Ik mocht erbij zijn.

Ze had weer een afspraak met hem gemaakt en deze keer mocht ik met haar meegaan. Ik was tegelijkertijd opgewonden en nerveus. Dit was niet de eerste keer dat we met ons drieën bij elkaar kwamen, maar het zou wel de eerste zijn dat we ook echt seks zouden hebben.

Inge en ik verlieten ons huis al vroeg en aten een broodje onderweg. De autorit was meer dan een uur om bij Dennis te komen en tijdens hebben we niet veel tegen elkaar gezegd. De rit ging via veel kleine en smalle weggetjes en uiteindelijk kwamen we bij een klein huisje aan de rand van een dorp. Dennis had de koffie al klaar staan en zat kijkend naar de tv op ons te wachten.

De eerste paar uur waren we gewoon wat aan het praten en een film aan het kijken. Geen bijzondere film, maar Inge en Dennis vonden hem wel leuk. Nadat de film was afgelopen, stapte Dennis naar buiten om een sigaret te roken en Inge ging met hem mee. Ik keek vanaf de bank naar buiten en zag ze met elkaar praten en opeens begonnen ze elkaar te kussen. Ik zag hoe het kussen overging in een innige tongzoen die zeker een minuut lang duurde. Inge omhelsde hem liefdevol tijdens de tongzoen en de handen van Dennis gleden over haar ronde billen. Ze keken elkaar recht in de ogen en Inge gaf hem nog een kus op zijn wang, voordat ze elkaar los lieten. Inge kwam de woonkamer weer binnen, gaf me een knipoog en liep door richting zijn slaapkamer. Ik zag dat Dennis zijn sigaret uitdrukte waarna hij ook de woonkamer binnen kwam en toen ook de slaapkamer inliep.

Zijn slaapkamer heeft een paar openslaande deuren die zorgen voor een brede deuropening en een groot raam boven het bed. Inge lag op haar rug toen hij de kamer binnenkwam en op het bed naast haar ging liggen. Ze pakte hem bij zijn hoofd en ze begonnen elkaar weer hartstochtelijk te kussen. Ik stond in de deuropening van de slaapkamer en bekeek ze gewoon. Toen ze stopte met kussen begon Dennis het shirt van Inge op te tillen en het omhoog te trekken over haar beha heen. Inge verspilde geen tijd en besloot haar shirt helemaal uit te trekken, haar beha volgde al snel daarna. Hij begon aan haar rechter tepel te zuigen terwijl zijn rechterhand in haar linkerborst begon te knijpen. Inge keek over de schouder Dennis heen en gebaarde me om dichterbij te komen terwijl ze ondertussen met haar hand naar beneden reikte en over zijn kruis wreef en hij volop aandacht schonk aan haar tieten. Het duurde niet lang voordat zijn hand naar haar broek afdaalde en hij haar broek los begon te knopen, waarna hij toegang tot haar nu druipende kut had.

Ze kreunde zacht toen zijn vingers contact maakten met haar nattigheid en haar heupen begonnen in zijn hand te bewegen terwijl hij over haar klit wreef. Ze kon het niet langer volhouden en duwde hem op zijn rug. Ze reikte naar beneden, maakte zijn broek los en haalde zijn harde pik tevoorschijn. Ze boog zich voorover en begon aan zijn eikel te likken en zorgde er ondertussen voor dat ik alles nog steeds kon zien. Ze glimlachte naar me terwijl ze haar lippen om zijn paal wikkelde en hem nu heel diep in haar mond nam. Ik deed een stap de slaapkamer in zodat ik het beter kon zien en voelde mijn eigen pik, die keihard in mijn spijkerbroek zat. Dennis bleef haar vingeren terwijl ze aan zijn harde staaf zoog.

Het duurde niet lang voordat ze stopte met zuigen en van positie veranderde. Ze trok de rest van haar kleren uit en klom boven op Dennis, terwijl ze haar soppende kutje over zijn pik liet zakken. Ze kreunde toen ze naar beneden zakte en hem helemaal in haar kutje opnam. Ze begon langzaam op en neer te gaan, terwijl hij omhoog reikte en met haar tieten en tepels begon te spelen. Terwijl ze hem bereed, sprak hij voor het eerst sinds we in de slaapkamer waren.

“Vind je het lekker om op mijn pik te rijden?” Vroeg hij. Het enige wat ze kon doen was kreunen, dus vroeg hij opnieuw. “Vind je het lekker om op mijn harde pik te rijden? Wil je jouw man laten zien wat voor een geile slet je bent?” “Ja” hijgde ze terwijl ze het tempo opvoerde. Hij nam een tepel in zijn mond en reikte achter haar, greep haar kont met beide handen vast en begon sneller in haar kutje te pompen. Hij liet haar tepel uit zijn mond glippen en kreunde zwaar: “Ik ga klaarkomen.” Ze begon nu nog sneller op zijn pik te rijden en ik keek toe hoe zijn ballen omhoog kropen, hij begon nu te kreunen bij elke stoot. Dennis spoot zijn hete witte zaad diep in het kutje van mijn vrouw terwijl ze hem klaar neukte.

Toen ze eindelijk van hem af ging, zag ik hoe zijn sperma uit haar kutje stroomde. Mijn pik was nu echt keihard in mijn broek geworden, door het kijken naar alles wat er was gebeurd. Ze keek me alleen maar aan, spreidde haar benen wijd open en onthulde haar net geneukte kutje aan mij. Dennis bewoog wat opzij om ruimte voor me te maken. Ik trok snel mijn broek uit en klom het bed in. Het enige wat ik kon bedenken was dat vers gebruikte kutje terug te winnen. Toen ik tussen haar benen lag duwde ik mijn pik tegen haar klit en bewoog ik hem omhoog en omlaag met behulp van de combinatie van kutsap en sperma om mijn lul te smeren. Ik kon me niet langer meer aan inhouden en duwde mijn lul erin. Haar kutje was zo nat van de gecombineerde sappen. Ik begon er soepel in en uit te glijden, genietend van het gevoel van zijn zaad, wat over mijn pik en ballen uit haar liep. Het gevoel was zo opwindend dat ik mezelf niet langer kon beheersen en ik explodeerde gewoon in haar, mijn eigen sperma toevoegend aan haar al met zaad gevulde kutje.

Toen ik van haar afrolde, keek ik om en Dennis was nu in de deuropening gaan staan. Hij keek ons ​​met een glimlach aan en gooide een handdoek naar mij toe. Inge en ik lagen daar een nog een paar minuten op adem te komen, en gingen toen van het bed af om ons aan te kleden. Het was al laat en met de lange rit die we nog naar huis hadden, besloten we dat het tijd was om te vertrekken. Ze bedankte en kuste hem en we vertrokken. Tijdens de rit naar huis vroeg ze me of alles in orde was en ik antwoordde dat het fantastisch was geweest en dat ik ernaar uitkeek om het niet alleen maar opnieuw te doen, maar om het vaker te doen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb