Ik pak mijn man terug

Ik pak mijn man terug.

Mijn man Jaap en ik kennen elkaar al een hele tijd en je zou kunnen zeggen dat onze relatie puur is berust op seks. We zij overal voor in en proberen constant onze grenzen te verleggen. De laatste tijd experimenteren we met SM en domineren. Dat begon met een beetje vastbinden, maar sinds kort heeft Jaap bijvoorbeeld ook een seksslavin. Vorige week had Jaap mij op mijn buik vastgebonden op een krukje. Toen ik dacht dat hij me op deze manier zou neuken, kwam hij met die seksslavin binnen. Hij beval haar om op mijn rug te gaan liggen en heeft haar toen keihard genomen. Het was een hele aparte ervaring. Ik voelde me vernedert, maar tegelijk ook verschrikkelijk geil door het voorval. En dus besloot ik om het hem betaald te zetten.

Dit weekend was het mijn beurt om hem naakt vast te binden aan een keukenstoel. Zijn benen bond ik aan de poten en zijn handen achter zijn rug. Ik droeg alleen hoge zwarte laarzen. Zijn fantasie nam even de vrije loop met hem en als zijn harde pik hem niet had verraden, dan was alleen aan zijn ogen al te zien dat hij geil was. Maar ik had andere plannen. Wel voorbereide plannen.

Ik liep de kamer uit en kwam even later binnen met drie naakte mannen: een Oost-Europeaan, een Antiliaan en een Surinamer. Ze waren alle drie behoorlijk groot geschapen. De blik in de ogen van mijn man veranderde direct in angst. Wat was ik van plan? De mannen lachten. Ze lachten hem uit.

Ik liet me op mijn knietjes vallen en begon te graaien naar de lekkere palen. Een voor een nam ik ze in mijn mond en maakte ze alle drie hard en stijf. Ondertussen zorgde ik ervoor dat ik oogcontact bleef houden met Jaap De antiliaan had de dikste pik. Na een tijdje nam hij als eerste achter me plaats en wreef met zijn eikel tegen mijn natte kutje. Ik had me al dagen lopen verheugen op dit festijn en het had me moeite gekost om niets tegen Jaap te zeggen. Er was dan ook weinig voorspel nodig om mij te kunnen penetreren. Hij stootte eerst langzaam, maar daarna steeds harder in me terwijl ik afwisselend de andere twee heren pijpte en aftrok. Dit was werkelijk heerlijk. Niet alleen vanwege de grote pikken die me lekker verwenden. Maar ook het’vreemdgaan’ voor de ogen van mijn eigen man was enorm geil. Ik liet me helemaal gaan, misschien wel meer dan wanneer ik alleen met Jaap ben. Ik voelde me een hoer en dat voelde geweldig. Ik genoot van het gevoel en van de show die ik gaf. Toen ik was klaargekomen, was het de beurt voor een ander om me te neuken. En zo wisselden ze elkaar om beurten af, tot ze me alle drie tot een heftig orgasme hadden geneukt.

Daarna ging de Oost-Europeaan op de grond liggen. Zijn pik was behoorlijk fors en hij had een grote eikel. Ik liet mezelf over hem heen zakken tot zijn harde paal diep in me zat. De Antiliaan ging achter me zitten en duwde zijn enorme geval tegen mijn kontje. Ondanks alle natuurlijke sappen die rijkelijk hadden gevloeid viel het niet mee om hem daar te ontvangen. Maar mijn geilheid overwon het van mijn spanning en al snel werd ik in twee openingen geneukt. De Surinamer was vooral lang geschapen. Ik besloot dat ik moest proberen hem zover mogelijk in mijn keel te laten glijden. Ze waren me nu alle drie gewoon woest aan het neuken. Het was nu hun beurt om klaar te komen. Eerst voelde ik dat mijn kontje met sperma gevuld werd. Kort daarna spoot de man onder me mijn kutje vol. En als laatste kreeg ik een flinke lading in mijn mond.

De mannen waren luidruchtig en joelden alsof ze een doelpunt hadden gemaakt. Ik stond op en liep naar Jaap Eerst liet ik het sperma uit mijn mond over Jaaps harde paal lopen. Toen ging ik over hem heen staan en perste de sperma uit mijn kutje en kont. Dikke klodders vielen over de pik van Jaap als ik hem begin te zoenen. Mijn mond was slechts half geleegd en hij kreeg nu de rest van me gevoerd. Ik pakte zijn hoofd en duwde die zover als dat ging naar beneden. Ik wreef mijn natte kut tegen zijn gezicht en liet hem de restjes sperma oplikken.

Nu had hij wel genoeg geleden vond ik. Ik greep zijn pik, die helemaal kleverig was van het sperma van mijn drie hengsten, en begon hem af te trekken. Er was niet veel voor nodig om Jaap klaar te laten komen. Hij kreunde luid. Zijn sperma spoot omhoog en belande op zijn buik en mijn hand.

Ik stond op, gaf de drie mannen alle drie 100 euro en wees ze de deur. Toen ze buiten waren maakte ik Jaap los. Hij vertelde me dat hij vooraf nooit had kunnen bedenken dat deze ervaring zo geil kon zijn. Als iemand hem die ochtend had verteld dat hij sperma van me af zou likken, dan had hij ze waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar hij was helemaal blind van geilheid nadat hij mij mezelf had zien overgeven aan die drie groot geschapen mannen. Sterker nog, toen hij er aan terugdacht werd hij opnieuw opgewonden. En dus gooide hij me op het bed en begon me wild te likken. Daarna mocht hij als beloning al mijn gaatjes vullen.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb