Ik neukte zijn vrouw wel vaker.

Ik was samen met mijn beste vriend Alex, bezig met het plaatsen van een schutting in zijn tuin toen zijn vrouw ‘Paula’ thuiskwam. Ze begroette mij en daarna begroette Paula haar man Alex op een zeer hartstochtelijk manier. “Wat een lekker mokkel is het toch, hè” zei Alex en in mijn gedachten moest ik hem maar al te veel gelijk geven. Alex en ik hadden de hele middag al een beetje lopen geinen over vrouwen en wat we er zoal mee zouden doen en geen onderwerp werd overgeslagen, behalve het neuken met zijn vrouw. Dat was ook niet nodig, want zonder dat Alex ervan wist had ik dat al een keer gedaan.

Na het plaatsen van de schutting gingen we ons allebei douchen en namen we plaats in de huiskamer, even relaxen. Paula kwam met de drankjes de kamer binnen en bediende ons, ze bleef voor Alex staan en boog een beetje voorover terwijl ze de glazen neerzette. Ze droeg een strakke spijkerbroek en een strak glimmend shirt met zichtbaar daaronder een push up bh. “Zo, de schutting staat, even kijken of er bij mij ook iets gaat staan” zei Alex en trok Paula op zijn schoot. Hij begon een beetje met haar te stoeien en bewoog zijn handen over haar hele lichaam, dan weer lichtjes over haar buik en daarna weer vluchtig over haar geile tietjes. Paula keek even naar mij en ik keek naar hun beiden, wie weet wat er ging gebeuren. Ik zag hoe de tepels van Paula door het stof begonnen te prikken en ze werd al wat opgewonden. Alex nam nu haar stevige borstjes wat langer in zijn handen en begon ze nu een voor een te kneden. Paula reageerde met trage rijdende bewegingen op de schoot van Alex. Ze keek me met een geile blik aan en ik voelde dat ik Paula weer zou neuken. Alex gleed met zijn handen onder haar shirt en haalde de stevige borstjes van Paula uit haar bh en had nu het naakte warme vlees in zijn handen. Een moment later gleden zijn handen naar beneden en maakte hij de knoopjes van haar broek los. Nu gleed zijn hand in het slipje van Paula en vond hij haar gladde bolle kutje. Ze spreidde gewillig haar benen en liet Alex haar nu drijfnatte kut vingeren, ze begon te kreunen en ging steviger met haar kontje over het kruis van Alex wrijven.

Ik stond op en ging voor hun op de salontafel zitten en trok het shirt van Paula uit, ik zag hoe haar tietjes uit haar bh hingen en boog naar voren. Een voor een nam ik haar harde tepels in mijn mond en zoog eraan, ze stonden recht vooruit en waren keihard. Met mijn handen kneedde ik haar tietjes stevig en Alex en ik zouden Paula eens stevig nemen. Even stonden we alle drie op om ons uit te kleden en ik nam nu ook op de bank plaats. Alex trok zijn vrouw weer naar hem toe en ze ging weer op zijn schoot zitten, zijn keiharde paal gleed in haar druipende kut en samen begonnen ze te neuken. Ik zag haar tietjes op en neer wippen en mijn paal stond recht overeind, mijn eikel glom van het voorvocht. “Pijp hem” zei Alex en hij duwde Paula naar voren naar mijn lul. Ze reikte eerst met haar handen naar mijn keiharde paal en nam hem in haar hand, haar hoofd verdween in mijn schoot en ik voelde haar warme natte lippen om mijn eikel gaan. Ze begon me met langzame halen te pijpen en in hetzelfde ritme bewoog ze haar kut over de staaf van haar man, ze werd genomen door Alex, pijpte mij en genoot met volle teugen. Alex trok haar nu op haar knieën en stond Paula nu vanachter te neuken, bij elke stoot die hij gaf beet Paula zachtjes in mijn lul, een heerlijk gevoel. Alex en ik keken elkaar aan en we deden nu waar we het de hele middag over hadden gehad en wel met zijn eigen vrouw.

“Doet ze het goed, zoals ze je pijpt ?” vroeg Alex en stootte nog een keer extra hard in de supergeile neukgrot. “Ooh jaaa, ze pijpt heerlijk, mmm wat doe je dat zalig Paula” zei ik, maar dat wist ik al, dacht ik erachteraan. Alex begon nu in het klaarkom ritme te komen en ik voelde aan het zuigen dat Paula ook ging komen, ik wilde perse in haar kut komen dus ik moest me erg inhouden maar Alex en Paula kwamen allebei al klaar. “Oooh Paula, jij geile neukslet, ik spuit me leeg in je kut” kreunde Alex en hij stootte zijn paal diep in haar en spoot zich leeg. Paula kon weinig zeggen maar aan haar bewegingen te merken kwam ook zij klaar maar ze bleef heftig doorzuigen aan mijn lul. Alex gleed uit haar kut en zei “nu moet jij haar neuken, ze heeft zo’n lekkere spleet en ik heb haar al ingereden“. Ik stond op en ging achter Paula staan, ik zag het geil uit haar kut lopen en wilde maar een ding, die heerlijke onbeschermde kut van deze geile vrouw neuken. Alleen wilde ik haar mooie lichaam zien en haar geile tietjes ook proeven, dus nam ik haar mee naar de eettafel. Ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen, ik ging ertussen staan en richtte mijn afgezogen lul tussen de drijfnatte schaamlipjes. “Neuk me, ik wil je paal in me” kreunde Paula hees en klemde haar benen om me heen. “Stop je paal in haar kut en spuit haar maar goed vol” zei Alex en ik stootte mijn neukstaaf diep in Paula. Ik hield haar bij haar heupen vast en stootte met volle kracht in haar uitgerekte kut, bij elke stoot gaf Paula een harde kreun en we lagen in hetzelfde ritme te rijden.

Alex stond ondertussen naast Paula en leidde zijn natte paal naar de mond van Paula, rustig begon ze nu Alex te zuigen en ik stond op het punt om klaar te komen. “Oh Paula, ik ga je vol spuiten” kreunde ik en stootte dieper en dieper in haar supergeile kut. Alex begon ook weer te komen en spoot nu zijn sperma in de mond van zijn vrouw. Paula’s kut trok samen en zoog mijn paal naar binnen en ik spoot mijn volle lading zaad in de hete kut van zijn vrouw. Volgens mij begreep Alex nu wel dat ik zijn vrouw al vaker had geneukt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten