ons. Ze kreeg een kussen onder haar hoofd zodat ze zelf ook een beetje kon zien wat er daaronder gebeurde. Dat was mij nog niet genoeg en uit de la viste ik een camera die ik van te voren had aangesloten op onze 140 cm grote tv. Ik zette hem aan en het scherm vulde zich met Paula die wijdbeens een grote dikke zwarte lul in en uit haar kut zag verdwijnen. Het ontlokte haar een diepe kreun toen de pik van Jeremy haar hele kutje vulde en glimmend van het geil weer naar buiten kwam. Jeremy voerde het tempo op. Hij stootte dieper en sneller. Paula ging met hem mee en masseerde met een natte vinger haar clitje. Jeremy hielp haar een handje door met zijn warme natte pik haar kutje te neuken. Dit was op het scherm goed zichtbaar en zorgde ervoor dat de spanning behoorlijk opliep.

Jeremy naaide Paula behoorlijk diep in haar gleuf. Ik zag haar lippen steeds weer meegaan om die zwarte stam en ik besloot wat in te zoomen. Eerst op die geile borsten van Paula die ze allebei vasthad. Ze likte haar eigen tepel en zag het vervolgens op het scherm in HD kwaliteit. De tepel werd keihard. Toen met de camera naar beneden, weer naar die zwarte lul die verwoestend aan het neuken was. Lange halen. Ik gaf de camera aan Paula en besloot haar bij wijze van verzoening te likken. Met mijn neus vlak bij de zwarte paal van Jeremy likte ik de dikke clit van Paula die telkens haar adem inhield van genot. Met het puntje van mijn tong ging ik stevig over haar clit en zoog er een beetje op. Het geil droop naar haar neukgaatje waar het dankbaar naar binnen werd gezogen door de neukende Jeremy.

Paula ging het niet lang meer maken zo. Ze zag zichzelf verwend worden door 2 mannen en liet dat duidelijk blijken. “Oh kut ik ga geloof ik weer klaarkomen, oohh wat is dit lekker, OOhh wat neuk je me diep, zooo diep, ooohhh dit is lekkkkkerrrrrrr !!!!!” Jeremy gleed nog een paar keer door haar heerlijke kut en op het moment dat Paula met luid gekreun haar 2e orgasme aankondigde spoot hij stil en ingetogen zijn lading heel diep in haar warme grotje. Een beetje zaad kwam mee naar buiten door zijn forse stoten en hij bleef haar nog even vullen met zijn lul. Paula kwam weer bij en had natuurlijk gevoeld dat het warme zaad haar kutje vulde. Langzaam trok Jeremy zich terug en ik nam de camera van Paula over. Ze wilde gaan staan maar ik verbood het haar. “Blijf liggen”, zei ik haar, “zo wijdbeens.”

Normaal verdween ze altijd snel naar de badkamer om zich te verschonen, maar die lol gunde ik haar niet. Met de camera zoomde ik in op haar openstaande kutje. Heel langzaam wurmde het zaad zich een weg naar buiten. In het beeld was een eerste dikke witte sliert zichtbaar die langzaam groter en langer werd. Zo ongelooflijk geil dat ik mijn lul pakte en er langzaam aan rukte. Tussen de dikke met geil bedekte kutlippen van Paula was het zaad nu vol in beeld. Paula speelde het nu mee, door met haar mooi gelakte nagels haar lippen iets van elkaar te houden en het zaad er uit te persen. Een dikke klodder zakte nu naar beneden en Paula smeerde het wat uit over haar gleuf. Dat was voor mij genoeg om mijn zaad over het lijf van Paula te spuiten. De eerste klodder viel tussen haar borsten en een 2e boven op haar venusheuvel. God wat kwam ik lekker klaar.

Glimlachend keek Jeremy op een afstandje toe. Hij had de avond van zijn leven gehad.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb