Ik wil dit vaker.

Ik ben een getrouwde vrouw van 32 jaar, heb lang bruin haar, een redelijk slank figuur, stevige borsten met kleine tepels en een kaal kutje. Ik ben nu 6 jaar getrouwd met een schat van een man en op het gebied van seks heb ik absoluut niet te klagen.

Mijn man is vanaf de dag dat ik hem ontmoette altijd eerlijk tegen me geweest. Hij is gek op seks en daar is hij altijd open over geweest.  Hij vertelt gewoon eerlijk wat hem spannend en geil lijkt. Ik speel altijd de hoofdrol in zijn verhalen en fantasieën. Zo kan ik bijvoorbeeld ook echt genieten van spannende buiten plekken waar wij soms heerlijk neuken. Samen kijken we ook regelmatig naar pornofilms en heb ik diverse spannende en lekkere speeltjes. Iets wat hem altijd al erg geil leek was, dat ik me eens door een of meerdere vreemde mannen zou laten neuken. Waarbij ik dan echt los zou gaan op een andere lul of meerdere lullen. In mijn fantasie vond ik het geweldig, maar om het echt te doen, dat vond ik toch wel erg moeilijk en vreemd.

Kortom, wij zijn gewoon erg gelukkig met elkaar, maar de fantasie dat ik een keer met een ander zou neuken was iets wat Fabian echt geweldig leek. Dus met enige regelmaat bracht hij zijn fantasie ter sprake, dat ik eens los zou gaan op een andere lul. Goed, laat ik er maar eerlijk over zijn, ik lag er ook wel eens over te fantaseren dat ik het met een andere man aan het doen was en dat Fabian ons dan bekeek, maar iets in mij hield dat tegen. Kansen kreeg ik genoeg met mannen die het wel met mij zouden willen, maar dat kapte ik altijd af, ondanks dat ik het toch wel erg spannend vond.

Afgelopen weekend was Fabian aan het klussen bij zijn ouders en hij zou daar overnachten. Ik zat s’avonds thuis een wijntje te drinken toen een goede vriend van ons langs kwam. Hij verveelde zich en kwam een wijntje met me drinken. Danny is een Antiliaan en al jaren een goede vriend van Fabian en mij. We kletsten over van alles en nog wat en het was gewoon zoals altijd erg gezellig. Hij kwam wel vaker binnen vallen als Fabian er niet was. De eerste fles wijn was al snel leeg, dus op naar de tweede en daarna de derde fles.

Op een gegeven moment kwam het onderwerp seks ter sprake, wat op zich niet zo vreemd was, want daar werd wel vaker over gesproken in zijn aanwezigheid. Hij vroeg me na een tijdje heb jij soms geen fantasieën. Ik lachte en zei ja, genoeg. Maar vertelde niet wat ik allemaal fantaseerde. Hij lachte en zei “ja, iedereen heeft zo zijn geheime fantasieën.” “Jij ook vroeg ik?” Hij lachte en zei “echt wel, jou bijvoorbeeld een keer heerlijk verwennen.” Ik lachte en zei “ja, dat is dan jammer joh.” Hij lachte en zei “ik weet zeker dat Fabian het niet erg zou vinden.” Ik wist dat die twee wel eens over seks spraken en hij wist dus over de fantasieën van Fabian, dat was mij wel duidelijk. Hij was me dan ook aan het uitdagen. Dat was best wel spannend, maar ik had op dat moment zoiets van, dat ga ik niet doen. Hij begon Fabian te appen dat hij mij aan het versieren was. Die stuurde smile’s en gaf aan dat hij beter zijn best moest doen. Ik reageerde daar weer op met ‘dat zou je wel willen hé.’ Hij stuurde weer smile’s en in het bericht stond ‘ja, dat lijkt me best wel spannend.’

Danny lachte en zei “zullen we hem even pesten, dan sturen we hem een paar foto’s waar je net niks op ziet.” Goed, dat was best wel leuk en ik kroop naast hem, hij legde een hand op mijn borst en maakte een selfie. Dat was de eerste keer dat ik een vreemde tinteling door mijn lijf voelde gaan, het moest de drank zijn dacht ik. Danny had mijn borst vast op mijn blouse, maar wist even snel mijn tepel te beroeren. Daar word ik normaal gesproken best wel geil van en dat gebeurde nu dus ook. Fabian reageerde er heel positief op en dat was voor mij het eerste moment dat ik toch wel erg geil werd van het idee.

Het was duidelijk dat Danny het ook naar zijn zin had. ‘Nog meer foto’s’ reageerde hij? Ik lachte en zei tegen Danny “oké, dan krijg hij die.” Danny deed zijn broek een stukje open, pakte mijn hand en zei “steek hem er een stukje in.” Ik lachte en nerveus schoof ik mijn hand in zijn broek. Hij klikte een foto en ik voelde duidelijk zijn lul zitten die al redelijk stijf was geworden en het was geen kleine lul. Fabian reageerde positief en reageerde weer terug op deze foto ‘nu zonder broek.’ Ik zat daar nog altijd met mijn hand in zijn broek en dorst eigenlijk mijn hand niet te bewegen maar ik wilde mijn hand ook niet weg halen. Ik wilde nu toch wel even voelen aan deze lul. Danny lachte en schoof zijn broek en boxer verder omlaag en zijn donkere, zeg maar gerust zwarte lul kwam bloot en stond nu echt omhoog. Mijn God, wat een ding was dit. Ik keek met verlekkerde ogen naar die mooie grote stijve donkere lul. Hij deed mijn hand er weer omheen en voorzichtig pakte ik deze voor mij vreemde, maar o zo lekkere lul vast. Heerlijk, wat een geil gevoel schoot er door mijn lijf heen. Ik was bloed nerveus en Danny maakte nog een foto en stuurde deze naar Fabian. Zijn reactie zei genoeg.

Fabian vond het geweldig en spoorde me aan verder te gaan en te genieten, als hij maar wel wat foto’s en filmpjes kreeg. Danny keek me lachend aan en ik had alleen nog maar oog voor die mooie grote kale donkere lul. Langzaam liet ik mijn hand bewegen en trok ik deze grote lul af, wat een ding. Ik voelde mijn string plakken aan mijn kale kutje. Danny lachte en streelde mijn gezicht terwijl hij alles filmde. Hij draaide mijn hoofd en gaf me een zoen op mijn mond wat snel overging naar een tongzoen waar ik op antwoordde. Het geile gevoel zinderde door mijn lijf. Zijn hand greep nu mijn borsten onder mijn blouse en hij schoof mijn bh opzij, hij speelde met mijn borsten en tepels terwijl we geil tongden en ik aan zijn lul trok.

Danny maakte nu contact met Fabian via Skype. Hij zat alleen op zijn slaapkamer en Danny zette de telefoon zo neer dat hij een prima zicht op ons had. Aan zijn gezicht te zien vond hij het geweldig wat hij zag. Ik trok nog steeds aan die grote lul en tongde met Danny en die trok nu mijn blouse en bh uit. Hij speelde heerlijk met mijn borsten en kleine stijve tepels. Ik was helemaal om en wilde het gewoon, ik wilde meer, veel meer. Zijn hand gleed mijn broek in, hij lachte en zei “Manon, wat ben jij nat zeg.” Gelijk trok hij mijn broek uit en mijn benen spreidde hij wijd. Mijn string werd opzij geschoven en ook Fabian kon zien dat mijn kutje kletsnat was. Danny gleed er met zijn vingers doorheen en ik hijgde lichtjes. Ik was zo geil, want wat was dit spannend en lekker. Hij vingerde me met twee vingers en likte aan mijn tepels en beet er zachtjes in en ik speelde heerlijk met zijn grote harde donkere lul. Danny likte zich een weg omlaag en begon mijn kleine kale kletsnatte kutje te likken en te vingeren en ik hijgde en genoot er ontzettend van. Op de telefoon was te zien dat Fabian zich aftrok en ons bekeek.

Met een flinke kreun en waanzinnig geil kwam ik dan ook trillend klaar op de vingers en tong van Danny, dat was pas echt een heftig en geil orgasme. Hij ging staan en ik pakte gelijk zijn lul vast en nam die grote lul in mijn mond en begon hem te pijpen alsof het de laatste lul was die ik ooit zou krijgen. Danny hijgde en kreunde “hmm, wat kan jij lekker pijpen zeg.” Na een aantal minuten pijpen en likken aan zijn geile balen duwde hij me op mijn rug op de bank. Hij pakte de telefoon en plaatste zijn lul voor mijn lekkende kutje. Plagend wreef hij zijn donkere eikel door mijn natte kutje heen, daar kwam ik al bijna van klaar. Langzaam duwde hij zijn lul naar binnen en mijn kutje ging met veel plezier voor hem open. Hij schoof zijn lul er in, mijn mond viel open en langzaam begon hij mij te neuken. Hij keek me geil aan en zei “wat een heerlijk strak en nat kutje heb jij.” Het was zo lekker die vreemde lul in mijn kutje en wat kwam hij lekker diep. Hij likte mijn tepels en neukte me sneller en ik hijgde zwaarder.

Ik hoorde Danny op de achtergrond zeggen “wat een geil zicht die donkere lul in haar witte kutje, is het lekker schatje.” Ik hijgde en kreunde “ja echt wel. Sneller, Danny, het mag best sneller.” Danny begreep dat en pakte nu mijn heupen vast en ik richtte de telefoon op mijn kutje waar zijn lul nu echt lekker in gleed. Ik voelde al heel snel weer een orgasme opkomen en kwam dan ook met een gil klaar.

De telefoon werd weer neergezet en Danny kroop op me terwijl ik op de bank lag. We tongden geil en hij bonkte lekker in mijn kutje. Hij deed opeens mijn benen omhoog en hield deze wijd, wat er nu gebeurde was nieuw voor me. Hij neukte heerlijk en ik trilde en hijgde en voelde me daar een orgasme op komen, niet normaal meer. Mijn kut sappen spoten er gewoon uit en ik bleef maar komen en hij bleef me maar neuken. Fabian lachte en zei “zo, dat is pas geil, ga maar lekker door, ik ben al klaar gekomen en ga nu slapen.” Fabian verbrak de verbinding en Danny pompte nog altijd heerlijk in mijn kutje. Hij ging zo nog even door en toen was hij toe aan wat rust en een slok wijn. Maar ik kroop gelijk weer op zijn schoot, ik wilde die lul in me voelen. Nu hopte ik flink op zijn lul en was ik helemaal overtuigd, ik wilde dit en wilde dit vaker. Danny stond op en deed dit terwijl hij nog in me zat en begon me staand te neuken en ik kwam weer klaar met een hoop sap wat uit mijn kut vloeide. Ik bleef komen en het sap bleef maar uit mijn kutje stromen. Hij neukte me werkelijk door het hele huis heen, op de keukentafel lag ik met zijn lul diep in mijn kutje en speelde hij lekker met mijn borsten. Onderweg naar de slaapkamer op de trap even pijpen en daarna weer neuken.

Op bed deden we het op zijn hondjes en hij duwde een vinger in mijn kontje, gelijk kreeg ik weer een orgasme. Hij pompte nu zijn lul weer wild en stevig in me. We deden diverse standjes op bed en ik zweefde weg en was zo geil als de pest. Na een kleine twee uur neuken was het weer tijd voor een pauze. Ik besloot om even een sigaretje te roken bij de achterdeur, maar terwijl ik iets voorover stond gleed al snel zijn lul weer in mijn kutje. Ik zag via de schutting dat de buurman in de tuin stond te roken en niet door had dat ik geneukt werd door Danny. Ik maakte mijn sigaret uit en in de keuken zat ik even later weer wijdbeens op het aanrecht. Zijn lul schoof er gelijk weer heerlijk in en ik kwam voor de zoveelste keer die avond weer spuitend klaar. Danny voerde het tempo op en ik dacht even dat ik flauw ging vallen, zo hard en diep ramde hij in mijn kutje, wat trouwens ongekend lekker was. Hij begon opeens wild te grommen en kreunen en spoot toen zijn warme witte zaad diep in mijn hongerige kutje. Waar ik gelijk ook weer klaar van kwam en zijn zaad begon ik al schokkend uit mijn kutje te persen.

Al met al had ik drie uur lang geneukt met Danny en mijn kutje behoorlijk vol laten spuiten door hem. We dronken nog wat en hij stuurde nog een foto van mijn volgespoten kutje naar Fabian. Een half uurtje later lagen we weer op bed en lagen we weer te neuken als gekken.

De volgende dag spraken Fabian en ik er over en ik was eerlijk. Ik had ontzettend genoten en wilde dit best wel vaker. Fabian vroeg me nu precies wat mijn fantasie was. Ik lachte en zei “misschien wil ik me toch maar eens door een compleet vreemde kerel laten neuken.”

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten