Ik wil dat hij je neukt.

Mijn vrouw Ida en ik zijn nu 12 jaar getrouwd en hoewel ons seksleven nogal avontuurlijk was, zijn we langzaam steeds minder actief geworden. Ze is een mooie 36 jarige vrouw met lichtbruin haar en een welgevormd lichaam en ik kan eerlijk vertellen dat andere mannen haar aantrekkelijk vinden.

Ik heb altijd al fantasieën gehad om haar te zien neuken met andere mannen en vond het leuk om verhalen te lezen over mannen die hun vrouw delen met andere mannen, maar ik begon er pas ongeveer een jaar geleden over te praten met Ida. Sinds die dag vinden we het opwindend om over mijn fantasieën te praten terwijl we de liefde bedrijven, ik beschrijf haar dan hoe ik toe zou kijken als een andere man haar neukt en haar klaar laat komen.

Ongeveer twee weken geleden, toen we seks hadden, had ik het gevoel dat het niet bijzonder bevredigend was voor Ida, dus begon ik te praten over haar en hoe ze een pik van een andere man in haar kut kreeg, gewoon om te zien of ik haar hiermee kon opwinden. Ze begon me opeens hartstochtelijk te kussen en was duidelijk enthousiast over mijn fantasieën. Ik dacht dat ik nog wel een stapje verder zou kunnen gaan door haar te vragen wie ze in gedachten had om een keertje mee te neuken. Of ze mogelijk iemand kende die in haar geïnteresseerd zou zijn, gewoon om de fantasie een beetje meer te realiseren. Ze glimlachte heel sexy terwijl ze me steeds gepassioneerder kuste en haar heupen omhoog duwde. Ik zag aan haar dat er behoorlijk geile ideeën door haar hoofd gingen.

“Je hebt al iemand in gedachte, of niet soms?” Vroeg ik en haar tong ging diep in mijn mond voordat ze zich terug trok met een sexy klein lachje. “Misschien wel” fluisterde ze en ze trok me naar haar toe alsof ze probeerde me zo diep mogelijk in haar te krijgen. “Nou?” Vroeg ik, scherp om de fantasie uit te spelen terwijl Ida duidelijk in de stemming was: “Denk je dat die man je graag zou willen neuken?” We begonnen te kussen alsof we nog nooit hadden gekust, ze was ongelooflijk opgewonden en ik stond op het punt van uitbarsten. Ik vertraagde mijn stoten, uit angst dat ik elk moment klaar zou komen en de fantasie zou verpesten. “Ik weet zeker dat hij dat wil ...” fluisterde ze terwijl ik langzaam tegen haar aandrukte.

Op dat moment besefte ik dat dit misschien niet echt een fantasie was die in Ida’s hoofd speelde. “Ben je nu serieus?” Vroeg ik, wanhopig proberend om nog niet klaar te komen. Ik kon niet geloven wat ik hoorde en ik was in mijn leven nog nooit zo opgewonden en zo geil geweest. “Heb je soms iemand gesproken over onze fantasie?” Fluisterde ik, in de hoop dat het antwoord “Ja” zou zijn. Ida begon me weer harder te kussen, haar ademhaling werd zwaarder. “Ik heb er met Leo over gepraat, hij moet alleen maar weten of je ermee akkoord gaat.” Ik vertraagde mijn neuk bewegingen naar een lager tempo toen ik bijna klaarkwam terwijl ze dat tegen me zei. “Oh ja, laat je maar neuken, ja, ja, ik wil dat hij je zinloos neukt” ik kon niet echt geloven dat ik het zei, maar het voelde zo goed om dit te pushen, de meest verbazingwekkende fantasie werd bijna werkelijkheid.

Ida pakte me bij mijn heupen om mijn stoten te stoppen en fluisterde: “Geef me de telefoon maar.” Ik leunde naar de rand van het bed en gaf de telefoon aan haar door. Ze belde een nummer en even later begon ze te praten. “Hallo Leo, met Ida. Waar we laatst over hebben gesproken? Ja ... nou Ernst is er heel blij mee. Eh ... weet ik ... hij zegt dat hij wil dat je me waanzinnig neukt! , dat klinkt goed ... Oké, tot straks, doei.“ Toen ik de telefoon weer op tafel legde, duwde Ida stevig tegen mijn heupen. “Kom, ga van me af, ik moet me opmaken voor Leo, hij zal zo wel hier zijn.” Ik was er echt aan toe om klaar te komen, maar ze stond erop dat ik dat later wel zou kunnen doen en dat ze zich op moest maken.

Ze keek door de lade van de kledingkast en haalde er een wit, doorzichtig negligé uit met kleine gaten erin waar haar tepels door staken. Het liep net tot aan haar taille en haar mooie kutje was goed te zien. Ze trok een paar zwarte kousen aan en begon haar haar te borstelen. Ze zag er zo sexy uit aan haar kaptafel, waar ze haar lippenstift aanbracht en een beetje make-up. Ze gebruikt normaal gesproken haast nooit ​​make-up, dus toen ik haar zo bezig zag was dat al voldoende om mijn pik weer zo hard als steen te krijgen. Ze wierp me een sexy blik toe in de spiegel terwijl ze opstond en langzaam door de gang naar de woonkamer liep. Ik zag haar mooie figuurtje terwijl ze bij me wegliep en ik besefte me dat over een paar minuten iemand anders zijn handen over haar lichaam zouden bewegen. Leo, die haar mooie borsten zou strelen, haar likken en met haar zou gaan neuken.

We zaten maar een paar minuten in de woonkamer voordat ik de lichten van een auto door het gordijn zag en de auto hoorde stoppen op de oprit. Ida opende de voordeur en wachtte tot Leo binnen kwam. Even later kwamen ze de woonkamer in en gingen ze voor me staan. Ida streelde zachtjes over de bobbel die zich al in de voorkant van Leo‘s spijkerbroek had gevormd, ze kusten elkaar terwijl hij zachtjes met zijn hand over haar stijve tepel wreef. Ze trok zich langzaam van hem los en pakte hem bij de hand en leidde hem naar de slaapkamer. ‘Weet je zeker dat je hiermee akkoord gaat, maat?’ vroeg Leo nog terwijl hij haar volgde. Ik antwoordde: “Zeer zeker” het was een en al opwinding wat door me heen ging. “Kom je kijken?” Vroeg Ida, met die sexy, stoute, glimlach waar ze zo goed in is. Ik knikte en volgde hen door de gang.

Ida ging op de rand van het bed zitten en Leo ging voor haar staan ​​toen ze zijn riem losmaakte en zijn spijkerbroek naar beneden trok. Terwijl ze zijn boxershort naar beneden trok, sprong zijn toch al stijve lul in naar voren. Hij was enorm en ik kon de blik in Ida’s ogen zien toen ze haar hoofd naar voren liet zakken en voorzichtig de eikel likte. Ze kreunde en liet haar tong rond de kop van haar nieuwe speeltje glijden. Haar hand zag er piepklein uit toen ze zijn lul beetpakte en die langzaam op en neer bewoog en met elke beweging steeds meer van zijn pik in haar mond nam. Ida zuigt me zelden, dus om te zien hoe ze nu maar al te graag een pik van een andere man in haar mond nam en ervan genoot, was ongelooflijk.

Leo keek omhoog en slaakte een zucht van genot terwijl mijn vrouw hem afzoog. Ik begon langzaam aan mijn pik te trekken, denkend hoeveel kleiner die van mij was vergeleken met de man die op het punt stond om mijn vrouw te neuken. Ik probeerde om nog niet klaar te komen terwijl ik toekeek. Leo trok zijn shirt over zijn hoofd en boog zich wat naar voren, duwde Ida hem nu op het bed. Hij kuste haar nek en begon zijn tong langs haar lichaam te bewegen, zachtjes haar borsten af ​​te likken en langzaam haar benen te spreiden om haar kletsnatte kutje te onthullen. Terwijl hij over haar kutje wreef, hapte ze naar adem en sloot ze haar ogen. Haar genot was overduidelijk zichtbaar en ze gebaarde naar hem om naast haar te komen liggen.

Ze klom over hem heen, bleef even op haar knieën boven hem zitten en wreef met de eikel van zijn pik langs haar natte kutje, voordat ze zich naar beneden liet zakken, genietend van elke centimeter toen zijn enorme lid haar opvulde. Ze kreunde zachtjes en genoot van het gevoel van zijn lul zo diep in haar kutje. Leo begon aan haar tepels te zuigen en likte haar borsten terwijl ze zachtjes boven hem heen en weer deinden en zijn handen naar haar gladde kont reikten. Hij kneep stevig in haar billen terwijl hij haar aanmoedigde om sneller op en neer te gaan over zijn lul. Ik keek hoe ze op zijn pik reed en zichzelf met elke stoot verder op zijn pik duwde. Al snel begon haar lichaam te trillen en het eerste orgasme van die avond pulseerde door haar lichaam.

Ze ging op bed liggen, legde haar benen wijd open en trok hem naar zich toe. Leo schoof in één gemakkelijke beweging in haar. De aanblik van die enorme lul die mijn vrouw binnen drong was geweldig. Ze slaakte een lang gekreun en trok hem hard tegen zich aan en boog haar rug terwijl hij dieper ging dan ik ooit zou kunnen. Hij kuste haar hartstochtelijk terwijl hij steeds harder in haar stootte, haar gekreun werd luider en intenser. Ida keek naar mij met een blik van pure lust op haar gezicht. “Dit is geweldig!” kreunde ze terwijl ze recht in mijn ogen staarde: “Oh, je gaat zo diep ... Oh Leo, dit is ongelooflijk”. Ik keek toe, gebiologeerd door de aanblik van deze man die mijn vrouw neukte, hoe hij haar behaagde en hoe zijn enorme lul zo diep in haar stootte, terwijl ze kreunend van genot onder hem kronkelde.

Leo‘s stoten werden harder en sneller, terwijl Ida kreunde hem onder en hem aanspoorde. Ze sloeg haar benen stevig om hem heen en trok hem dieper met elke stoot. Leo‘s sterke, neukende bewegingen joegen Ida al snel van het ene orgasme na een volgend orgasme totdat hij het niet langer kon volhouden. Met een laatste diepe stoot in haar kutje begon Leo klaar te komen. Ik keek toe hoe hij mijn vrouwtjes kutje met zijn sperma vulde en diep in haar pompte. Ida kreunde van genot toen zijn warme zaad diep in haar stroomde. Leo stootte nog 5 of 6 keer in haar kutje voordat hij eindelijk gestopt was met klaarkomen.

Ida kromde haar rug, alsof ze zijn pik strakker wilde vasthouden en zo al zijn sperma in zich hield. Ze hield hem daar, gedurende een paar minuten, kuste hem hartstochtelijk en genoot van het gevoel van de enorme, warme zaadvulling. Na een paar minuten rolde Leo langzaam op zijn rug en daar lagen ze, elkaar zachtjes aanrakend en kussend. Ik lag nu op de rand van het bed en keek hen liefkozend aan. Ida boog zich naar voren en begon mijn pik op en neer te bewegen. Ik kwam na twee of drie halen al klaar en daarna richtte ze al snel weer haar aandacht op haar nieuwe geliefde.

Wij drieën lagen daar een tijdje, ik had Ida al heel lang niet meer zo gelukkig gezien en ze leek geen haast te hebben om uit bed te komen. Ik denk dat ze genoot van de gedachte dat ze daar met zoveel sperma in haar kutje lag, net zoals ik ervan genoot.

Een half uurtje later zei Leo dat hij naar huis ging, maar dat we snel weer wat met elkaar af moesten spreken. Ida wil hem volgende week weer bellen, dus gaan we dit weekend winkelen voor wat nieuwe lingerie, speciaal voor die gelegenheid.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten