Ik wil het zeker weer een keer.

We hadden een drukke week achter de rug en die avond stelde mijn man Thomas voor om samen even lekker. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik had me snel gedoucht en een leuk aangekleed en toen ik beneden kwam zei Thomas, ik heb al wat besproken dus we gaan meteen, dat is goed zei ik.

We hebben samen heerlijk ontspannen wat gegeten en gekletst en het was eigenlijk al snel half 10 toen Thomas zei, zullen we nog even kijken in een leuk kroegje om wat te drinken en dan naar huis gaan. We liepen even een paar straatjes door en kozen voor een klein kroegje, zo door de ramen te zien leek het daar wel gezellig en het was er aardig druk.

Wij liepen naar binnen en bestelden wat, terwijl we stonden te praten kwam er opeens een man op ons af en die gaf Thomas een hand. Hey,Thomas, ken je me nog, vroeg hij. Thomas keek even en zei toen: ja, natuurlijk Evert toch, we hebben samen vorig jaar die computercursus toch gedaan of niet? Ja zei Evert, ik dacht je daarnet al herkend te hebben, maar het is ook al weer ruim een jaar geleden dat we elkaar gezien hebben. Evert stelde zich ook voor aan mij en gaf mij een hand. Aangenaam zei ik, de vrouw van Thomas en Hester is mijn naam. Leuk je ook te ontmoeten zei Evert en we kletsen met z’n drieën verder. Het was al snel na middernacht en ik vroeg Thomas of hij mee naar huis wilde. Nog even, zei hij dan gaan we. Willen jullie naar huis vroeg Evert. Ja, zei ik, ik heb het wel gezien voor vanavond. Mag ik jullie dan om een gunst vragen vroeg Evert. Natuurlijk, zei ik, als het maar niet om geld is. Nee, zei Evert, ik zie dat jij niet drinkt althans geen alcohol. Nee, zei ik, dat drink ik nooit. Nou zouden jullie mij misschien thuis af willen zetten? Komen we daar langs dan, vroeg ik hem. Ik denk het wel zei Evert. Hij vertelde waar hij woonde en ik zei, oké dan, rij maar mee. We gingen met drieën naar buiten, stapten in onze auto en kletsten nog wat verder. Vlakbij de woning van Evert zei hij, hier zo meteen rechtsaf en dan het tweede huis, daar woon ik en gelijk er achteraan willen jullie nog een afzakkertje voor het thuis brengen? Nou, zei Thomas, als Hester het wil, anders rijden we door. Maar ik ken mijn man en aan zijn manier van praten hoorde ik wel dat hij nog wel een afzakkertje luste, dus zei ik, oké, eentje dan en dan gaan we.

Binnen vroeg Evert wat wij dronken, Thomas nam een biertje en ik vroeg om een cola. Komt voor elkaar, zei Evert en hij liep de kamer uit. Ik zei tegen mijn man terwijl ik door de kamer keek, best gezellig ingericht terwijl Evert volgens mij alleen woont, en hij ziet er toch ook niet verkeerd uit voor zijn leeftijd, waarom is hij eigenlijk nog alleen. Ik weet het niet zei Thomas. Toen kwam Evert terug met de cola en twee biertjes. Inmiddels had ik mijn plekje op de bank al gevonden en wachtte af hoe het gesprek verder ging. De mannen gingen eigenlijk verder waar ze het de hele avond al over hadden gehad, hun cursus en hoe ze dit verder uitwerkten in hun dagelijkse bezigheden in hun bedrijf. Ik dronk mijn cola op en luisterde. Op een gegeven moment ben ik even in slaap gevallen en werd opeens wakker door iets wat ik op mijn gezicht voelde, ik deed mijn ogen open en keek even verbaasd rond.

Ik voelde een mond op mijn mond en een tong gleed naar binnen, ik merkte eigenlijk vrij snel dat het in ieder geval niet Thomas was die mij kuste. Ik deed mijn ogen weer open en zag in de kamer geen Thomas, ik voelde Evert op mijn lichaam drukken en wist eigenlijk niet goed wat te doen. Een wild vreemde man die mij zomaar kuste. Ik duwde hem terug en vroeg waar hij mee bezig was en of dit normaal was. Ik zei hem ook, wat denk je dat Thomas hiervan vindt? Nou, zei hij, volgens wat we het laatste half uur besproken hebben staat hij hier wel voor open en hoe jij reageerde op mijn kus, geloof ik jij ook wel. Hij drukte zijn mond richting de mijne, maar ik draaide me weg. Nou dat geloof ik zo net nog niet, zei ik en keek hem weer aan. Nu had Thomas mij al meerdere malen voorgesteld een trio met een man te hebben, maar dat wimpelde ik dan af. Hij had me verteld dat hij dat wel zag zitten en dat ik dat ook wel fijn zou vinden volgens hem, dus het zou kunnen kloppen en waarom bleef hij zolang weg? Ik moet zeggen dat ik Evert zijn harde paal tegen mijn bovenbeen voelde drukken en dat was best geil. Terwijl ik hem aankeek zag ik wederom dat hij zonder iets te zeggen zijn gezicht naar mij toe bracht, ik verroerde me niet en voelde zijn lippen op de mijne. Ik opende mijn mond en ontving zijn tong die langs de mijne gleed, ik beantwoordde zijn kus en we lagen ineens te vrijen. Ik voelde Evert zijn handen over mijn jurk glijden richting mijn borsten en hij wreef er zachtjes en teder overheen. Ik voelde mijn tepels gelijk hard worden, ook omdat hij zijn lichaam nog steviger tegen mijn been aandrukte. Ik voelde zijn paal nu nog beter en begon echt geil te worden. Ik vond het nu goed wat Evert deed en werd zelf ook actiever. Ik duwde mijn lichaam iets onderuit waardoor ik zelf ook met mijn kruis tegen zijn been aan drukte en ging met mijn handen naar zijn rug.

We zaten ongeveer een minuut zo half liggend, op de bank te vrijen toen ik mijn man binnen hoorde komen. Ik verstijfde even en wilde stoppen, maar door de houding kon ik niet weg en Evert had me stevig in zijn greep, drukte zijn mond iets harder op de mijne en zijn tong bleef maar in mijn mond doorgaan waardoor ik weinig kon doen en zeggen. Ik hoorde Thomas zeggen, zo jij laat er geen gras over laten groeien zie ik. Maar omdat we door gingen met vrijen zei hij niets meer en ik dacht te horen dat hij zich aan het uitkleden was. Ik hoorde hem dichterbij komen en toen keek ik hem recht in zijn ogen. Terwijl ik de tong van Evert langs mijn tong voelde spelen, zag ik mijn man nu naakt voor ons staan met zijn stijve paal recht omhoog. Hij keek me aan en knipoogde, ik sloot mijn ogen en hij zei, geniet maar schatje. Hij duwde Evert van mijn been weg, die ging verzitten en ik voelde de handen van mijn man over de binnenkant van mijn dijen glijden. Het gaf een lekker gevoel die vingers over mijn panty die tot tegen mijn kruis gleden en weer terug. Thomas kwam omhoog en gaf Evert een teken om zich uit te kleden. Nu voelde ik de vertrouwde lippen van mijn man op de mijne en we begonnen vurig te zoenen, onze tongen leken wel een oorlog uit te vechten. Ik ging op het naakte en vertrouwde lichaam van mijn man liggen en onwillekeurig voelde ik aan zijn harde paal en gleed af naar zijn zak waarna ik zijn ballen begon te masseren. Thomas trok me omhoog en we stonden nu te vrijen, ik voelde Evert achter me en dat hij mijn jurk open maakte. Mijn handen lieten Thomas los en mijn jurk zakte van mijn lijf, samen deden ze mijn panty naar beneden en tegelijk voelde ik ook mijn string meegaan. Ik voelde dat Evert zijn mond op mijn billen drukte en zijn natte tong gleed over mijn warme kont. Terwijl ik uit mijn panty stapte maakte Thomas ook mijn BH los zodat ik ook poedelnaakt was.

Beide mannen gingen nu naast mij staan, ik voelde hun handen op mijn lijf. Thomas stond links en Evert rechts van mij, ze kusten me samen. Twee tongen tegelijk in mijn mond en ik deed mee, ik voelde van beide een hand op mijn kont en op mijn kutje. Samen namen ze ieder een kant onder handen en gleden bijna tegelijk van voor naar achter met hun vingers over mijn schaamlippen. Ikzelf werd nu ook actief, zowel links als rechts had ik een harde lul in mijn hand en ik begon ze langzaam af te trekken. Evert had wat meer geluk, omdat ik rechts ben maar mijn man hoorde je niet klagen. Ik probeerde alle twee even veel aandacht te geven, al was dat wel moeilijk, omdat ik nog steeds een beetje meer naar mijn man toe trok. Evert trok zijn tong terug uit mijn mond waardoor ik meer van die van Thomas kon genieten. Evert zocht mijn borsten en begon aan mijn tepel te likken, heerlijk vindt ik dat. Ik kon nu vrijen en toch van een tong op mijn borst genieten. Ik voelde dat Thomas me mee trok op de bank, ik ging op mijn rug liggen en zag Evert voor de bank knielen terwijl mijn man met zijn handen mijn borsten masseerde. Opeens voelde ik Evert zijn gezicht tussen mijn benen, ik voelde een rilling door mijn lichaam gaan, hij begon me heerlijk te beffen en ik keek Thomas aan. Hij ging naast me staan en keek mij aan, ik zag wat hij wilde ik sloot mijn ogen en nam zijn natte eikel tussen mijn lippen en begon hem te pijpen. Ik moet zeggen ik voelde me gewoon hoerig tussen deze twee mannen in, ik voelde dat ik het niet meer kon houden en dat ik klaar ging komen.

Evert befte mij heel teder en zacht, ik drukte mijn kutje stevig tegen zijn mond en ik voelde zijn tong over mijn klit glijden. Ik kreunde en liet Thomas zijn lul uit mijn mond glijden, ik kwam heerlijk klaar en het was lang geleden dat mijn orgasme zo lang aanhield. Toen duwde ik zacht tegen het hoofd van Evert en gaf hem een teken om even op te houden, want ik hield het niet meer. Evert haalde zijn mond van mijn kutje en likte even langs de binnenkant van mijn dijen. Ik nam Thomas zijn paal weer in mijn mond en voelde dat Evert omhoog kwam en tussen mijn benen schoof met zijn lichaam. Ik dacht nog, moet ik hem zeggen dat hij een condoom moet gebruiken, maar ik voelde zijn lul al tegen mijn schaamlippen drukken en ik dacht, laat maar. Ik voelde zijn paal naar binnen glijden en lette even op wat er in mij gleed, terwijl ik gulzig aan de paal van mijn man zoog. Evert begon mij in een heerlijk tempo te neuken, ik had al gevoeld dat zijn lul iets kleiner van omvang was dan die van Thomas maar hij mocht er wel zijn hoor. Ik lette voor mezelf even op het ritme van Evert en probeerde dit toen zelf ook bij Thomas. Het was een heerlijk geil gevoel om met twee mannen bezig te zijn, een lul in mijn mond en een in mijn kutje. We bleven zo even met z’n drieën bezig, tot Thomas zijn lul uit mijn mond haalde en vroeg of ik op mijn knieën wilde gaan zitten. Evert trok zich terug en mijn man zei, zullen we even ruilen.

Zonder iets te zeggen maakte Evert plaats en hij keek toe hoe mijn man achter mij ging zitten en zijn lul in mijn kutje liet schuiven. Nu kwam Evert naast me staan en ik keek nu voor het eerst tegen zijn harde paal aan, ik deed mijn hand omhoog en pakte hem vast. Ik trok aan zijn natte paal en ik wilde hem eigenlijk niet zomaar pijpen, omdat ik dat nog nooit bij een andere man had gedaan. Maar nadat ik enkele keren zijn eikel bloot trok en zijn voorhuid naar achter ging zag ik een mooie paars glimmende eikel en ik trok hem naar mijn mond en liet hem naar binnen glijden. Door zijn kleinere omvang zoog ik hem bijna helemaal naar binnen, ik voelde weer twee harde lullen tegelijk op en neer gaan. Evert ging naar binnen als Thomas zijn lul terug haalde en andersom en zo bleven ze samen stoten. Ik merkte aan Thomas dat hij ook snel klaar zou komen en ik hoorde hem vragen mag ik in je mondje komen. Ik liet de lul van Evert los en zei, ja. Ik draaide me om en ging met mijn kont op de rand van de bank zitten Thomas zette zijn ene been tussen de mijne en stootte zijn lul in mijn mond terwijl Evert er naast ging staan. Ik pakte zijn lul in mijn hand en trok hem af, even wisselde ik van paal in mijn mond en begon nu Evert te pijpen terwijl ik mijn man langzaam af bleef trekken. Ik voelde Thomas zijn lul weer naar mijn mond brengen en hij duwde Evert eigenlijk weg, maar ik probeerde om alle twee de lullen in mijn mond te houden, wat niet echt ging. Thomas was op dat moment al zo geil dat hij zijn zaad langs de paal van Evert zo in mijn mond spoot en luid kreunde. Evert trok even terug, waardoor ik Thomas zijn lul naar binnen zoog en leeg maakte. Terwijl ik alles doorslikte zag ik dat Evert zichzelf stevig aftrok ik keek al pijpend schuin omhoog naar hem en zag aan zijn gezicht dat hij ook ging komen. Ik wisselde van lul en zoog nu zover ik kon de paal van Evert naar binnen en terwijl ik met mijn hand in zijn ballen kneep voelde ik zijn lul in mijn mond spuiten. Stevig zoog ik door en slikte het zaad in, waarna ik de eikels met mijn tong aflikte.

Tjonge, zei Evert, wat kun jij heerlijk pijpen en ik vond het heerlijk. Ik keek mijn man aan en zag dat hij dit ook heerlijk had gevonden, maar zei niets. Ik liet hun half slappe lullen los en ik wist even niet wat ik moest doen, moet ik opstaan en mezelf aankleden en zeggen we gaan. Ik kon toch moeilijk zomaar naakt tussen deze twee mannen in blijven zitten die inmiddels naast me zaten, ik wist het eigenlijk niet. Net toen ik dacht, ik sta op en kleed me aan, pakte Evert mijn gezicht en draaide dat naar hem toe. Ik keek hem in zijn ogen en zag hem weer naar me toe komen, zijn tong gleed weer naar binnen en het begon weer van voren af aan. Evert was iets sneller weer bij zijn positieven dan Thomas en we zakten weer in een stevige vrijpartij. Ik voelde dat mijn man me streelde over mijn lichaam, wat ook fijn aanvoelde maar hij deed even niet mee aan de vrijpartij. Evert trok mij nu boven op hem, waardoor Thomas even buitenspel kwam te staan en hij mij voor zich alleen had. We zoenden vurig en ik reed met mijn onderlichaam tegen het zijne aan en voelde dat zijn lul weer harder aan het worden was. Ikzelf werd ook weer geil toen ik weer zo’n paal tegen me aangedrukt voelde. Evert ging met een hand tussen ons door en bracht zijn lul omhoog, ik duwde mijn natte kutje er overheen en we begonnen te neuken. Evert stootte zijn lul in een hoog tempo in me terwijl ik mijn kutspieren zo hard mogelijk samen kneep om hem goed te voelen. Evert trok mijn gezicht stevig op de zijne om mijn mond helemaal te vullen met zijn tong, terwijl zijn lul mijn kutje vulde.

Ik voelde dat Thomas op zijn knieën achter ons ging zitten en een hand op mijn kont legde en ik denk met de andere hand Evert tegenhield en weg duwde. Gelijk voelde ik zijn lul in mijn kutje glijden en hij hield ook een stevig tempo aan. Ik kromde mijn rug en alles voelde heerlijk aan, het leek wel of ik nu bewuster de sex bedreef dan wanneer ik het alleen met Thomas deed. Ik zoende Evert als een wilde en voelde mijn man iedere keer zijn lul in me pompen. Even wisselen, zei Thomas en weer zonder verder een woord te zeggen kwam Thomas onder me en Evert verdween. Nu voelde ik Thomas zijn lul in mijn kutje glijden terwijl ik hem innig en vurig zoende. Evert wreef over mijn billen, ik voelde zijn vingertoppen in mijn bilnaad en dat gaf me een heerlijk gevoel, nog meer toen ik ook zijn natte tong door mijn bilnaad voelde glijden en hij bij mijn kontgaatje bleef steken. Ik voelde hoe hij over mijn kontgaatje heen glibberde met het puntje van zijn tong terwijl ik en Thomas onze onderlijven tegen elkaar aan beukte.

Ik wist niet wat er gebeurde en begon mijn controle te verliezen, ik duwde mijn tong als een wilde in de mond van mijn man terwijl ik met mijn kut om zijn harde lul wrikte. Ik voelde best dat Evert zijn tong naar binnen wilde duwen en ik dacht nog, twee lullen tegelijk kan ik niet hebben. Ik deed wel eens aan anale seks met mijn man, maar had nog nooit twee lullen tegelijk in me gehad. Evert perste zijn tong zo goed als hij kon in mijn kontgaatje en ik probeerde te ontspannen, maar dat lukte niet echt. Mijn man merkte denk ik ook wel dat ik hier erg geil van werd en hield even in om mij te laten ontspannen en Evert wat ruimte te geven. Ik voelde Evert zijn tong iets naar boven gaan in mijn bilnaad en zijn vinger tegen mijn kontgaatje drukken en naar binnen gaan. Ik spande me even aan om weer gelijk zoveel mogelijk te ontspannen. Ik voelde nu zijn vinger in mijn kontgaatje en hoe hij zijn speeksel naar binnen duwde. Hij maakte nog een keer mijn kontgaatje goed nat en haalde Thomas zijn lul uit mijn kutje. Even er uit, zei hij, dan kun die zo meteen weer terug. Ik zei niets en hield mijn mond op die van mijn man en terwijl we vurig tongden voelde ik zijn paal in mijn kontje glijden. Dit ging makkelijker dan ik gewend was met Thomas, mijn man bracht zijn hand achterlangs naar zijn lul en zette deze nu tegen mijn kutje aan en drukte hem langzaam naar binnen. Dit was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik door twee mannen gelijktijdig werd geneukt, ik moet zeggen het voelde heel apart en strak aan. Ik voelde die twee harde palen zo goed in me bewegen en werd bloedgeil, ik kreunde terwijl ik de tong van mijn man zo diep mogelijk in me zoog. ik herkende mezelf niet en wist niet wat voor een gevoel ik had, ik wilde klaarkomen.

Ik probeerde zo goed mogelijk het ritme te bepalen hoe ik geneukt werd, ik voelde de kutsappen langs mijn benen naar beneden lopen. Thomas zijn lul perste alles uit mijn kutje wat er in zat en ik begon klaar te komen zoals nooit tevoren. Normaal was ik niet luidruchtig, al gaf ik volgens Thomas soms wel een geile kreun, maar nu hoorde ik mezelf duidelijk kreunen en hijgen. Ik voelde Thomas zijn lul leeg spuiten in mijn kutje en bleef zelf ook klaarkomen. Evert bleef maar doorstoten in mijn kontje tot Thomas zijn lul uit mijn kutje gleed. Ik voelde Evert zich terugtrekken uit mijn kontje en gelijk weer in mijn kutje glijden. Hij stootte even stevig door en ik voelde ook zijn warme zaad naar binnen spuiten, wat was dat geil om zo snel zoveel zaad in je te krijgen. Het liep langs alle kanten uit mijn kutje en drupte op de onderbuik van mijn man. Evert stond op en liep de kamer uit, kwam terug met een handdoek en gaf deze aan mij. Ik legde hem tussen mijn benen en draaide me om en ging op de bank zitten, Evert kuste mij op mijn mond en ging naast me zitten. Hij keek me aan en zei, lieverd als jij net zo genoten hebt als ik, dan heb je een heerlijke afsluiting van deze avond gehad. Ik keek hem aan en toen weer naar Thomas, ik zoende hem op zijn mond waarna ik Evert ook zoende. Toen ik weer terug trok zei ik, als jullie het willen dan wil ik het best nog eens een keer overdoen. Beide zeiden ze gelijk, dat gaan we zeker nog eens doen en ze zoenden me weer gelijktijdig met z’n tweeën. Onze tongen rolden over elkaar en om beurten van mond naar mond. Na nog even gezoend te hebben zei ik tegen Thomas ik wil me even wassen en dan gaan we goed.

Oké lieverd, zei hij en liep met me mee naar de douche waarna we ons aankleden en afscheid namen. Thomas liep even voor me uit en ik heb nog even vurig met Evert staan zoenen en ondertussen kneedde hij door mijn jurkje weer in mijn kruis. Toen ik na een minuut of vijf naar buiten liep voelde ik dat mijn kutje weer nat was en ik dacht ik wil het zeker weer een keer.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb