Ik wil je met anderen zien neuken.

Eerst moet ik jullie wel vertellen dat ons seksleven de laatste tijd op een vrij laag pitje stond, hoewel we het samen uitstekend hebben. Maar als er dan toch wat gebeurde merkte ik van mezelf dat ik tegenover mijn man een steeds meer dominanter gedrag vertoonde en dat die onderdanige rol die ik hem dan gaf hem behoorlijk opwond. Zover zelfs dat hij echt geil werd als ik hem beledigde en dreigde dat ik me door een paar echte kerels zou laten neuken en dat hij alleen maar toe mocht kijken. Telkens als ik daarmee dreigde, neukte hij me hevig en lang en voelde ik hoe hij geil hij dan was.

Als ik met hem in bed lag dacht ik er steeds vaker over na hoe het zou zijn als ik nu eens echt met een paar vreemde mannen zou neuken en hij er bij zou staan kijken. Zou het me geil maken, wetende dat mijn eigen man moest toekijken hoe ik geneukt zou worden door andere mannen? Zou ik het durven andere mannen te verleiden, vragen die ik mezelf al een paar maanden stelde en waarmee ik meestal in slaap viel. Het gebeurde afgelopen zaterdag, we verwachten die avond een paar vrienden van mijn man die hij had uitgenodigd om iets te komen drinken en wat bij te praten. Ik kende de mannen helemaal niet, het waren twee mannen die hij kende vanuit zijn werk. Al heel de dag kon ik het niet nalaten eraan te denken om eindelijk te doen waar ik al zo lang van wakker lag en te proberen die mannen te verleiden terwijl mijn man erbij zou zijn. Maar wat als het mis zou gaan en mijn man kwaad zou worden en het me misschien wel voor de rest van mijn leven kwalijk zou nemen? Nu, dat risico moest ik er dan maar bijnemen. Het idee alleen al om het te doen maakte me super geil en nat, ik voelde dat mijn slipje doornat was en de natte stof van mijn slipje over mijn kutje te voelen schuiven maakt me nog heter. Ik voelde echt de behoefte om het te doen en niet door alleen maar een geil gesprekje met hen te voeren, maar door me duidelijk, zoals een echte slet, aan hen aan te bieden. Mijn man vermoede natuurlijk helemaal niets.

Ik zorg ervoor dat ik boven ben als het zover is en de bel gaat. Ik hoor mijn man de gasten binnen laten. Ik hoor hen ook in de kamer gaan zitten en dat mijn man hen een drankje aanbied. Ik sta klaar om naar beneden te gaan maar ik durf niet, het is werkelijk te gewaagd, je overdrijft denk ik, dit kan je niet maken. Ik heb die mannen nog nooit gezien en dan dit. Maar ik ben zo super heet en geil. Doe het, tracht ik mezelf te overtuigen, het is werkelijk onvoorstelbaar wat ik wil doen, dat doet niemand, maar ik ben zo ongelofelijk geil. Als ik het nu niet doe zal ik het nooit doen. Ik bekijk mezelf in de spiegel en besef maar al te goed dat ik er overdreven uitdagend uit zie. Ik dwing mezelf om toch naar beneden te gaan, met elke trede naar beneden stijgt niet alleen de spanning maar ook mijn geilheid. De deur van de kamer staat op een kier en nog steeds twijfel ik of ik het zal doen. Ik gluur door de smalle kier naar binnen terwijl ik het niet kan laten mijn natte kut te vingeren. Het zijn twee doodgewone mannen van rond de vijfenveertig, vijftig, die daar nietsvermoedend een gesprek voeren. Hoe langer ik me vinger hoe meer moed ik krijg, of is het omdat ik alleen maar geiler word. Als ik de woonkamer binnen stap stopt het gesprek, mijn man kijkt me aan alsof ik gek ben geworden. Ik draag alleen een zeer doorschijnend nachthemdje zonder iets eronder, ik zou net zo goed naakt kunnen zijn, mijn stijve tepels priemen door de fijne stof, en mijn geschoren kutje is duidelijk zichtbaar. Ik ga naar hen toe en zeg goedenavond tegen de twee mannen die me beiden met een geile blik verwonderd ook goedenavond zeggen. “Ja, sorry, maar ik ben nog niet klaar en dacht eerst maar even goedenavond te zeggen,” zeg ik. “O, maar dat is geen probleem, kom er gerust bij zitten” zegt een van hen en hij maakt een plaatsje vrij tussen hun beiden.

Mijn man kan blijkbaar nog niet spreken want hij is totaal van de kaart en staart me nog steeds vol verbazing aan. Eigenlijk zou ik gelijk wel weer weg willen lopen, en schaam ik mezelf ontzettend om me zo te kijk te zetten voor deze voor mij onbekende mannen. Maar aan de andere kant ben ik zo geil om me als het ware naakt aan te bieden aan hen. Dit is waar ik al zo lang naar verlang. Ik neem plaats tussen de twee mannen in en moeizaam komt het gesprek weer op gang maar nu in een heel andere richting. “Je hebt een mooie vrouw,” zegt een van hen en na nog een paar complimentjes volgen er wat seksueel getinte opmerkingen en heeft een van hen het lef zijn hand op mijn been te leggen. Die hand op mijn blote been voelt aan als een echt seksueel contact. Ik moet nu beslissen, ga ik verder of ik ga naar boven, kleed me aan en vergeet ik wat ik wil doen. “Geef je de gasten nog wat te drinken?” zeg ik tegen mijn man. Terwijl hij in de keuken is open ik mijn benen en leg ik mijn hand op de hand van de man en schuif ik die langzaam verder naar mijn kutje. De man laat zich niet onbetuigd en legt zijn volle hand op mijn natte kut. Er gaat een golf van genot door me heen, als ik zijn vingers voel binnendringen. “Jij bent een heerlijke vrouw” zegt hij “maar je man komt zo weer terug,” vervolgt hij. “Trek je van hem naar niets aan” antwoord ik. Als mijn man de kamer weer in komt heb ik mijn benen ver gespreid en vingert de man naast me hevig mijn kutje. “Ga zitten en zwijg” zeg ik tegen mijn man. De tweede man streelt nu mijn borsten en geeft me een tongkus die ik beantwoord. Mijn hand streelt over de bobbel in zijn broek en ik haal zijn lul uit zijn broek en trek hem langzaam af. Mijn nachthemd gaat uit en ik lig naakt tussen de mannen in. Ik trek hun pikken af, terwijl zij mijn lichaam overal betasten. Die twee warme harde lullen in mijn handen maken me gek van verlangen. Dat mijn man er sprakeloos naar zit te kijken maakt me geiler dan ooit tevoren, dat is tenslotte waarom ik het doe. Ze vingeren, kussen en betasten me overal en ik kan het niet laten hun lullen, die veel dikker zijn dan die van mijn man, af te zuigen. Ik kijk mijn man recht in de ogen terwijl ik die glimmende eikel lik en die dikke paal op en neer in mijn mond laat gaan en ik zijn voorvocht op zuig. Dit voor de ogen van mijn man te doen is waar ik al zo lang naar verlang, ik voel me trouwens echt de slet die ik al zo lang wil zijn. Ik wil meer, ik wil hun harde lullen in mijn kut voelen, me volledig laten gebruiken, hun sperma in mijn lijf voelen spuiten. Eindelijk de hoer zijn die ik ben. “Kom, we gaan naar boven” zeg ik.

Eenmaal boven zijn de mannen al snel naakt en liggen we met ons drieën in bed, mijn man kijkt ernaar en heeft nog steeds niets gezegd. “Trek je maar af en kijk toe hoe ik ga genieten” zeg ik tegen hem, wat hij dan ook braaf doet. Een van hen, ik weet zelfs hun namen niet, komt op me liggen, tussen mijn wijd geopende benen, ik smacht er nu echt naar om die man in me te voelen. Ik twijfel of ik die dikke paal wel zal kunnen hebben. Ik voel zijn zware eikel tegen mijn kut drukken en voel even pijn als hij mijn kutje verder open drukt dan ik ooit heb meegemaakt. Ik voel hem naar binnen dringen en gelukkig doet dat geen pijn, want ik produceer zoveel vocht van het genot dat hij er soepel en zonder probleem in glijd. Een man die ik niet ken en me nu gaat neuken en dat alleen maar doet om zichzelf te bevredigen in mijn geile lijf, wat een vreemd en heerlijk gevoel. Die dikke paal die dieper en dieper in me komt en dan begint te pompen, die andere man die in mijn borsten en tepels knijpt, mijn man die zich aftrekt, het wordt me echt teveel. Ik tril en zweet over heel mijn lichaam en voel mijn onderbuik heviger en heviger schokken tot ik uitroep “ja, neuk me zodat mijn man kan zien dat ik een slet ben.” Ik voel me over heel mijn lichaam schokken tot ik heviger dan ooit klaarkom. De man pompt verder in mijn kut tot ook hij klaarkomt en zijn sperma in heerlijke harde stralen in mijn geile kut spuit. Het gevoel dat een voor mij totaal vreemde man me vol spuit geeft me zoveel genot en voldoening. Totaal afgemat ligt hij op me en hij blijft zijn pik in me houden tot hij kleiner wordt en eruit floept. “Kom hier en lik me schoon, zodat je andere vriend me kan neuken” commandeer ik mijn man.

Hij komt op het bed liggen en ik duw zijn hoofd tussen mijn benen “likken klootzak” zeg ik, het is tot mijn eigen verwondering dat ik hem zo behandel en dat hij dan nog gehoorzaamd ook. “Lik al dat sperma er uit” zeg ik en ik voel zijn tong diep in mijn kut gaan en hoe hij me aan het uitlikken is. Het maakt me zo geil, mijn eigen man die het sperma van een andere man uit mijn kut likt. Ik duw zijn hoofd weg en de tweede man komt op me liggen, ik ben nog nooit in mijn leven zo geil geweest als ik ook zijn stijve lul in me voel komen. Hij tongkust me, wat op dit ogenblik nog intiemer aanvoelt dan die harde lul in mijn kut. Ik spreid mijn benen zo wijd als ik kan om hem goed te laten voelen dat ik hem diep in me wil, en weer bouwt de spanning zich op in mijn lichaam. Ik duw mijn onderlijf hard tegen hem aan, dit is waar ik al maanden over fantaseer, twee potente mannen die me hard neuken terwijl mijn man er bij staat te kijken en zich aftrekt, terwijl ik weer een hevig orgasme krijg. De man pompt verder in me en mijn orgasme lijkt weer bezit van me te nemen, het is niet te stoppen, het voelt zo enorm goed, die vreemde man war ik me totaal aan overgeef, tot ook hij mijn kut vol spuit, terwijl hij me tongkust. Ik begrijp nu pas dat ik er al vele jaren behoefte aan heb om een echte slet te zijn, me te laten gebruiken door andere mannen, het heeft altijd al in me gezeten die behoefte om mijn benen te openen voor elke man. Hun stijve harde lullen in mijn kut te voelen pompen tot ze me vol spuiten. Maar ik heb het gevoel steeds verdrongen als een idiote onbetamelijke fantasie, zoals de meeste vrouwen dat doen. De gedachte een keer gewoon geen slip aan te doen en je benen te openen voor een vreemde man, welke vrouw heeft daar nooit eens aan gedacht. Zoals meestal bij mannen, als ze hun ballen leeg hebben gespoten is de meeste lol eraf en na beneden nog iets gedronken te hebben vertrekken ze.

“Kom, we gaan weer naar boven” zeg ik tegen mijn man. We kruipen samen in bed en eindelijk hebben we een gesprek. “Ik ben een echte slet geweest, ik had niet zover mogen gaan, maar ik had er zo’n behoefte aan” zeg ik. “Lieverd, ik had nooit gedacht dit mee te mogen maken, ik heb het je nooit durven vragen, ik droom er al zo lang over om je te zien neuken door met andere man. Ik ben zo gelukkig dat je dit gedaan hebt, dank je, ik hoop dat je dit vaker voor me gaat doen” antwoord hij tot mijn verwondering. “Als jij er zo over denkt, ik voel het sperma van die tweede gast nog uit mijn kut lopen, lik me dan maar weer schoon” antwoord ik en duw zijn hoofd tussen mijn benen. Zijn likkende tong maakt me opnieuw zo geil dat ik het nu durf om hem de waarheid te zeggen. “Ik wil vanaf nu regelmatig geneukt worden door meerdere vreemde mannen, die jij mee naar huis brengt, of op andere locaties, zoals een echte slet, ze in mijn mond en kut hun sperma laten spuiten, me totaal laten gebruiken.” “Ja, lieverd, ik wil je met anderen zien neuken” antwoord mijn man terwijl ik weer een hevig orgasme beleef.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten