Ik wil helemaal uitgewoond worden.

Een warme zomerdag in juni, Mariska en Paul hebben na een dag lang zonnen eindelijk de tijd gevonden iets aan het eten te doen. Paul ontbreekt alle puf en nestelt zich op de bank, waar hij zich onderuit laat zakken voor de televisie. Mariska geeft te kennen eigenlijk niet zo’n honger te hebben en stelt voor om een patatje te halen. Paul heeft hier wel oren naar, alleen komt dan de vraag wie gaat het halen? Na lang overleg besluit Mariska, dan ga ik er wel om. met veel pijn en moeite pakt ze haar fiets en rijdt ze naar de patatzaak.

Paul denkt bij zichzelf dat hebben we toch weer mooi voor elkaar. Lusteloos zapt hij van de ene zender naar de andere zender, verdorie denkt hij er is ook werkelijkheid niets op de televisie. Onwillekeurig als een soort gewoonte glijdt zijn hand in zijn broek en speelt hij een beetje met zijn lul. Wat een heerlijk gevoel is dat toch, denkt hij bij zichzelf. Langzaam komt zijn lul in stijve houding, fantaserend over waar hij en Mariska vannacht over hadden gesproken. Hij wist allang dat hij en Mariska weinig gemeen hadden, maar op sexgebied konden ze het perfect met elkaar vinden. Wat dat betreft had hij aan Mariska een droomvrouw, Mariska had een mooi lijf, stevige borsten, cup c75, een altijd geschoren kutje en eigenlijk altijd zin in sex, zelfs meer dan hij, hetgeen in zijn ogen wel een beetje vreemd was.

Zo ook gisterenavond, Mariska was in haar vruchtbare periode en was dan nog geiler dan ze normaal al was. Paul lag al in bed toen ze binnen kwam, hij lag een boek te lezen, toen hij zag wat ze in haar hand had. "Jeetje Mariska, je bent nog al wat van plan, drie dildo’s." "Ja" zei ze, "je weet ik ben weer in zo’n periode." Vlug legde hij zijn boek aan de kant en bekeek Mariska eens goed, haar ogen spraken boekdelen, met een plof liet Mariska zich op het bed vallen en wreef over haar kutje, Paul kon deze bewegingen niet lang weerstaan en legde voorzichtig een hand op haar borst. "Niet te veel voorspel vandaag Paul" zei Mariska, "ik ben al de hele dag zo geil als boter."

Langzaam gingen zijn vingers naar het kutje van Mariska en nam hij het vingerwerk over. Al snel lag Mariska te kreunen dat het een lieve lust was. Snel ging hij met zijn mond naar haar kutje en liet met cirkelende bewegingen zijn tong over haar klitje gaan en daarna langzaam in en uit haar kutje, zodat ze het gevoel had dat ze geneukt werd door een kleine pik. Mariska pakte ondertussen zijn lul vast en trok er met ongecontroleerde bewegingen aan. Paul ging anders liggen zodat ze er beter bij kon, ondertussen duwde hij een vinger in haar kutje en bleef ondertussen haar klit likken die behoorlijke proporties begon aan te nemen. Langzaam begon hij zijn tong te bewegen richting haar zeer gevoelige kontje. Wanneer Mariska enorm geil was wilde ze niet liever dan dat zij gebeft werd. Toen haar kontje voldoende nat was bracht hij langzaam een vinger naar binnen, zo had ze het gevoel dat ze dubbel genomen werd. Inmiddels had ze drie vingers in haar kutje en een in haar rozetje. En een tong die als een vliegwiel om haar klit heen ging. Lang hield Mariska dit niet vol en kreunend kwam ze klaar, waarbij de sappen rijkelijk uit haar kut vloeiden. Paul was niet slecht geschapen, een redelijke lul van 18 cm, maar dat was voor Mariska vaak niet voldoende, vandaar dat ze ook de dildo's mee had genomen. Paul wist ook dat wanneer ze in deze geile periode verkeerde hij voorlopig niet klaar zou zijn met haar.

Mariska lag Paul ondertussen heerlijk te verwennen en zijn eikel werd paarser en paarser, snel wist hij zijn lul uit haar mond te krijgen alvorens hij haar hele mond vol zou spuiten, hetgeen hij nog lang niet wilde. Snel stond hij op en pakte de grootste dildo, een type big boy. Alvorens deze te gebruiken stopte hij heel voorzichtig zijn eikel bij haar naar binnen hetgeen gelijk een reactie opwierp van haar heupen, langzaam gleed hij wat verder naar binnen, maar haalde daarna zijn lul uit haar spleet. Mariska, die hem vragend aankeek, zag dat hij de grote dildo pakte en deze voorzichtig maar met uiterst gemak 15 cm in haar kut schoof. Langzaam trok hij hem weer terug en Mariska die op haar rug lag, deed haar uiterste best de dildo in haar te houden. Paul zag dit en gaf haar uiteindelijk waar ze om vroeg in een keer ramde hij de 30 cm lange dildo in haar kut, Mariska schoot achteruit en voelde een pijnlijke kramp bij haar baarmoeder. Heel even bleef ze liggen totdat ze aan het grote geweld gewend was. Ondertussen was Paul begonnen haar tot een knikker opgezwollen klit te likken en al snel bewoog Mariska alle kanten op. De grote dildo ging nu gemakkelijk in en uit haar natte spleet en vlak voor het moment dat ze dreigde klaar te komen stopte Paul. Voorzichtig draaide hij Mariska op haar zij en maakte met het vloeiende kutvocht haar kontje opnieuw zeer nat. Hij pakte de tweede dildo welke van formaat gelijk is aan zijn lul en duwde deze voorzichtig in haar zwarte sterretje, een kleine gil was het gevolg.

Toen ze eenmaal aan het gevoel gewend was duwde hij hem langzaam een centimeter of 15 naar binnen. Mariska gilde het uit van genot, eindelijk dat dubbel gevulde gevoel in haar. Terwijl Paul haar neukte met de tweede dildo, was hij zo gaan liggen dat hij ondertussen door Mariska gepijpt kon worden. "Wat een genot" schreeuwde ze uit, "ik wil die van jou er bij hebben" kreunde ze. "Stop hem er bij, in mijn kut, ik wil helemaal uitgewoond worden", wist ze van geilheid nog uit te brengen. Voorzichtig probeerde Paul zijn lul naast de grote dildo die bijna helemaal in haar kut zat te stoppen. Langzaam trok hij deze terug en hij stopte zijn lul in haar openstaande spleet, toen zijn eikel in haar grot was verdwenen liet hij langzaam de dildo er bij komen. Tegelijkertijd schoven zijn lul en de enorme dildo in haar natte kut tot aan haar baarmoeder.

Mariska voelde dat ze volledig van de wereld raakte en liggend op haar zij, probeerde ze zichzelf te vingeren, hetgeen wonder boven wonder nog lukte ook. Terwijl ze helemaal gevuld is en Paul en de dildo haar neukten vingerde zij zich naar een sprankelende hoogtepunt. Geile woorden verlieten haar keel, "neuk me, ram me helemaal vol ik ben je geile kletsnatte sletje, harder, harder, ga door." Tierend en gillend kwam ze klaar, haar kut kneep rond Paul zijn lul en hij voelde dat het bij hem ook niet lang meer zou duren, toch wilde hij nog niet klaar komen. Toen Mariska een orgasme kreeg waar geen einde aan leek te komen ramde hij de dildo die in haar kont zat nog harder naar binnen hetgeen het orgasme extra versterkte.

Uitgeput viel ze tegen Paul aan en ze zei dat ze in geen tijden zo lekker klaar was gekomen. Langzaam haalde Paul zijn lul uit haar natte spleet en ging op zijn rug liggen, Mariska haalde de dildo die in haar kont zit eruit en likte deze geil voor zijn gezicht af. Terwijl ze neukende bewegingen maakte met de nog in haar kut zittende dildo begon ze Paul af te trekken. Lang had hij niet nodig en in no-time schoot Paul de eerste klodders zaad over zijn buik. Mariska pakte ondertussen zijn ballen en melkte de laatste resten sperma uit zijn kloten. Voldaan en moe lagen ze tegen elkaar aan. Mariska speelde nog even met de dildo die in haar zat en viel toen in een korte slaap.

Opeens schoot ze wakker en zei ze, "eigelijk zou ik het wel eens graag met een andere man er bij willen proberen." Paul die vreemd opkeek zei verbaast, "ik zou niets liever willen als jou neuken met een andere man erbij, maar wie?" "Het liefst een vent met een enorme grote lul die het lekker lang volhoudt en die ik nog leuk vind ook" zei Mariska. Paul kon maar een persoon bedenken, maar hoe vraag je zoiets en wil die ander dat dan ook wel, fantaserend en denkend vielen ze beiden in slaap

Terwijl Paul aan het voorval van gisterenavond denkt gaat de telefoon, het is Bennie zijn vaste kaart maat. Nadat Paul de telefoon had neergelegd speelden er allerlei zaken door zijn hoofd, zou Bennie, zou Mariska, hoe groot, hoe te doen. Te veel om op te noemen, maar het eerste wat hij moest doen was het met Mariska bespreken en wat haar gedachten hierover zouden zijn.

Op dat moment kwam Mariska weer thuis, "hallo hier ben ik weer" zei ze, gevuld met een volle zak patat, stapte ze de kamer binnen. "Zit je nu al aan je lul te trekken." "Oh sorry" riep Paul, "hou je voor mij vooral niet in" lachte Mariska. Samen dekten ze de tafel en vol smaak werd de patat opgegeten, "O, ja" zei Paul "ik heb Bennie net gesproken hij komt vanavond langs om een potje te kaarten." "Prima," was het enige wat Mariska zei, verder was er geen reactie, hetgeen Paul bevreemde. Gezamenlijk wasten ze af en Paul stond te wachten of er nog een reactie kwam over hetgeen waar ze vannacht over hadden gesproken, maar Mariska bleef stil.

Even na achten ging de deurbel, daar zal je Bennie hebben, vlug spoedde Mariska zich naar de deur en deed de deur open voor Bennie, "jij bent vroeg" hoorde Paul haar zeggen. "Ja en jij ziet er vreselijk lekker uit" grapte Bennie, en inderdaad ze had nog steeds weinig aan, een T-shirt met een kort spijkerbroekje waarin je duidelijk de contouren van haar lekkere kont kon zien. Lachend kwamen beiden de woonkamer in, Bennie zette de fles wijn die hij had meegenomen neer op de tafel en ging naast Paul op de bank zitten. "Klaar voor de nederlaag jongen, want ik ben in topvorm en mijn geluk laat me bovendien vandaag ook niet de steek" zei hij lachend en pakte de kaarten van de plek waar ze altijd lagen.

Mariska ging ondertussen koffie zetten en Bennie en Paul gingen alvast aan de eettafel zitten. Mariska die anders nooit interesse had in het kaarten kwam even gezellig bij hun zitten. En inderdaad Bennie was in topvorm al heel snel stond hij op een grote voorsprong, waarbij het geluk hem inderdaad toelachte. Mariska haalde voor de tweede keer koffie en kwam plagend naast Paul zitten en zei, "hij heeft nu geluk maar jij vanavond hè." Zacht ging haar hand over het dijbeen van Paul tot aan zijn kruis en speels voelde ze aan zijn lul. "Met dat geluk wil ik wel ruilen" lachte Bennie, waarop Mariska reageerde "ja, ja, en wat zou je dan willen jongen" sprak ze met een glimlach en liep weer naar de keuken.

Terwijl Mariska zich in de keuken bezig hield met allerlei werkjes van huishoudelijk aard, speelden Bennie en Paul verder of er niets gebeurd was. Toch speelde er door Paul zijn hoofd meer dan alleen het kaarten, het wond hem geweldig op, de gedachte dat zijn Mariska, flirtte met een andere man. Eigenlijk waren zijn gedachten meer bij het feit hoe hij Mariska en Bennie zover kon krijgen. Bennie zou wel willen maar Mariska. Woorden zijn gemakkelijker dan daden. Na een half uurtje kwam Mariska terug de kamer in en vroeg of de heren iets wilde drinken. Omdat de heren geen zin hadden in wijn werd er begonnen met een paar pilsjes en Mariska die normaal gesproken bijna geen alcohol dronk nam ook maar een pilsje.

"Zo, zo, doe maar gek, je weet wat daarvan komt hè meisje" was hetgeen Paul uitbracht. "Ja ik had ook dorst, ik kom even gezellig bij jullie zitten" zei ze met een wat verhoogde stem. Deze keer ging ze naast Bennie zitten, "hoe gaat het nu Ben" vroeg ze. "Mijn geluk begint te keren" zei hij. "Beter geluk in de liefde, dan geluk in het spel" was Mariska’s reactie.

Na een kwartier had Paul Bennie ingehaald op punten en besloten ze nog een potje te spelen voor de winst. "Hebben we nog een leuke dvd staan" vroeg Mariska ineens. "Dan moet je kijken ik denk het wel" antwoordde Paul. Mariska stond op en keek in de kast waar ze de dvd’s hadden staan. Na een tijdje te hebben gezocht kon ze niets vinden naar haar smaak. "Ik heb nog wel een leuke natuurfilm" schaterde ze, "is ook goed" riep Paul. Mariska bekeek de hoes en zei, "dan stop ik die er maar in." Waarop Bennie antwoordde "en die van mij erbij." "Dat zou je wel willen hè" was het antwoord van Mariska.

Mariska nam plaats op de bank en begon vol overgave te kijken hoe een blonde dame gepakt werd door twee heren. Zowel Bennie als Paul konden hun gedachten niet goed meer bij het spel houden en keken afwisselend naar hun kaarten, de film en Mariska. Na een half uur gaf Paul zich gewonnen en beide heren wisten niet hoe snel ze de kaarten moesten opruimen. Beiden namen hun pilsje mee en nestelden zich in de buurt van Mariska. Paul ging naast Mariska zitten en Bennie op de tweepersoonsbank. Zowel Paul als Bennie probeerden hun erectie te verbergen en gingen dan ook in de meest moeilijke houdingen zitten om dit maar niet te laten zien.

Ook Mariska had last van bepaalde zweetdruppels echter niet op de plaatsen waar je ze anders verwacht. Daar zaten ze dan met zijn drieën en hoe nu verder, was het idee van Paul. Gelukkig kwam Mariska met de opmerking dat ze nog wel wat te drinken wilde, een lekker glaasje wijn zou er wel in gaan, was het antwoord van Bennie. Vol tegenzin stond Paul op en begaf zich naar de keuken om de fles te ontkurken die Bennie voor de gelegenheid mee had genomen. Even later kwam hij met drie glazen terug. Hij zette de glazen op tafel en ging weer naast Mariska zitten. Toen deze haar glas pakte zag ze dat Bennie wat onhandig zijn erectie wilde verbergen. "Zo, zo, Bennie, je hebt er maar zwaar mee geloof ik" was haar gevatte reactie. "Ja vindt je het gek, ik heb mezelf al in geen tijden meer afgetrokken en dan laten jullie mij naar zo’n film kijken" was zijn antwoord.

"Arme jongen" zei Mariska, "als Paul het niet erg vind wil ik wel eens kijken wat ik voor je kan doen."Vragend keek ze naar Paul, die eigenlijk niet goed wist hoe hij moest reageren, aan de ene kant vond hij het zeer opwindend maar aan de andere kant bekroop hem toch een vreemd gevoel, toch gaf zijn geilheid de doorslag. "Als jij dat graag wilt mag dat wel hoor" zei Paul, "tenminste, als Bennie het ook wil" maar deze had daar uiteraard geen probleem mee.

Mariska stond op en liep naar Ben toe en voelde aan de bobbel die in zijn broek zat, "zo dat is geen kleine" was haar reactie toen ze zijn lul door de broek heen voelde drukken. "Laat me maar eens kijken" onhandig deed Bennie zijn broek naar beneden, ook zijn boxershort ging uit en wat Mariska toen zag overtrof haar stoutste dromen. "Jezus wat een lul" was haar vol bewondering en verbazingwekkende antwoord. Ook Paul was met stomheid geslagen, een lul van ongeveer 24 cm en ballen die er mooi en ongelijk onderhingen. Beiden zaten ze vol bewondering naar Bennie zijn lul te kijken.

Voorzichtig legde Mariska haar hand om de lul van Bennie en tergend langzaam begon ze zijn voorhuid over de eikel heen te schuiven, aan Bennie zijn gezicht kon je zien dat hij er met enorme teugen van genoot. Steeds ietsje sneller trok ze aan Bennie zijn lul, langzaam ging ze met haar mond richting zijn grote dikke pik en nam als een ijsje de eerste likjes hiervan. Met lange halen begon ze Bennie nu te pijpen, ondertussen zijn enorme ballen masserend, liet ze de lul in haar mond verdwijnen. Ook Paul werd zichtbaar geil van dit schouwspel en ritste zijn gulp open en liet zijn broek zakken, waarna hij enkel nog met een T-shirt op de bank zat. Mariska had dit vanuit haar ooghoeken gezien en terwijl ze Bennie genotvol verder bleef pijpen pakte ze met haar rechterhand de lul van Paul en begon hem ook met voorzichtige bewegingen af te trekken.

"Als jullie naast elkaar gaan zitten maakt dat het voor mij wel gemakkelijker" zei Mariska. Bennie ontkleedde zich verder en ging naast Paul op de bank zitten. Beide heren zaten nu naast elkaar met een enorme paal. Snel pakte Mariska een kussentje, legde dit onder haar benen en ging verder waar ze gebleven was. Om beurten pijpte ze Paul en Bennie, waarbij toch de meeste aandacht uitging naar de massieve staaf van Bennie.

"Zo, en nu wil ik ook wel eens verwend worden" zei Mariska, ze stond spontaan op en trok haar T-shirtje uit. "En Bennie, wat vind je van mijn dikke tieten" was haar vraag. Bennie die genoot van het uitzicht kon geen woord uitbrengen. "Heerlijk" stotterde hij. Mariska ontdeed zich verder van het stukje spijkerstof en in haar slipje tekende zich een grote natte plek af, hetgeen er duidelijk op duidde dat ze zeer geil was. Terwijl ze het laatste stukje katoen uitdeed wreef ze met haar hand vlug even langs haar kutje. Bennie die op de bank langzaam aan zijn pik zat te trekken kon alleen maar bewonderend toekijken. Mariska stapte op de bank en duwde haar kutje pardoes in het gezicht van Bennie, die gelijk gulzig zijn tong door haar kutje liet gaan, kreunende geluiden van Mariska waren het gevolg. Terwijl Bennie Mariska aan het beffen was, ging Paul achter haar staan, hij spreidde haar billen en liet langzaam zijn tong over haar sterretje gaan. Dit was teveel voor Mariska en spuitend kwam ze klaar. Bennie die dit nog nooit had meegemaakt schrok even, maar likte daarna verder om geen druppel van het vloeiende vocht verloren te laten gaan.

"Heerlijk" was de reactie van Mariska, ze stapte weer van de bank en nam ondertussen een slokje van haar wijn. Met de wijn nog in haar mond liet ze de eikel van Bennie in haar mond gaan, hetgeen voor hem een apart gevoel in zijn lul betekende. "Zo heren en dan nu het echte werk, maar het lijkt me prettiger wanneer we dit boven verder afmaken." Beide heren liepen met een stijve leuter achter Mariska aan naar boven, waar Mariska languit op het bed ging liggen.

Zowel Paul als Bennie gingen aan een kant van Mariska liggen en begonnen haar te strelen, haar tepels stonden als spenen overeind en ook haar geilheid begon zijn hoogtepunt te naderen. Paul was de eerste die Mariska haar benen spreidde en voorzichtig zijn eikel tegen haar schaamlippen plaatste. Langzaam liet hij zijn lul naar binnen glijden. Mariska slaakte een zucht van opwinding en opvulling, terwijl ze langzaam opgevuld werd door de lul van Paul, begon ze weer te zuigen aan de staaf van Bennie, die met zijn enorme apparaat boven haar was komen liggen. Paul pompte nu in een sneller tempo zijn lul in en uit haar natte doos, en het gezucht en gekreun van Mariska gaf aan dat ze verschrikkelijk genoot van het spel. Ze trok haar benen wat op en legde die in de nek van Paul waardoor hij dieper en harder in haar kon komen. Dit terwijl ze haar mond vol had met de pik van Bennie.

Na een tijdje had Paul het gevoel dat hij klaar ging komen en haalde zijn lul uit de kut van Mariska. Mariska wenkte Ben, dat hij het over moest nemen, wat hij maar al te graag deed, hij plantte zijn eikel tegen de lippen die zich openden om zijn apparaat te ontvangen. Tergend langzaam duwde hij zijn grote dikke lul in haar natte spleet en begon haar met lange halen te neuken, Paul genoot enorm van dit zicht. Zijn geilheid werd extra versterkt door de reeks van geile zinnen die zich uit de keel van Mariska voortplanten. Hij trok aan zijn lul terwijl Mariska schreeuwde dat Benny haar harder moest neuken, "ram hem helemaal in me" schreeuwde Mariska, De kutscheten die te horen waren gaven de geilheid van Mariska een extra dimensie, "kom op Bennie, rijg me aan je paal, splijt me in tweeën." Mariska wist niet meer waar ze het had, gebruik deze slet was alles wat ze nog kon zeggen voor ze klaarkwam.

Schokken en luid kreunend kwam ze klaar, nog nooit had Paul zijn vrouw zo klaar zien komen, maar nog steeds was haar honger niet gestild. Na wat bekomen te zijn van het orgasme liet ze zich loom achterovervallen op bed en gebaarde de beide heren dat ze hun lul voor haar mond moesten houden. Zowel Bennie als Paul stonden op klappen, terwijl Mariska dit merkte stopte ze met pijpen en gebood ze Bennie op zijn rug te gaan liggen. Zowel Bennie als Paul wist niet wat er zou komen. Terwijl Ben op zijn rug was gaan liggen kroop Mariska met haar nog openstaande spleet op de lul van Bennie, een paar keer liet ze zijn lul in en uit haar kut gaan terwijl ze zichzelf vingerde. Paul die met pretoogjes naar dit schouwspel lag te kijken werd nu bevolen achter Mariska plaats te nemen. "Kom op Paul, ik weet dat je dit ook wilt" zei ze. Twee zielen een gedachte en voorzichtig ging Paul tussen de benen van Bennie zitten en maakte het sterretje van Mariska extra nat. Voorzichtig liet hij een vinger naar binnen glijden, hetgeen een siddering bij Mariska veroorzaakte.

"En nu alles" was de opmerking van Mariska die zich voorover liet zakken, onhandig duwde Paul zijn eikel tegen het kontgaatje en met veel pijn en moeite had hij een centimeter er inzitten, blijkbaar ging Mariska dit te langzaam want ze duwde met een ruk haar kont naar achteren waardoor een groot stuk van zijn lul in haar darmkanaal kwam. Een pijnscheut bij Mariska was het gevolg, dit nam echter snel plaats voor genot, en in een harmonisch tempo werd Mariska door beide lullen gesandwicht. Enorme oerkreten kwamen uit de mond van Mariska, kreten die Paul nog nooit eerder van haar had gehoord, Mariska schreeuwde dat ze opgereten werd, maar nog nooit zo lekker was uitgewoond. "Kom jongens neuk me, neuk me suf, ram die palen tot aan het eind in me snee en in mijn kont, laat me zien wat voor een geile slet ik ben." Beide heren ramden in een behoorlijk tempo door, totdat Paul zich de opmerking van Mariska herinnerde. Ze wilde helemaal uitgewoond worden, had ze toch gezegd, hij boog zich naar voren en kon nog net bij de la van het nachtkastje komen. Al neukend pakte hij een dildo uit de la en trok hij zijn lul uit haar kontgaatje om die gelijk weer op te vullen met de dildo. Aangezien het geil uit haar kut droop langs de dikke lul van Bennie moest ze wel nat genoeg zijn om een tweede lul in haar kut te kunnen hebben. Paul plaatste dan ook zijn eikel vlak boven de flink pompende lul van Bennie en duwde hem er zachtjes boven, langzaam vulde de tweede lul haar geile kut op.

Bennie keek verbaasd naar Paul en stopte even met neuken, maar hij was inmiddels zo ontzettend geil dat het hem niet uitmaakte dat hij Paul's lul nu langs zijn eigen lul voelde schuiven. Mariska was nu in alle staten, ze voelde de dildo in haar kont en de twee lullen die haar geile kut heerlijk opvulden. Ze gilde het uit, dit is wat ze verlangde, uitgewoond worden door twee lullen gelijktijdig in haar kut en een dildo in haar kont. Beide lullen gingen nu echt soepel in en uit haar natte spleet en ze vroeg luid kreunend aan de mannen om haar kut vol te spuiten. Ook voor Paul en Benny was dit een ongekende sensatie en na enkele minuten konden beide heren zich niet meer inhouden. De stralen sperma schoten bijna gelijktijdig diep in de door geneukte kut van Mariska, er leek geen einde aan te komen. Mariska voelde gewoon de warme ladingen zaad haar kut opvullen en ze schreeuwde alles bij elkaar, tot het moment dat ze ook klaar kwam, ze kneep haar kut samen waardoor zowel Paul als Bennie het gevoel hadden dat hun lul er afgeknepen werd.

Glazig keek Mariska uit haar ogen, wetende dat ze enorm had genoten. Beide heren waren echter nog niet klaar met haar want Mariska wilde het zaad ook nog op haar tieten zien spuiten want ze vond niets mooier dan een spuitende pik. Voorzichtig haalden beide heren hun pikken uit de grot waar ze in zaten, en terwijl Mariska aangaf dat ze het zaad over haar tieten wilde hebben gingen Paul en Bennie allebei aan een kant van haar zitten. Beide mannen begonnen nu aan hun lul te trekken, terwijl Mariska hun ballen bleef masseren. Paul was de eerste die het weer kon opbrengen, en met oerkreten spoot hij zijn klodders sperma op de dikke tieten van Mariska. Terwijl Mariska de ballen van Bennie bleef masseren, gaf deze luidkeels aan dat hij zijn zak ook weer zou gaan legen en met nog grotere kreten dan Paul spoot hij zijn zaad op haar tieten, waarbij de hoeveelheid te vergelijken was met een bord pap, slierten belanden dan ook in haar gezicht, in Mariska’s haren en op haar lippen. Die ze gulzig aflikte.

Zo slap als een vaatdoek legden beiden zich naast Mariska neer, en gedrieën vielen ze in een korte slaap. Plots schrok Mariska wakker en zag beide heren nog in een diepe slaap verzonken. Vlug trok ze iets aan en ruimde beneden de boel op, nagenietend van hetgeen zich net had voorgevallen nestelde ze zich nog even op de bank en liet de avond aan haar voorbijgaan. Met een klein lachje zou ze eigenlijk nog wel meer willen, maar zou Paul dat ook willen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten