Ik was hun toetje.

Het was een normale zondagmiddag, mijn man Arno zat voor de tv voetbal te kijken en een paar biertjes te drinken. Ik was bezig met het schoonmaken van de keuken toen de telefoon ging. Toen ik de telefoon opnam en de stem van Ronald hoorde, begon mijn hart al sneller te kloppen. “Arno, het is Ronald.” “Oké, ik kom er aan” zei hij. Ik had altijd al een oogje op Ronald, al sinds de dag dat ik hem ontmoette. Ronald is 32 jaar, blond haar en heel goed gebouwd. En ik wist dat hij flink geschapen moest zijn vanwege de enorme bult in zijn broek. Ik merkte dat ik er altijd naar staarde als we met ons drieën een avondje uit gingen.

Terwijl ik doorging met schoonmaken kwam Arno de keuken binnen, hij zei dat Ronald onderweg was om de wedstrijd te komen kijken. Zijn vriendin was het weekend de stad uit en hij verveelde zich. Arno zei toen dat ik beter even wat andere kleding aan kon trekken, hij had daarbij zijn voor mij bekende sexy blik in zijn ogen, ik vroeg: “Waarom?” Arno zei “je weet wel waarom!” Je moet weten dat wij Ronald heel vaak in onze fantasie betrekken als we seks hebben. En Arno wist dat ik heel graag een keer in het echt met Ronald zou willen neuken.

Dus begreep ik gelijk wat de bedoeling was van Arno, ik ging naar de slaapkamer om wat sexy kleding te zoeken, iets waar mijn borsten goed in uitkwamen. Ik sprong nog even snel onder de douche en kon het niet laten om met mijn nu al natte kutje te spelen. Zou het nu dan echt gaan gebeuren, dacht ik. Aan de ene kant wilde ik het dolgraag, maar zou Arno het ook zo ver laten komen, laat hij me met zijn vriend neuken terwijl hij daarbij is?

Ik stapte uit de douche en koos mijn meest sexy, strakke blouse uit die ik kon vinden en pakte toen mijn strakke zwarte rok. Moest ik een slipje dragen? Ja, dat leek me wel beter. Dus ik trok mijn meest sexy zwarte ondergoed aan. Toen ik de deurbel hoorde, sloeg mijn hart even over. Ik wist dat ik die avond door beide mannen geneukt wilde worden en niets kon me daar nog van weerhouden!

“Irma ... Ronald is er” riep Arno. “Oké, ik kom zo.” God, ik kan niet wachten om hem te zien, dacht ik, terwijl ik naar mijn sexy zwarte pumps zocht. Ik snelde de kamer uit en zag Ronald in de hal zag staan. “Hallo Ronald, hoe gaat het?” Zei ik schaapachtig. “Geweldig en hoe is het met jou Irma.” “Ook goed” zei ik enthousiast! Ik ging hem voor de kamer in en vroeg “wil je een biertje” want ik moest zelf ook snel wat te drinken hebben om mijn zenuwen te kalmeren. “Graag, meid, lekker” zei Ronald. Arno keek me even aan en zei toen “en hoe zit het met mij, krijg ik ook wat te drinken?” “Natuurlijk schat, ik ben zo terug.” Ik ging naar de keuken om de biertjes te pakken.

Toen ik terugkwam, zaten mijn beide geliefden voor de nacht naar het voetbal te kijken. Ik gaf Arno zijn biertje, hij zat op zijn favoriete stoel. Daarna gaf ik Ronald zijn biertje en ging ik naast hem op de bank zitten. Zit ik niet te dicht bij hem, dacht ik. Van alles ging er door mijn hoofd heen. Dat was ook het moment waarop ik Ronald's bult in zijn broek weer waarnam, die was enorm. Ik wilde hem het liefst gelijk al in zijn kruis pakken, maar dat kon natuurlijk niet!

Ronald vroeg me of ik van plan was om uit gaan. Ik zei “nee, waarom vraag je dat?” Hij zei toen dat ik wel heel sexy gekleed was om gewoon maar thuis rond te lopen. Ik lachte en zei dat ik misschien wat later die avond nog met een paar vriendinnen op stap zou gaan. Hij wist niet dat ik maar een idee in mijn hoofd had en dat was om zijn spijkerbroek zo snel mogelijk uit te krijgen.

Toen het wat later op de avond werd, zaten de twee nog steeds aan het bier. Ik wist dat ik naar iets sterkers over moest schakelen om genoeg lef te krijgen om zijn enorme lul te grijpen. Dus begon ik voor mezelf een paar sterke baco’s in te schenken. Wat later vroeg ik de heren of ze al honger hadden en beide antwoordde van ja, dus maakte ik snel een paar hamburgers en wat frites klaar. Ik riep dat het eten klaar was en Arno vroeg of ik borden naar de kamer wilde brengen. Ik antwoordde dat ze maar even naar de keuken moesten komen, ik wilde geen frituurlucht in de woonkamer. Dit was voor mij de enige manier om ze weg te krijgen bij de tv.

Toen Arno de keuken binnen kwam lopen, had hij weer die blik in zijn ogen en gaf hij me een zoen. Dat was het moment waarop hij me vroeg “Wil je twee lullen vanavond?” Ik was verbaasd maar reageerde gelijk “Ohh, ja.” Hij zei dat ik er dan maar voor moest gaan. We voelden ons alle drie behoorlijk aangeschoten en zaten daar in de keuken te eten toen ik vroeg: “Wat zouden jullie twee graag als toetje willen hebben?”

Arno reageerde snel “Jou, natuurlijk!” Ronald lachte en zei “dat zou een smakelijke traktatie zijn.” Ik lachte, waarop Arno zei dat hij serieus was. Ik keek naar Arno en zei dat we Ronald toch niet zomaar alleen in de keuken achter konden laten, of wel soms? Ronald zei dat het beter was dat hij ons alleen zou laten en liep de keuken uit. Ik keek Arno aan en vroeg of Ronald soms gek was? Hij zei dat ik beter even naar hem toe kon gaan, hij zou ondertussen wel even afruimen.

Ik ging de hal in en Ronald trok net zijn jas aan. Ik vroeg Ronald om te blijven omdat we gewoon wat zaten te dollen. “Blijf alsjeblieft Ronald, je gaat er zeker geen spijt van krijgen.” Hij zei “hoe bedoel je?” Toen dacht ik bij mezelf dat het nu of nooit was, ik deed een stap naar voren en begon zijn halfharde lul door zijn spijkerbroek heen te masseren. Ik keek hem recht in de ogen en we begonnen te zoenen. Zijn tong schoot in en uit mijn mond, terwijl hij kreunde van opwinding. Ik maakte zijn spijkerbroek open en haalde zijn grote, harde pik tevoorschijn en begon er zachtjes aan te trekken. We bleven elkaar lang kussen, het leek wel een eeuwigheid te duren. Op dat moment kwam Arno de hal binnen en zei: “Ik neem aan dat hij niet boos is.” Ik keek hem aan, lachte en zei dat ze maar mee moesten komen naar de woonkamer. Daar namen we plaats op de bank en even later had ik twee mooie en harde pikken in mijn handen terwijl ik al kussend steeds wisselde van Ronald’s naar Arno’s mond.

Arno begon mijn blouse uit te trekken, terwijl ik doorging met beide lullen te strelen. Ze merkten duidelijk dat ik in de juiste stemming was en deden nu ook mijn beha uit, mijn grote tieten bevrijdend. Ze zaten naast me en zogen elk aan een van mijn harde tepels. Ik zei toen: “Ik moet nu geneukt worden!” Arno zei me te gaan staan ​​en trok mijn strakke rok van mijn billen, die op de vloer belande. Dus stond ik daar in mijn zeer sexy en toch nog kleine slipje en zwarte pumps. Ik vroeg wie als eerste wilde? Arno ging op de bank zitten, zei dat hij een goede gastheer zou zijn en dat Ronald wel eerst mocht. Ik bukte me en nam Arno’s pik in mijn mond en Ronald stond op, hij ging achter me staan en trok langzaam mijn slipje uit. Ik spreidde mijn benen en voelde Ronald’s enorme lul in mijn gretige natte kutje komen. “Ohhh God” riep ik “Neuk me hard.”

Ronald bleef me neuken terwijl ik de lul van Arno streelde en pijpte. Ik bleef maar kreunen: “Neuk me, ooh God neuk me!” Toen zei Arno dat hij klaar ging komen, ik keek en voelde zijn sperma over mijn grote tieten spuiten. Ik kon Ronald’s ballen nog steeds hard tegen me aan voelen slaan. Ik wilde eigenlijk wel even alleen met Ronald neuken en mijn man had dat gelukkig wel door.

Arno zei dat we beter naar de slaapkamer konden gaan en dat hij binnen enkele minuten wel zou volgen. Ik liep met Ronald vlak achter me naar onze slaapkamer. Toen ik de slaapkamer binnenkwam draaide ik me om, Ronald stond vlak achter me in een T-shirt met zijn lul recht omhoog. Hij pakte me beet en kuste me. Ik begon zijn shirt uit te trekken. Hij vertelde me dat hij dit al heel lang had gewild. Hij legde me op het bed en kwam bovenop me liggen. Hij stopte zijn grote lul in mijn kutje en begon teder aan mijn tieten te zuigen. Hij vertelde me hoeveel hij van mijn grote tepels hield en fantaseerde er al een tijd over er eens lekker aan te kunnen zuigen.

Ik zei hem dat ik wilde dat hij mijn kutje zou likken en dat ik dan zijn pik zou zuigen. Hij draaide zich om en ik ging boven zijn gezicht zitten, ik bukte me voorover en begon aan zijn grote lange lul te zuigen. Ik begon te kreunen en zei “lik mijn kutje lieverd, lik me klaar.” “Sneller, lik me sneller” schreeuwde ik het uit. Het was ongelooflijk. Ik kwam keer op keer klaar op zijn tong. Ik had niet eens gemerkt dat mijn man de kamer binnen was gekomen en ons stond te bekijken.

Terwijl ik doorging om Ronald’s heerlijke grote lul te pijpen, kreunde hij dat hij klaar ging komen. Ik zei hem dat hij alles in mijn mond moest spuiten. Ik zoog met nog meer overtuiging aan zijn lul en masseerde zijn ballen toen hij zijn eerste lading in mijn wachtende mond spoot. Lading na lading spoot mijn mond binnen. Ik kon niet geloven dat ik dit deed, want ik liet mijn man bijna nooit in mijn mond klaar komen. Maar ik was in extase. Ik wilde meer, ik had meer nodig. Dat was het moment waarop ik merkte dat Arno aan de zijkant van het bed zich af stond te rukken. Ik ging met mijn mond naar hem toe en begon zijn pik liefdevol af te zuigen. Hij kwam heel snel klaar en ik nam ook zijn sperma allemaal in mijn mond en slikte het door.

Uitgeput lag ik op het bed met alleen mijn zwarte pumps nog aan en vroeg toen “willen jullie nog meer genieten van jullie toetje? We moesten alle drie lachen en zijn de hele nacht door blijven neuken!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb